Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Sissejuhatus
Mine lehele 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Märts 04, 2007 9:49 pm    Teema: Sissejuhatus Vasta viitega


Inimese ülekandeliinid - päikesesusteem


Inimese ringvoolud - kuusüsteem

Maailma võime vaadelda läbi erinevate visuaalmaailmade. Visuaalmaailm on kunstlikult loodud vahepuhver inimese ja välismaailma vahel, mis loob nende vahele sideme, silla. Tuntumateks vaimseteks visuaalmaailmadeks võime nimetada kristlust, muhameedlust, budismi, taoismi, muinasusundeid jne. Nende hulka kuuluvad kõik maailmakirjeldused, mis püüavad inimestele seletada neid reaalsusi, mis jäävad väljapoole füüsilist reaalsust. Visuaalmaailm suudab inimeste vaimseid probleeme lahendada vastavalt oma tasemele. Vaimne probleem on see, mille põhjus ei asu füüsilises, vaid mõnes muus reaalsuses. Tihti nimetatakse teisi reaalsusi vaimumaailmadeks. See tuleneb sellest, et teiste reaalsustega saame me ühenduse oma vaimu abil.
See raamat on kirjutatud läbi Eesti maagide visuaalmaailma. Vanadel eestlastel ei olnud maage ega preestreid, eestlastel olid külatargad. Kõik need tegelased tegelevad teiste reaalsustega. Maag on see, kes tekitab muutusi vaimumaailmades, kuigi ta ei pruugi alati olla teadlik oma tegude tagajärgedest. Preester on see, kes tekitab muutusi mõnes vaimumaailmas kellegi käsul. Tark on see, kes püüab mõista maailma ja alles siis teeb teadlikult muudatusi, jälgides, et ei tee kellegi kahju. Toome selgitava näite füüsilisest reaalsusest. Tark on kui teadlane, kes uurib maailma. Maag on inimene, kes rakendab uued teadusavastused igapäevaelus. Preester on nagu ametnik, kes jälgib, et kõik käiks kindla visuaalmaailma seaduste järgi.
Ma ise olen üles kasvanud eesti maagi perekonnas. Tänapäeval on neid väga vähe, sest kristlik kultuur (vaimne visuaalmaailm) on vallutanud enamuse eesti rahva vaimud. Ja seepärast kirjutan ma visuaaltõlgendused, nagu seda näeb eesti maag. Lähtuvalt erinevatest visuaalmaailmadest on ka vaimse nägemise pilt erinev. Visuaalmaailm on nagu tõlkeaparaat ehk piltlikult öeldes: visuaalmaailmad on nagu prillid, läbi mille me vaatame ümbritsevat maailma. Usundid visuaalmaailmadena on erinevat värvi prillid. Igaüks neist näitab maailma erinevas valguses. Samas inimene vajab neid prille, sest ilma prillideta vaadates tõde pimestab. Inimene ei suuda siis näha üldse mitte midagi.
Visuaalmaailma kvaliteet sõltub sellest, kui palju ta moonutab tõde. Mida kvaliteetsem visuaalmaailm, seda tõele lähedasem. Mida lähedasem tõele, seda rohkem suudab ta lahendada inimeste probleeme.
Selleks, et mõista inimest, peame mõistma keskkonda, kus me elame. Selleks keskkonnaks on universum. Tavainimene on harjunud arvestama ainult füüsilise reaalsusega. Ometi on neid reaalsusi rohkem.
Kui me keskendume elututele asjadele, siis need eksisteerivad tõesti ainult ühes reaalsuses. Need on anorgaanilised. Elav organism eksisteerib kõigis reaalsustes. Ta on nagu ühendus või sõlmpunkt reaalsuste vahel. Me peaksime arvestama kõikide reaalsuste mõjuga inimesele. See on vajalik, et leida üles inimest vaevav probleem. Kui me neid reaalsusi ei arvesta, siis võib jääda mõni probleem lahendamatuks.
Reaalsused jagatakse kolme suurde gruppi: kaks on poolustega, üks neutraalne. Neutraalreaalsuses (null-reaalsuses) ei toimu muutusi, see on nagu säilitus. Poolusreaalsustes toimub muutus ja areng. Näiteks inimese surematu osa asub nullis, kus ta ei muutu ega arene. Kehastudes toob ta osa oma tervikust poolusreaalsustesse. Välja toomisega läheb alati üks osa ühele poole, teine teisele poole. Piltlikult öeldes: neutraalsuses on osake neutraalne, sealt väljudes see lõhestub. Positiivne ioon läheb siinpoolsusesse ja negatiivne ioon antireaalsusesse. Võib ka vastupidi. Inimeste puhul on ta nullis sootu. Kui sünnib siinpoolsuses mehena, siis naiseliku aspekti viskab ta antireaalsusesse. Naise mehelik pool on aga antireaalsuses. Seega iseloomu omadused, mis on inimesel surres, on tal ka järgmises elus sündides. Kõik muutused ja arengud toimuvad kehastununa poolusreaalsustes.
1. Siinpoolsus, mis jaguneb kaheksaks:
1. füüsiline reaalsus;
2. võrgustikud, mis on tuntud eetertasandina. Selles tasandis moodustavad inimesed nähtamatuid sidemeid. Maagid näevad inimeste vahel olevaid niite või voolikuid. Näide elust: ema tunneb, kui laps on hädas, sest neil on eetertasandil side;
3. arenguruumid. See reaalsus peegeldub emotsioonides. Emotsioon tekib siis, kui inimese territooriumil, areaalis on muutus tekkinud;
4. mentaaltasand, uitmõtete levimise reaalsus;
5. astraaltasand - seotud inimese mõistmisega, maailmapildiga;
6. kristalltasand - seotud isikupäraga, parameeter;
7. missioonitasand - seotud tahtega midagi elus luua, teostada, inimese loovus;
8. kookonitasand - seotud kaitsega. Eesti maagid tajuvad seda inimese teisikut kookonina. Mõned kultuurid nimetavad seda kaitseingliks. Selles tasandis asub inimese täiuslik osa, mis on arengus lõpuni jõudnud.
2. Antireaalsus, millega inimene saab ühenduse läbi enda sisemuse. Kui inimene tunneb, et tal on sisemine jõud, tung, siis on see antireaalsuse mõju. Ka see jaguneb kaheksaks. Igast antireaalsuse kihist (neid me nimetame sügavusastmeteks) tunneb inimene erinevat mõju:
1. vägi - sisemine jõud, võimsus. ©amaanid näevad, et sellest kihist tuuakse inimesele väeloom;
2. tugipunktid - millele inimene toetub, millest lähtub, alus;
3. seksuaalsus - see reaalsus määrab, kes meile meeldib, kes mitte. Samas tulevad sealt ka inimese huvid;
4. positsioneerimine - hierarhiate (tähtsusjärjekordade) paikapanek;
5. saldo - määrab, keda aidatakse, keda mitte. Tuntakse ka karmana;
6. tervis
7. elumängud – see, mida inimene läbi elab;
8. kokkulepped, diilid (enne sündi lepivad inimeste tervikolemused kokku, mida nad elu jooksul koos teostavad)- seotud inimese tahtmistega.
3. Null-reaalsus, mis jaguneb 20 erinevaks osaks. Neid osi vaatleme täpsemalt igas peatükis eelteadmiste all.
Selles raamatus me kirjeldame protsesse, millega inimene ammutab null-reaalsusest jõudu, väge, oskusi jne. Ülejäänud reaalsusi kirjeldame täpsemalt järgmistes raamatutes.
Kuna null-reaalsus koosneb 20 osast, siis on inimeses 20 energia ülekande liini. Need on nagu sisemised kanalid, torud või kaevud. Nende torude kaudu saab inimene ammutada nullist energiat ja suunata poolusreaalsustesse. Selle energiaga toidab ta oma ümbrust. Selliseid inimesi nimetame me jumalateks. Need inimesed arendavad teisi. Ka tavaline inimene kasutab neidsamu kanaleid. Ainult tema ammutab energiat vaid enda otstarbeks. Nende torudega saab inimene haarata ka ümbrusest energiat, mille on sinna saatnud jumal, kui ta sisemaailmas on midagi puudu. Ta võtab oma valdusesse mingi energia, tarbib ja siis saadab null-reaalsusesse tagasi. Sedasi kasvatakse, arendatakse iseenda sisemaailma.
Vahemärkus. Teoreetiliselt peaksid kõik inimesed saama ammutada energiat null-reaalsusest. Ainult võib-olla mõni üksik (alla 10 %) mitte. Reaalselt aga on jumalikke inimesi väga vähe. Põhjuseks on see, et tänapäeval ei ole vastavaid kirjeldusi, mis õpetaksid inimesi energiat väljastama. Tänapäeva visuaalmaailmad pigem häälestavad inimesi tarbima. Samas, kui tarbitakse rohkem kui luuakse, siis tekivad konfliktid, sõjad, probleemid, mured suurenevad, inimesed muutuvad jõhkrateks, vähem sallivateks teiste vastu jne.
Siin ongi mul väike lootus, et andes need puuduvad kirjeldused inimestele, tekib äkki jumalikke inimesi juurde. See on minu panus maailma paremaks muutmisse. Kui suureneb jumalike inimeste osatähtsus, siis ei pea tavalised inimesed selle praeguse pisku pärast võitlema. Nälg ja puudus on see, mis muudab inimesed metsikuks, tooreks, saamahimuliseks, kurjaks. Kui on energiat piisavalt, siis tekib sallivus, hoolivus teiste inimeste suhtes, inimeste töökus suureneb, ei toimu lahutusi. Lapsed saavad oma vanematelt rohkem tähelepanu ja hoolitsust. Ühiskond terveneb.
Nüüd siis asja juurde. Neid torusid näeme, vaadatuna läbi eesti tarkade visuaalmaailma, kaheteistkümne värvilise laiguna, ja kaheksa ringvooluna. Need on ülekandeliinid, reaalsustevahelised väravad. Kui inimene ammutab nullist energiat ja väljastab ümbrusesse, siis näeme, et sealt värvilisest laigust (võime nimetada tinglikult ka auguks) tulevad energiapallid, vood, mis loovad ümbrusesse midagi. Tarbiv, ennast arendav inimene haarab ümbrusest midagi ja kaotab selle läbi laigu, saates null-reaalsusesse, oma sisemaailma.
Nende laikude asukohad:
1. valge - asub inimese pea kohal;
2. indigo - asub inimese otsa ees;
3. vesihall - asub indigo vastas pea tagumisel poolel;
4. taevasinine - asub kõri kohal ees;
5. samblaroheline - asub kõri kohal taga;
6. heleroheline - asub südame kohal ees;
7. bee¾, vanaroosa - asub abaluude kohal taga;
8. kollane - diafragma kohal ees;
9. punakaspruun - kollase vastas selja taga;
10. oran¾ - naba juures ees;
11. lilla - oran¾i vastas selja taga;
12. punane - kahe jala vahel.
Seda nimetame meie, eesti maagid, päikese süsteemiks. Vahemärkusena: india vaimne visuaalmaailm nimetab neid tsakrateks. Aga ma ei kasuta seda sõna, sest nemad ja eestlased tõlgendavad neid kanaleid erinevalt.
Kaheksat ringvoolu nimetame me kuu süsteemiks. Nende ringvoolude algus on pealael ja lõpp kahe jala vahel. Nii liigub energia jumalikul inimesel. Kui algus on jalgade vahel ja lõpp pealael, siis on tegemist enda arendajaga. Need vood on nagu magnetväljad. Täpsemalt vaadatuna nagu torud, kus voolab vesi. Selle voolu suunast saamegi aru, kas inimene toetub oma sisemisele (jumalik inimene) või välisele jõule.
Nende kaheksa jõuvoolu paiknemise saame, kui poolitame inimese mõttes ülevalt alla kaks korda. Üks kord mööda keskjoont vasakuks ja paremaks pooleks ning siis veelkord paralleelselt õlajoonega esimeseks ja tagumiseks pooleks. Saame neli sektorit, millest igasse jääb kaks voogu. Üks voog jääb esimese poolitusjoone (keskjoone) poole, teine õlajoone poole. Neid ringvoole näevad eesti maagid ka vastava värvimustrina:
1. raudne ringvool asub ees, inimese vasakul poolel keskjoonele lähemal;
2. vaskne ringvool asub ees, inimese vasakul poolel õlajoonele lähemal;
3. hõbedane ringvool asub taga, vasakul poolel õlajoonele lähemal;
4. kuldne ringvool asub taga, vasakul poolel keskjoonele lähemal;
5. kirju ringvool asub taga, paremal poolel keskjoonele lähemal;
6. must ringvool asub taga, paremal poolel õlajoonele lähemal;
7. värviline ringvool asub ees, paremal poolel õlajoonele lähemal;
8. värvitu, läbipaistev ringvool asub ees, paremal poolel keskjoonele lähemal.
Need kaheksa ringvoolu on seotud inimese sisemaailmaga. Sisemaailm asub null-reaalsuses. Vaadatuna läbi eesti tarkade visuaalmaailma on nad nagu pallid, mis on üksteise sees. Raudne ringvool on seotud kõige suurema, välise palli ja värvitu ringvool kõige väiksema, sisemise palliga.
Kuna läbi nende ülekande-liinide toimivad nähtamatud protsessid, siis me nimetame inimesi, kes on õppinud mingit kanalit neist kahekümnest teadlikult kasutama, vastava kanali värvi maagiks. Tavainimene kasutab neid alateadlikult, kuigi see kasutamine ei ole alati tema kontrolli all. Kui inimesel ilmneb elus mingi probleem, siis peab ta hakkama teadlikult järgima seadusi, mis panevad need ülekandeliinid õigesti tööle. Järgides mingit konkreetset seadust, hoitakse sellele vastavat kanalit lahti. Eirates universumi reegleid, sulguvad me kanalid või meie elu läheb rappa energia ja jõu valest kasutamisest. Targa ülesanne on aidata inimesel teadvustada seaduse toimet ja juhendada, kuidas seda teostada reaalses elus.
Nüüd vaatleme igat ülekande liini ja ringvoolu eraldi.


Viimati muutis seda Tokroda (Nelj Märts 08, 2007 12:13 am). Kokku muudetud 3 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Märts 04, 2007 10:14 pm    Teema: Re: Sissejuhatus Vasta viitega

päris paljutõotav sissejuhatus igatahes!

täna tuli selline kujundi uitmõte lambist, et võiks olla tark vestlus ja siis mingi eriti targa lause ajal
muutus ütleja punaste silmade helk siniseks... Very Happy Rolling Eyes


Viimati muutis seda Naima (Püh Märts 04, 2007 10:23 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Märts 04, 2007 10:17 pm    Teema: Vasta viitega

Nii, see on nüüd sissejuhatus. Mul oli kaks teed, kas tutvustada seda teooriat, kui minu oma või Eesti rahva oma. Kui oleks seda tutvustanud ainult enda omana, siis au ja kuulsus läheks ainult mulle. Aga ma mõtlesin, et ma jaotan seda rahvaga. Loomulikult, kes ei taha, võib öelda, et ei kuulu eesti maagide klanni. Ma siin valimiste päeval mõtlesin, et teatud tegelased otsivad eesti nokiat. Ja on raisatud palju raha eesti märgi „Welcome to Estonia“ peale. Aga mina tegin ära. Ma lubasin, et pu¹¹in eestlased üles ja ma teen ka seda. Nii, et me tunneme uhkust, et oleme erilised ja eliitrahvas. Nojahh on mõningaid sitapead, kes loobivad kodaraid jalgadesse (poevad vöörastele). Aga eks saasta leidub igal pool. Nagunii, kui kuulsus käes, siis taovad jälle rusikaga endale vastu rinda. Siis hakkavad vingeteks eesti maagideks.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lola
Arengumaag


Liitunud: 20 Nov 2006
Postitusi: 477

PostitusPostitatud: Esm Märts 05, 2007 12:36 am    Teema: Vasta viitega

tubli toki Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Esm Märts 05, 2007 1:27 am    Teema: Vasta viitega

KALEVIPOEG,kus juures ilma naljata.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Märts 05, 2007 1:36 am    Teema: Vasta viitega

Kalevipojas on tuntavad kristlikud mõjud. Laughing
Tagasi üles
tige_kala
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Märts 05, 2007 10:17 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Aga samas inimene vajab neid prille.



Keegi peab ju nupule vajutama Exclamation
(Kasutatud materjal: vilmisari "Teadmata kadunud")
Tagasi üles
Pilleriin
Punane päike
Punane päike


Liitunud: 4 Märts 2006
Postitusi: 540
Asukoht: sügaval pimedas laanes

PostitusPostitatud: Esm Märts 05, 2007 8:01 pm    Teema: Vasta viitega

jutt nagu kuld...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
tige_kala
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Märts 06, 2007 11:10 am    Teema: Vasta viitega

Pilleriin kirjutas:
jutt nagu kuld...


Selline ma kord juba olen Embarassed
Tagasi üles
murjam
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Märts 06, 2007 12:01 pm    Teema: Vasta viitega

tige_kala kirjutas:
Pilleriin kirjutas:
jutt nagu kuld...


Selline ma kord juba olen Embarassed


jah, kalake, ega sa meie eest oma andeid peita ikka ei saa
näeme kõike, kuuleme kõike Wink
aga tore, et leidub veel selliseid Cool
Tagasi üles
tige_kala
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Märts 06, 2007 12:07 pm    Teema: Vasta viitega

kuld-kala Cool
Tagasi üles
murjam
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Märts 06, 2007 12:10 pm    Teema: Vasta viitega

tige_kala kirjutas:
kuld-kala Cool


vabaduse hind ikka kolm soovi ehk täidad ikka minu kolm soovi, kui kinni su püüan ja vabaks tahad saada Wink?
Tagasi üles
tige_kala
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Märts 06, 2007 12:24 pm    Teema: Vasta viitega

ma parem siit teemast jalga lasen muidu keegi avastab et mingi kala on sees Twisted Evil
Tagasi üles
murjam
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Märts 06, 2007 12:28 pm    Teema: Vasta viitega

tige_kala kirjutas:
ma parem siit teemast jalga lasen muidu keegi avastab et mingi kala on sees Twisted Evil


ja-jah, ettevaatlikus pole kunagi paha ehk nagu kala oktetiski kõlas:

Tsiteerin::

viies seadus:
Sügavamal meres on vähem võrke!
Tagasi üles
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Teis Märts 06, 2007 10:31 pm    Teema: Vasta viitega

bläää, bläää, bläääää
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
naine
Kollane päike
Kollane päike


Liitunud: 23 Jan 2007
Postitusi: 735

PostitusPostitatud: Teis Märts 06, 2007 10:53 pm    Teema: Vasta viitega

Yld tekst hea. Aga sa oled suuteline paremaks.

Kuu systeemi r6ngaste asukoha kirjeldusest oli minul natuke raske aru saada, kui ma poleks t2pselt teadnud, mida sa m6tled, siis poleks aru vist midagi saanud. T2psemalt see l6ik:

Need kaheksa jõuvoolu asetsevad sedasi. Kui nüüd poolitada inimene pooleks. Pealaest jalatallani keskelt. Jääb parem pool ja vasak pool. Siis teine poolitus. Mis lõikab risti sellele lõikele, paralleelselt õlgadega, siis jääb neli sektorit. Igasse sektorisse jääb kaks voogu. Üks voog jääb poolitusjoone poole, teine õlgade poole.

N2iteks mis teine poolitus ja mis 4 sektorit. Ma usun, et kui sul tuleb yks hea pilt sinna k6rvale, siis on v2ga hea.

Ja peaksid t2psemalt seletama, kes on Jumalik inimene, et nad arendavad teisi, ei ytle just palju. Seega v6iksid sa alguses seletada ka inimeste tasemetest natuke.

Ja alguses r22gid sa Eesti maagidest, et raamu kirjeldab nende inimeste visumaailmasid. Visumaailmad on sul kenasti kyll 2ra kirjeldatud, aga sa oled neid kuskil paremini t6lgandanud. Aga ylekande liinidest hakkavad j2rsku r22kima Eesti targad, ma m6tlen, kas see oli eksitus v6i ongi nii. Et mis vahe on Eesti tarkadek ja Eesti maagidel. Nagu ma aru sain, maagideks nimetad sa Eesti paganaid siis. Sina, Nool, Turk jne jne.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Märts 07, 2007 12:02 am    Teema: Vasta viitega

Tark on teadlik,
Maag õpib
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Märts 07, 2007 4:37 am    Teema: Vasta viitega

Nojahh, täna siis tehti mulle jälle para tasandil tapmis katse.
Lõõdi mõte sajaga kinni.
Nüüd taastasin ennast. Õigemini sündisin uuesti. terve õhta viis tundi parandasin sissejuhatust.

Ma siin mõtlen, et on küll ikka mõni väga haige. ta on elu eesmärrgiks võtnud, et ma ei saaks raamatut valmis.
Ma tean, see inimene on olnud enne pagan, kes otsustas pugejaks hakata.
Loodame, et ta raiskas kogu energia ära, mis ma talle omalajal andsin.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Kolm Märts 07, 2007 1:48 pm    Teema: Vasta viitega

mikski pärast oli mul sama tunne?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Kolm Märts 07, 2007 2:15 pm    Teema: Vasta viitega

ma olin kah laiali.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 11

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group