Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Uus nõiasaade
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55, 56  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Algiz
----------------------------


Liitunud: 21 Nov 2008
Postitusi: 60

PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 4:51 pm    Teema: Vasta viitega

Jajah ! Elu SULETUD süsteemis ei ole meelakkumine.
Pagana entroopia !
Oleks tolle Clausiuse kunagi õigel(enne oma tobeda seaduse formuleerimist) ajal giljotineerinud, oleks praegune maailm ikka hoopis teine olnud. Wink
_________________
Kui Jumal maa peale laskus ja Soani soodest rahva ette ilmus, olid ta jalad kõntsased.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 5:37 pm    Teema: Vasta viitega

Igas süsteem on suletud,ainult et mil määral.Pede Iraani elama ei lähe,samas ega Iraanlane Iisraeli kah kipu.Juudid lasid Hitleri saksamaalt enne sõda massiliselt jalga,kapitalistid pagesid kes said nõukogude liidust ja balitisakslased pagesid iseseisvumisjärgus Eestist.Praegu kiruvad kristlased moslemeid ja neegreid kes euroopasse paremat elu otsima tulevad,samas ei kiru keegi lolle juhte kes nad siia kutsus.

Muistse olid Eestis hajakülad,üksikud talud(sepatalud,kaluritalud jne.) keset metsi ja põlde,seal oldi isekeskis,samas egas kedagi uksetagant ää aetud kui heaga tuldi.Kui kodunt lahkuti jäeti uksetaha luud ja laulale natuke toidukraami juhuslikele rändajatele.Korraldati kõvasid kihelkonna kokkutulekuid,pidusid,tähtpäevade tähistamisi ja ka kärajaid,ehk nõupidamisi kus olid kõvemad tegijad,ehk vanemad,kogenumad,nõiad ja sellised kellele rahvas lootis ja kes esile tõugati,praegu tulevad ise igatsugu sellid imbuvad välja ja hakkavad end pakkuma,müüma ja inisevad kasuahnuses iba.Kui rahvas poleks nii lummuses ja ära lollitatud,ei vaadataks selliste haigete jutule mitte tõsiseltvõetavusega vaid kaastundega.

Mina olen jumal,maina olen nõid,mina olen maag,mina olen samaan mina olen see ja see,mõni nagu Vissarion väidab et on Jeesus.Mis mul sellest kuidas keegi end nimetab,küsimus on selles mida keegi on ja mida ta suuda b ja teinud on.Vissarion on oma rolli hästi mänginud,isegi kui too jeesuse osa on jura,siis on tema teene on see,et ta on näidanud,et saab elada iseseisvalt kasvatada oma söök ise,elada üksmeeles ja loodusega kooskõlas ja püüda olla parem inimene kasvõi sellega et ei söö liha.

Lammas võib olla päris mõnus kui ei pea elama huntidega kes on lammasteks riietatud,või elama karjas kes pidevalt konkureerimisega üle pingutavad ja üksteisele muu puudumisel pidevalt sisse sõidavad.Samas võib mõni muu loom ka heal olla.Hää võib elada nii Ibizal,Vissarioni külas kui mõne indiaanirahva juures,igas eri kohas ja koosluses on oma võlud ega kõike niikuinii korraga ei saa,samas ei pea head märklamata jätma ja kogu kremplit maapõhja taguma mingi ühe endale sobimatu asjapärast.Võibolla kui Vissarioni asemel oleks Tokroda siberi koloonia aga mis mis töötaks täpselt samadel alustel kui Vissarioni koloonia,vaataks Akk või keegi teine asjale hoopis teise pilguga?


Viimati muutis seda toorum (Reede Nov 28, 2008 5:48 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 5:46 pm    Teema: Vasta viitega

Ja nõiasaates meeldis Nastja puhul see,et ta ei püüdnud midagi vägisi tõestada,oli kes ta oli ja andis mis ta võimuses,ei öelnud kellegi kohta halvasti,ei süüdistanud ja püüdnud maha teha.Isegi kui ta on kristlane,siis see ei puutunud kuidagi sellese kuidas tema tulemused olid.Igaüks vaatas ise mismoodi lahenduse leidis ja kohati kasutas nastja lihtsat nupukust,mitte maagiat.See kas talle käis vastuseid kõrvu sosistamas Jeesus või surnute hinged pole ju teiste konkurentide asi,siin polnud ühtegi ülesannet kus selgeltnägijad oleks pidanud üksteisega jõudu katsuma ja teist ründama.Võibolla mingis selgeltnägijate poksimatsis saaks vaadata kes kellegi ajusid rohkem kepib,aga Nastja ei tulnudki sellisesse saatesse.Seepärast oleks aeg sopaloopimine lõpetada.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 6:20 pm    Teema: Vasta viitega

Sellistes subkultuurides pole elu suurem asi. Nagu vangilaager. Tavaliselt anonüümsust ei ole ja kui keegi on seal patuoinaks tehtud, siis ei kaitse keegi. Tegelikult ollakse subkultuuri juhi ja kaasajooksikute võimu all. Seal tuntakse võimu all olemist palju rohkem. Ja sellega kaasnevad muud terrorid, sundlugemised, karistused vastuhakkajatele, ühesõnaga mitte midagi mõnusat . Venemaal on veel popiks muutunud, et miljonärid teesklevad asotsiaale ja mis viga nii tsirkust teha ja inimesi lollitada. Kes teab, millise miljonäriga Vissariongi suguluses on, keegi peab selle kinni maksma. Kui ameerika uusasunikud kolisid New Englandile, siis nende kommuun oli kahjumis ja pooled surid ära. Kuid venemaal on neil seal iiga hea elu kuidagi. See näitab, et asi pole õige. Petuvärk. Vissariooni silmist võib lugeda sõna KGB
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 8:00 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
toorum kirjutas:
Kül suurfirmade ja ettevõtete maksusoodustuste ja privileegide hegemoonia lõpeb ja ausse tuleb taas käsitöölisklass,fiede eelised ja väikeettevõtlusvormid.


asi pole vormis vaid kvaliteedis, suur firma võib toota rohkem kvaliteeti kui üks käsitööline või fie ja loomulikult ka vastupidi,

mõni käsitööline võib toota rohkem kvalteeti kui mõni suurfirma kokku




Suurfirmad on toredad kül ja efektiivsed,aga nad peaks kuuluma riigile ja olema mitte suunatud ainult kasumi tootmisele vaid kogukonna teenimisele,see tähendab et suurt väge suunavad nõukogud peaks alluma otseselt rahvale ja selle huvidele.

Uus hea idee selles suunas on Ühistupank mida hakatakse ellu viima,idee on eraalgatuslik,aga suund on just selline millisena ma näen suurfirmade rolli normaalses ühiskonnas.

Praegu on ahnepäitsud teinud inimeste elust sõja ellujäämise ja eneseväärikuse säilitamise nimel.Selline tegevus ei saa liita rahvast tugevaks ja ühtseks.Muidugi või rahvas olla kari lömitavaid lollpäid ja uskuda et selline elu ongi normaalne ja siis seista sellise idiootsuse eest,kusjuures seda propagandaga ka tehakse.Hää näide on need sõjafilmid ja propaganda,mida Usa sõjaväebaasides tehakse,tohutu patriotismivalang,vaprus kangelaslikus usa lipp jne.Ja siis alatu vaenlane kes tegelikuses on iseseisvusvõitleja.Sarnane propaganda on Põhja Koreas,kuigi seal on asi väheke tõelitemate väärtuste nimel,sest nemad on kaitsesõjaks valmistuvad.
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 8:32 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 8:01 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 8:38 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 8:01 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Nov 28, 2008 8:57 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 8:00 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 12:44 am    Teema: Vasta viitega

toorum kirjutas:
haldjanool kirjutas:
toorum, kui vana sa oled?,
et sa vaid lugenud oled neist asjust... Confused
mina olen piisavalt nendes elanud.


24 iga aastaga aina segasemat ja tmõtetumat aastat(viimasel ajal siiski jooksevad otsad vaikselt kokku,kuigi enne oli kõva puksimist et mitte lasta endale väärtushinnanguid vägisi sisse puksida,mõnedki löödi vägivaldselt sisse ja on nüüd sügavad kompleksid mille ümbertöötamine nõuab jubedat tööd),siiani tunne nagu elaks pilvepeal mingis sürrealistlikus kahe või enam palgelises maailmas mil miski pole reaalne ega oma püsiväärtust.Tsivilisatsiooni ja mugavuse ja hirmude feti¹i vang.

aga kaua sina siis nendes elanud oled


poole kauem... peaaegu.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 12:47 am    Teema: Vasta viitega

Algiz kirjutas:
Nii kena on näha noori maailmaparandajaid tegevuses(unistamas).
ÕNNE KÕIGILE, KOHE ja TASUTA ! Rolling Eyes
Kogu praeguse maailmamajanduse ravi on ju imelihtne ....
1. külmutage laenude baasintress ja ...
2. keelustage viivised.
Kui sellega hakkama saate, siis .... ongi kätte jõudnud mõistlikel ärisuhetel baseeruv kommunism, mis täiendavat (majandus)regulatsiooni praktiliselt enam ei vajagi.
Ja teie ise olete kõigi aegade lõpuni kiidetud ning kirjutatud ajaloo annaalidesse kui maailma päästjad !
SO EASY !!!
... ja muidugi, EDU TÖÖS ning õnne isiklikus arengus Laughing


muideks.

eesti seadusandluses kehtib siiamaani, et laenult ei tohi mitte mingil juhul, mitte kellegi poolt ega mitte mingi aja jooksul võtta viivist kokku rohkem kui 100% võlgnetavast summast.
kui nüüd võtta aluseks rahva teadlikkus(etus) ja võtjate ahnus, siis tulemuseks on pankrotis inimesed.

lisaks, see pisiasi, et meie ühiskond on suuresti universumi seadustega raksus, kuna nende järgi on IGASUGUNE intress keelatud, sest väänab energia jäävuse seadust.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
humorismihaldjas
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 21 Juul 2008
Postitusi: 556

PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 1:32 am    Teema: Vasta viitega

sa Naima, ära koo minu käpikuisse äikest

toorum on lahe, jee!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 2:12 pm    Teema: Vasta viitega

Ma saan praegusest demokraatia utoopiast aru nii, et riigiaparaat, pidevas maailmaga arengus ja konkurentsis püsimiseks, koorib inimest maksudega ca 80% ulatuses (Muidugi keegi ei ole nii loll et kõike seda tegelt ka maksaks). Selge et üksikettevõtja eelistab must kass siis juba olla. Eks näis, nalja hakkab veel saama.

ps. ma pakun et üks kullapalaviku laine tuleb veel, enne täielikku pimenemist, ja siis on ööd siin pimeduserahva maal nii mustad, mustad!

Very Happy
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 4:31 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
toorum kirjutas:
Naima kirjutas:
toorum kirjutas:
Kül suurfirmade ja ettevõtete maksusoodustuste ja privileegide hegemoonia lõpeb ja ausse tuleb taas käsitöölisklass,fiede eelised ja väikeettevõtlusvormid.


asi pole vormis vaid kvaliteedis, suur firma võib toota rohkem kvaliteeti kui üks käsitööline või fie ja loomulikult ka vastupidi,

mõni käsitööline võib toota rohkem kvalteeti kui mõni suurfirma kokku




Suurfirmad on toredad kül ja efektiivsed,aga nad peaks kuuluma riigile ja olema mitte suunatud ainult kasumi tootmisele vaid kogukonna teenimisele,see tähendab et suurt väge suunavad nõukogud peaks alluma otseselt rahvale ja selle huvidele.


Eristad Sa suurfirmasid, või Sa ei näe mingit vahet kahel suurfirmal?

Millisest hetkest Sa nimetad firmat Suurfirmaks ?


Kui mingil hetkel on otsustajate ja kasusaajate ring suurem kui üks,meeskonnatöö.
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 4:38 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
piltlikult öeldes kui käsitööline toodab väga häid käpikuid,
tema mustrid ja lõige jms. on millegipärast väga mugav ja ilus ja praktiline ja soodne,
ta lihtsalt ei jõua neid valmistada niipalju kui temalt oodatakse ja siis ta palub naabrinaist appi, jne. ... lõpuks terve küla, tellimused on juba naaberkülast .. jne...
siis ükshetk ütleb küla? (läbi külavanema suu) et nii, nüüd vaata kui palju sul on juba töölisi käsitööline, nüüd on nii et see raha ja vägi, mida sa oma käpikute meisterdamise ja müümisega ja inimeste läbi kes omale kindla tööotsa leidnud on ning inimeste läbi kes nende käpikutega nüüd ringi käivad!, see vägi kuulub nüüd külale...

noh? ma hästi piltlikult seletasin nüüd, et kas Sa seda taotled toorum?

ahjaa! ja siis tuleb veel humorismihaldjas ja ütleb et mida saast formaat sellel käpikul on mida te siin valmistate, mul on palju parem idee, aga ma ei saa seda teha, sest praegu kõik ostavad neid käpikuid mida te mul sunnite tegema siin.


Laughing ma selgitasin ilusti siis ! Laughing



Tähtis ongi,et kui ei jõua valmistada,siis on piir ees,pole vaja igasugu rikkuse kontsentreerimis,vahendamis ja spekuleerimismehanisme,tegelik väärtus loeb,nii on kõik rikkamad ja kõigil on mida teha,samas pole seda pealesurutud sõjaolukorda.

Sõjaolukorda,kus inimesel on valida kas ellujäämise või eneseväärikuse vahel.Ma lubaks vaba turuplatsi 101%aga nulliks ära rikastumisvõimalused,elik "american dreami".Lubaks kül mingisugusel määral riigilotot aga see oleks ka ka kõik.Võimu üle jätaks demokraatlikud mehanismid ja kapitali laseks nii vabaks kui võimalik.
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 4:44 pm    Teema: Vasta viitega

http://www.postimees.ee/?r=123
http://www.postimees.ee/?id=53091
Eesmärk peab olema miski muu kui vägi ja väekus.Väekus on vahend tegija käes,las jõud tuleb vabalt ja ta töötab vabaduse heaks.


Viimati muutis seda toorum (Laup Nov 29, 2008 5:02 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 4:51 pm    Teema: Vasta viitega

toorum kirjutas:
http://www.postimees.ee/?r=123

Eesmärk peab olema miski muu kui vägi ja väekus.Väekus on vahend tegija käes,las jõud tuleb vabalt ja ta töötab vabaduse heaks.


Oluline ongi ideede ja teostamisvõimaluste vabadus,näit. eilses vabariigi kodanikud saates sain teada,et selleks kui eestis tahad saada oma tootele patenti,peab olema vaba 75 tuhhi,see on selge klassi ahistamine.

Vabadust tuleb piirata ainult sinnamaani lus ühe isiku vabadus hakkab ahistama teiste isikute vabadusi.Senimaani on maailma ikka veel poolorjanduslik ja raha on iseenesest ideaal ja olemise eesmärk.Praegu piiratakse vabadust klanni ka kliki hüvanguks,nii saavad suurfirmade häälekandjad rohkem raha,usuõpetuses domineerib kristlus,kuna too olla meie kultuuriruumi levinuim usk.Küsimus on et miks peab eelisseisund ise tootma oma püsimise eesmärki,see hoiab tagasi arengut ja mitmekesisust kuigi just viimast tuuakse usuõpetuses pealesurumise põhjuseks.(varsti läheb jälle kamm lahti).
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 6:13 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 7:59 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 6:33 pm    Teema: Vasta viitega

Ma ei pea midagi tõestama,kiskjad elavad edasi,lihtsalt karma on karma,kes tahab teeb niikuini seda mis tahab,saades oma paratamatu tagajärje,varem või hiljem.Mul selline tunne,et pean siin kirjutamise lõpetama lihtsal põhjusel,et see toob kaasa teisitimõtlejate vihase sajatamise mida ma tunnetan,ei otsi kaklust.
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 6:39 pm    Teema: Vasta viitega

...

Viimati muutis seda Naima (Püh Jan 24, 2010 7:59 am). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
toorum
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Nov 29, 2008 6:49 pm    Teema: Vasta viitega

Ei pea tõestama rikkuse konsentreerumise mõtekust,vaadata tuleb hajumise traagikat ja otsida sellele reaalseid seletusi,pole siin midagi töölised laisad ja kõik ise otseselt süüdi.me peame tegelema probleemiga mitte leidma õigustusi selle süvenemiseks.On selge et kui rikkus ehk jõud toodab jõudu jõu pärast,toodab see mujalt taandarengut ja kärbumist.see kui rikkale raha toodab raha oleks justkui norm,aga kuna raha on suletud süsteem siis toodab see ka vaesust,sealt tulebki kasvu kui kõige pühama mull,samas kuni see toimis sai hakkama,aga see aeg hakkab läbi saama,sest kuhugi ei saa enam kavada,nüüd on kapitalistid sunnitud kommunistlikus seisus.Ei parasta,seletan lihtsalt lahti nagu näen ja võibolla aitab keegi mul selles halluttsinatsiooni moodi maailmas reaalsust lahti mõistetdada.Pole ma võitlev kommar vaid lihtsalt inimene kes otsis vestlust mingil teemal et end arendada.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Reklaam Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3 ... 53, 54, 55, 56  Järgmine
Lehekülg 54, lehekülgi kokku 56

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group