Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Bee¾ ülekandeliin ja seadus
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 22, 2007 2:48 am    Teema: Bee¾ ülekandeliin ja seadus Vasta viitega


Visuaalmaailmad nagu omavahel trügivad ja võitlevad kristallid

Bee¾ ülekandeliin ja seadus
Eelteadmine:
Sise ja välismaailm on oma ülesehituselt erinevad ja seepärast vajavad nad vahemaailma, mis ühendaks nad. Põhiline erinevus on see, et sisemaailmas on üks peremees. Välismaailmas on alati mitu valitsejat. Kui välismaailma jääb järgi ainult üks valitseja, siis kukub ta kokku, hävineb. Sise ja välismaailma ühendab visuaalmaailm. Visuaalmaailma võime tõlgendada ka kui inimese(te) nägemust välismaailmast. Visuaalmaailm annab kontakti sise ja välismaailma vahel. Võimalikke kontakte on kokku 16, Kaheksa valguselist ja kaheksa teostuslikku.
Valguselised kontaktid ehk visioonid on:
a) Algtõed. Visuaalmaailm seletab lahti, milliste seaduste järgi välismaailm toimib. Sinna alla kuuluvad füüsika seadused, looduse tasakaalu seadused jne. Mida täiuslikum see osa visuaalmaailmas on, seda edukamad ta elanikud. Nende eesmärgid realiseeruvad. Kehval visuaalmaailmal, kes ei suuda seadusi arusaadavaks teha, selle inimesed teevad palju apsakaid elus ja neid saadab ebaedu.
b) Mõjude kirjeldus. Visuaalmaailm kirjeldab kes ja mis meid mõjutab. Milliste väljade mõju all me oleme, kes mõjutab meie tahteid, mõtteid, emotsioone, kust midagi tuleb. Põhjus tagajärg seadused ka kuuluvad sinna alla. Kui visuaalmaailm ei suuda mõjusid tõlgendada inimesele arusaadavasse keelde, siis need inimesed tunnevad mõjusid, aga ei oska midagi ette võtta. Nad süüdistavad teisi, aga ei oska neid mõjusid neutraliseerida või hoiduda sinna alla sattumast.
c) Elamise kirjeldus. Visuaalmaailm annab juhtnöörid, kuidas elada, olla, et meil läheks elu ilusti. Me ei tea, kuidas on kohane käituda, et ei läheks vastuollu teistega. See kirjeldus peaks looma rahuliku kooseksistentsi. Seega konfliktid ja sõjad näitavad selle visuaalmaailma madalat taset.
d) Muutmise kirjeldus. Õpetab, kuidas mõjutada ümbrust, et ta kujuneks meile sobilikuks keskkonnaks. Näide, kuidas jätta teistele inimestele endast hea mulje. Kuidas toota, et ei reostaks loodust jne
e) Maailma kirjeldus. Tutvustab meie ümbruse ülesehitust, struktuuri.
f) Inimese kirjeldus. Tutvustab inimesele tema võimeid, eeldusi. Kui visioonmaailm on tasemel, siis inimene oskab kasutada omi võimeid, andeid. Kui see kirjeldus puudub, siis inimene tunneb ennast tühisena. Seega tasemel visioonmaailmas on inimesed kõik andekad, maagid, targad, väega jne. Kui see osa on visioonmaailmas kehva, siis inimene elab lihtsat, madalatasemelist elu ja ei teagi, et temas on jumalik potentsiaal.
g) Loomise kirjeldus. See visuaalmaailma osa näitab, mida inimkond toodab. Kas ta suudab luua kauneid kunste ja häid töövahendeid, või inimkond toodab väärtusi, millega pole inimesed rahul.
h) Valitsemise kirjeldus. Kord peab olema. Kui see osa on puudu, siis valitseb anarhia, inimesed röövivad, varastavad, petavad. Kui see visuaalmaailma osa on korras, siis inimesed tunnevad, et nad elavad turvalises ühiskonnas. Nad on oma eluga rahul ja õnnelikud.
Teostuslikud kontaktid, visioonid on:
a)
Mängude loomine. Visuaalmaailm loob mingeid protsesse, mis tekitavad inimestes läbielamisi. Läbi elumängude saab inimene kogemusi. Nende kogumustele tuginedes saab inimene edasi areneda. Tihti mõni inimene ütleb, et ta elu on nagu seebiooper. See tähendab, et ta on sattunud kellegi visiooni, mida ta elab läbi. Kui visioonmaailma mängud on tasemel, siis võime öelda inimese kohta, et ta on elutark, neid läbinuna. Kui mängud ei arenda, siis jääb mulje, et inimene ei õpi elult. See tähendab, et astub korduvalt ühe reha peale. Uusi teadmisi omandame ikka mängides.
b) võimete testimine. Elu paneb inimest proovile. Seda on vaja, et visuaalmaailm, süsteem teaks milleks on inimene võimeline. Siis saab talle anda vastavaid ülesandeid ja kohustusi. Kui ei testita inimest, siis võime temas pärast pettuda, kui ta ei saa oma tööga hakkama.
c) ülesannete andmine. Iga süsteem, visuaalmaailm olgu see riik, firma või usuorganisatsoon vajab, et keegi teostaks tema plaanid. Ja seepärast annabki ta ülesandeid. Kui ülesanded ja kohustused arendavad inimest, siis on see visuaalmaailm kooskõlas planeediga. Kui inimene ei saa vaimset rahuldust, ei arene, siis teenib see visuaalmaailm ainult oma peremeest. Ta on parasiitlik.
d) Juhtide määramine. Alati, kui on vaja koordineerida midagi, protsessi, töö vajab ju mitme inimese koostööd, siis on vaja juhti, kes paneks asju sujuvalt tööle.
e) Eeskujud, näidised. Kui midagi tehakse, siis on ju vaja mudeleid, jooniseid, eeskujusid, mille järgi midagi luuakse. Pühakud on eeskujud, kuidas elada, kelle järgi joonduda.
f) Privileegid ja volitused. Tihti vajab mingi amet eri õigusi, volitusi. Näiteks kiirabi ei pea liiklus seadusi alati täitma, ta peab kiiresti kohale jõudma. Politseil on õigus dokumente kontrollida jne.
g) Meeskondade moodustamine. Kui visuaalmaailm on kasvanud piisavalt suureks, siis vajab ta alammaailmu, meeskondasid, kes teostavad sama asja, aga erinevates kohtades. Näiteks kristlus on väga suur. Tema alla kuuluvad erinevad usulahud. Igal usulahul on palju kogudusi. Kogudused on väiksed meeskonnad, mis töötavad omaette, aga alluvad pea valitsusele.
h) Moraal, seadused. Neid on vaja selleks, et reguleerida suhteid, hoida korda. Moraal on vaimne seadustik.
Kui visuaalmaailmas on kõik 16 tingimust, osa täidetud, siis võib ta muutuda egregoriks. See tähendab, et planeet annab oma jõu, energia taha. Need kaks korda kaheksa punkti moodustavad nagu sillad kahe punkti, aku klemmide vahel (planeedi nullreaalsus, tuum). Kuna on kaks komplekti, siis on kaks voolu. Me nimetame neid valguse voog (kirjelduste osa) ja energia voog.
Egregore tüüpe on 20. Täpselt niipalju, kui on null reaalsusi. Igal tüübil on erinev valitsemise süsteem. Egregori valitsuses on kaks ringi. Sisemine ring ammutab planeedi null reaalsusest energiat ja väline ring toidab inimesi. Õigemini naisi. Naised saavad võtta energiat väljast ja anda neile, kes on nende mõju all. See, millise reaalsuse peale egregor toetab määrabki ära tema tüübi. Egregori valitsejaid tavaliselt on hüütud jumalateks. Egregor ei hävine, kui sureb ära tema looja. Kui visuaalmaailma looja hävineb, siis ta kaotab visuaalmaailm toite. Egregor valib koheselt endale ühe uue juhi. Tavamõistes peajumala, meie hüüame teda lihtsalt egregori valitsejaks. Ja see moodustab uue meeskonna. Ta võib kasutada ka vanu olijaid. Egregor hävib siis, kui keegi loob parema, kõrgema tasemega, kvaliteediga analoog egregori. Siis toidab maa seda uut. Vana jääb lihtsalt toitest ilma ja ajapikku hääbub, kustub.
Meie planeedil on olukord natuke kehva. Hetkel on ainult kolm egregori, üks poolik, elutu ja üks parasiitegregor. Parasiitegregor on võõras. Ta kleepub mingi egregori külge ja kukub teda imema. Ta lõhub selle ära, kui egregori valitsejad ei ole tasemel. On olnud rohkem egregore. Seda on näha selle järgi, millised mälestused inimestel ja kultuuridel on. Põhiliselt legendid ja üksikud teadmised, mis on teatud tüüpi egregorile omased. Vahemärkusena. Kui kõik egregorid hävineksid, siis inimkond langeks kiviaja tasemele. Inimene, kultuur hakkaski arenema tänu sellele, et tekkis esimene egregor.
Seega inimesel on valida hetkel nelja egregori vahel, kus nad elavad. Jah, inimesel on võimalus valida ka mingi visuaalmaailm. Aga kuna nad ei ole täiuslikud, siis mingi osa inimeses, mida ei suuda visuaalmaailm katta elab siiski egregoris.
Need kolm egregori on:
Parasiitegregor. Millal ta tekkis me ei oska öelda. Kahtlustame, et tema sünnikodu asub lõuna või kesk Ameerikas Ta paistab maavälise päritoluga. Kuidas ta siia sattus ja millal ei oska ka öelda. Aga see oli päris ammu. Me teame seda, et ta imeb inimestelt energiat. Võtab elutahte, arenguhimu, armastuse, teadlikuse jne. Planeet maa ei armasta teda, isoleerib endast. Ta on praeguseks kõikjal üle maakera. Tajume teda musta, ligase ollusena. Selle egregori elanikud on inimesed, kes ei hooli teistest. Varastavad, püüavad teisi enda heaks tööle panna. Õhutavad konflikte ja sõdasid. Tunnevad rõõmu teiste inimeste piinade üle. Selle egregori elanikud haigestuvad kergesti, neil on haiglased huvid. Mõtlevad ainult oma kasu, heaolu nimel. Puudub ligimese armastus. Kahjuks see egregor on puudutanud igat inimest ja püüdnud värvata enda süsteemi. Hetkel on see parasiitegregori tuumik kolinud Indiasse Nüüd püüab ta sealset egregori parasiteerida. Enne seda oli ta venemaal Euroopa osas. Siis kiusas ta meie (punast) egregori. Jah ta suutis lüüa mõningad meie valitsejad paigast ära ja panna omaajal KGB heaks tööle. Aga õnneks enamus valitsejaid, kes on meie targad, suutsid vastu panna ahvatlustele ja hirmudele. Mõned õnnestus ka Siberi vangilaagritesse saata, kes ei olnud piisavalt valvsad. Ja meie punane egregor ei hävinenud. Suutis vastu pidada.
Tumeroheline egregor. Asukoht india. Ta on väga vana. Selle egregori ülesanne on õpetada inimesi looma, tööd tegema. Kui see egregor tekkis, siis õppis inimkond looma kauneid kunste, arhitektuuri jne. tema siseringis on 8 valitsejat ja välisringis 18. sulandajat. Need sulandajad õpetavad harmooniat. Me saame ju siis luua, kui meie sisemaailm on sulandunud välismaailmaga. Moodustunud ühiskeha. Aga hetkel on neil selline probleem, et nad ei tea, et parasiitegregoriga ei tohi sulanduda. Nad püüavad kõike armastada ka kurjategijat. Kui me kurjategijat armastame, siis me toetame ju teda, toidame. Ja seda kitsaskohta parasiitegregor kasutabki ära. Sulandub rohelise egregoriga ja loob probleeme nende rohelise jõuga. Tänaseks on planeet maa selle egregori toitmise lõpetanud. Nüüd sõltub kõik india gurudest. Kui nad lõpetavad sulandumise parasiitegregori elanikega, siis taastub nende side maaga. Kui ei, siis hävineb ka see egregor.
Valge egregor. See tekkis, kui maailma tekkis monoteism. Valge egregor toetub tuuma jõule, valgele seadusele. Seal on siseringis ainult üks inimene. Ta on kord mees, siis naine. Mehele järgneb naisvalitseja ja naisvalitsejale järgneb meesvalitseja.. Välisringis on 41 valitsejat, kelle ülesanne on õpetada inimestele oma teisikuid valitsema. Kristlikus pildis oleks siis jumal Jehoova inimene, kes on egregori peajumal. Jeesus siseringis, kes ammutab null reaalsusest energiat ja pühaks vaimuks 41 inimest, kes õpetaksid inimestele oma hinge eest hoolitsema. Inimesel on teisikuid kokku 41. igas reaalsuses üks. Kaks teisikut ühendavad null reaalsusi siinpoolsuse reaalsustega ja kaks antireaalsust nullreaalsustega. Ja ühte teisikut, keda me peame inimese minaks on koordineeriv, asub siinpoolsuses. Me hüüame teda maatriksiks. Selle teisiku ülesanne on hoida sidet kõikide teiste teisikutega ja panna nad ühiselt tegutsema. Kahjuks on ka valgel egregoril mõningad vead. Esimene viga, nad võtavad Jeesust kui ajaloolist isikut. Tegelikult on koguaeg üks inimene kehastunud, kes omab seda sama väge, mis oli Jeesusel Nüüd seda inimest eitades blokeeritakse maa jõudu, mis toidaks seda egregori. Ja need 41 elavat pühakut ei saa täieväelist väge, et toita inimesi. Ja jumalat, kui elavat inimest eitatakse täiega. Ja selle valitseja haarab pidevalt parasiitegregor enda haldusesse. Kristlased võiksid võtta eeskuju Budismist. Seal teatakse, et nende egregori valitseja sünnib Buddhana Ja nüüd parasiitegregor saabki kristlastega manipuleerida, panna nad tegema inetusi, sest valge egregori valitseja (jumal) on tema valduses. Ajaloost teame ristisõdu, nõidade põletamisi jne. See on kitsaskoht, mis võib valgele egregorile saatuslikuks saada. Kui valge egregori ülesanne on õpetada inimestele oma hinge eest hoolitsema, valitsema seda, siis parasiitegregor sunnib inimesi valitsema teiste üle.
Vahemärkusena: islam on ka valge egregori liige. Ta tekkis tänu sellele, et sündinud Jeesust eirati. Ta lõi islami. Seega on valge egregor lõhestunud, mida kasutab eduliselt ära parasiitegregor. Tal hea luua rahvusvahelist vaenu. Jah, iga uue usulahu on loonud inimene, kes oli egregoris Jeesuse ametipostil.
Raudne egregor. Selle kodu on Hiinas. Tänaseks on ta kokku vajunud. Tal puudub egregori valitsus. Seega ta ei ela enam. Piltlikult öeldes selle egregori jumalad on surnud. Kuna inimesed veel kasutavad vanu tarkusi, siis on teda veel väljades näha, kuid kokkuvarisenuna. Selle egregori loomingut tunneme kui nõelravi, mediaanide, keha energiakanalite ja ringvoolude teadmiste arendajat. Kuna ta on poolik, siis sealsed inimesed, kes on raudses egregoris peavad kasutama täiendavalt rohelist või valget egregori (nende mõju on näha Hiinas).
Punane egregor. Tema sünnikodu on Eestis. Ta tekkis eelmisel sajandil kolmekümnendatel. Siis oli Eesti vabariik. Aga parasiitegregor tahtis selle noore egregori alla neelata. Ja kuna ta asus hetkel venemaal, kelle looming ongi suur sotsialistlik oktoobri revolutsioon, mille käigus tapeti venemaal enamus targad inimesed. Siis ta sai ka Eesti oma mõju alla. Aga punase egregori valitsus suutis vastu pidada, vaatamata sellele, et osad läksid KGB, kui parasiitegregori tööriista teenistusse.
Punase egregori siseringiks on 8 paari. Nemad ammutavad nullist arengu väge. Punases egregoris on naise ja mehe tähtsus ühesugune. Rollid loomulikult erinevad. Välisringis on 26 maagi. Nemad loovad ja toidavad planeedi anorgaanilisi, kes juhendavad, õpetavad inimesi. Planeedi anorgaanilisi võib võtta ka kui abivaime.
Muideks vanasti oli ka olemas punane egregor. Aga see eelmine on hävinenud. Parasiitegregor võitis selle. Arvatavasti asus kesk Ameerikas Järelduse teeme Carlos Castaneda raamatute järgi. Seal on räägitud planeedi anorgaanilistest. Kui teadmine olemas, siis pidi ka vastav egregor olemas olema.
Kuna inimene vajab kõike 20 tüüpi egregori enda arenguks, siis peab neid ajajooksul jälle tekkima. Nemad tekivad visuaalmaailmade arengute tulemusel. Aga visuaalmaailmadel on omavahel tugev konkurents. Kes saab õiguse muutuda egregoriks, kelle planeet heaks kiidab. Kes jääb ellu, kes hävineb. Ja selleks on
bee¾ seadus: Täiuslikum purustab ebatäiuslikuma.
Bioenergeetiline visuaaltõlgendus. Vaatleme inimeste loodud moraale, riigikordasid, koolkondasid, õpetusi, usundeid, majandusvorme jne kristallidena. Need on visuaalmaailmad. Visuaalmaailmad on kellegi, või siis mingi grupi loodud nägemus reaalsusest. Seda nägemust võibki vaadelda kristallina. Kui inimesi on hõredalt, siis saavad visioonkristallid kasvada rahulikult. Aga inimene tahab pidevalt laiendada. Kui inimesi on liiga tihedalt, nagu tänapäeval, siis kogu ruum on kristalle täis. Nüüd, kui mingi kristall tahab edasi kasvada, siis peab tegema endale ruumi. Ta hakkab kasvama. Nüüd puutub ta kokku teiste kristallidega. Kokkupuute punkti kohalt tekib kristallide vahel surve. Puruneb see, kes on ebatäiuslikum. Ebatäiuslikum kaob areenilt. Täiuslikum kasvatab ennast selle ruumi arvelt, mille hävitas. Tihti võivad ka mõlemad puruneda, kui ühel on ühed tahud kõvad ja teiselt teised. Antud juhul toimub spetsialiseerumine. Loobutakse enda nõrkadest kohtadest ja laiendatakse oma tugevamaid külgi.
Näited: Alguses, kui inimkond tekkis, oli palju vaba maad. Riigid tekkisid ja kasvasid. Aga tänapäeval on kogu maa täidetud riikidega. Nüüd saab riik laieneda ainult teise riigi arvelt. Riik on visioon elukorraldusest. Osalist laienemist võib vaadelda majanduses. Vanasti tootis riik kõik vajamineva. Tänapäeval vallutatakse turgusid. Parem sööb konkurendi välja. Üks riik spetsialiseerub mingile tootele, mida ta ekspordib. Import kauba tarbimine on tema kaotatud turuosa. Sama on ka vaimsete õpetustega. Siin on territooriumiks inimesed. Visioonmaailmaks õpetus, nägemus maailmast. Võidab see visioon, kes suudab teise õpetuse järgijad panna oma õpetust järgima. Ka teaduses on nii olnud. Paremad teooriad söövad kehvemad välja. Kokkupõrgetes võidab alati see, kes on täiuslikum. Ja siin ongi põhjus, miks inimesed otsivad täiust. Nad teavad alateadlikult, et selleks, et konkurentsis ellu jääda, peab ennast pidevalt täiustama.
Bee¾ ülekandeliin asub südame kohal seljataga. See on kanal, millega saab inimene ammutada reaalsuse kristallist väge. Reaalsuse kristalli võibki nimetada täiuse etaloniks. Sealt on loodud kogu meie universum. Mina isiklikult näen seda kristalli nii, nagu oleks kaheksa kristalli üksteise sees ja iga kristall on jaotatud kolmeks. Iga osa koosneb tahkudest. Kõige sisemise kristalli tahud: 20,22,96 teine: 5,9,48 kolmas: 12,17,7 neljas: 16,24,10 viies: 6,14,8 kuues: 2,26,18 seitsmes: 4,41,28 kaheksas: 3,36,32. Muideks planeet maad võime nimetada täiuslikuks visiooniks. See kristall suunab läbi kristalli erinevate tahkude erinevat reaalsuseenergiat. Inimene saab püüda sealt täpselt niipalju energiat, kui palju tal endal on välja arendatud tahkusid. Ja nüüd ehitabki ta sellest energiast oma visioonmaailma. Ja kui ta satub kokku analoog visioonmaailmaga, mis jääb talle ette, siis võitleb ta sellega. Ikka on elus nii, et maag võitleb maagiga, Ärimees ärimehega, riik riigiga. Usund usunditega. Ei võitle omavahel erinevad visioonid. Jah, rahulik visioon on see, kes ei kasva, laienda oma piire. Aga ega teda rahule jäeta. Uued tulevad ju peale.
Bee¾ maag on see, kes väljastab läbi selle liini energiat. Seda on näha sedasi, et ta keeris pöörleb vastupäeva. Ta väljastab energiat. Päripäeva pöörisega inimene ei ole maag. Ta ei loo visioone. Ta elab, kasutab visiooni energiat. Ta täiustab oma sisemaailma ammutades visioonidest energiat. Tema vajab õpetajat, juhendajat. Tema jookseb ühest visioonist teise, kui see ei rahulda enam teda, on ammendanud. Ta saab ehitada ainult individuaalset visiooni, mis puudutab ainult teda, tema peret, kodukorda, firmat jne. See inimene saab maksimaalselt areneda niipalju, kui olemasolev väline visuaalmaailm võimaldab, palju tal tahke on. Bee¾ maag on sõjamehe hingega. Ta armastab võidelda. Kui kaotab, siis hakkab endas arendama seda tahku, mis temas purunes. Ja kui ta ei saa sellega iseseisvalt hakkama, siis sulgeb oma maagi võimed ja läheb vallutaja visiooni teenima. Ta pöörab oma bee¾i keerise päripäeva keerlema. Teenib niikaua, kuni ta see tahk, mis purunes on välja arendatud. Nüüd lahkub ta sellest visioonist ja hakkab uuesti oma visiooni looma. Ja maag, kes on saavutanud täiuse, see saab luua täiusliku visuaalmaailma, mis muutub egregoriks. Või kui vastav egregor olemas, siis saab selle valitsejaks. Tal on õigus teha seal muudatusi ja parandusi.
Igapäeva elus: näeme visioonide muutumisi sedasi, et tekib mingi leiutaja. Ta loob oma visiooni. Aga vanad visioonid tahavad ennast säilitada ja saadavad omi järgijaid võitlema selle inimesega. Aga visioonide puhul ei määra mass, vaid kvaliteet rolli (üks mees võib olla tugevam, kui ülejäänud maailm, kes elab madalama kvaliteediga visioonis), siis vanad olijad ei suuda uut vallutada. Nad purunevad, õigemini nende järgijad. Nüüd osad katkised inimesed ei usalda oma vana visiooni ja tulevad üle. Reaalses elus on need uuenduste pooldajad. Vana säilitajad on konservatiivid. Üle tulevad ikka need, kes on omandanud vana visiooni kõik tahud. Seega uus hõlmab kõiki neid inimesed, kes on saavutanud täiuse vanas visioonmaailmas. Ja vanale visioonmaailmale jäävad alles need, kes ei ole viitsinud ennast piisavalt arendada. Ja kui ületulijaid on palju, siis võib juhtuda, et ülejäänudki tulevad üle. Inimesed ju otsivad ikka paremat. Ja nüüd, kui inimesed on lahkunud, surebki vana visioon. Õigemini laguneb, nagu lagunes orjanduslik ühiskond, feodalism jne.
Visiooni lagunemist tunneb inimene, et ta on emotsionaalselt katki (emotsioontasandi visioon), ta mõtlemine on lühises, ei suuda mõelda (mentaaltasandi visuaalmaailm). Ka firma lagunemine näitab seda, et konkurendi visioon on parem. Muideks visioonmaailma siseselt ka inimesed võitlevad. Aga see on juba individuaalne võitlus. Ja siin määrab jälle see rolli, kes antud visioonist paremini tahke omandanud on.
Lõpetuseks: Kogu elu püüdleb täiuse poole. Kes ei täiustu, see kukub arengust välja. Ja see, kes on omandanud kõik olemasolevad visioonid võib muutuda maagiks, kes saab otse ammutada universumi etalonkristallist visioonenergiat. Jah, visioonidel on kalduvus inimesi oma vangistuses hoida. Laisale inimesele on see kasulik. Paneb ta arenema. Edumeelsele on see raskuseks. Aga universum toetab selliseid inimesi. Kes toetub oma sisemisele jõule, saab ka ühenduse universumiga. Ja see on piiramatu ressurss. Ole ainult mees ja arene.
Konservatiivid võitlevad uuenduste vastu, sest uus visioon raskendab nende elu.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Esm Apr 02, 2007 12:27 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 22, 2007 12:48 pm    Teema: Vasta viitega

Täiuslikus on illusioon
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Arjol
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike


Liitunud: 3 Veeb 2004
Postitusi: 144

PostitusPostitatud: Reede Veeb 23, 2007 9:07 am    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov kirjutas:
Täiuslikus on illusioon

Aga selle poole püüdlemine on jälle jätkusuutlikuse pärast küllap vajalik.
Kui see enam pole illusioon, siis ollakse oma tee lõppu jõudnud ja mis selle peale seal idas õeldaksegi Smile ?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 23, 2007 10:21 am    Teema: Vasta viitega

[quote="Arjol"]
Dmitri Petrjakov kirjutas:
Aga selle poole püüdlemine on jälle jätkusuutlikuse pärast küllap vajalik.


Tõsise näoga ilmaaegu tõmblemine on vähemalt naljakas.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 23, 2007 10:22 am    Teema: Vasta viitega

Arjol kirjutas:
Dmitri Petrjakov kirjutas:
Aga selle poole püüdlemine on jälle jätkusuutlikuse pärast küllap vajalik.


Tõsise näoga ilmaaegu tõmblemine on vähemalt naljakas.

_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 23, 2007 10:23 am    Teema: Vasta viitega

[quote="Dmitri Petrjakov"][quote="Arjol"]
Dmitri Petrjakov kirjutas:
Aga selle poole püüdlemine on jälle jätkusuutlikuse pärast küllap vajalik.


Tõsise näoga ilmaaegu tõmblemine on vähemalt naljakas.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 23, 2007 10:24 am    Teema: Vasta viitega

[quote="Arjol"]
Dmitri Petrjakov kirjutas:
Aga selle poole püüdlemine on jälle jätkusuutlikuse pärast küllap vajalik.


Tõsise näoga ilmaaegu tõmblemine on vähemalt naljakas.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 23, 2007 10:24 am    Teema: Vasta viitega

Arjol kirjutas:
Aga selle poole püüdlemine on jälle jätkusuutlikuse pärast küllap vajalik.


Tõsise näoga ilmaaegu tõmblemine on vähemalt naljakas.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 02, 2007 12:28 am    Teema: Vasta viitega

Nii, see seadus on ka täiustatud.
Sai kolm korda pikem algsest.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Apr 02, 2007 12:52 am    Teema: Re: Bee¾ ülekandeliin ja seadus Vasta viitega

Tokroda kirjutas:

a) .... See tähendab, et astub korduvalt ühe reha peale. Uusi teadmisi omandame ikka mängides.
Ühe reha peale on mittu korda väga raske astuda. Ma veel paar/ kolm nädalat tagasi arvasin, et ole kaks korda sama reha peale astunud kui nüüd mõlemat reha neutraalselt analüüsides on näha, et mõlemad rehad olid erinevad.
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 02, 2007 1:39 pm    Teema: Vasta viitega

Kui aus olla, siis üht ja sama asja õpitakse läbi erinevate aspektide.
kõigepealt õpib üks sinu teisik, siis teine teisik. Väliselt nagu sama reha aga sisult erineva disainiga rehad.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Esm Apr 02, 2007 5:32 pm    Teema: Vasta viitega

Millal sa sellest sisemaailma esimesest sfäärist ja planetaarmudelist kirjutad?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 02, 2007 5:59 pm    Teema: Vasta viitega

Selle kuu jooksul. planetaarmudel läheb lisana vaskse maagia alla.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Apr 02, 2007 9:20 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Kui aus olla, siis üht ja sama asja õpitakse läbi erinevate aspektide.
kõigepealt õpib üks sinu teisik, siis teine teisik. Väliselt nagu sama reha aga sisult erineva disainiga rehad.
Kuid lõpptulemus on ikkagi sama.
Hea pauk vastu nina Laughing
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Esm Apr 02, 2007 9:38 pm    Teema: Vasta viitega

Keegi viitsis seda läbi lugeda või. Mina üle 5 lause ei suutnud. Kui edasi lugesin, siis läks kõik sassi ja kuulsin ainult loba, millest ei taibanud midagi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Esm Apr 02, 2007 11:49 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Keegi viitsis seda läbi lugeda või. Mina üle 5 lause ei suutnud. Kui edasi lugesin, siis läks kõik sassi ja kuulsin ainult loba, millest ei taibanud midagi


nii raske mõista?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Teis Apr 03, 2007 5:54 am    Teema: Vasta viitega

ma arvan, et seda asja saab palju lühemalt, ilma heietamata öelda. liiga pikk ja lohisev. sisu kohta ei ütle midagi, sest jutu mõte mattub mingi loba alla ära
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Teis Apr 03, 2007 9:58 am    Teema: Vasta viitega

Minu arvamus on, et PARASIITEGREGOR asub kuskil Edela- Türgist lõuna poole , mööda mere äärt. Kunagi oli seal lopsakas loodus aga nüüd on kuumaastik. Inimesed sõdivad seal ja ei suuda leppida.
Lõuna-Ameerikas ma ei näe mitte mingit PARATIITEGREGORI.
Seal on loodus säilinud puutumatul kujul , väheseid kohti mis ei ole maailmas ära sitatud.
Tänu Castanedale teadmised on veel säilinud.
Edela-Türgist PARASIITEGREOGR liikus EGIPTUSE suunas ja siis uuesti tagasi uuele sittumise ringile.
Tulevikus on kõrb seal, kui kliima soojeneb.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Apr 03, 2007 10:05 am    Teema: Vasta viitega

Mis on Castanedal ühist Lõuna - Ameerikaga? Rolling Eyes
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Teis Apr 03, 2007 10:16 am    Teema: Vasta viitega

PARASIITEGREGORI liikmed on nüüd ka eestisse rännanud. Nemad juhivadki seda tantsu Tõnismäe ausamba ümber. Üks nendest loopis isegi riigikogus lendlehti. Nende geneetiline päritolu on edela-türgist lõuna poole või selles ümbruses. Nad tahtsid eesti muuta kaevanduseks , millest tekkis fosforiidisõda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 6

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group