Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Hõbedane ringvool ja seadus

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Veeb 12, 2007 11:25 pm    Teema: Hõbedane ringvool ja seadus Vasta viitega


Toroid. Dirigendi muusikaline mõtlemine peab andma toitu tervele orkestrile.

Eelteadmine: Toroid
Kolmas sisemaailma sfäär hoolitseb selle eest, et meil oleks piisavalt energiat ja sellepärast me hüüame teda Toite kehaks. See keha tegeleb energia transportimisega välismaailmast inimese sisse, millega ta saab oma erinevate reaalsuste kehasid kasvatada ja arendada. Samas on energiat vaja töö tegemiseks, millegi loomiseks. Aga inimeses on ka energiat andev pool. Seda me näeme toroidina. Kui inimese toroid on töökorras, siis genereerib inimene energiat. Õigemini mees ammutab nullreaalsusest ja jaotab rahvale, naine ammutab egregorist ja jaotab rahvale. Samas võime vaadelda toroidi erinevaid osasid. Üks toroidi osa toidab emotsioontasandit, teine mõttemaailma, kolmas mõistmist jne. Toroid koosneb osadest. Iga reaalsusel on kindel arv liikmeid. Näiteks emotsioontasandi toroid koosneb 12 osast, mõtlemist kasvatav toroid koosneb 16 osast, mõistmist arendav toroid koosneb 6 osast jne Toroidi töökorrasolek sõltub inimese hingeosade olekust. Kui üks hingeosa on katki, siis toroidil on üks lõik puudu ja ta ei genereeri energiat. Seega ainult see inimene saab energiat genereerida, kelle hing on terve. Aga hing on terve siis, kui inimene jaatab kõiki omi oskusi ja omadusi. Piisab kui inimene vihkab või salgab, häbeneb mingit osa endas, siis lõhubki ta selle hingeosa ja ta toroid ei tööta enam. Muideks pühapiltidel on kujutatud pühakute pea kohal oreoole. See ongi toroid. Vahemärkusena: toroid ei pruugi alati seal olla. Ta võib olla isegi inimesest eemal. Inimene ise saab määrata, kus ta asub ja mida ta toidab. Rahvas koguneb selle inimese ümber, kes jaotab teistele midagi: teadmisi, energiat, lahendusi, samuti nänni, illusioone ja egopaisutusi.
Seadus: Rahvas koguneb sinna, kus on toit.
Samamoodi ka keha vajadused viivad toiduallikale lähemale. Rikkasse riiki tuleb migrante, kõrbes hoitakse oaaside lähestikku. Ärimees tahab kaubateede ühenduskohtadesse äri püsti panna jne. Loodudes liigub kiskja rohusööja karja ümber, linnud armastavad puuvilja aedu jne.
Meie keha vajab pidevat toitmist. Samamoodi vajavad me kehad, mis on teistel reaalsustes toitu. Näiteks mentaaltasandi teisik vajab pidevat mõttetööd. Mõni lahendab ristsõnu, mõni vaatab seebikaid, mõni punub intriige, mõni lahendab inimkonna probleeme. Emotsioontasandi teisik vajab elamusi. Mõni käib teatris, mõni kuulab muusikat. Mõni naudib teiste piinasid jne. Eeterkeha vajab uusi kogemusi. Inimene tahab katsetada kõike enda peal, järgi proovida. Samuti vajab inimese loovus missiooni, kookon teadmisi jne.
Hõbedane maag on inimene, kes jaatab kõike enda omadusi. Ta ei vihka ennast, ta toroid on töökorras. Ja tänu sellele väljastab vastavat energiat, millest teised toituvad. Need on inimesed, kellel on side loodusega. Nad võtavad loodusenergia, muudavad läbi oma visiooni selle energia struktuuri ja siis väljastavad teistele.
Näiteks: inimesed tahavad mõista. Nad ei saa aru, mis nende ümber toimib. Siis hõbedane maag, kelle astraaltasandi toroid (koosneb kuuest osast), on võimeline jälgima ümbrust, loodust ja fikseerima protsesside seaduspärasusi. Nüüd see inimene loob maailma kirjelduse, filosoofia, teooria ja õpetab seda teistele. See filosoofia aitab teistel inimestel mõista protsesse. Nüüd täitub inimeste astraaltasandi (neljas aurakiht) teisik energiaga ja väljastab seda teistelegi. Filosoof on astraaltasandi toitja. Ja kõik inimesed, kelle astraaltasandi teisik on näljas, otsivad filosoofi lähedust.
Sama on ka mentaaltasandi (kolmas aurakiht) teisikuga. Inimesed, kes ise ei suuda analüüsida vajavad juhtnööre, tegutsemisprogramme. Nüüd hõbedane maag, kes suudab hästi analüüsida ja anda teistele tegutsemise juhised, mis aitavad neil saavutada omi eesmärke, siis kasvatab ja toidab inimeste mentaalkeha. Nüüd tekib inimestel juhendaja vastu usaldus. Ja nad kogunevad tema ümber. Mentaaltasandi toitja on see inimene, kelle juurde tullakse nõu küsima. Tavaliselt sellest inimesest saab liider.
Emotsioon tasandi (teine aurakiht) toitja tõstab inimeste tuju. Need on naljatilgad, muusikud, kunstnikud ja muidu päikselised inimesed.
Eeterkeha toitjal on palju tutvusi. Teda tuntakse kosjasobitajana, tutvuste loojana.
Viienda tasandi toitja toidab oma eeskujuga. Ta on inimene kellest räägitakse. Ta on iidol. Samas ravija on inimene, kes teadlikult oskab oma iidolenergiat inimestele suunata.
Kuuenda tasandi toitja annab missiooni, paneb inimesed tööle. Inimeste heaolu paraneb. Head riigijuhid, diktaatorid.
Seitsmenda tasandi toitja annab katust, hoiab korda
Antireaalsuse toitjad loovad mänge (manipuleerijad kuuluvad ka sinna). Panevad õiged prioriteedid paika. Teostavad karmat. Loovad suhtevorme. Tekitavad süsteeme, riigikordasid jne.
Aga kahjuks on olemas inimesi, kes soovivad energia toitjaid erastada. Nad soovivad ise vahendada seda energiat rahvale. Põhjus lihtne: soovivad saada hüvesid, mis rahvas vastutasuks annab toitjale. Mehed ja naised teevad seda erinevalt. Naised saavad orjastada otse. Nad tõmbavad selle inimese oma mulli. See tähendab, et panevad oma emotsionaalvälja inimese peale. Nüüd juhib ta inimest emotsionaalselt manipuleerides. Ta sulgeb oma emotsionaalväljaga energia toitja kiirguse. Ja avab seda siis kui ise heaks peab. Loomulikult neile, kes talle kingitusi toob. Sellised naised on tunda ära nende võimukuse järgi. Ja kui vaadata pereelu, siis need pered, kus mehe sõna ei maksa, naine otsustab, ongi selline variant, kus naine on erastanud mehe energialätted. Siit ka põhjus, miks naised tahavad orjastada asjalikke mehi ja jobudele antakse vabadus. Kui naine suudab tugeva meestoitja erastada, siis saab ta muutuda karjääri naiseks, arvamusliidriks jne. mehed ei saa otse orjastada. Nemad saavad seda teha läbi asjade. Sellised orjastajad mehed on need, kes uhkustavad oma asjadega. Uhke auto, maja, jaht. Inimese kiirgusallika, toroidi vangistab ta sinna sisse. Seda saab ta teha siis, kui inimesel tekib saamahimu antud asja vastu. Tihti röövivad sedasi mõned rikkurid naise sära. Naine himustades mehe vara paneb oma toroidi sinna sisse ja hakkab seda toitma ja mees imeb selle jõu asjast välja. Tavaliselt, kui selline mees on suutnud leida järjekordse ohvri tema varanduslik olukord kasvab. Ja kui keegi põgeneb, siis toimub laostumine. Üldreeglina orjastajad moodustavad ahelaid. Näiteks naine orjastab mehe, selle naise firma omanik, firma omaniku maffia mees jne.
Orjastaja ei suuda ise kunagi loodusest midagi ammutada, sest ta polarisatsioon on vale. Ja vale polarisatsioon lõhub hinge. Inimene eitab arengut ja ise loomist.
Soovitus inimestele. Kes tahab saada toitjaks, hõbedaseks maagiks see peab loobuma soovist kedagi orjastada. Siis tekkib õige polarisatsioon ja loodus avaneb inimese ees. Ja iseenesest hakkab areng pihta. Alguses on see raske. Töö võib kesta mitte aastaid, vaid isegi kümneid, ennem kui inimesest hea toitja saab. Inimene peab õppima omi oskusi ja võimeid armastama hakkama. Piltlikult öeldes ta hing peab minema lahti, avanema.
Jätke meelde. Tugev liider ei küsi kunagi nõu ja ei taha, et tema eest lahedatakse probleemid. Hea filosoof mõtestab kõik ise lahti. Ta ei järgi teiste mudeleid.
Aga need, kes on orjastatud, neil on olemas alternatiiv. On olemas looduses üks liik energia sambaid, väe kohad. Kui sinna sisse astuda, saab toitja vabaks. Ja loomulikult kui sinna sisse satub orjastaja, ta laostub või juhtub õnnetus. Tema valduses olevad toroidid vabanevad. Tihti on kohad, kus palju liiklusõnnetusi. Seal asubki see sammas. Ja tihti mõnel ravijal on kuskil looduses selline puhastumise koht.
Aga kõige parem kaitse on see, kui me ei allu võimujanusele inimesele. Alati ei pruugi inimene ise tulla võimutsema, ta võib saata mõne orjastatud käepikenduse. Vaba mees ei ole kunagi võimukas. Tal lihtsalt on vägi ja konkreetsus.
Ja teine kaitse, kui me ei taha midagi tasuta saada. Siis oleme orjastajate eest kaitstud.
On ka inimesi, kes tutvustavad ennast toitjatena, andjatena, aga nende antu ei aita meid. Need on illusiooni meistrid petised. Tundlik inimene tunneb selle kohe ära. Ükski ta teisik ei kosu. Pigem väheneb. Inimene tunneb, et ta on tühjaks tõmmatud.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Reede Apr 13, 2007 6:11 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kasmiks
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike


Liitunud: 22 Jan 2005
Postitusi: 158

PostitusPostitatud: Teis Märts 13, 2007 12:08 pm    Teema: Vasta viitega

Kas siis hõbedase maagi kõik teisikud toidavad teiste inimeste kõiki teisikuid laates siinsest reaalsusest,kuni antireaalsuseni välja ? Ehk siis hõbedasel maagil peaksid olema kõik teisikud mitte lihtsalt korras vaid väga heas korras,et ka teisite teisikuid toita ? Ja kas hõbedast raktobleeri ei saagi muud moodi tajuda,kui teisikute korrasoleku järgi ?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Märts 14, 2007 12:19 am    Teema: Vasta viitega

Toita saad siis, kui teisiku ümber olevad hingejupid on koos.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Apr 13, 2007 6:11 pm    Teema: Vasta viitega

Sodisin selle seaduse ka veits paremaks.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group