Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Miinusjõud
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 12:24 am    Teema: Vasta viitega

Curiosa kirjutas:
ps. Tokroda, huvi pärast, kuis Sa nt Kirelõõma naiselikkust hindad?
Kirelõõmas on väga palju mõnusaid naisaspekte. Aga kuna ta istub mingis rõvedas egregoris, siis pole mul temaga mõtet asja ajada. Ainult suure sitahunniku saan kraesse. Seega mul pole temaga midagi tarka peale hakata.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lycantrophe
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 26 Dets 2004
Postitusi: 1135

PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 6:58 am    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Curiosa kirjutas:
oih
tänan nõuande eest, aga see tekitas minus kohe hunniku küsimusi:
millest see nähtub, et ma olen valiku ees?
kuis nii, et Krõõt kaotas naiselikkuse?
ja kas need kenad härrased siis vastanduvad teineteisele? a seda peaks ehk neilt endilt küsima.
ja Tige Kala, kas ma teda ei võigi valida Shocked Crying or Very sad
Ma seletan lihtsalt. Krööt, kui naine on väga hea keerisega. Ta meeldis mulle. Aga siis tuli lycantrophe ja lõi kröödale mulje, et ta on parem. Kröt läks liimile ja valis lycantrophe. Nüüd hakkas lycantrophe mind lüpsma läbi krööda. Mul ei jäänud midagimuud üle, kui Krööda üle parda visata. Kuna kröödast polnud enam kasu, siis viskas lüga krööda ka minema. Vaata maailmas on kahte sorti mehi. Ühed, kes ise loovad ja toidavad naisi, teised mehed on nilbikud ja lüpsavad naisi. Toon veel ühe näite elust. Mul oli naine. Siis ilmus tema ellu ka üks nilbik, kes hakkas minu naise energiaga firmat arendama. naine läks tema juurde. Kui ma leidsin endale uue naise, siis see mees läks pankrotti ja jättis mu naise maha.
Vaata lycantrophe on praegu nälgas. Ta käib minu kannul koguaeg ja püüab leida naisi, kes minult tõmbaks ja teda toidaks. Aga lycantrophil on rasked ajad minule ta küüsi taha ei saa. Nüüd püüab ta Andromeedat kääte saada. Muideks lycantrophe on ka tige kala. Ja sinu valik on kas olla mehe või nilbiku poolt. Üks toidab sind, teine häviab. Ja muideks neid analooge on Sul mujal elus ka.


tormilised fantaasiad
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tige_kala
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 8:05 am    Teema: Vasta viitega

tokroda vist fantaasia inimene
Tagasi üles
Curiosa
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 9:36 am    Teema: Vasta viitega

tjah, see suhtedraama vajaks kusagile sinna sõnastiku lähedusse ka tegelaskujude seletavat nimistut Laughing
Tagasi üles
Kirelõõm
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 11:21 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Vaata maailmas on kahte sorti mehi. Ühed, kes ise loovad ja toidavad naisi, teised mehed on nilbikud ja lüpsavad naisi.


Klassifikatsioon, millega kuidagi nõustuda ei saa. Ja seda ainuüksi sellepärast, et klassifikatsiooni aluseks võetud väide: toidavad-ei toida, on juba iseenesest vildakas.
Vaadake tähistaevast. Peatage mõtted ja lihtsalt silmitsege seda põhjatut-lõpmatut taevamerd, kus helgivad laiali pillutuna lugematu hulk säravaid tähti. Selles näilises korrastamatuses on korrastatus – tähed mõjutavad vähemal või nõrgemal määral teineteist ja inimesed oma suures kirjeldamise tuhinas on loomulikult nad ka süstematiseerinud: andnud nimed, paigutanud tähtkujudesse, kuid isegi selle korrastatuse juures on tõsiasi see, et üks täht ei toida teist ega toitu teisest ja et iga täht on eraldatud ka selles süstematiseerituse juures teisest tähest. Täht tekib üksi ja kustub-langeb üksi. Kui kaks tähte on lähestikku, siis nad võivad teineteise sära võimendada, kuid särab ikka kumbki täht täitsa ise.
Nii on ka inimestega. Inimesed sünnivad ja surevad üksi. Elujooksul nad seovad end teiste inimestega, astuvad rühmitustesse – mõjutavad üksteist, aitavad teostada teineteist/üksteist toetades ühiseid eesmärke, kuid sealjuures on nad ikkagi alati teistest eraldatud ja üksi. Elama peab igaüks ise. Elult kogemused vastu võtma ja nendega midagi peale hakkama peab ka ise. Võid küsida teiselt nõu, võid toetatud saada, kuid ära pead siiski tegema kõik ise. Sa ei saa paluda kaaslast, et ole hea, hinga nüüd mõnda aega minu eest.
Ja seepärast on väär ka öelda, et ühte inimest toidab teine inimene. Inimene saab teist vaid mõjutada. Me kulutame oma energiat ainult iseenda tegemiste peale. Kuhu me selle suuname, on juba meie enda valik. Ja neid valikuid langetama saab küll mõjutada teine inimene või egregor. Luues visioonmaailmu on sarnase mõttelaadiga inimestel kasulik astuda rühmitusse ja koos luua ühist visioonmaailma. Kes on autor ehk kellelt idee pärineb, polegi sealjuures tähtis. Üksiku inimese seisukohalt on tähtis, et kas teda rahuldab selle ühise visioonmaailma loomine ja kas see oli otstarbekas tal suunata oma energiat selle loomiseks või alalhoidmiseks. Võibolla on tal tegelikult vaja piirduda pisemate asjade ülalhoidmisega ehk võibolla on tal energiat ainult sellevõrra, kui palju vajab ta elamiseks ja kogemuste omandamiseks?
Ei saa öelda, et mees toidab naist või vastupidi – naine toidab meest. Saab öelda, et naine või mees suunab oma energiat mingi reaalsuse/visioonmaailma/tegevuse ülalhoidmiseks. Kui ta korraga enam ei suunaks, siis on selle püsimine tema energia võrra väiksem, kuid mees või naine, kes oli selle loomisidee taga, kelle tahet teostatakse, tema saab elada edasi, sest tema kui üksikindiviidi elu ei sõltu teiste inimeste energiast, ei ela teiste “toidu” peal.

Siis lipsas siin teemas läbi ka väljend üle parda heitma. Selliseid väljendeid pilluvad inimesed, kui nad tahavad mõjutada teisi. “Ãœle parda heidetu” nuttes, et temaga nii tehti, tahab koguda oma loitsule toetusenergiat, et temaga tõesti nii käituti – toetus alandustundele ja “üle parda heitja” tahab samal moel koguda toetust loitsule, et tema on suuteline kedagi toitma-toetama ja otsustama, kas see inimene on seda väärt – toetus üleolekutundele. See on situatsiooni tõlgendamisel libisemine äärmuslikesse emotsioonidesse. Meie hing tuli siis ilma omandama kogemusi. Ja hinge vajadus on kahtlemata kogeda mees-naise suhteid. Eluteel põrkume kokku inimestega, kes on täpselt samal rännakul – rännakul läbi elu. Osade inimestega tahame käia mõne maa koos ja me kogeme vastastikkuse suhtlemise tõttu midagi. Ãœhel hetkel aga me ei vaja enam seda kogemust ja rännakut läbi elu koos selle inimesega ja minnakse “lahku”. Pole määrav, kes langetas otsuse. Määrav on see, et koos rändamise aeg on otsas. Lahku minnes on kummalgi osapoolel sama suured ¹ansid üksi edasi minnes elada oma elu sama täisväärtuslikult nagu oli see ka ju enne kohtumist. Uus olukord kui tundmatu võib olla hirmuäratav ja lükata inimese äärmuslikesse emotsioonidesse ja igasuguseid hirmutavaid ettekujutisi looma. Harjumatu võib olla uus olukord ka seepärast, et jäädi sõltuvusse emotsioonidesse, mis saadi teisega koos käies ja teineteist mõjutades ja tekib hirm, et võibolla seal eespool rajal polegi võimalik enam neid emotsioone kogeda. Hirmud on kõik teadmatusest. Kas neil on ka põhjust, selles saame selgust kui sukeldume teadmatusse ja omandame teadmised.
Olukorras, kus hakkame tähtsustama üle enda või teise inimese mõju ja pilduma emotsionaalseid ja äärmuslikke väljendeid, on iseenda hellalt hoolitsemine see, kui võetakse “aeg maha” ja tehakse üks sisekaemus. Leitakse üles põhjus, mis ajendas mõju ületähtsustama ja loitse looma.
Tagasi üles
Curiosa
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 11:59 am    Teema: Vasta viitega

või on klassifikatsioonist kolmas mees puudu?
1. kes loovad naisi (st mõtlevad välja kuldnaisi), need neid ka toidavad
2. nilbikud, kes lüpsavad naisi jagunevad tglt kahte äärmusesse: sussid ja allutajad
3. meest kui sellist armastavate naiste lemmikmehed, kes armastavad naist kui sellist
Tagasi üles
Kirelõõm
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 12:27 pm    Teema: Vasta viitega

Igasugune klassifikatsioon on minu jaoks tegevus, mida püüaksin vältida. Ükskõik kui täiuslikku nimistut ma ei püüaks luua, siis tegelikult tegelen loitsimisega - mingi pildi loomisega kas iseendast või teistest. Ja see pilt on piiritletud, võtab ära võimaluse, et klassifitseeritavad võivad olla piiritlematud.
Kui ma oma klassifikatsiooniga tahan mõjutada ka teiste mõtlemist, siis püüan ma seda pilti, mis ma endast või teistest lõin, veelgi tugevamini fikseerida - hakkan teadlikult otsima sellele klassifikatsioonile kinnitusi-muljeid, mis näitavad, et mul oli ju õigus. Rõhutan teadlikult käitumisi, mis sobivad minu loodud pilti ja näitan neid kui tõendusmaterjale teistele. Neelavad nad “sööda” alla, toetavad nad minu loodud muljet ja fikseering sai tugevdatud. Nii on võimalik teist inimest ennast panna arvama, et ta kuulubki minu süstematiseeringus selle tüübi alla, kui ma teen talle selle tüübi piisavalt ahvatlevaks söödaks. Või teen talle endast mingi ettekujutuse talle vastuvõetava ja sobiva maiuspalana.
Samas ma saan aru, et osadel inimestel on vajalik iseenda ja maailma mõistmiseks seda koledamal kombel süstematiseerida ja klassifitseerida.
Tagasi üles
Curiosa
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 12:50 pm    Teema: Vasta viitega

Kirelõõm kirjutas:

Kui ma oma klassifikatsiooniga tahan mõjutada ka teiste mõtlemist, siis püüan ma seda pilti, mis ma endast või teistest lõin, veelgi tugevamini fikseerida - hakkan teadlikult otsima sellele klassifikatsioonile kinnitusi-muljeid, mis näitavad, et mul oli ju õigus. Rõhutan teadlikult käitumisi, mis sobivad minu loodud pilti ja näitan neid kui tõendusmaterjale teistele. Neelavad nad “sööda” alla, toetavad nad minu loodud muljet ja fikseering sai tugevdatud. Nii on võimalik teist inimest ennast panna arvama, et ta kuulubki minu süstematiseeringus selle tüübi alla, kui ma teen talle selle tüübi piisavalt ahvatlevaks söödaks. Või teen talle endast mingi ettekujutuse talle vastuvõetava ja sobiva maiuspalana.
.


teisisõnu on see suitsune peegel - väärisiku vabrik, veendumustesüsteem

süstematiseerimine ja klassifikatsioonid on lääneliku mõtlemise printsiip, skelett, ja hädade põhjus hetkest, kui süsteemi võetakse absoluutsena
tulemuseks kollektiivne hullumeelsus Laughing

klassifitseerida pmst ju võib, kui olla teadlik selle tinglikkusest - st nt inimtüüpe liigitades siis sellest, et ükski päris inimene ei esinda tegelikult kunagi ühtki liiki täielikult ja püsivalt
misiganes liigitamine on alati piltlik, tinglik muarust.
Tagasi üles
Kirelõõm
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 1:07 pm    Teema: Vasta viitega

Kui olla teadlik, et klassifitseerides inimese käitumise antud hetkel ja situatsioonis mingis sinu loodud pildis ei raamistagi teda sinna jäädavalt ja arvestada võimalusega, et tegelikkuses ei mahtunud ta sinna ka hetkel, siis pole ohtu minu nägemuse järgi loitsude kinnistumiseks – iseendale ja maailmale piirangute seadmiseks.
Kaardistamine aitab võibolla eluteel rännates mõista, millises olukorras hing rõõmustab ja millises olukorras on olla ebameeldiv. Absoluutse tõe pähe aga ei saa ühtegi kaarti ega olukorda võtta. Kaardid vananevad, sest maailmad ja maastikud muutuvad. Ise ka muutud. Hing omandab kogu aeg uusi värvinguid ja helisid ja maailm ei näi kunagi samades värvides ja helides. Ojas ei ole kunagi sama vesi, sama hetk.
Tagasi üles
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 1:27 pm    Teema: Vasta viitega

Kirelõõm kirjutas:
Kui olla teadlik, et klassifitseerides inimese käitumise antud hetkel ja situatsioonis mingis sinu loodud pildis ei raamistagi teda sinna jäädavalt ja arvestada võimalusega, et tegelikkuses ei mahtunud ta sinna ka hetkel, siis pole ohtu minu nägemuse järgi loitsude kinnistumiseks – iseendale ja maailmale piirangute seadmiseks.
Alati võib ka nii olla, et minu loodud pildis eksib see teine inimene ära kellest ma pildi tegin Very Happy
Ja hakkab karjuma, et ma raame koomale tõmbaksin Very Happy
Kirelõõm kirjutas:
Ojas ei ole kunagi sama vesi, sama hetk.
Kogu aeg on ojas H2O Wink
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Curiosa
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Mai 05, 2008 1:37 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Kogu aeg on ojas H2O Wink


ent juues ära unusta: et kalad pissivad vette
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Mai 06, 2008 9:19 pm    Teema: Vasta viitega

Kirelõõm kirjutas:
Siis lipsas siin teemas läbi ka väljend üle parda heitma. Selliseid väljendeid pilluvad inimesed, kui nad tahavad mõjutada teisi.
Sa räägid pikalt, kui paha on see, et teised klassifitseerivad.
Ühesõnaga Sa oled väljavalitu. Sinule on kõik lubatud ja teised peavad Sind tingimusteta järgima.

_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Teis Mai 06, 2008 10:17 pm    Teema: Vasta viitega

Kiiks, mis sunnib inimest kaasolendite ahistamise teele, on miskipärast paratamatult olemas nii minus, Haldjamehes, kui ka sinud, Kirelõõm... selles mõttes oleme me ühes paadis. Sest olgem ausad, tegelikult ei peaks ju minusse üldse puutuma, kas sina klassifitseerid või ei... Mina lihtsalt muud moodi maailma vaadata ei oska ja võibolla ehk tõesti ei mõista seetõttu neid, kes räägivad, et nad suudavad elada ilma asju liigitamata Cool Kuid - kas nad seda ka tõesti suudavad? Olen ise tähele pannud, et needsamused klassifitseerimise taunijad peavad miskipärast oma "tõde" kuulutama täpselt nagu jehoovakad - valjult ja agressiivselt. Mis tekitab küsimuse, et kas nad ise usuvad kah seda, mida nad suust välja ajavad... Ka kipuvad klassifitseerimise vastased minema äärmustesse nagu muud fanatidki - usu mind, olen oma kõrvaga kuulnud, et "röövimise ohvriks sattumine pole ei halb ega hea, see on lihtsalt õppetund, mille Sa leppisid kellegagi (röövliga) kokku enne sündi ja seetõttu on parem, kui Sa ei hakka vastu, vaid annad, mida Sinult nõutakse"... Öek. Ehtne kaameli okse.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Curiosa
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Mai 06, 2008 10:30 pm    Teema: Vasta viitega

see su öägk teisisõnu soovitab hinnata tegu, mitte inimest, kuid hoolida inimesest, mitte teost, ehk kolmandatpidi: vastuhakk olukorrale tirib su juhtuva meelevalda - sust saab draama osaline. kuid sündmusi mitte isiklikult võttes ei saa sa muutuda kellegi ohvriks. a vaba maa, vaba valik, sest kaosesse loodud süsteem on ju nagu prantsuse stiilis park kesk ürgmetsa - pöetud puud ja hoomatav teedevõrgustik - metsas seevastu ei õnnestu isegi surma elust eristada, vanast kõdust võrsub kohemaid midagi uut ja hirmutavat Twisted Evil
Tagasi üles
Kirelõõm
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Mai 06, 2008 10:48 pm    Teema: Vasta viitega

Armsad mehed ja mehehakatised! Ma saan aru küll, et te siin väga soovite, et ma peaks teid nilbikuteks, sussideks, loojateks, sööjateks, toitjateks, juhtideks või alfaisasteks ja mõõdaks igal hetkel ühe paremust teisest iga võimaliku parameetri suhtes (mida rohkem neid välja mõtlen, seda uhkem ja parem) – aga vaat, ei pea ja ei mõõda!
Tagasi üles
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Teis Mai 06, 2008 10:52 pm    Teema: Vasta viitega

ühesõnaga sa eelistad pidada mehi mittekellekski.
anna minna, aga omaette!
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kirelõõm
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Mai 06, 2008 10:55 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
ühesõnaga sa eelistad pidada mehi mittekellekski.
anna minna, aga omaette!


Ei, see on sinu arvamus.
Mina naisena eelistan mehi pidada meesteks. Ja see ei ole mittekeegi.
Tagasi üles
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Teis Mai 06, 2008 10:56 pm    Teema: Vasta viitega

Kirelõõm kirjutas:
Armsad mehed ja mehehakatised! Ma saan aru küll, et te siin väga soovite, et ma peaks teid nilbikuteks, sussideks, loojateks, sööjateks, toitjateks, juhtideks või alfaisasteks ja mõõdaks igal hetkel ühe paremust teisest iga võimaliku parameetri suhtes (mida rohkem neid välja mõtlen, seda uhkem ja parem) – aga vaat, ei pea ja ei mõõda!


Aga mingi kriteeriumi alusel sa ju mehi siiski valid - kusagil teemas sa ju heietasid mingist tõmbest ja omavahelisest harmooniast ja kurat teab millest... või võtad sa tõesti voodisse kõik mehed, kes vaid tulevad ja ütlevad, et "lähme kepme"? Aga kui satub sulle ette sadist, koprofaag vms taoline, kes tahab tingimata omi nüansse sinuga "mängides" teoks teha?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
LAKMUS
Arengumaag


Liitunud: 30 Märts 2004
Postitusi: 252
Asukoht: EESTIS & kõikjal

PostitusPostitatud: Teis Mai 06, 2008 11:28 pm    Teema: Vasta viitega

Kirelõõm...aga, kes on sinuarust üldse õige mees ja funktsjoon on mehel Elus?
_________________
pimedus ja teadmatus on enda hävitamine!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
viplala
Arengumaag


Liitunud: 19 Juun 2004
Postitusi: 2042
Asukoht: sõawäljal

PostitusPostitatud: Teis Mai 06, 2008 11:38 pm    Teema: Vasta viitega

Kirelõõm kirjutas:
Armsad mehed ja mehehakatised! Ma saan aru küll, et te siin väga soovite

see on see, mida sa ise soovid Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group