Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Miinusjõud
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 12:52 am    Teema: Miinusjõud Vasta viitega

Kui läbi nulli ja missiooni teostajate tuleb siia maailma energiat, siis läbi miinusjõudude kaob jälle energia ära. Miinusjõud on Universumi poolt loodud anorgaanilised olendid, kes eksisteerivad vaimusagedustes. Nad on loodud selleks, et kontrollida arengut. Kui inimene eksib mingi arengu reegli vastu, siis miinusjõud tõmbab inimese energiakehast energia ära ja viib nulli tagasi. Nüüd peab inimene hakkama oma energiat taastama. Aga see on suur töö. Lihtsam on vigu mitte teha. Toome näited mõningatest eksimustest.
Baastasandi miinusjõudu me nimetame isoleerijaks. Kui inimene tahab teisi orjastada, enda heaks tööle panna, siis isoleerija isoleerib inimese bioenergiaväljadest. Ta keha ei saa enam toitu. Tulemuseks haigused, väe kadumine ja võimetus muuta keskkonda, ja suutmatus mõju avaldada teistele. Näited: kui lapsevanem kasvatab lapsi eesmärgiga, et nemad teda vanaduses peaksid teda üleval, siis suurenevad haigestumised. Kui ülemus tahab, et töötaja lisaks töö kokkuleppele peab lahendama ülemuse eraelu probleeme. Näiteks taluma tema meelepaha, Vastutama tema vigade eest, lõbustama, kui tal igav on jne.
1-tasandi miinusjõudu me nimetame takistajaks. Takistaja hakkab kiusama inimesi, kes ei arvesta teistega, on egoistid ja tahavad kõik hüved endale ahmida. Ta lõhub sidemed teiste inimestega ja võtab tugipunktid ära. Tulemuseks peab inimene kõik ise tegema. Teised ei aita teda. Ta ei saa teeneid, toodangut vahetada teiste inimestega. Lihtne on kui üks on spetsialiseerunud ühe asja loomise peale, teine teise ja siis vahedatakse toodangut omavahel. Kõik ise teha on kulukas ja vaevarikas. Samas ei saa ta ka toetust, kui tal on hea idee. Ei leia sponsoreid ja abimehi.
2-tasandi miinusjõudu nimetame õgijaks. Iga inimene peab tegema tööd, mis teda arendab, pole vahet, kas see on füüsiline, vaimne või hingeline. Mitte arenev inimene on ju planeedi ja universumi ressurssi raiskaja. Ja sellist inimest hakkab sööma õgija. Tulemuseks, inimese vara, sõbrad, heaolu, territoorium jne hakkab vähenema, kokku kuivama.
3-tasandi miinusjõudu nimetame külmutajaks. Iga inimene peab vastutama oma tegude eest. See tähendab, et kui tehakse vigu, siis peab tehtu parandama, heastama. Kui inimene seda ise ei tee, siis peab tema järgi ju keegi teine koristama. Vigade tegemine ei ole universumi seisukohast patt. Patt on soov vigu mitte parandada. Ja selliselt inimeselt võtab külmutaja ära elu uuendused. Inimene tunneb, et elu on üksluine ja igav. Mitte midagi uut tema ellu ei tule. Kõik toimib vanaviisi edasi.
4-tasandi miinusjõudu nimetame põletajaks. Inimene peab arvestama keskkonnaga, kus ta elab. Iga keskkond, alates universumist, planeedist, egregorist ja lõpetades visuaalmaailmaga on kellegi loodud. Nüüd, kui inimene tahab mingi maailma sisse luua oma maailma, siis ta peab olema sellega kooskõlas. Mitte kooskõlas olek häirib selle keskkonna, maailma kõiki elanikke. Miinusjõud hävitab kõik, mis ei ole kooskõlas ümbrusega. Hea näide elust. Kui mingi firma, kes tegutseb mingis riigis loob siseeeskirjad, mis on riigi seadustega vastuolus, siis trahvitakse seda firmat. Ja kui ikka asi ei parane, siis likvideeritakse lõpuks. Nii on ka planeediga. Kui inimene ehitab oma maailma, mis ei ole kooskõlas planeediga, siis saab ta hingelise lööke. Ta saab elulisi lööke, haiget. Kui ta ennast ikka ei paranda, siis hävineb tema loodud maailm. See purustatakse.
5-tasandi miinusjõudu nimetame väärisiku tapjaks. Igal inimesel on sündides sünniparameeter. Kui inimene ei kasuta oma parameetrit, siis ta ei saa jõudu nullist, planeedi bioenergiaväljast. Nüüd ta peab saama jõudu teistelt inimestelt. Niikaua, kui teised ise annavad pole hullu, see vaba tahte seadusega kooskõlas. Aga kui inimene hakkab seda jõuga või kavalusega võtma, siis ilmub tapja kohale ja inimene kaotab ühe võime. Selle, mida ta tahtis toita teiste inimeste arvelt. Toome näite. Mentaaltasandis on 16 parameetrit. Mõtlemise 16 aspekti. Kui inimese mõtlemise parameeter on süsteemne, siis see inimene peab analüüsima läbi süsteemide. Aga kui inimene ei taha analüüsida süsteemselt vaid näiteks piltlikult, siis peab ta saama mõtteenergialt teiselt inimeselt, kelle parameeter on piltlik, kujundlik mõtlemine. Aga kui teine inimene keeldub toitmast süsteemse mõtlemisega inimest ja see tahab jõuga sundida teda sõbraks (läbi sideme saame kasutada teiste energiat), siis tuleb tapja ja lülitab inimese analüüsi võime välja. Nüüd kaotab inimene analüüsi oskuse.
6-tasandi miinusjõudu nimetame piirajaks. Meie arengu mõte on see, et me õpiksime looma, rahuldama oma vajadused ise. Aga on inimesi, kes soovivad midagi läbi lõhkumise. Näiteks, kui kaks inimest annavad mingit toodangut, loomingut, siis tekib konkurent klientide pärast. Elu seaduste järgi, kui inimene tahab endale rohkem kliente, siis peab ta oma toodangu paremaks arendama. Aga mõned inimesed hakkavad konkurenti maha tegema. Nad proovivad suurendada oma klientuuri konkurendi hävitamise teel. Sellise inimese kallale tuleb piiraja. Ta hakkab võimalusi ära võtma. Inimene ei märka näiteks teiste vajadusi, siis ei suuda ta kohandada ka oma kaupa kliendi huvidele. Inimene ei näe ette tuleviku muutusi. Ta ei jõua turule esimeste seas jne. Sama moodi ei tohi läbi lõhkumise tekitada inimestele kunstlikku vajadust. Näiteks kaks pätti lepivad kokku, et üks terroriseerib poepidajat. Nüüd tuleb teine ja pakub katust. Tekitati kunstlik vajadus kaitse järgi. Samamoodi tehakse lõhkumispoliitikat ka riiklikul tasandil. Näiteks võetakse vastu seadused ja aetakse poliitikat, mis tekitavad inimeste lahku minekut. Pered lagunevad. Nüüd on vaja rohkem elamispindu. Kinnisvara tõuseb.
7-tasandi miinusjõudu nimetame Pimeduseks. Iga olend, kes on jõudnud oma arengus mingi etapi lõppfaasi peab pärandama oma kogemused, teadmised ja ka territooriumi, vara, ressursid oma järelkäiatele, lastele. Ühesõnaga jätma jälje maha, et järgijatel oleks eeskuju ja lihtsam areneda. Kui inimene ei anna võimalust teistele, seda tehakse tihti selleks, et jätta teised sõltuvaks endast, siis tuleb pimedus. Ta isoleerib inimese sidusinfoväljadest. Kui inimesel pole seda sidet, siis pole ka ülevaadet oma olukorrast ja ümbrusest. Tal puuduvad tajud. Nüüd peab inimene kõik vead ise omal nahal läbi tegema ka need, mis ei ole tema arenguks vajalikud. Kui oleks tajud, siis palju ebameeldivusi oleks tulemata jäänud. Seega varjates infot, kaotame oma tajud.
Väike märkus. Miinusjõud ei toimi ema mullis, emotsioonväljas. Laps peab kohanema eluga. Ta ei pea vastutama. Ja siit ka põhjus, miks mõningad täiskasvanud inimesed on väga sõltuvad oma emast. Nad on energeetiliselt mingis osas veel lapsed. Nad ei ole valmis kohtuma miinusjõududega. Selline inimene pole küps ise peret luua. Sellisele inimesele ei tohiks usaldada juhtivaid ametikohti. Ta toob ainult probleeme.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Curiosa
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 1:40 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Näiteks, kui kaks inimest annavad mingit toodangut, loomingut, siis tekib konkurent klientide pärast. Elu seaduste järgi, kui inimene tahab endale rohkem kliente, siis peab ta oma toodangu paremaks arendama.Aga mõned inimesed hakkavad konkurenti maha tegema. Nad proovivad suurendada oma klientuuri konkurendi hävitamise teel.


näen siin pigem turumajanduse kui elu seadust. pmst teisest rohkem kliente omada pole ju eluks vajalik ega planeedi hüvanguks, seega pole selline ajend oma toodangu parendamiseks loodusseadustega kooskõlas. kui klientuuri suurus seada edu mõõdupuuks, siis on see sama kunstlik kui nt loodussäästlikkuse ja energia programmides lähtuda riigi eelarvest vms üksuse rahakotist või huvidest, mille tulemusel nähakse liigagi sageli ausas, arukas ja konstruktiivses kriitikas millegi kipaka aadressil vaid nö soovi konkurenti maha teha.
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 2:02 pm    Teema: Vasta viitega

Käi jala !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lycantrophe
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 26 Dets 2004
Postitusi: 1135

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 2:20 pm    Teema: Vasta viitega

Kui läbi nulli ja missiooni teostajate tuleb siia maailma energiat,
ususüsteemi puhul,
"heaolu otsijatele"
läbi zombide
"ürgallika"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 4:28 pm    Teema: Vasta viitega

Toki- tekstil on ainult sinu jõud taga. Järelikult ei esinda see universiumi. Järelikult see ei kehti kõikjal, vaid punases egregoris vaid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 6:40 pm    Teema: Vasta viitega

Ta tõesti ei kehti kõikjal. Ta ei kehti äriegregoris, usumaailmas.
Aga tead, ma avastasin praegu midagi. Kui ta ei kehti kuskil mujal vaid punases egregoris. Aga punases egregoris on sadakond inimest ja muudes egregorides 7 miljardit. Siis ma teen järelduse. Ma olen sitaks kõva mees, sest ma olen veel elus. Ja ma laienen.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 6:43 pm    Teema: Vasta viitega

Curiosa kirjutas:
Tsiteerin::
Näiteks, kui kaks inimest annavad mingit toodangut, loomingut, siis tekib konkurent klientide pärast. Elu seaduste järgi, kui inimene tahab endale rohkem kliente, siis peab ta oma toodangu paremaks arendama.Aga mõned inimesed hakkavad konkurenti maha tegema. Nad proovivad suurendada oma klientuuri konkurendi hävitamise teel.


näen siin pigem turumajanduse kui elu seadust. pmst teisest rohkem kliente omada pole ju eluks vajalik ega planeedi hüvanguks, seega pole selline ajend oma toodangu parendamiseks loodusseadustega kooskõlas. kui klientuuri suurus seada edu mõõdupuuks, siis on see sama kunstlik kui nt loodussäästlikkuse ja energia programmides lähtuda riigi eelarvest vms üksuse rahakotist või huvidest, mille tulemusel nähakse liigagi sageli ausas, arukas ja konstruktiivses kriitikas millegi kipaka aadressil vaid nö soovi konkurenti maha teha.
Ma toon näited, millest inimesed aru saaksid. Muideks ma tunnen, et Sa otsid ajendit minuga tüli norida.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 6:51 pm    Teema: Vasta viitega

Käi jala !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 6:59 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Käi jala !
Räägi mulle, kuidas saab käia mitte jala.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Curiosa
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 7:00 pm    Teema: Vasta viitega

eksid, Tokroda

jah, saan aru, et tegu näidetega. sestap avaldasingi oma arvamust
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 7:16 pm    Teema: Vasta viitega

Löö pihku !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 7:52 pm    Teema: Vasta viitega

Curiosa kirjutas:
eksid, Tokroda

jah, saan aru, et tegu näidetega. sestap avaldasingi oma arvamust

Curiaosa, kui sa oleksid minu eit, siis ütleksin praegult, et hoia oma mokk väheke maas. No täitsa perse kukkunud juba vä?!
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Curiosa
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 8:11 pm    Teema: Vasta viitega

näksi muru Laughing
Tagasi üles
Norn
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 22 Märts 2008
Postitusi: 3485
Asukoht: P6lva

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 8:21 pm    Teema: Vasta viitega

Curiosa kirjutas:
näksi muru Laughing

oh, sul on vä? pärast lakume panni!
_________________
Pole olemas kaht ühesugust asja.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 9:24 pm    Teema: Vasta viitega

Akk, tänu sinule selgub lausa iga päev, mida "Aamen" võin maakeeli tähendada... Juba saab nimekirja teha.

Niisiis, "Aamen" tähendab:

1) Akk sööb sitta.
2) Akk käib jala.
3) Akk lööb pihku.

No täpselt nagu krishnaiit, jumala tõsi Very Happy Sest krishnaiit sööb sitta (mida Krishna talle saadab), käib jala (sõidukitega liiklemine on gurude ja Krishna privileeg) ja lööb pihku (no mida muud teha, kui naistega keppimine oma lõbuks on samuti vaid gurude ja Krishna privileeg).
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Apr 23, 2008 9:37 pm    Teema: Vasta viitega

Karga uttu !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Nelj Apr 24, 2008 2:08 am    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Siis ma teen järelduse. Ma olen sitaks kõva mees, sest ma olen veel elus. Ja ma laienen.


Selles ma ei kahtlegi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Nelj Apr 24, 2008 2:09 am    Teema: Vasta viitega

Kas kirjutad asju lähtuvalt punasest egregorist või lähtuvalt universiumist?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
LAKMUS
Arengumaag


Liitunud: 30 Märts 2004
Postitusi: 252
Asukoht: EESTIS & kõikjal

PostitusPostitatud: Nelj Apr 24, 2008 5:31 am    Teema: Vasta viitega

Lähtudes päikese süsteemist ja kuu varjutuse nurga alt vaadtuna, on näha meeltesegadust ning ka seoses jala kaimisega, võetakse appi ka käed. Ning on ka esile tulnud mõõdunud sajandi haigus, eriline aju põletik, mis ilmneb eelkõige keele sügelemises.
Seda salastatud informatsiooni, väljastame vaid neile, kes siia Foorumisse on tulnud, sittuma aga mitte teadmisi koguma!
_________________
pimedus ja teadmatus on enda hävitamine!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Nelj Apr 24, 2008 3:05 pm    Teema: Vasta viitega

Nimekiri täieneb, sõna "Aamen" tähendused niisiis:

1) Akk sööb sitta
2) Akk käib jala
3) Akk lööb pihku
4) Akk kargab uttu
5) Akk nikub rebast
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 7

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group