Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Alati lõpeb kõik, milles on asi???
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Suhted, sidusväljad, seksuaalsus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Itika
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 13 Mai 2004
Postitusi: 810

PostitusPostitatud: Püh Sept 23, 2007 12:42 pm    Teema: Vasta viitega

Tegelt täitsa tore, et Tok siin mõiste "armastus" oma süsteemi piires paika pani. Seda sõna kasutatakse paljudes tähendustes ja nii kipub selgus kaduma minema. Kui Suured Juhid ja Õpetajad igaüks oma mätta otsast verbaalselt väljenduvad (krooksuvad) ja muuhulgas esineb süsteemselt põhjendamatuna üldmõiste "armastus", siis mätaste vahel kükitajal võib tulla tahtmine lihtsalt minema kalpsata. Selle asemel, et jääda mõnd mätast toetama või toestama. Wink
_________________
Must Kaardivägi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Püh Sept 23, 2007 7:51 pm    Teema: Vasta viitega

Ükskõik, mida lugeda algseks materjaliks, see materjal piiritleb enda sisse arengu võimaluse ja on polaarne.
Selle alusmaterjal on polaarsus, usk ja kinnitused.
Iga süsteem, teooria/õpetus, arvamus/eeldus jne taandub sinna. Hirm on vaid miski, mis aitab kinnitusel fikseeruda ühes või teises punktis ning arvamus hirmu puudumisest samamoodi.
Hirm ise tuleneb duaalsustest, mitte duaalsus hirmust.

Läbi Illusiooni ollakse seotud vaid illusiooniga voost. Vooga ei saa seotud olla. Cool
Ja seda ma väitsingi, et armastus illusioonis on arvamus armastusest ehk illusioon sellest, kuid mitte Armastus ning illusioonis olles ei saagi muud kogeda.

Armastus kui Voog pole destruktiivne ega ka ehitav, ta on iseeneses liikumine ja fikseeritu, mida "ta" läbib, muutub olematuks, mitte ei lagune. Temas puudub duaalsus.

Areng on loomulikult polaarne, see on ju Idee alus antud reaalsustest, mida ta piiritleb ja kuhu sisse mahub nii kõiksus, igavik, nagual kui ülejäänud polaarsused ja arengu teed. Liikumine piirini ja seal laiali paiskumine ning taas "liikumine" piirini ja näiliselt ikka suunas, kuhu eelduste järgi areng peaks "liikuma".

Armastus on vaid Voo üks osa ja ta ei määratle end. Idee on iseseisev ja määratles antud enese ruumis ära ka arusaamise armastusest.
Siin maailmas pole mitte grammigi Armastust. Laughing Ega pole tegelikult ka ainustki Mõtet ehk Ideed, Emotsiooni ega muud. Ainult arvamus ehk eeldus neist. Ehk areng/õpetus, mingile süsteemile allutatus.

Voogu ei saa kontrollida ega tööle panna, ta on fikseerimatu ega allu polaarsusele ega struktuursusele.
Ükskõik, mis tuleb on juba ära olnud, seega on tõesti igaüks selleks valmis. Tulevik on Minevik ehk iga sündmus praeguses homses on juba ära olnud.


Muidugi on arusaamine armastusest seotud arenguga, aga Armastusel pole arenguga mingit pistmist. Areng on fikseeritud näiline liikumine polaarsuses.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Itika
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 13 Mai 2004
Postitusi: 810

PostitusPostitatud: Püh Sept 23, 2007 8:20 pm    Teema: Vasta viitega

Gerdenel, ma olen Sinuga üldisemas plaanis nõus. Lihtsalt näitasin, et sõna "armastus" tähistab erinevates paradigmades erinevaid nähtusi. Verbaalne väljendus on kitsavõitu nähtus, Sa oled sunnitud seda kasutades määrama vaatepunkti ja ala, millest parajasti räägid. Sest mõnest teisest vaatepunktist lähtuvalt ja teist ala vaadeldes kasutatakse samu sõnu hoopis teises tähenduses. Ala, mida Sa oma vaatepunktist näed, ei ole kõiksus ja ei hõlma kõiksuse kõiki korraldusi (reegleid). See on vaid Su isiklik maailmakirjeldus.

Kui üks inimene küsib nõu teistelt inimestelt, siis juhtub tihti, et üks räägib aiast ja teine aiaaugust. Kui nüüd aus olla, siis oleme jõudnud üsna kaugele filosoofilistesse rägastikesse käesoleva foorumilõigu algsest küsimusest. Palun siinjuures Carisma käest vabandust ja liigun Gerde posti juurde tagasi.

CC-l on väljend "side Vaimuga". Seda saab "puhastada", "puhas hoida". Tähenduses "side Vooga". Mõnes teises kultuuris või koolkonnas nimetatakse seda "side Armastusega". Ma ei otsi siin, kumb oli enne, kas duaalsus või hirm; kas Armastus on Voo osa või Armastus ongi voog. Küsimus on - kuidas hoida sidet Vooga (Gerdeneli mõiste) ehk Armastusega (Icke'i mõiste) ehk Valgusega (Tokroda mõiste) ehk Vaimuga (CC mõiste) ehk Jumalaga (ainujumala teooriate pooldajate mõiste)? Ja mis praktiline tulu on nimetatud sideme "puhtana hoidmisest". Ja kuidas see aitab igapäeva-elus toime tulla? Ja kas aitab? Ja kas seda on üldse vaja, kui inimene ise kah on ainult illusioonikene teiste suuremate illusioonikeste sees. Miks seda illusioonikest üldse siis ülal pidada, parem on, kui teda üldse ei oleks ju? Rolling Eyes

_________________
Must Kaardivägi


Viimati muutis seda Itika (Püh Sept 23, 2007 10:06 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Püh Sept 23, 2007 8:45 pm    Teema: Vasta viitega

Pole mõtet isegi üritada mind mõista, see on ette lootusetu.
Mina olen väljaspool lähtepunkti, kuid mistahes lähtepunktist rääkides, räägitakse vaid ühest lähtepunktist, kuhu nad koonduvad.

Olemine on väljaspool reegleid. Kõiksus nagu ka Kaos on polaarsed ja piiritletavad reeglitega.

Ükskõik, mis sõnu kasutab cc või sina või keegi teine, antud sõnadel on nähtav lähtepunkt ehk pole tähtis sõna, vaid antud fikseering.
Mina kasutan sõnu, kuid neil pole lähtepunkti, nad isegi ei kirjelda vaid ma surun nad fikseeringusse, mida siiski pole võimalik mõista, ilma Olemata.

Icke, Tok, cc jne räägivad kõik fikseeringust lähtuvalt ehk muust kui mina ja samas ka need välja toodud mõisted ei räägi samast asjast, kuid lähtuvad ehk koonduvad lõpuks ühte. Nad lähtuvad duaalsusest. Mina Olen ja mitte ükski mu kirjutatud sõna iseenesest ei oma tähendust.

Voog hõlmab ka Vaimu, Valgust, Armastust jne, kuid neil ei saa struktueerida, nad ei sõltu üksteisest jms.

Ära muretse, illusioonidel on komme olematuks muutuda ja muutuvadki. Tõesti inimest kui illusiooni pole mõtet üleval pidada ja ei peetagi.
Olemises neid ju enam polegi, seal puudub ka Aeg ja selle vormid.
Antud illusoorne "reaalsus" on Minevikus, mis omab ajavorme minevik, olevik ja tulevik.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Itika
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 13 Mai 2004
Postitusi: 810

PostitusPostitatud: Püh Sept 23, 2007 10:01 pm    Teema: Vasta viitega

Oi, Gerde, Sa oled ikka veel siin? Kuidas see Sul küll õnnestub? Ma mõtlen selle küsimusega - kuidas Sul õnnestub säilitada püsiv (ajas kestev), stabiilne ja tajutav illusioon inimolemisest. Ja peaasi - kuidas on võimalik saavutada võimalikult talutav ja isegi meeldiv illusioon inimolemisest?

Aga lingvistilist mõttevahetust jätkates. Sa kirjeldasid sõnadega "Mina Olen ja mitte ükski mu kirjutatud sõna iseenesest ei oma tähendust" ammu tuntud ja erinevate laulikute koolkondade üht põhimõtet: Sõna (suure algustähega) tekib Olemisest ja fikseerub kontekstis (surutakse fikseeringusse). Mitte vastupidi. Selline Sõna on võimas ning ei vaja kaitset peale iseenda kõla/kirjapildi. Ja jällegi, mitte keegi ei vaidle sinuga sisulise poole pealt. Kuna ma olen sõnaloome valdkonnaga tuttav ja mõnevõrra seotud, siis ainus põhjus, miks siin sõna võtsin on järgmine:

Sinu tekstis on vastuolusid ning Sinu poolt kirja pandud tekst ei lähtu Olemisest, nagu väidad, seal on veel päris mitu tasandit vahel. Et seda tajuda, ei pea teine inimene (antud juhul mina) olema Sinuga oletatavalt samal tasemel (energeetilises mõttes).

Juhul, kui see väide ei peaks paika, Sa minu kirjutistele ei vastaks ega tunneks end mingil moel puudutatuna (ma ei mõtle siin riivatuna või haavatuna tundmist). Sa ei paneks mu sõnu lihtsalt tähele.

Lausung "Pole mõtet isegi üritada mind mõista, see on ette lootusetu" annab teada, et Sul ei ole põhjust ka sõna võtta - niikuinii keegi ei saa ju aru (ei jõua pärale) ja mis kasu on siis Su energia investeeringust antud teemas? Iga inimese Ise on väljaspool misiganes lähtepunkti, see litsalt On - Sa pole mingi erand. Oh, vääratasin! Sa niikuinii sattusid nüüd segadusse sõnast "Ise" - sellel on erinevates koolkondades ju niiiiii palju tähendusi Embarassed Sorry!

Tekib kohe küsimus, et miks mina ise siin laterdan... Põhimõtteliselt on Vaimumaailm kõigile peale Toki paras mänguautomaat, kuhu kirjutamine tähendab energeetilise peenraha sisse toppimist. Ju vist vedeles mul tasku põhjas natuke. Ja näe, Gerde viskas selle kulutatud summa mulle omast kaukast tagasi. Tänud!

_________________
Must Kaardivägi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Püh Sept 23, 2007 11:16 pm    Teema: Vasta viitega

Üks järjekordsetest, kes eeldused ritta ladus, kui lühis tekkis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Sept 24, 2007 2:04 am    Teema: Vasta viitega

Gerdenel.
Sina vaatad praegast maailma läbi kollide maailma.
Kollide maailm on viies filtermaailm. Selle maailma tegijateks on kaks anorgaanilist, keda me nimetame kujumuutjateks. See maailm tegeleb nende inimeste valitsemisega, kes ei taha olla iseenda peremees. Füüsilises maailmas kajastuvad need maailmad valitsustena. Naiselik pool on maine valitsus. meil eestis riigikogu. mehelik pool on usund. Meil eestis kirik. mujal budism, islam jne.
Hetke seisus on kujumuutjad viidud emotsioonide tasandisse (teine filtermaailm) mehelik pool on võtnud päkapiku vormi. Naiselik pool mängib sitajunni. Kui keegi ei näe (tema arvates), siis võtab ta kapsaussi vormi ja uudistab maailma. maine tõlgendus: Maine valitsus tekitab tunde, et ta on sitt, ebakvaliteetne. vaimsesse valitsusse usutakse samapalju, kui jõuluvanasse. Lihtsalt kombetalitus.
Muideks, tasuks ennast ettevalmistada muutusteks, sest uued miinusjõud on tulekul.
Uus õgija on kohal. lumekuninganna oli poisike praeguse kõrval. Uus versioon on moderniseritud ja lisadega. Mina olen temaga rahul Very Happy
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Esm Sept 24, 2007 3:54 pm    Teema: Vasta viitega

Rosmariina kirjutas:
viplala kirjutas:
läbi armastuse võid vahetada arusaamu ja mõttemustreid, mitte neist lahti saada

raskemal juhul võid egregori ka vahetada

proovi järgi, kui muidu ei usu



Lisaks veel seda, et kõik siin maailmas koosnebgi armastuse energiast, egrogor on lihtsalt katkine, õnnetu armastus ja ta kisub sind kaasa, sest ta loodab sinult armastust saada. See, et just sina ta endale ligi tõmbasid on sinuga karmaatiliselt seotud. Kui sa suudad teda kasvõi natukene armastada ja vabastada, siis tasakesi hakkab ta vabanema. Ta ei pruugi paremaks saada, aga sinu valgus läheb nii suureks, et ta ei suuda selle sees enam olla.


sul on egregori mõiste totaalselt sassis. tee endale selgeks, mis on mis ja siis hakka rääkima.
saad vähemalt ise aru, mida räägid.

sest egregor on sisuliselt maailmakirjeldus (kusjuures igasugune) ja kui see on katkine armastus, siis... Crying or Very sad
no lihtsalt seda tohuvapohu ei söö keegi ära.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Krissu
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Sept 24, 2007 4:02 pm    Teema: Vasta viitega

Siinjuures märgiks ära, et "katkine armastus" võib olla vabalt maailmakirjeldus. Ja siis see lugu, et malen märgand, et jõle paljud inimesed ei oska enam just siis edasi elada, kui see armastus ükskord juhtub mitte enam katki väga olema/minema Cool
Tagasi üles
Rosmariina
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Sept 24, 2007 7:18 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
sul on egregori mõiste totaalselt sassis. tee endale selgeks, mis on mis ja siis hakka rääkima.
saad vähemalt ise aru, mida räägid.

sest egregor on sisuliselt maailmakirjeldus (kusjuures igasugune) ja kui see on katkine armastus, siis... Crying or Very sad
no lihtsalt seda tohuvapohu ei söö keegi ära.
[/quote]


Loen järgmiseks läbi Tokroda raamatu , kuigi ma ei usu, et see nii totaalselt minu arusaami muudaks
Arvan, et inimesed ei saagi maailma ühtemoodi tunnetada.
Tagasi üles
Kati
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Sept 24, 2007 9:31 pm    Teema: Vasta viitega

Gerdenel kirjutas:
Pole mõtet isegi üritada mind mõista, see on ette lootusetu.


mõistma pead sa ennast ise. teised võivad sinust vaid aru saada.
selleks,et ennast mõista (näiteks oma olematut lähtepunkti),tuled sa siia ja kirjutad midagi. lootes teiste peegelduste pealt ära näha,et kus oled.
see ongi see lihtsalt olemise võlu ja valu. et justkui on ja ei ole kah. aga inimene vahest tahab ,et ikka oleks. kasvõi natukenegi. ilma hakkab igav.
Tagasi üles
tige_kala
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Sept 24, 2007 9:47 pm    Teema: Vasta viitega

Kati kirjutas:

selleks,et ennast mõista (näiteks oma olematut lähtepunkti),tuled sa siia ja kirjutad midagi. lootes teiste peegelduste pealt ära näha,et kus oled.
see ongi see lihtsalt olemise võlu ja valu. et justkui on ja ei ole kah. aga inimene vahest tahab ,et ikka oleks. kasvõi natukenegi. ilma hakkab igav.


sen sihuke hea meetod et paneb kivigi veerema
Tagasi üles
Tige tihane
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 13 Veeb 2007
Postitusi: 1583

PostitusPostitatud: Esm Sept 24, 2007 11:29 pm    Teema: Vasta viitega

Just tahtsin Gerdega mölisema hakata, aga Kati jõudis ette Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kati
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Sept 25, 2007 12:09 am    Teema: Vasta viitega

Itika kirjutas:

CC-l on väljend "side Vaimuga". Seda saab "puhastada", "puhas hoida". Tähenduses "side Vooga". Mõnes teises kultuuris või koolkonnas nimetatakse seda "side Armastusega". Ma ei otsi siin, kumb oli enne, kas duaalsus või hirm; kas Armastus on Voo osa või Armastus ongi voog. Küsimus on - kuidas hoida sidet Vooga (Gerdeneli mõiste) ehk Armastusega (Icke'i mõiste) ehk Valgusega (Tokroda mõiste) ehk Vaimuga (CC mõiste) ehk Jumalaga (ainujumala teooriate pooldajate mõiste)? Ja mis praktiline tulu on nimetatud sideme "puhtana hoidmisest". Ja kuidas see aitab igapäeva-elus toime tulla? Ja kas aitab? Ja kas seda on üldse vaja, kui inimene ise kah on ainult illusioonikene teiste suuremate illusioonikeste sees. Miks seda illusioonikest üldse siis ülal pidada, parem on, kui teda üldse ei oleks ju? Rolling Eyes


mõtlesin illusioonist.
mõtlen,et kõik on manipuleeritav. näiteks saadetakse meile mõte, tunne,emotsioon ...ja vastavalt selle olemusele on see meile mõnus või ei. see tõmbab meid või peletab eemale. muudab meid manipuleeritavateks.
inimese illusiooni vabadusest(mittemanipuleeritav olemisest) ei saa keegi päriselt kontrollida.
nii nagu ka muid illusioone.
öeldakse,et "ma purustasin ta illusioonid" võiet "see illusioon kukkus kokku". see tähendab,et süsteemiinimesed ja programmiinimesed said illusiooniinimese kätte. ta kaotas lahingu. miks seda vaja on? illusiooniinimese kätte saamist? sest illusiooniinimene on (põrkes mingi süsteemiga) selle süsteemi inimestele arusaamatu ja kontrollimatu. teda saab kontrollida vaid teda purustades. kui illusiooniinimesel on vähegi väge siis mõjub paljas tema olemasolu süsteemiinimestele valusalt .kaos,kui soovite.sest süsteemiinimesed tunnnevad ainult nendele tuttavat korda.
inimesed kaitsevad oma illusiooneäärmiselt kiivalt. illusioon kui fikseerimata maailmapilt/kirjeldus.
öeldakse, et illusioon ei ole päris. seda pole justkui olemas. aga on ju. miks muidu nende(illusioonide) vastu nii kiivalt võidelda.
samas pole ma näinud veel ühtegi täiesti ehedat illusiooniinimest. ikka on neil mingi osa mingist süsteemist sees.
seega kas illusioon pole side Vaimu või Armastuse või Vooga.
iga süsteem oma kirjeldusega on illusioon. mida rohkem illusioone ta müüa suudab seda täiuslikum on tema side Vaimu või Amastuse või Vooga. ja seega saavad süsteemi kaudu sellest ilusast osa ka need kellel omal seda sidet pole. või on tilluke. ja kui süsteemiinimene on seda ilusat kõikke saanud siis ta loomulikult hakkab kätt,mis teda toidab ,kaitsma. missiis,et see ,mis ta süsteemilt saab on kellegi muu süsteemi jaoks illusioon.
ehk siis kõige vabamad on kõige originaalsemate illusioonidega inimesed.
Tagasi üles
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Kolm Sept 26, 2007 8:56 am    Teema: Vasta viitega

Aru saamine tuginebki eeldusel ja sellest tuletatud järeldusel ehk illusioonil. Mõistmine on Teadmine ja sel pole eeldusi ega vaja see ka kinnitusi. Peegeldus on enese illusiooni väljendamine. Miks peaks kedagi huvitama teise arvamus ehk illusioon endest, kui ta Teab endast. Peegeldus on lähtuv fikseeritud punktist.
Olemise puhul pole varianti et ei ole natuke olen ja natuke mitte. Olemise puhul pole üldse ühtki poolust ega võimalustki neid omistada nagu ka Teadmise puhul, sest Teadmine on iseeneses. Ollakse või mitte ja kogu lugu.

Inimene üldjuhul unistab olemisest, aga ei taha.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kati
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Sept 26, 2007 2:21 pm    Teema: Vasta viitega

õnneks või õnnetuseks maisaa mitte muffigi eniveis aru.
ise ka imestan,et siukse pika jutu kirjutasin. mingi lendaja-värk ilmselt.
õnneks on meil palju tarku. delfis just ka üks inimene kirjutas ,et joomise vastu aitaks kindlasti võidelda silt viinapudelil, mis teavitaks inimest selle joogi kahjulikusest.
Tokroda võiks nüüd täpselt ära seletada kah,et kesse oligi,kes meie eest mõtlema nüt hakkab?
Tagasi üles
Itika
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 13 Mai 2004
Postitusi: 810

PostitusPostitatud: Kolm Sept 26, 2007 2:50 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Muideks, tasuks ennast ettevalmistada muutusteks, sest uued miinusjõud on tulekul.
Uus õgija on kohal. lumekuninganna oli poisike praeguse kõrval. Uus versioon on moderniseritud ja lisadega. Mina olen temaga rahul Very Happy


Arvestades seda, kuhu jõuab Pluto käesoleva aasta novembris, siis muutused tõesti tulevad. Astroloogid oskavad selle kohta rohkem rääkida, ehk liigub neid siin foorumiski.

Meeldetuletus neile (mulle kaasa arvatud), kes pole astroloogia koha pealt proffid: planeedid ja tähemärgid ei oma suuremas paradigmas iseseisvat mõju. Nende asend VIITAB energeetilistele mõjudele, mis valitsevad/teisenevad nii Galaktikas kui kaugemalgi.

_________________
Must Kaardivägi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Sept 26, 2007 6:52 pm    Teema: Vasta viitega

Muideks siin teised maagid on ära hirmutatud. Ma ei tea miks.
Ise ma pole neid ära ajanud. Nohh nati olen nokkinud. aga nii nõrk ei tasuks olla, et sellepärast jooksu pista. See austust küll ei tekita.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Freya
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 9 Juul 2006
Postitusi: 28

PostitusPostitatud: Kolm Nov 26, 2008 4:23 pm    Teema: Vasta viitega

Suur viga, mida inimesed teevad, kui suhte loovad on see, et nad astuvad suhtesse, sest nad tunnevad end üksikuna. Kui kaks inimest, kes tunnevad end üksikuna, saavad kokku, siis nad on kahekesi üksikud ja üskindus süveneb. Inimesed pahatihti astuvad suhtesse, sest neil on midagi puudu . . .
Suhe tuleb luua siis, kui armastust on üle ja on vaja seda kellegile anda, seda kellegagi jagada. Kui kaks inimest saavad kokku selleks, et jagada üksteisele armastust, mitte üksindust, siis on pandud suhtele väga suur ja küllaltki tugev alustala.

Siit ka lahuminekute niivõrd suur valulikkus. Astutakse suhtesse, et seda üksindust ära ajada, et keegi armastaks ja imetleks, sest kellegagi on hea koos olla . . . ja kui ühel päeval see kõik läbi on, siis nutame, tunneme end halvasti jne. Aga miks otsida selliseid asju kelleltki teiselt, kes jah, võib seda kõike Sulle anda, aga sama hästi ka ära võtta.

Lihtne matemaatiline tehe tegelikult.
-1 (+) -1=-2

1 + 1 = 2
_________________
Kui Sa ei tunne rahu tähendab, et sa ei ole õigel teel - siis mõtle hetk ja mine tagasi sinna, kust sa valesti läksid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Kolm Nov 26, 2008 6:56 pm    Teema: Vasta viitega

Point selles, et üks peab olema juht ka ehk kõrgem, muidu kukub asi perse
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Suhted, sidusväljad, seksuaalsus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4  Järgmine
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group