Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nÔmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Kuldne ringvool ja seadus
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-SĂŒsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Veeb 19, 2007 1:58 am    Teema: Kuldne ringvool ja seadus Vasta viitega


Kohviveski on sama, aga iga vaade talle on erinev

Eelteadmine. Mentaaltretaeeder.
Neljas sisemaailma sfÀÀr tegeleb informatsiooni omandamisega ja analĂŒĂŒsiga. See sfÀÀr loob inimese valguskeha. Elementi, mis tegeleb analĂŒĂŒsiga Eesti maagid nĂ€evad prismana, mille kĂ”ik kĂŒljed on vĂ”rdsed kolmnurgad. Kui see kolmnurk on purunenud, siis kaotab inimene mĂ”tlemise, analĂŒĂŒsi vĂ”ime. Ta oskab ainult infot salvestada ja kasutada. Uut kvaliteeti ta luua ei suuda. Prisma suurus nĂ€itab kui palju erinevaid mĂ”ttelĂ”ngu suudab ta ĂŒhendada tervikuks. Seda vĂ”ib öelda, ka kui paljude parameetritega suudab inimene arvestada. Tavaelus toimub see osaliselt alateadlikult. NĂ€iteks auto sĂ”idul inimene analĂŒĂŒsib visuaalset pilti, heli, tunnetab auto teel pĂŒsivust jne. Inimestega suheldes arvestame teise emotsionaalseid signaale, kuulame sĂ”nu, selle diktsioone, keha hoiakuid jne. lihtne naine opereerib tabaliselt kolme kuni kaheksa parameetriga ja mees kuskil 20-30 nega. Teadlane, kes tegeleb leiutamisega on suuteline analĂŒĂŒsima kuskil 200-250 parameetrit korraga.
Seadus: TÔde ei muutu, kui vahetame vaatenurka.
Bioenergeetiline visuaaltĂ”lgendus: Iga reaalsus koosneb kindlatest arvudest energiatest. Kujundlikult vaatleme reaalsust kui kera, mis on jaotatud sektoriteks. Iga sektor on ĂŒks vaatenurk, energia. Keskele jÀÀb siis vĂ€iksem kera. NĂŒĂŒd, kui inimene rÀÀgib tĂ”de, siis see info tĂ€idab kĂ”ik sektorid. Ja kui iga sektor saab energiat, siis sĂŒttib keskoht pĂ”lema, nagu lambike. Seega, kui inimene rÀÀgib midagi, siis temast vĂ€ljuv informatsioon tĂ€idab ruumi. Kui see vĂ€ljastatav info on tĂ”ene, siis inimene tĂ€idab kĂ”ik ĂŒmbritseva ruumi sektorid. Ja nĂŒĂŒd annab ĂŒmbrus, reaalsus oma energeetilise toe. Tundlik inimene tajub, et rÀÀkija sĂ”nadel on kaalu. Kui inimene valetab, siis ta ju varjab midagi. See blokeerib mingi sektorit tĂ€itumist. LĂ€bi selle sektori ei teki voogu. NĂŒĂŒd reaalsus ei toeta. Ei teki info ja reaalsuse vahel kontakti, energia vahetust. Tundlik inimene tunneb, et rÀÀkija sĂ”nadel pole kaalu. Need on tĂŒhjad.
Sama sĂŒsteem toimib ka teadlastel ja avastajatel. Nad uurivad midagi. Vaatlevad ĂŒht nĂ€htust ĂŒhe kĂŒlje pealt, siis teise vaatenurga pealt. NĂŒĂŒd, kui on kĂ”ik seisukohad lĂ€bi kĂ€idud, siis tekib niinimetatud valgustumine. Saades kĂ”ik erinevate tahkude energiad kĂ€tte, moodustavad nad tervikpaketi, mis tĂ”mbab reaalsuse jĂ”u inimese sisse. Ja inimene tunnebki, et temal lĂ€ks mingi lambike pĂ”lema. KĂ”ik on jĂ€rsku selge. Ta sai pointile pihta. Õigemini sai keskvooluga ĂŒhendust, mis toitis tema sisemaailma.
Kuldne ringvool: Asub inimese selja taga vasakul, poolitusjoone pool. Iga kord, kui inimene valgustub, see tÀhendab, et saab mingi teadmise killud kokku. Siis suureneb, laieneb tema kuldne ringvool. Kasvab ka tema mentaaltretaeeder. Inimesel on tunne, et ta saab kÔigest jÀrsku aru. See kuldne voog kasvatab inimese valguskeha. Valguskeha annabki inimesele kuldse maagi vÔimed.
Kuldne maag on see inimene, kes suudab tunnetada kas informatsioon on Ôige vÔi vale. Loomulikult peame teadma, et see informatsioon peab jÀÀma sellesse piirkondadesse, kus on inimese kuldse voo piirkond.
NĂ€ide: kui inimene rÀÀgib kuldsele maagile, et ta tahab ainult head teha, aga ta ei soovi midagi vastu, siis kuldne maag tunneb, et ta sĂ”nad on tĂŒhjad. RÀÀkija blokeerib ju selle osa infost, mida inimene vastu tahab saada. Aga eriti professionaalne maag suudab nĂ€ha ka selle blokeeringu taha. Inimese sisemine tahe ju olemas. Missest, et blokk on peal.
Visuaaltehniliselt nĂ€eb see sedasi vĂ€lja: kuldne maag istub infovĂ€lja keskel. Ta nĂ€eb kĂ”ike sektoreid. NĂŒĂŒd, kui inimene valetab, siis ĂŒks sektor kiirgab. See on see info, mida inimene vĂ€ljastab tĂ”eselt. Aga see, mida ta varjab, valetab on pime. Proff kuldne maag viskab sinna pimedasse sektorisse oma valguse ise peale. NĂŒĂŒd nĂ€ebki ta tegelikke soove. Mis on selle vale taga. Inimene, kes ei ole kuldne maag, see ei suuda asuda infovĂ€lja keskel. Ta on ĂŒhes kindlas sektoris. Ta nĂ€ebki ainult ĂŒhte tahku maailmast. Muideks seda, mida ta hetkel Ă”pib, teeb endale selgeks. Sellele inimesele saabki valetada. Ja nad lĂ€hvadki valede Ă”nge. VahemĂ€rkusena. Ka kuldne maag vĂ”ib eksida, kui oma sisetunnet eirab. Tavaliselt teeb ta seda saamahimust. Tahab kuulda meeldivaid asju ja eitab hoiatavat informatsiooni.
Üks hea nĂ€ide kuldse maagia rakendusest: Oli ĂŒks filosoof, kes kirjeldas maailma vaimseid toimemehhanisme ja inimeste energiavĂ€ljalisi suhteid. Tal oli ĂŒks tundlik tuttav naisterahvas. Ta rÀÀkis talle oma teooriatest. See naine kuulas ja tunnetas. NĂŒĂŒd, kui Filosoof sai Ă”ieti asjadest aru, nĂ€gi kĂ”ike komponente, siis tekkis reaalsuse voog. Seda tundis tema tuttav naisterahvas. Ja siis naine imetles teda. Aga kui ta oli oma analĂŒĂŒsi arendustega metsa pannud, siis naine vaatas talle otsa ja teatas: „Ma tunnen, et ajad pada“. Ja siis lĂ€ks filosoof ennast arendama.
Õpetus: Teadke, et informatsioonil on energia. Kui ta on tĂ”ene, siis saab seda tunnetada. Vale on tĂŒhi. Pöörake tĂ€helepanu enda tundmustele. Kas info mĂ”jutab teid vĂ”i mitte. TĂ”ene informatsioon tekitab rahulolu. Vale Ă€rritab. Nii positiivses, kui ka negatiivses mĂ”ttes. Positiivne Ă€rritus kasutab teie veapunkte Ă€ra, oht illusiooni kĂŒĂŒsi langeda. Negatiivne Ă€rritus nĂ€itab et te olete juba omad vitsad kĂ€tte saanud. Kui informatsioon ei anna mingeid mĂ”jusid, siis teil puudub selles osas mingi isiklik kogemus. Pole haake punkti.
Kuidas arendada enda kuldset voogu? Seda saate siis teha, kui kĂ€ite informatsiooni vĂ€lja kĂ”ik sektorid lĂ€bi. See tĂ€hendab, et vaatate, uurite erinevate inimeste seisukohti, pĂŒĂŒate nĂ€ha nii, nagu nemad asju nĂ€evad, samastute ennast nende olukorda. Loomulikult aitab, kui vĂ”tate elus erinevaid rolle. Selle kĂ€igus saate tunnetada erinevaid seisukohti. Ja kui olete kĂ€inud lĂ€bi kĂ”ik sektorid, nĂ€inud asjade, protsesside kĂ”ike tahke, siis tunnetegi valgustumist.
Siinkohal meenub ĂŒks nĂ€ide elust: Oli poes jĂ€rjekord. Üks naine kirus. No on röövlid, sellise kalli hinnaga mĂŒĂŒvad soolakurke. Tema taga seisev mees ĂŒtles talle: „NĂ€e, siin on hea Ă€riidee. Hakka kurke soolama ja mĂŒĂŒ neid“ Naine vastas: „Mina selliste sandi kopikate eest kĂŒll rabelema ei hakka“
Selle nÀite puhul nÀete, kuidas rolli vahetusega muutub ka informatsioon. Need on erinevad tahud. TÔene info kÔlaks. Hinna mÀÀrab: NÔudmise pakkumise suhe. See info ei tekita poolusi. Meil tekitab selle teadmine rahustava voo.
Inimene, kes on valgustunud korra, see saab tuletada automaatselt kĂ”ik ĂŒlejÀÀnud tahud, kui ta nĂ€eb ĂŒht tahku. Selle omadusega saab ta lugeda nĂ€htamatuid asju. Niinimetatult lugeda ridade vahelt. Ta tunnetab ju sĂŒsteemi.
Muideks kui te vaatate asja ĂŒhe tahu pealt ja teise tahu pealt saate teise info, siis on meil tegemist kahe sĂŒsteemiga, mis on nĂ€iliselt kokku miksitud. See ongi valede levitamise pĂ”hi konks.
Lihtne nĂ€ide: Inimene ĂŒtleb, et ta on midagi teinud. Loogiline tuletus. Kui on teinud, siis tal on ka oskus. NĂŒĂŒd, kui lasta tal uuesti teha ja ta ei oska, siis teame, et ta valetas. Puudub oskus, jĂ€relikult ei ole loonud, vaid varastas selle.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Laup Apr 14, 2007 1:44 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
lola
Arengumaag


Liitunud: 20 Nov 2006
Postitusi: 477

PostitusPostitatud: Esm Veeb 19, 2007 2:44 am    Teema: Re: Kuldne maagia Vasta viitega

[quote="Tokroda"]
Siinkohal meenub ĂŒks nĂ€ide elust: Oli poes jĂ€rjekord. Üks naine kirus. No on röövlid, sellise kalli hinnaga mĂŒĂŒvad soolakurke. Tema taga seisev mees ĂŒtles talle: „NĂ€e, siin on hea Ă€riidee. Hakka kurke soolama ja mĂŒĂŒ neid“ Naine vastas: „Mina selliste sandi kopikate eest kĂŒll rabelema ei hakka“
Selle nÀite puhul nÀete, kuidas rolli vahetusega muutub ka informatsioon.


emmm
ma ei saa pihta vist...

kas kurgid olid kallid sest töö oli raske ja raske töö eest tuleb ka piisavalt tasu saada ja seetĂ”ttu kurgid tglt ei olnudki kallid ( kui mĂŒĂŒa seisukohast vĂ”tta)

Rolling Eyes
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Leemo
Tumeroheline pÀike
Tumeroheline pÀike


Liitunud: 12 Nov 2004
Postitusi: 169
Asukoht: PÔrgu

PostitusPostitatud: Esm Veeb 19, 2007 2:51 am    Teema: Vasta viitega

Sellel inimesel oli andmine ja vÔtmine paigast Àra.
Enda tööd vÀÀrtustas, teiste tööd ei vÀÀrtustanud.
Sama töö eest tahtis plju tasu, aga ise tasuda ei tahtnud.
_________________
Pagan ja satanist on kaks tÀiesti erinevat inimest.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
lola
Arengumaag


Liitunud: 20 Nov 2006
Postitusi: 477

PostitusPostitatud: Esm Veeb 19, 2007 4:31 pm    Teema: Vasta viitega

leemo arvab et ta on lahe sÀga kui tal on teistest suurem pilt Twisted Evil
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
liivaterake
Beez pÀike
Beez pÀike


Liitunud: 10 Jan 2007
Postitusi: 239

PostitusPostitatud: Esm Veeb 19, 2007 4:33 pm    Teema: Vasta viitega

No sÀgadel ei ole silmanÀgemine vist kÔige parem, las olla suur pilt
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
murjam
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Veeb 19, 2007 4:34 pm    Teema: Vasta viitega

lola kirjutas:
leemo arvab et ta on lahe sÀga kui tal on teistest suurem pilt Twisted Evil


Jah, Leemo, mis sa Ôige endast mÔtled Cool
Tagasi üles
murjam
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Veeb 19, 2007 4:34 pm    Teema: Vasta viitega

liivaterake kirjutas:
No sÀgadel ei ole silmanÀgemine vist kÔige parem, las olla suur pilt


Neil on see-eest kĂŒljejoon ehk hea tunnetus Laughing
Tagasi üles
liivaterake
Beez pÀike
Beez pÀike


Liitunud: 10 Jan 2007
Postitusi: 239

PostitusPostitatud: Esm Veeb 19, 2007 4:38 pm    Teema: Vasta viitega

Vb kĂŒljejoon kadus, kui ilmusid mĂ”ned inimlikud geenid Wink
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Apr 14, 2007 1:45 am    Teema: Vasta viitega

See seadus oli tÀitsa tipp topp.
Lisasin ainult eelmÔiste.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Naima
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Mai 08, 2007 6:52 pm    Teema: Re: Kuldne ringvool ja seadus Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Kuidas arendada enda kuldset voogu? Seda saate siis teha, kui kĂ€ite informatsiooni vĂ€lja kĂ”ik sektorid lĂ€bi. See tĂ€hendab, et vaatate, uurite erinevate inimeste seisukohti, pĂŒĂŒate nĂ€ha nii, nagu nemad asju nĂ€evad, samastute ennast nende olukorda. Loomulikult aitab, kui vĂ”tate elus erinevaid rolle. Selle kĂ€igus saate tunnetada erinevaid seisukohti. Ja kui olete kĂ€inud lĂ€bi kĂ”ik sektorid, nĂ€inud asjade, protsesside kĂ”ike tahke, siis tunnetegi valgustumist.

Minumeelest ei tohiks ennast samastada kellegagi, ega pĂŒĂŒda nĂ€ha asju nii, nagu teine inimene nĂ€eb.
sellist asja tohivad teha ainult inimesed, kes kontrollivad absoluutselt oma sisemaailma, vÀljasid, teisikuid jne.jne.
kahjuks paljud inimesed "asteavad ennast pĂŒĂŒdlikult misiganes inimestesse ja olukordadesse" ja nende meelest see ongi nii normaalne... kuigi?!,
nad enamasti ei tea endast mitte tuhkagi, kĂŒll aga "teavad tĂ€pselt" mida teine inimene tunneb jne.

selline enda asetamine teise inimese olukorda on inimesele ohtlik, kui ta on katki ja mittevajalik, kui ta on terve.
Terve Inimene tajub olukorda ilma ennast kuhugi asetamata.

Ainus viis kuidas arendada enda kuldset voogu, on minumeelest enda sisemaailma ja vahemaailma erinevate tahkude tundma Ôppimine.
Inimene mÔistab teises inimeses ainult seda osa, mida ta mÔistab iseendas.
Kui ta on endast vĂ€ljas, kasvĂ”i ninapidi teise inimese olukorra sees, ta ikkagi ei saa midagi aru, kuna ta ei mĂ”ista seda osa iseendas, kĂŒll aga, sellises olukorras ta vĂ€hendab oma vĂ”imalusi, lĂŒkkab edasi mĂ”istmist, mis tegelikult nö. toimub.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
chirmaa
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 9 Jan 2006
Postitusi: 1058

PostitusPostitatud: Teis Mai 08, 2007 10:26 pm    Teema: Vasta viitega

Kuid kas mĂ”istmine ei tule mitte lĂ€bi kogemuse? Teises mĂ”istad kĂŒll vaid seda, mida endas, sest muudmoodi polekski vĂ”imalik, aga kuidas sa endas olevat mĂ”istma Ă”pid?
_________________
MĂ€ngur
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
Naima
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Mai 12, 2007 11:19 am    Teema: Vasta viitega

chirmaa kirjutas:
Kuid kas mÔistmine ei tule mitte lÀbi kogemuse?
Teises mĂ”istad kĂŒll vaid seda, mida endas, sest muudmoodi polekski vĂ”imalik, aga kuidas sa endas olevat mĂ”istma Ă”pid?

Minumeelest inimene kui asetab ennast teise olukorda, siis ta saabki selle kogemuse, kuidas on ennast asetada selle inimese olukorda, just selle asetamise kogemuse,
sealt edasi, et ta nuĂŒĂŒd mĂ”istab teist inimest, seda olukorda, kuna ta on ennast kuhugi asetanud on juba endiselt oletused, kujutluse vili, samavÀÀrsed, nagu kui inimene poleks end teise inimese asemele vĂ”i olukorda end asetanud.

Minumeelest ei saagi teist inimest otseselt mÔista, mingit olukorda mÔista, kui pole Àratundmise momenti.
Äratundmine aga juba eeldabki, et oled ise selles olukorras olnud.
Teises inimeses aga olla 100% pole vÔimalik, minumeelest. sellepÀrast pole vÔimalik ka teist inimest mÔista, selle sÔna otseses tÀhenduses.

Endas olevat aga saab Ôppida mÔistma minumeelest enda uurimisega, tuleb olla enda vastu 100% aus, sealt hakkab kÔik pihta ja siis on igasugused uurimismeetod jne. Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
chirmaa
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 9 Jan 2006
Postitusi: 1058

PostitusPostitatud: Laup Mai 12, 2007 7:58 pm    Teema: Vasta viitega

Pole pÀris nÔus. Endale on igasugune kogemus oluline ja ka teise inimese asemel olemine annab situatsioonikogemuse ja miskit enda kohta teada. Kindlasti ei nÀe ja ei saagi nÀha asju pÀris nii nagu teine, endas aga avastad miskit uut ning vastavalt enda mÔistmisele suudad mÔista ka teist.
Areng kĂ€ib siiski vaid lĂ€bi kogemuse. Üksasi on teadmine ning mĂ”istmine, hoopis midagi muud aga veendumus.
_________________
MĂ€ngur
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
Naima
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Mai 12, 2007 10:01 pm    Teema: Vasta viitega

chirmaa kirjutas:
Pole pÀris nÔus. Endale on igasugune kogemus oluline ja ka teise inimese asemel olemine annab situatsioonikogemuse ja miskit enda kohta teada.
Kindlasti ei nÀe ja ei saagi nÀha asju pÀris nii nagu teine, endas aga avastad miskit uut ning vastavalt enda mÔistmisele suudad mÔista ka teist.
Areng kĂ€ib siiski vaid lĂ€bi kogemuse. Üksasi on teadmine ning mĂ”istmine, hoopis midagi muud aga veendumus.

noh Su tekstist loen vĂ€lja et pĂ€tsad teiste aspekte ja ainult lĂ€bi pĂ€tsatud aspektide suudad mĂ”ista ĂŒmbritsevat,
kui leidub Sinust nĂ”rgemaid, ronid nende asemele (tugevamast ei kĂ€i jĂ”ud ĂŒle lihtsalt), kĂ”ike seda nimetad Sa kogemuseks ja ainult nii on nn. Sinu areng vĂ”imalik. Rolling Eyes
minu mÔistes sellistel inimestel sisemaailm magab. ausaltöeldes.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
chirmaa
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 9 Jan 2006
Postitusi: 1058

PostitusPostitatud: Laup Mai 12, 2007 11:34 pm    Teema: Vasta viitega

Noh, oma tarkuses vÔid igasugu asju arvata ja vÀlja lugeda. NÀhakse ja kahtlustatakse ikka seda, mis endale omane.
_________________
MĂ€ngur
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
Naima
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Mai 12, 2007 11:42 pm    Teema: Vasta viitega

chirmaa kirjutas:
Noh, oma tarkuses vÔid igasugu asju arvata ja vÀlja lugeda. NÀhakse ja kahtlustatakse ikka seda, mis endale omane.

mul on tÔesti olnud elus selline etapp minumeelest, sellest ka see Àratundmine.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
chirmaa
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 9 Jan 2006
Postitusi: 1058

PostitusPostitatud: Püh Mai 13, 2007 1:08 pm    Teema: Vasta viitega

Siis saa sellest ĂŒle.
Aspekte ei ole vÔimalik varastada ega Àra anda. Kellegi asemele minna pole kah vÔimalik.
Areneda ja mÔista saab AINULT lÀbi kogemuse.
_________________
MĂ€ngur
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
Naima
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Mai 13, 2007 9:39 pm    Teema: Vasta viitega

millest ma Sinu meelest ĂŒle peaksin saama?

kumb siis on Sinu mÔte? minumeelest need on vastuolulised vÀited lihtsalt:
chirmaa kirjutas:
Aspekte ei ole vÔimalik varastada ega Àra anda. Kellegi asemele minna pole kah vÔimalik.

chirmaa kirjutas:
teise inimese asemel olemine annab situatsioonikogemuse ja miskit enda kohta teada.
...
endas aga avastad miskit uut
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
chirmaa
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 9 Jan 2006
Postitusi: 1058

PostitusPostitatud: Teis Mai 15, 2007 12:05 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Kindlasti ei nÀe ja ei saagi nÀha asju pÀris nii nagu teine, endas aga avastad miskit uut ning vastavalt enda mÔistmisele suudad mÔista ka teist.


See ongi situatsioonikogemus, enda samasse situatsiooni asetamine ehk siis minu jutus teise asemel olemine. Sa rÀÀkisid otseselt teise asemele minemisest, mis pole siiski vÔimalik.
_________________
MĂ€ngur
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
Naima
Indigo pÀike.
Indigo pÀike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Mai 15, 2007 12:38 pm    Teema: Vasta viitega

chirmaa kirjutas:
See ongi situatsioonikogemus, enda samasse situatsiooni asetamine ehk siis minu jutus teise asemel olemine.

see on minu meelest illusioon, et saad situatsioonikogemuse, Sa saad enda asetamise kogemuse vaid.
ĂŒldiselt see poleksgi tĂ€htis, vaid sĂ”nademĂ€ng, kui sellest illuisioonist ei tehtaks olulisi jĂ€reldusi, otsuseid, valikuid jne.jne.
minumeelest aga sellest pisiasjast hargneb suur jamadeahel
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-SĂŒsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group