Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kookon
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Märts 02, 2008 11:38 pm    Teema: Kookon Vasta viitega

Kookon on keha, läbi mille oleme ühenduses sidusinfo väljadega. Kookonid on oma ülesehituselt küll sarnased aga nad omavad erinevat taset. See tase sõltub sellest, kui palju on alge arenenud. Läbikäidud tee. Kui alge tase on näiteks valgustaja (jumala neljas etapp). Ta siseneb mingisse universumisse saades sädeme, siis hakkab ta teostama taaskehastuse tsüklit, ta peab levitama, andma teadmisi, õpetusi igas olukorras. Teostades selle edukalt, täites kõik missioonid täitub tema säde ja selle käigus areneb, täiustub alge. Nüüd lahkub ta universumist ja läheb Suurte juurde. Seal saab ta järgmise kookoni, mis on järgmine aste (looja esimene etapp). Kuna kookonite tasemed on erinevad, siis erineva tasemega inimesed saavad erinevat infot. Me kõik oleme läbi sidusinfo väljadega üksteisega seotud. Täiuslik, maksimaalse tasemega alge peaks saama kõik teadmised ja info otse kätte. Inimesena kehastudes peaks selline alge tark olema ilma õppimata. Reaalselt jagunevad kõik infoväljad tasemete järgi. Neid on selles hüperuumis kokku 40-end sagedust. Nüüd vastavalt kookoni tasemele saab alge kasutada vastava arvu sagedusi. Iga taseme juurde tulekuga suureneb inimese tajude spekter. Näiteks kõige madalama tasemega inimene peaks tajuma 13 sagedust. Loomulikult, kui ta puhas on. Ja meie planeedi valitsejal peaks olema ühendus 29 sagedusega. Ja meie universumi valitseja opereerib 36 infovälja sagedusega, neid võib ka reaalsusteks nimetada. Madalam ei saa näha kõrgemal sagedusel tegutsejat. Välja arvatud siis, kui kõrgem ennast ilmutab. Ta saadab projektsiooni. See tähendab, et võtab oma sageduse info, lihtsustab seda, mille käigus informatsioon muutub madalama sagedusega infoväljaks. Aga kahjuks selline lihtsustamine moonutab reaalsust. Näiteks meie tajume universumi valitsejat pruuni karvase olendina. Kuidas ta tegelikult välja näeb, milline on tema eksistentsi vorm me kahjuks ei tea. Me teame ainult seda, et tema kookon on meie omast suurem. Tema saatis endast lihtsustatud projektsioonvormi, mis on sünkkroonis punase egregoriga.
Kookonit võiks defineerida ka sisekosmoseks. Kookoni ülesehitus on analoogne universumi ülesehitusega. Ta on nagu mikromudel, mis on antud inimesele privaatseks kasutamiseks. Ja tänu oma kookonile saabki inimene haarata välismaailmast informatsiooni. Kuigi jah, mitte täies ulatuses, vaid niipalju, kui tase võimaldab. Ja kui alge on piisavalt arenenud, siis saab temast mängur. Mängureid on neli taset. Mängur on olend, kelle kookon võimaldab hüperuumist haarata materjali ja luua välisuniversum. Meie elame neljanda astme mänguri välises kookoni projektsoonis. Neljanda astme universumis saavad selle elanikud teadvustada ümbrust. Ja siit ka põhjus, miks me hüüame teda mänguriks. Me ei mõista teda, tema juhib kogu arengu protsesse meie universumis. Me suudame teda näha ainult niipalju, kui meie endi kookoni tase võimaldab.
Aga on algeid, kes ei taha elada oma tasemes. Nad ei ole rahul nende võimalustega, mis neil on ja teha enda tasemele vastavat tööd. Nad tahavad olla kõrgemad, kui nende arengutase võimaldab. Sellised inimesed on valinud teadvuse parasiidi tee. Teadvuse parasiit on inimene, kes tahab allutada endast kõrgemat(-aid) olendit. Nad soovivad kõrgema võimalusi endale. Nüüd, kui nad on leidnud endale ohvri, siis ohvri kookon tuhmub. Ta kaotab oma kuldse sära. Inimene, alge, kes elab oma tasemele vastavat elu, selle kookon särab nagu päike. Inimene, kes elab oma tasemest madalamat elu, selle kookon tuhmub. Tema helendus väheneb seda rohkem, mida madalamale ta laskub. Efekt tekib sellest, et madalamal sagedusel on valgust vähem. Ta jaotub kookoni peal laiali. Kõrgema tasemega kookon on suurem, kui vastava sageduse kookon. Aga inimene, teadvuse parasiit, kes on roninud ohvri jõul kõrgemale, tema kookon muutub mustaks. Ta kaotab sideme infoväljadega. Ta ei suuda selle reaalsuse valgust endast läbi lasta. Tavaliselt on sellise inimese elu hea. Ta ei vastuta oma tegude eest, aga saab oma ohvri võimalused endale. Ta ei vastuta sellepärast, et vastutab see, kes laskis ennast allutada. Sellised musta kookoniga inimesed loovad probleeme. Nende käsutuses on võimalused, valitsemispiirkonnad, mida nad ei suuda hallata. Nad on lihtsalt ebakompetentsed. Nende alluvuses töötavad inimesed tunnevad ennast kehvasti. Asjad lähevad nihu. Inimene, kes oleks pidanud olema sellel kohal, see tunneb ennast ahistatuna. Tunne, nagu tahaks ennast rakendada, aga pole võimalusi. Tihti on peavalud ja migreeni hood. Ahistatud, allutatud inimene peab hakkama võitlema oma positsiooni eest. Alguses on küll raske, sest parasiite on palju, kes tahavad tema sisemise jõu pealt maailma valitseda. Aga piisab sellest, et ta hakkab parasiitidele vastu. Kui inimene tahab liikuda oma õigele positsioonile, siis Hüperruum, Universum ja planeet toetab teda. Ja siin on võti. Inimene kes keskendub ümber olevatele inimestele ei suuda parasiidist ja tema järgijatele vastu hakata. Aga kui allasurutud alge toetub planeedile, Universumile, siis võidab ta kõik vastased. Nad on imepisikesed võrreldes kosmose avarustega.
Näited parasiitide allutustehnikatest.
On inimesi, kes räägivad, et nemad on saanud jumala armastuse osaliseks ja nad tahavad nüüd seda teistega jagada, nad on vägivallatud. Aga sellise inimese seltskonnas on tunda ahistavat tunnet. Kui avaldad oma arvamust, siis tembeldatakse Sind kohe vägivaldseks ja madalaks olendiks, kes ei tea tõelisest armastusest midagi. Kui inimene läheb selle manipulatsiooni lõksu ja püüab olla ka vägivallatu, siis selline armastav parasiit istubki pähe. Inimese kookon tuhmub ja ta kaotab võimalused. Ta elu muutub üksluiseks ja tühiseks. Ja samas on paha olla.
Samamoodi tuleb parasiit rääkima jumala tahtest. Kui inimene on kergeusklik ja tahab kõrgematele meeldida ja ei suuda aru saada, et teine manipuleerib temaga, siis alludes talle ei hakka inimene mitte kõrgema jõu tahet teostama, vaid selle parasiidi isiklikke huvisid teenima.
Samamoodi saab allutada parasiit lihtsas elus. Ta näitab, loob illusiooni, et ta on teistest parim. Aga tuleb anda kätte konkreetne töö ja lasta tal see teostada üksinda.

Kokkuvõtteks. Teadvuse parasiit tahab olla alati teistest parem igas asjas. Kui eirata sellise parasiidi üleolekut ja näidata ennast paremini, siis parasiit lendab tükkideks. Ta tunneb, et on laiali lennanud.
Tavaliselt ronivad Teadvuse parasiidid kõrgetele ameti postidele. Sellised parsiidid tunneb ära sedasi, et nende alluvuses on raske töötada, energiat pole, töötahe puudub. Ka tervis laguneb. Õigel tasemel juht tekitab oma alluvates tervendavat efekti, suhted paranevad ja emotsionaalne seisund muutub positiivsemaks.
Samas me peame teadma, et inimkonda tervikuna võib lugeda ka teatud taset omavaks. Siia sünnivad teatud tasemega inimesed. Aga me elame alati teatud kultuurruumis, mida võiks nimetada egregoriks. Ja inimeste pealt saab vaadata, kas egregor on madalam, või kõrgem inimeste keskmisest tasemest. Kui inimesed on õelad üksteise vastu, toimub kuritegevus, siis kultuurruum on madalam, kui seal elavad inimesed.
Väga hea näide oli see, kui Eesti liikus Sotsialistlikust korrast kapitalismi. Inimesed olid õnnelikud, et saavad paremasse ühiskonda, kus hüvesid rohkem. Aga kui võrrelda seda, millised olid inimesed, siis vanasti olid nad lahkemad, vastutulelikumad. Pered olid terved, lastele pöörati rohkem tähelepanu. Ka maagid olid ausad. Kapitalismi saabudes tekkis väga suur lahutuste protsent. Tekkisid kodutud, narkomaania hakkas levima. Inimesed läksid üksteise vastu jõhkramaks, oskustööliste arv vähenes, depressiivsete inimeste arv mitmekordistus. Sellest me saame järeldada, et sotsialism oli tasemelt kõrgem, kui kapitalism.
Kultuurruum muutub siis, kui vastav arv juhte ühinevad. Nad loovad uue egregori. Meil Eestis on selline egregor olemas. Selles egregoris on elanikke vähe, aga nad on õnnelikumad ja andekamad, kui teised, kes elavad võõra vaimsuse all. Terves Eestis muutuks elu paremaks, kui maine valitsus looks liidu Eesti oma vaimsete juhtidega. Hetkel on maine valitsus liidus kristliku vaimsusega, kultuurruumiga. Vahemärkusena. Sotsialismi ajal eirati kristlikku kultuuri. Nad lõid oma vaimsuse, mis ei olnud küll vajaliku tasemega aga kristlikust süsteemist ikkagi kõrgem. Tänapäevaks on kristlik ruum vallutanud Venemaa.
Aga selline kultuurruum ka imeb inimeste kookonite valgust. Inimene tahtes elada ühiskondliku elu, peab viima ennast madalamale sagedusele. Ta kaotab võimalused ennast teostada. Muutudes süsteemist sõltuvaks ja läbi selle lihtsaks tööriistaks. Inimeste võimalused lähvad nende kätte, kellele kristlik egregor nad annab. Need on väljavalitud inimesed, kes teenivad Kristlikku kultuurruumi. Nemad on inimesed, kes loovad kannatusi ja ahmivad teiste vara enda kätte.
Ühesõnaga. Kui ühiskond ei ole inimesi rahuldav, siis on parasiidid võimul oma madala egregoriga. Kui ühiskond toob inimeste loovuse välja, inimesed teevad tööd rõõmuga ja nende vajadused rahuldatud, siis tõelised juhid on parasiidid oma kukilt maha raputanud ja valitsevad ise oma loodud kultuurruumiga.
Ja inimesed peaksid toetama juhte, kes hoolivad rahvast. On töökad ja hoolivad. Kui inimesed ei vali tõelisi juhte, vaid parasiite, siis nad kannatavad. See on nende karistus selle eest, et nad tegid valiku saamahimust, mitte õigluse tundest.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Püh Märts 09, 2008 10:18 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Esm Märts 03, 2008 3:05 pm    Teema: Vasta viitega

kas parasiit võib tekkida ka sellest, et tema kukil juba ollakse ja see tekitab puudujäägi, mida püütakse kompenseerida?
lihtsalt ei teata, kuidas, ja ei osata parasiidist vabaneda, aga parasiidiga on paha.
ja siis muututakse ise parasiidiks.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Esm Märts 03, 2008 4:00 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Ja inimesed peaksid toetama juhte, kes hoolivad rahvast. On töökad ja hoolivad. Kui inimesed ei vali tõelisi juhte, vaid parasiite, siis nad kannatavad. See on nende karistus selle eest, et nad tegid valiku saamahimust, mitte õigluse tundest.


Küsimus on selles, kuidas tõlkida see igale kuulajale arusaadavasse keelde - asi on selles, et ka parasiidid tihti apelleerivad saamahimutusele ja õiglustundele. Tõsi küll, nad teevad seda eesmärgiga ohvrid tühjaks imeda, aga need vaesed ohvrid ei taju või ei tunnista seda - see on huvitav.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Pilleriin
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 4 Märts 2006
Postitusi: 540
Asukoht: sügaval pimedas laanes

PostitusPostitatud: Teis Märts 04, 2008 1:43 pm    Teema: Vasta viitega

Olen täheldanud, et tegelikult peaks ühendväli ka sisaldama endas infot selle kohta, kes ja milline on rahvale kõige sobivam juht, keda valida ja miks. Kõik inimesed individuaalselt on lihtsalt nii erinevad oma eriliste soovide ja eelistustega ning tihti sõltub valik mitte omaenda väärtustest ja põhimõtetest, vaid sellest, keda valides oleks endal majanduslikult soodsam olukord, sest sellest sõltub juba staatus ühiskonnas. Nii et konnatiik, mis konnatiik.
Selles suhtes, et kõik, kes võimule tahavad tulla, räägivad, et nemad on ikka need kõige ja kõige ... Seega jaotuvad inimesed erinevateks gruppideks: nendeks, kes näevad ja usuvad täielikult sõnu ja nendeks, kes arvavad, et nende sõnade taga on hoopis mingid muud soovid ja motivatsiooni allikad. Ja tee saa nüüd kindlaks, mille järgi rahvas otsustama peaks. Eriti, kui meil on veel selline tore ajakirjandus ja nn. "Peibutuspardid".
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Märts 05, 2008 1:44 am    Teema: Vasta viitega

haldjanool kirjutas:
kas parasiit võib tekkida ka sellest, et tema kukil juba ollakse ja see tekitab puudujäägi, mida püütakse kompenseerida?
lihtsalt ei teata, kuidas, ja ei osata parasiidist vabaneda, aga parasiidiga on paha.
ja siis muututakse ise parasiidiks.
Jahh.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Pilleriin
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 4 Märts 2006
Postitusi: 540
Asukoht: sügaval pimedas laanes

PostitusPostitatud: Kolm Märts 05, 2008 1:09 pm    Teema: Vasta viitega

Rääkides parasiitlusest, kohtasin ma eile nii võigast parasiitluse vormi nii vaimses kui ka füüsilises mõttes, et olen siiani ¹okis sellest vaatepildist. Ma arvan, et enam hullem olukord ühel inimesel ei saagi olla. Parasiidiks on oma lihane veresugulane ja südametunnistus keelab teda tänavale viskamast. Kahjuks pole see ka füüsiliselt lihtsalt võimalik, annab peksa lihtsalt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Märts 05, 2008 1:38 pm    Teema: Vasta viitega

Sageduse suurus ei näita mingit taset. Sagedus on lihtsalt pöörvõrdeline lainepikkusega. Tõstes sagedust, lainepikkus väheneb. Langetades sagedust, lainepikkus suureneb. Ja me ei taju mitte igat sagedust eraldi vaid lainete resultanti. Selleks, et veenduda võtke Windows Media Player, ja valige Bars and Waves alt - Scope , ja siis näete ise mis reaalsus tegelikult on
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
LAKMUS
Arengumaag


Liitunud: 30 Märts 2004
Postitusi: 252
Asukoht: EESTIS & kõikjal

PostitusPostitatud: Kolm Märts 05, 2008 6:58 pm    Teema: Vasta viitega

akk--oled konkreetne materjaalse maailma ehk visuaalse stuktuuri mudel,kes kuskilt kopeerib endale infot ja tahab siin ässa panna! Idea
paistab,et sul on raske mõista ,et erinevalt sinust ja veel mõningatest kes siin targutavad ja ässa püjavad panna...tulevad siiski inimesed siia tarkust saama ja arenema,et olla valgustatud!
akk--loodad,et sind pooldatakse siin,otsid oma n.õ.arukusele poolehoidu...aga lootus on lollide lohutus! Idea
_________________
pimedus ja teadmatus on enda hävitamine!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Märts 05, 2008 8:37 pm    Teema: Vasta viitega

Ma olen korduvalt öelnud, et mul ei ole mingit poolehoidu vaja, ma lihtsalt avaldan oma arvamust. Teen tasalülitamist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
LAKMUS
Arengumaag


Liitunud: 30 Märts 2004
Postitusi: 252
Asukoht: EESTIS & kõikjal

PostitusPostitatud: Kolm Märts 05, 2008 10:02 pm    Teema: Vasta viitega

akk-sinu poolehoidjad saaksidki olla ainult sinusugused... mõtetud... kõikjalt info kokku kraapjad, et tark välja näha lihtsalt ässa panna aga sisemuses puudub arengu tase, kui siis taadareng ainult! Idea
seega need pole sinu arvamused, sest sa pole neid loonud, vaid kopid neid ja enamus vale infot kopid, teadmatusest!
proovid siis -tasalülitada- aga suure mürinaga ennast veelgi enam taipamatute külje alla, oma mõtetu arulagedusega ja suure hulga postitustega, et saada osavalt energia vampiiri mängida...kuna sinus puudub jõud! Idea
Meid Paganaid aga sa ei saa mõjutada...see on võimatu! Laughing
_________________
pimedus ja teadmatus on enda hävitamine!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Märts 05, 2008 10:24 pm    Teema: Vasta viitega

Ma rakendan teadmisi. Ma ei mõtle teadmisi välja , üldjuhul. Mind ei huvita kellegi mõjutamine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Märts 05, 2008 10:25 pm    Teema: Vasta viitega

Kui ma kedagi mõjutan, siis see ei olene minust, vaid teadmistest
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
LAKMUS
Arengumaag


Liitunud: 30 Märts 2004
Postitusi: 252
Asukoht: EESTIS & kõikjal

PostitusPostitatud: Nelj Märts 06, 2008 5:57 am    Teema: Vasta viitega

akk...nii et oled teadmiste kandja või nendega püüdleja tark välja naha...üritad panna võõralt jõult ässa! Idea
aga kas oled ka mõelnud et teadmised võivad petta ja nad võivad võltsid olla...väärinfot on juba inikonnale sisestatud sajandeid! Idea
ehk hästi loodud visuaalmaailmad, mida inimesed pooldavad ja on muutunud, nendes sombideks...arengut ei toimu,vaid plärtsutakse mõtetult, nii nagu need loodud programmid, tahavad!
sinu lausega-akk-( kui ma kedagi mõjutan, siis see ei olene minust, vaid teadmistest ) tõestasidki ,et allud mingisse sellisesse visuaalmaailma süsteemi ja oled selle mõju all...võibolla ka teadmatult,kuid muidugi, midagi tõestada poleks vaja olnud, teatsin seda niigi! Idea
aga on ka võimalik välja mõelda teadmisi ja neid rakendada...kui kasutad oma jõudu ja oled nägia ning tajuia! Idea
_________________
pimedus ja teadmatus on enda hävitamine!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Nelj Märts 06, 2008 9:20 am    Teema: Vasta viitega

Ma ei ole teadlane. Minu asi pole teadmisi välja mõelda. Ma ainult kontrollin teadmiste kasutuskõlblikust. Kui ma oma teadmisi mängu ei pane, siis ma olen väljaspool süsteemi ja mind tagajärjed ei puuduta.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Nelj Märts 06, 2008 9:31 am    Teema: Vasta viitega

Midagi peab ju endale ka jääma !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Nelj Märts 06, 2008 9:35 am    Teema: Vasta viitega

Elus on nii, et iga teadmine mis keegi väljakäib, hakatakse testima teadmiste levitaja enda peal. Ja kui see on valeteooria, siis see teadmiste levitaja hakkab ennast väga sitasti tundma. Aga kui mina oma teadmisi mängu ei pane, siis ma olen väljaspool süsteemi. Mis siis mulle endale jääks, kui ma oma teadmised avaldaksin ?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Nelj Märts 06, 2008 11:00 am    Teema: Vasta viitega

Njaa. Krishna ja Jehoova peaksid sel juhul tõsises pohmellis olema... arvestades, mida nad meile saadavad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
LAKMUS
Arengumaag


Liitunud: 30 Märts 2004
Postitusi: 252
Asukoht: EESTIS & kõikjal

PostitusPostitatud: Reede Märts 07, 2008 1:30 am    Teema: Vasta viitega

Eesti pagand...ehk, Tokrodalased on nõjad, kes toetuvad omale jõule ja on usundite välised ja kirjeldavad ise, vaimset energia maailma ja selles toimuvaid protsesse ning loovad, uut ja zombivaba maailma! Idea
akk--aga sa ei saa olla väljaspool seda maailma, oled siia sündinud,et areneda aga sinul on paigalseis ehk siis taandareng, kuna kummardad valesid võõraid jõudusid, kes püjavad siin zombisid luua nagu sina!
mida sa püiad, oma tiibu lehvitada,kui on suled ära kärbitud!
akk-sa olet mõtetu olevus praegu, sa isegi ei taha mõista et see foorum on siin tehtud selleks, et parandada maailma! Idea
kui siin ei meeldi, leja teine koht endale, lihtsalt plärtsumiseks!
sul on puupea, üks moodustest, kui midagi muud ei mõju on ka puupeale ehk lollile, üks korralik keretäis anda ehk ajuloputus teha aga ka vaevalt, see sulle mõjuks! Idea
_________________
pimedus ja teadmatus on enda hävitamine!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Märts 07, 2008 9:34 am    Teema: Vasta viitega

Saage aru, paganad, teid siin ei mõisteta ! Sest olete liiga ülearenenud ! Ja teate ju küll, et ükski prohvet pole kuulus omal maal. Nii, et teie jutt on nagu hane selge vesi ! Me oleme pimkad ja me oleme elanud siin aastatuhendeid. Teie olete lihtsalt perssekukkunud jumalad, kes siis on pagendatud või asumisele saadetud ! Nüüd näete, et keegi teie õpetusi ei taha kuulata v.a mõni üksik Kuu pealt kukkunud teiesarnane.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Reede Märts 07, 2008 9:36 am    Teema: Vasta viitega

Ja järgmises elus sünnite meie sekka, kuna te ei suuda oma eesmärke jumalatena täita !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Meid valitsevad jõud Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group