Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

mida tähendab see unenägu????

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
jaanika69



Liitunud: 27 Nov 2008
Postitusi: 1

PostitusPostitatud: Nelj Nov 27, 2008 12:41 am    Teema: mida tähendab see unenägu???? Vasta viitega

eelinfoks veel niipalju et mul on noormees kellega olen nati juba üle viie aasta koos olnud, ning üx mu sõber poos end u nädal aega tagasi üles.

nii siit siis unenägu:

nägin et tulin koju ja mu kutil olid külas kax blondi tütarlast. üx neist teatas mulle et on mu kuti uus naine, kutt ise ei lausunud sõnakestki selle peale. mulle anti mõista et peaxin oma asjad kokku pakkima ja välja kolima. võtsin siis mingi suurema pappkasti ja läxin meie tuppa asju pakkima. tuba nägi välja täpselt selline nagu mu ema tuba meie vanas majas (sealt kolisime u kuus a tagasi ära). mingi hetk olin sõbrantsiga kokkuleppinud et kolin tema tühjalt seisvasse korterisse.pakkimise ajal märkasin et nii väljas kui toas on läinud juba suht hämarax. kuid mingil põhjusel ma ei pannud toas tuld põlema. märkasin et aknalaual on mõningad küünlad, millest üx põleb. kuulsin et mu mobiil heliseb, vaatasin ekraanile ja nägin et helistajax on see sõber kes end üles poos(ka unes ma teadsin et ta on surnud). ma hakkasin kohutavalt kartma ja ei julgenud telefonile vastata. kuid kui ta teistkorda helistasin, otsustasin vastata.meie kõnest mäletan vaid nii palju et küsisin kuidas siis seal pool ka on. ja ta vastas mulle et kõik on väga ilus ja hea, ning mul pole vaja midagi karta. peale kõnet avastasin et aknalaual põleb juba kax küünalt, kuigi kedagi vahepeal toas ei käinud. peale seda tuli mulle kax sms'i samalt sõbralt. esimene oli selline kus ekraan oli nagu poolex tehtud,ülemine osa oli must ja peale olid joonistatud neli valget küünalt(sellised kalmistuküünlad) ja alumine osa oli valge ja mustad küünlad.teine sõnum oli pilt nagu paradiisiaiast, kus puude okste vahelt säras päike,aga see päike säras nii eredalt et isegi läbi sõnumi pimestas mind. sis sain kokku sõbrantsiga ja näitasin talle nied sõnumeid. ta märkas et esimeses sõnumis kahel esimesel musta ja kahel esimesel valgel küünlal on all nurkas väike punane rist(nagu x). ja selle peale sõbrants küsis minult et kas maasikas(surnud sõber) ennustab minu surma.siis läxin tagasi kuti korterisse,et viin omad asjad ära. aga ma ei leidnud sõbranna korteri võtmeid ja helistasin kutile. tema võtis kõne vastu sõnadega tere musi. siis hakkasin talle seletama et mina ei ole ju enam ta musi. ta vastas et ei tea asjat midagi ning et ta jõuab kohe koju,siis räägime. peale kõnet hakkasin huvi tundma nende küünalde vastu mis toas aknalaual olid. küsisin sellelt nn uuelt naiselt et kas nemad süütasid vahepeal need küünlad. ta vastas et ei tea küünaldest midagi. võtsin siis oma asjad ja hakkasin neid autosse paneme. äkitselt keerasin ringi ja veel silma nurgast nägin kuidas keegi (mingi meesterahva kogu) lööb kurikaga minu pea suunas...ja siis ärkasin ma üles, kohutava peavaluga, ja suhteliselt hirmul.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Faxaros
Parasiit


Liitunud: 15 Juun 2004
Postitusi: 621
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Nov 27, 2008 2:22 am    Teema: Vasta viitega

See uni meenutab selliseid tüüpvalikuid kus määrad endale saatuse.

Sa tõmbasid ennast mehe kaitse alt välja, sellega sai sinule ligi. Kui loobud armukadedusest, siis seda enam ei juhtu.

Lisaks sinu surnud sõbra laip tahab veel lisatoidet. Kui sa temale enam ei mõtle, siis ta võib jääda nälga. Kui see ei aita, siis tuleb teda veelkord ära tappa. Kui valid armukadeduse, siis hakkad alateadlikult oma mehe asemel looma suhet laibaga. Siis hakkab elu lagunema.
_________________
Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group