Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Egregor = planeedi toitega visuaalmaailm
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Apr 26, 2008 12:49 am    Teema: Egregor = planeedi toitega visuaalmaailm Vasta viitega

Nagu me teame, et ainult väga väike osa inimesi toitub oma tuumajõust, toetub iseendale. Ja neist inimestest vähesed mehed hakkavad teostama planeedi missiooni. Missiooni teostaja suudab toita peale enda ka enda meeskonda. Aga missiooni teostajaid on vähe, nad ei suuda toita isegi 1% rahvastikust. Aga millest toituvad ülejäänud inimesed? Planeet on sedasi loodud, et ta toidab ise kõige paremat visioonmaailma. Sellest tekib egregor. Planeedil on 96 toitepesa. Igale hingesagedusele neli tükki. Seega planeet toidab korraga 96 erinevat visuaalmaailma. Reaalsel hetkel on enamus toitekanalid tühjad. Need on need osad, mida pole inimkond endas avastanud. Pole veel tekkinud meest, kes looks sinna oma esimese visuaalmaailma. Vahemärkusena olgu öeldud, et meie planeedil kuues hingesageduses luuakse visuaalmaailm meeskonnaga Seega 24 visuaalmaailma on ühislooming. Ülejäänutes 18 hingesageduses olevat 72 visuaalmaailma luuakse üksinda. Nüüd, kui inimene loob visuaalmaailma, siis muudab ta planeedi energeetika ka teiste inimestele kättesaadavaks. Kui inimene oli esimene, kes lõi mingisse hingesagedusse visioonmaailma, siis planeet hakkab toitma seda. Visuaalmaailm muutub egregoriks. Ta säilib ka peale mehe füüsilise keha surma. Nüüd saavad teised inimesed minna sinna maailma oma hingega (tegelikult ühe osaga 24-st. Side vastava hingekettaga) inimesed hakkavad elama selle inimese visioonis. Nüüd saavad bioenergiat ka ülejäänud inimesed läbi naiste, kes toituvad välisest jõust. Kui mõni inimene on omandanud kõik selle egregori pakutu ja ta tahab edasi areneda, siis peab ta lülituma väliselt jõult sisemisele jõule. Ja kui ta suudab luua parema visiooni, mis on rohkem kooskõlas universumi ja inimesega, siis planeet võtab oma toe vanalt egregorilt ära ja annab oma toitekanali uuele visioonmaailmale. Tekkib uus ajastu vastavas hingesageduses. Näited reaalsest elust võime võtta ühiskonna korra muutused: Orjanduslik kord, feodalism, kapitalism. Aga ajastu vahetus võib olla valuline protsess. Inimesed on harjunud vana egregoriga. Nad tahavad säilitada vana korda ja võitlevad uue visioonmaailma vastu. See on mõttetu võitlus. Võidab see, kellel planeedi tugi, toitekanal. Näitena revolutsioonid. Järjest rohkem inimesi kolib uude egregori, sest nad tunnevad, et sealt saab nende hing toitu. Osad inimesed püüavad ka säilitada vana, aga see kurnab neid. Nad ei suuda seda visuaalmaailma üleval hoida oma jõuga. Nüüd pole muud, kas nad muutuvad, see tähendab, et lähvad uuendustega kaasa või surevad välja. Näiteks 20 süsteemi (tervendamise egregorid) ajastu muutusega vana egregori inimesed jäävad haigeks. Kes hoolivad oma tervisest, nii füüsilisest, kui vaimsest, hingelisest ja tervest mõistusest kolivad uude egregori. Nende hing valib uuendused.
Väga tähtis teadmine. Me kõik vajame keskkonda, et elada. Näiteks planeet on keskkond, kus meie keha peab olema. Väljaspool keskkonda (planeeti) keha hukkub. Nii on ka egregori ja visuaalmaailmaga. Ta on keskkond, kus me hing elab. Kui poleks egregorkeskkonda, siis ei saa me hing avalduda. Me küll ütleme, et hing hukkub ilma egregorita, aga see ei ole täpne väljend. Hing ei sure, ta läheb inimese kookoni sisse tagasi. Ta ei saa liikuda vabalt kookoni väliselt. Täpsemalt öeldes, kui inimene valib mingi egregori, kus elada, siis saab tema hing (üks hingeketas) selles egregoris vabalt liikuda eraldi kookonist. Hing areneb elades egregoris. Kui maailmast kaoksid kõik egregorid, siis inimesed loomastuksid. Ürginimene hakkas arenema tänu sellele, et leidus üks mees, kes lõi esimese visiooni, keskkonna, kus hing saab vabalt liikuda. Ta leidis naised, kellele meeldis tema visioon. Nende hinged kolisid sinna maailma. Tekkisid esimesed egregori elanikud-jumalad. Nüüd need naised hakkasid tõmbama teisi mehi ja naisi sinna visioonmaailma. Tekkis kultuur ja inimkonna areng.
Nüüd mehe ja naise erinevusest. Kui mees hakkab teostama missiooni, siis loob ta automaatselt visioonmaailma, keskkonna, kus hing saab liikuda. Kui mehe missioon on kooskõlas planeediga, siis mehe hing saab toidet planeedilt. Sellise mehe hing on vaba sellises territooriumis, mida hõlmab tema visioon, maailmapilt. Naine ei saa luua visioone. Naine saab valida egregori või visioonmaailma. Naine peab alluma egregori reeglitele ja teostama egregori ülesandeid, siis saab ta õiguse seal elada. Naise hing on vaba valitud egregori piires. Ühesõnaga mees toitub planeedist, kui ta sisemiselt teeb tööd ja naine toitub egregorist, kui ta allub egregori reeglitele. Mees saab toituda egregorist läbi naise. See tähendab, et mees peab teenima naist. Naine saab toituda planeedi energiaväljast, kui ta teenib meest. Mis vahe on egregori ja planeedi energial. Planeedi energia on nagu algmaterjal, mida mees peab läbi töötlema, et ta oleks söödav, hingele omistav, mehe visioon on nagu katel, mis keedab putru. Kui mees muudab oma visiooni, siis muutub ka hingetoidu maitse. Egregori energia on kohe omistatav aga seda ei saa muuta. Ta on nagu toit, mille maitse on koguaeg üks, nagu tehase toodang. Egregori toiteenergia kanal siseneb inimesele peast. Vaimsed inimesed on seda ekslikult pidanud kosmose energiaks või sidemeks jumalaga. Planeedi energia tuleb inimesse jalgade poolt. Kui mees teostab missiooni ja keeldub naisi teenimast, siis tal on side maaga, läbi jalgade. Teda egregorid ei mõjuta. Pole näha ka kanalit pea peal. Või kui mõni naine tahab, et see mees teenib teda, siis kanal tuleb, aga katkeb enne peakohal olekut. Kui naine ei taha alluda ühelegi mehele, siis on tal kanal peakohal olemas aga kontakt maaga puudub. Naine, kes teenib meest (kellel on visioonmaailm olemas), siis võtab ta mehe visiooni omaks ja ka temal tekib kontakt maaga. Ühel inimesel võib olla ka mõlemad kontaktid. Kui mees teenib naist ja teostab missiooni. Naine, kes kuulub nii ühiskonnale kui ka mehele. Reaalselt domineerib üks.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Laup Apr 26, 2008 1:47 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Ja neist inimestest vähesed mehed hakkavad teostama planeedi missiooni. Missiooni teostaja suudab toita peale enda ka enda meeskonda.
Samas selle mehe osa energiast kulub selle peale, et meeskonna liikmeid hoida endast piisavalt kaugel. Et anda endale hingamisruumi ja vältida konkurentsi ...
Meeskonad ma näen kettana. Kuna juht on raskem ja ketas on keskelt painduvam kui äärtes siis juht on vajutanud ketta veidi alla poole koonusesse.
Juht on keskel, meeskonna liikmed on kettal vastavalt oma võimetele.
Et meeskonna liikmed juhile kaela ei langeks peab juht pidevalt kettast ringi keerutama. Et tekkiks tsentrifuugaal jõud.
Samal ajal meeskonna liikmed pürgivad keskoha poole. Mida rohkem inimesi keskmele lähemale jõuavad seda rohkem koonusesse kettas vajub. Ning seda rohkem peab juht kettast liigutama, et raskusjõu mõjul meeskonna liikmed talle kaela ei langeks.


Kas siin ei ole vastuolu.
Tokroda kirjutas:
Nagu me teame, et ainult väga väike osa inimesi toitub oma tuumajõust, toetub iseendale
Ja selle vahel
Tokroda kirjutas:
hing hukkub ilma egregorita (see ei ole täpne väljend.)
Ãœhelt poolt peaks nagu iseendale toetuma aga samas ei saa hing hakkama ilma egregorita.
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Laup Apr 26, 2008 4:32 pm    Teema: Vasta viitega

kui konkurents tekib, on juht meeskonna valesti kokku pannud.
meeskonnakettal ei peaks koos oldama mitte oskuste, vaid vajalike parameetrite järgi.
kui igaüks on omas parameetris, siis ei teki ka konkurentsi, sest kõigil on nö erinev auk.
ja meeskonda pole vaja endast distantsil hoida.
distantsi hoidmise vajadus tekib siis, kui juht on meeskonna sisse valinud veel ühe sama juhiparameetriga tüübi, nagu tal endal on.
aga sel juhul on tal mingi muu oluline auk täitmata ja meeskond ei funka 100%.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Laup Apr 26, 2008 5:45 pm    Teema: Vasta viitega

Selge. Siis ma sain ikka õieti aru miks aetakse parameetrite juttu.
Et teha inimestele juba enne selgeks kui mõni juhile "ohtlikuks" muutub.
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Laup Apr 26, 2008 5:53 pm    Teema: Vasta viitega

Aga vahet ei ole kes ja milliste parameetritega on.
Igal asjal on vastastikune mõju. Juht sõltub alati meeskonnast ja vastupidi. Kui juht ei suuda enam meeskonnale selgeks teha mida ja miks ta teeb nii siis võib meeskond alati valida uue juhi.
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Laup Apr 26, 2008 6:28 pm    Teema: Vasta viitega

Sa jagad meeskonnast ikka sitaks palju. Sa peaks lausa raamatu kirjutama meeskonnast, selle loomisest ja hoidmisest ja juhi valimisest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 2 Jan 2006
Postitusi: 1397

PostitusPostitatud: Püh Apr 27, 2008 2:43 pm    Teema: Re: Egregor = planeedi toitega visuaalmaailm Vasta viitega

Tokroda kirjutas:


Nüüd mehe ja naise erinevusest. Kui mees hakkab teostama missiooni, siis loob ta automaatselt visioonmaailma, keskkonna, kus hing saab liikuda. Kui mehe missioon on kooskõlas planeediga, siis mehe hing saab toidet planeedilt. Sellise mehe hing on vaba sellises territooriumis, mida hõlmab tema visioon, maailmapilt. Naine ei saa luua visioone. Naine saab valida egregori või visioonmaailma. Naine peab alluma egregori reeglitele ja teostama egregori ülesandeid, siis saab ta õiguse seal elada. Naise hing on vaba valitud egregori piires. Ühesõnaga mees toitub planeedist, kui ta sisemiselt teeb tööd ja naine toitub egregorist, kui ta allub egregori reeglitele. Mees saab toituda egregorist läbi naise. See tähendab, et mees peab teenima naist. Naine saab toituda planeedi energiaväljast, kui ta teenib meest. Mis vahe on egregori ja planeedi energial. Planeedi energia on nagu algmaterjal, mida mees peab läbi töötlema, et ta oleks söödav, hingele omistav, mehe visioon on nagu katel, mis keedab putru. Kui mees muudab oma visiooni, siis muutub ka hingetoidu maitse. Egregori energia on kohe omistatav aga seda ei saa muuta. Ta on nagu toit, mille maitse on koguaeg üks, nagu tehase toodang. Egregori toiteenergia kanal siseneb inimesele peast. Vaimsed inimesed on seda ekslikult pidanud kosmose energiaks või sidemeks jumalaga. Planeedi energia tuleb inimesse jalgade poolt. Kui mees teostab missiooni ja keeldub naisi teenimast, siis tal on side maaga, läbi jalgade. Teda egregorid ei mõjuta. Pole näha ka kanalit pea peal. Või kui mõni naine tahab, et see mees teenib teda, siis kanal tuleb, aga katkeb enne peakohal olekut. Kui naine ei taha alluda ühelegi mehele, siis on tal kanal peakohal olemas aga kontakt maaga puudub. Naine, kes teenib meest (kellel on visioonmaailm olemas), siis võtab ta mehe visiooni omaks ja ka temal tekib kontakt maaga. Ühel inimesel võib olla ka mõlemad kontaktid. Kui mees teenib naist ja teostab missiooni. Naine, kes kuulub nii ühiskonnale kui ka mehele. Reaalselt domineerib üks.


Visioon kui selline, ei ole "sooline" eripära ega erioskus. Visoone siin reaalsuses inimesed ei loo, vaid ainult taasvavastavad neid, mõned toovad seda eksistentsiaalsesse reaalsusesse, toovad esile, näiliselt arendavad edasi. Ja meestel pole siin mingit eelist naiste ees ega vastupidi. "Jõu" saamine on alati seoses kooskõlaga.
Allumine eeldab, et keegi püüab allutada. Miks keegi peakski "alluma".
Reaalselt ei ole domineerimine vajalik, kuid toimub paratamatult, sest paariliste tase ei ole enamasti päris võrdväärne ja seetõttu on toetus ühele poolele tugevam. Kõrgema tasemega paariline ei püüa enamasti kedagi/midagi allutada, sest puudub vajadus, kuid liig sageli madalam pool ikkagi põeb ja tunneb end domineerituna. (ehk puudujäägid eneses).
Mees ei ole kõrgem kui naine, naine ei ole kõrgem kui mees.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Püh Apr 27, 2008 8:47 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Aga vahet ei ole kes ja milliste parameetritega on.
Igal asjal on vastastikune mõju. Juht sõltub alati meeskonnast ja vastupidi. Kui juht ei suuda enam meeskonnale selgeks teha mida ja miks ta teeb nii siis võib meeskond alati valida uue juhi.


juht saab valida meeskonna (näiteks direktor töötajad).
meeskond võib valida juhi, aga kas see annab ka hea juhi.
sest kui valitakse omameelest parim juht, siis see ei pruugi antud valdkonnas pädev olla ja toob kasu asemel kahju.
(aga mismoodi töötajad firmale uue omaniku valida saavad,jääb mulle arusaamatuks).

ja parameetritest:
näiteks kõige paremini on komplekteeritud see firma, kus personalijuhiks on "karja" parameetriga tibin, kes toetab juhti.
see tagab selle, et konkreetsete inimeste vajaduse korral ta ehitab lampi kanalid sobivateni ja neid on võimalik hankida.
muul juhul võib olla näiteks nii, et suhtekorraldaja on küll vastava haridusega, aga oma parameetrilt näiteks hoopis süstematiseerija.
st, selle asemel, et tasakaalustada vajalikke olukordi, ta hoopis hakkab olukordi süstematiseerima ja ei ole sellisena efektiivne, st ta ei lahenda, ta kogub.
või laohoidja asemel (sinna sobib süstematiseerija) on küll antud valdkonda hästi tundev, aga parameetrilt "kubjas", siis ta mitte ei hoia ladu hästi korraldatuna, vaid kulutab oma aja kõikvõimalike tegelaste tööleajamiseks, tundmata huvi, mis seisus on näiteks kaubad.

jne.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Püh Apr 27, 2008 8:50 pm    Teema: Vasta viitega

boss kirjutas:
Sa jagad meeskonnast ikka sitaks palju. Sa peaks lausa raamatu kirjutama meeskonnast, selle loomisest ja hoidmisest ja juhi valimisest.
Võin jah.
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Püh Apr 27, 2008 9:10 pm    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:


juht saab valida meeskonna (näiteks direktor töötajad).
meeskond võib valida juhi, aga kas see annab ka hea juhi.
sest kui valitakse omameelest parim juht, siis see ei pruugi antud valdkonnas pädev olla ja toob kasu asemel kahju.
(aga mismoodi töötajad firmale uue omaniku valida saavad,jääb mulle arusaamatuks).
Kujuta ette kui meeskonna tuumikule, ehk põhitegijatele jääb arusaamatuks juhi tegevus või hakkab juht tegutsema nii, et ei arvesta üldse meeskonnaga.
Meeskond võib alati lahkuda ja teevad uue firma. Ajud voolavad minema. Firma ei ole enam nii konkurentsi võimeline. Sest ei ole enam ajusi. Ja see firma mille lõid ajud on lihtsalt tugevam.
Kas neid lahkujaid võib süüdistada reetmises?

Juht teeb meeskonna ainult selleks, et enda eesmärke täita. Aga kuidas ta veenab inimesi ühinema meeskonnaga? Sellega, et pakub hüvesi. Firma juht teeb seda nii, et pakkub inimestele paremat palka.

Vaatan seda firmat kus ma töötan. Kui ma läksin sinna tööle ei teadnud ma midagi omanikest. Siis sain teada, keegi pani mulle kaarte, et firmas toimub varsti muutused. Siis sain teada, et mu firma omanikud olid juudi riskikapitalistid. Kuid nad läksid pankroti. Siis osteti firma maailma suurima omaala tegija poolt ära. Vana direktor läks ära. Tuli välismaalt uus. Ja tal on visioon. Soovib teha meie firmast gruppi näidist tehast. Praegu on kõik ootel. Kui kas või pool sellest juttust on tõsi mis "uuest" korrast räägitakse, siis väga paljud ütlevd praegu, et siis nad lahkuvad.

Keegi ei tea täpselt midagi. Ja töölised, ehk meekonna liikmed otsustavad kas see direktor sobib ühe või teise jaoks juhiks. Kas tema visioon läheb kokku meie visiooniga näidis tehasest või ei
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Püh Apr 27, 2008 10:19 pm    Teema: Vasta viitega

alati võib juhi lahti lasta.

aga see ei ole siis enam see firma.

kuigi silt või olla sama.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Püh Apr 27, 2008 11:34 pm    Teema: Vasta viitega

Ja alati võib juht valitud teest eemale minna või oma tegelike eesmärke varjata. Või ei täida oma lubadusi, või annab vähem välja kui algul lubatud.
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 28, 2008 12:14 am    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Samas selle mehe osa energiast kulub selle peale, et meeskonna liikmeid hoida endast piisavalt kaugel. Et anda endale hingamisruumi ja vältida konkurentsi ...
Meeskonad ma näen kettana. Kuna juht on raskem ja ketas on keskelt painduvam kui äärtes siis juht on vajutanud ketta veidi alla poole koonusesse.
Juht on keskel, meeskonna liikmed on kettal vastavalt oma võimetele.
Et meeskonna liikmed juhile kaela ei langeks peab juht pidevalt kettast ringi keerutama. Et tekkiks tsentrifuugaal jõud.
Samal ajal meeskonna liikmed pürgivad keskoha poole. Mida rohkem inimesi keskmele lähemale jõuavad seda rohkem koonusesse kettas vajub. Ning seda rohkem peab juht kettast liigutama, et raskusjõu mõjul meeskonna liikmed talle kaela ei langeks.


Kas siin ei ole vastuolu.
Tokroda kirjutas:
Nagu me teame, et ainult väga väike osa inimesi toitub oma tuumajõust, toetub iseendale
Ja selle vahel
Tokroda kirjutas:
hing hukkub ilma egregorita (see ei ole täpne väljend.)
Ãœhelt poolt peaks nagu iseendale toetuma aga samas ei saa hing hakkama ilma egregorita.
Sa kirjeldasid väga täpselt parasiidi meskonnatööd. Reaalses elus parasiitjuht hoiabki ennast oma liikmetest eraldi ja kardab kukutamist.

Ei ole vastuolu. Mees kes toetub iseendale loobki visuaalmaailma ja ta hingel on kaitse peal.
Mis minu viga. Ma võtan ikka inimesi enda seisukohast ja arvan, et inimesed tahavad ise midagi luua. reaalses elus ainult üksikud on vabad. Ja kui inimene tahab olla teener, siis las ta olla.

_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 28, 2008 12:19 am    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Juht sõltub alati meeskonnast ja vastupidi. Kui juht ei suuda enam meeskonnale selgeks teha mida ja miks ta teeb nii siis võib meeskond alati valida uue juhi.
Meeskond ei saa valida uut juhti. Juht loob meeskonna. Aga on üks erand. kui meeskond reedab juhi, siis saab parasiit meeskonda juhtima hakata. Aga tõeline juht jääb alles meeskonda toitma. Sellisel juhul on pilt selline, nagu Sa näed.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 28, 2008 12:25 am    Teema: Re: Egregor = planeedi toitega visuaalmaailm Vasta viitega

Andromeeda kirjutas:
Visioon kui selline, ei ole "sooline" eripära ega erioskus. Visoone siin reaalsuses inimesed ei loo, vaid ainult taasvavastavad neid, mõned toovad seda eksistentsiaalsesse reaalsusesse, toovad esile, näiliselt arendavad edasi. Ja meestel pole siin mingit eelist naiste ees ega vastupidi. "Jõu" saamine on alati seoses kooskõlaga.
Allumine eeldab, et keegi püüab allutada. Miks keegi peakski "alluma".
Reaalselt ei ole domineerimine vajalik, kuid toimub paratamatult, sest paariliste tase ei ole enamasti päris võrdväärne ja seetõttu on toetus ühele poolele tugevam. Kõrgema tasemega paariline ei püüa enamasti kedagi/midagi allutada, sest puudub vajadus, kuid liig sageli madalam pool ikkagi põeb ja tunneb end domineerituna. (ehk puudujäägid eneses).
Mees ei ole kõrgem kui naine, naine ei ole kõrgem kui mees.
Ma ju kirjutasin, kuidas energeetika liigub. Mehel seest välja, naisel väljast sisse.
Vaata, kui sina omistad mehe omadused naisele, siis loodki olukorra, kus peavad mees ja naine omavahel sõdima. Kas Sulle meeldib sõda?
Mina näiteks püüdlen mehe ja naise harmoonia poole. Seda saavutan ma ainult sedasi, et eristan mehelikud ja naiselikud aspektid.

_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lycantrophe
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 26 Dets 2004
Postitusi: 1135

PostitusPostitatud: Esm Apr 28, 2008 9:35 am    Teema: Vasta viitega

eristada võib, lõhestama ei pea.
Sina tegeled lõhestamisega
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Esm Apr 28, 2008 6:02 pm    Teema: Vasta viitega

Tok räägid jumalate meeskonnast.
Tavamõistus ei küündi selliseni.
Kes suudab jumalate meeskonna kokku panna, on ikka väga kõva mees. Tegelt mis kõva mees- see on sündind juht. Ma tunnetan selle jõudu, kuid praegu on vara veel. Kõik liikmed pole veel kohal. Käib ettevalmistus.



Aga mul on küsimus- kui juht ei moodusta meeskonda, kes siis vastutab selle eest, et meeskonna liikmetel jääb misioon teostamaga, kuna nemad ei saa meeskonda kokku panna ju.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Esm Apr 28, 2008 6:09 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Ja alati võib juht valitud teest eemale minna või oma tegelike eesmärke varjata. Või ei täida oma lubadusi, või annab vähem välja kui algul lubatud.


Selles on sul õigus- väärisiksust on igasugust.
Paber ei tee juhist juhti vaid parameeter teeb juhist juhi.
Paber ei tähenda head juhtimist- tase garanteerib hea juhtimise.
Paberi alusel saab moodustada vaid hierarhilisi "meeskondi", need vajavad pidevalt koolitusi, nad on ebaühtlased jne.
Meeskond kui selline on terviklik, täieneb ise meeletu kiirusega, nii, et paneb pika puuga kõigile koolitustele, on ühtlane ja omab jõudu, et muuta asju.


Pabermeeskonna eesmärk on teenida.
Jumaliku meeskonna eesmärk on teostada misiooni.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Esm Apr 28, 2008 6:28 pm    Teema: Vasta viitega

Ja alati leidub selliseid kellele ei sobi meeskonna töö. Tal ei ole vaja mingit toetust ja ajab omi asju sõltumata kellegist.
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 11 Märts 2008
Postitusi: 1347
Asukoht: Helsingi/ Rakvere

PostitusPostitatud: Esm Apr 28, 2008 6:31 pm    Teema: Vasta viitega

Jumalate meeskond on iseenesest juba midagi imeliku.
Kui öelda, et kõik kes on jumalad siis need on ka alfad.
Aga ühes karjas või meeskonnas või gruppis ei saa olla terev hunnik alfasi.
Kas siis juht on alfadealfa?
_________________
Ole enda vastu hea
Ole enda jaoks jumal
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group