Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Väga Imelik

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Ingerdy



Liitunud: 30 Aug 2007
Postitusi: 1

PostitusPostitatud: Nelj Aug 30, 2007 10:27 pm    Teema: Väga Imelik Vasta viitega

Ma olen siin foorumis alles uus ja võib-olla ei leia päris õigeid sõnu et ennast väljendada, aga püüan seletada mis on juhtunud minuga päris mitu korda.
Lugu siis järgmine:
Mitu öö või siis õhtut kui olen magama läinud, olen ma magama jäänud väga imelikult. Nimelt leban voodis, täiesti teadvusel. Omas arust nagu ole teadvusel sest suudan mõelda oma mõtteid(mitte et ma und näeks)..aga ma ei saa ennast liigutada..selline tunne nagu keha oleks halvatud. Ei oskagi nagu kuidagi seletada täpsemalt.Olukorras olemine on midagi väga ebameeldivat..Kui sa suudad täiesti kainelt mõelda aga sa ei suuda liigutada ja tean et see ei ole unenägu. Tahaksin teada mida see tähendada võiks või mis asi see on. Nagu näha, ei ole ta sugugi normaalne kuna kui teistelt olen küsinud siis nemad ei ole sellist asja kogenud. Ja veel see ka et seda on juhtund mitu korda.
Äkki oskate mind aidata ja nõu anda..
Ette tänades Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Aksel
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 20 Märts 2005
Postitusi: 200
Asukoht: Planeet maa

PostitusPostitatud: Reede Aug 31, 2007 12:02 am    Teema: Vasta viitega

Keegi paramaailmast on sul kallal. Kasutab sind ära, kuna sa oled vaimselt nõrk. Sa pead vastu hakkama ja ta minema saatma. Säilita külm rahu ja vii oma tahtejõud tippu. Hakka oma mõttega sellele vastu ja nö kakle temaga. Anna talle virtuaalselt üks korralik keretäis ja saada ta kõigi nelja tuule poole. Oma mõttejõuga võid sa ta hävitada. Tema elab sinu hirmul. Kui sa aga hirmu ei tunne ja saad vihaseks, siis hakkab tema sind kartma ja põgeneb.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Reede Aug 31, 2007 9:11 am    Teema: Vasta viitega

ma arvan aga sa ära kohe kahekäega kallale mine,uuri parem millega ta sind suudab mõjutada.Mõtega saab muideks lõhkuda mentaal tasandis (aksi).Kui sa keha ei suuda kontrollida siis ma arvan ,et martriks on kehast väljas.Ehk sinu teadlik mina asub teisel tasandil.nii, et äkki proovi see tagasi tõmmata,keskendu järgmine kord füüsilisele tasandile ja tunnista endale ,et oma kehas oled sina boss.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Vana Eesti usuline
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike


Liitunud: 5 Okt 2007
Postitusi: 127
Asukoht: Kohtla-Järve

PostitusPostitatud: Püh Okt 07, 2007 3:51 pm    Teema: Vasta viitega

Mul oli peaaegu sama asi, ainult ma ei saanud hingata ega keha liigutada.Minu arvates kestis see umbes minuti, siis ma ei tea mis ma tegin, lihtsalt ajasin selle minama või midagi sellist,enne juhtus seda tihti, aga nüüd olen õppinud mediteerima ning seda pole tagasi tulnud.
_________________
I got a golden ticket
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Püh Okt 07, 2007 7:38 pm    Teema: Vasta viitega

mulle tuli üks täna öösel teises tähelepanus kallale. andis lõuga mitu korda. jälgisin et rusikas kaugeneb ja eemaldub minu nõost kuigagi liiga suure sagedusega , aga ma ise lööki ei tajunud. aga erksaks tegi. lõpuks võtsin jõu kokku aga me ei saanud kumbki üksteisest jagu. ma lendasin välja sellest mõttest. ta süüdistas mind sellest et ma olen liiga elus. aga huvitav, mis ma siis peaks olema! aga kui ma talle jalaga andsin siis ta kukkus maha nagu oleks tabamuse saanud , kuigi ma üdlse ei puudutanud teda. ülikonnas oli
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
naine
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 23 Jan 2007
Postitusi: 735

PostitusPostitatud: Esm Okt 08, 2007 1:06 am    Teema: Vasta viitega

Kui ma m6ned aastad tagasi (umbes yle 3 aasta ehk tagasu) siia foorumisse tulin, siis mul olid alguses samad segased asjad, alates hirmuunen2gudest ja l6petades muidu 2revusega, et l2ks veel pool aastat, enne kui siia ikka tagasi tulin, sest olukord l2ks kehvemaks. Lihtsalt siin foorumis on p2ris palju tugevate v6imetega inimesi ja juba siin lugedes lylitud sa siia egregori ennast (tahad teadmisi saada) ja m6ned kukuvad kohe vampiiritsema, teadlikult v6i mitte mida seda 8elda ei oska. Igatahes kui inimene nyyd 6ppima hakkab, siis saab ta neist kergesti lahti. Aga kurat seda teab... nalja siin pole
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Unenäod Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group