Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Indigo seadus ja ülekande liin
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 24, 2007 9:58 pm    Teema: Indigo seadus ja ülekande liin Vasta viitega

Eelteadmine: Karkassväli.
Iga maailm on üles ehitatud mingitele seadustele, määratlustele jne. Seda nimetame me karkass väljaks. Piltlikult on karkass (seadused, reeglid) nagu teede võrgustik. Kui liigud mõõda teed, võid igale poole liikuda. Kui eirad seadust, siis sõidad kraavi, ehk satud vanglasse. Meie eesti maagid näeme seda karkassvälja, kui energia jõgedena. Kui inimene käib seaduse järgi, siis asub energiajões, ta saab mööda seda kõikjale liikuda. Kui inimene eirab seadust, siis satub ta tühikutesse, kus puudub energia. Ta ei saa liikuda, pole pinnast, mille kohal liikuda.
Näited: füüsiline universum on üles ehitatud füüsika seadustele. Tänu nende seadustele on tekkinud planeedid, galaktikad. Poleks seadusi, oleks üks ühtlane supp. Inimene, kes suudab arvestada füüsika seadustega on vaba, ta suudab lennata kasvõi kuu peale. Ta on võimeline ehitama autosid, püstitama pilvelõhkujaid jne. See annab talle vabaduse liikuda ja toimetada. Inimene, kes eirab loodusseadusi, jääbki loodusandidest elama. Istub ainult oma kodus.
Sama kehtib riikidega. Riigi aluseks on Seadused, põhikiri. Kui seda pole, siis on anarhia ja riiki pole. Kui jälgid seadusi, võid teisi tügada, petta, olla hoolimatu ja jõhker. Seadus on seadus. Riik annab sellisele inimesele toe. Inimesega ei juhtu midagi. Aga inimene, kes võib olla eetiline, hooliv, teistega arvestav aga ei jälgi kehtivat seadust satub vangi. Ta ei suuda riigi karkass väljaga harmoneeruda. . Hea võrdlusnäide oleks liiklus. Kui inimene eiraks kehtestatud liikluseeskirju, siis teeks ta varem või hiljem avarii.
See kehtib ka firmade, ja ühingute kohta. Inimene kes ei jälgi seadust, visatakse ühingust, firmast välja. Muideks inimesed otsivad alateadlikult organisatsioone, mille karkassväljad ühilduvad inimese soovide ja tahetega. Sattudes sinna, tunneb inimene ennast vabana. Kui karkass väljad ei sobi, tunneb inimene ennast ahistatuna

Iga maailm, nii füüsiline, kui ka vaimne seisab seaduste peal üleval. Samamoodi on ka mehega lugu. Mees, kes ütleb sõna ja käib selle järgi on võimeline looma oma maailma (loob oma karkass välja). Mees, kes muudab oma kehtestatud reegleid, selle sõna ei maksa, teda ei võeta tõsiselt, ta pole usaldusväärne. Ta on teiste tõugata-lükata. Ta karkassväli laguneb ja tal puudub oma maailm. Pole kindlameelsust. Naine, kes kuulab mehe sõna (eeldusel, et mehel on oma maailm ja karkassväli), see saab kasutada kõiki mehe rikkusi. Ta on vaba mehe loodud maailmas. Naine, kes ei taha kodus käituda mehe kehtestatud reeglite järgi, selle eest hakkab mees varjama ja vara peitma. Naine jääb isolatsiooni.
Seadus: Vaba on see, kes täidab kehtestatuid reegleid, arvestab maailma seadustega (seal, kus ta elab).
Indigo ülekandeliin: asub inimese otsa ees (nimetatakse kolmandaks silmaks). See on ühendus planeedi tuumaga ja karkass väljadega. Vastavalt sellele, kui suur on inimese kolmas silm, niipalju suudab ta tajuda kehtivaid reegleid, maailma seadusi. Inimene, kes näeb seadusi ja võtab need omaks on vaba selle maailma piires. Inimene, kellel on kolmas silm kinni, see satub pidevalt seadustega pahuksisse. Isegi siis, kui tal pole halbu plaane.
Rakendusi igapäeva elus: Igal inimesel on oma isiklik karkass väli. See koosneb tema tahetest ja soovidest. Tihti tahetakse minna teise inimese maailma. Põhjused on erinevad, rikkuse, rahu, turvalisuse otsing jne. Ühesõnaga inimene ei saa ise hakkama, vajab kellegi tuge. Seda tunneme ära sedasi, et otsitakse kellegi lähedust. Aga kuidas saab teise inimese maailma minna? Millal võtab teine sinu omaks? Ikka siis, kui suudad harmoneerida teise inimese karkass väljaga. See tähendab, et arvestad teise inimese soovide, ootuste ja lootustega. Seega ülim tõde, kuidas pugeda naha alla on see, et räägid inimesele seda, mida ta kuulda tahab. Ja kui kolmas silm on piisavalt lahti, siis saavutadki selle. Sa tajud alateadlikult, mida teine kuulda tahab. Nüüd annab ta sulle omas maailmas täieliku vabaduse. Vabaduse andmisega antakse automaatselt ka loa kasutada peremehe ressursse: rikkus, positsioon, kuulsus jne. Peremees annab karkasstoe. Seda tehnoloogiat kasutavad ka armumaagid. Kuldne tõde on ju see, et räägi naisele (kehtib ka meeste puhul) seda, millest ta unistab, siis sulab ta su käes, võid teha temaga, mis tahad. Naise karkassväli annab vabaduse. Aga peab arvestama sellega, et kui võtad naise karkassvälja omaks, kaotad oma isikliku karkassvälja. Siis jäädakse naisest sõltuvaks.
Lubadustega võidetakse inimeste südameid. See annab inimeste toe. Kasutavad põhiliselt poliitikud. Inimeste karkassväljad annavad liikumisruumi.
Peab arvestama sellega, et on inimesi, kes tahavad teiste karkass välju muuta. Need on inimesed, kes loevad moraali. Kui inimene võtab selle omaks, siis ta muudabki oma karkass välja. Nüüd on moraali lugejal võimalus teise inimese maailma tungida. Ta kohandas teise inimese maailma enda eluks sobilikuks. Nüüd saab ta kasutada muudetud inimese tuge, et teostada omad plaanid.
Indigo maag. On see inimene, kellel on otsene ühendus planeedi karkass väljaga. Selleks saadakse siis, kui inimene on oma olemuselt seaduse kuulelik. Aga ta ei jälgi moraali (teiste inimeste karkassvälju). Ta püüab olla kooskõlas loodusega. Nüüd aitab planeet ehitada tal oma isiklikku karkassvälja. Aga teised inimesed, vajavad ka karkassvälja toidet. Nüüd need, kellel pole otsest ühendust planeedi tuumaga, peavad kuulama indigo maagi sõna, täitma tema tahet. Indigo maagi sõna maksab. Tema sõna võetakse, kui seadust. Kuulates maagi sõna saavad teised ehitada oma karkassvälja indigo maagi karkassvälja toel. Ilma karkassväljata laguneb ju inimene. Muideks moraali lugejad on need, kes ei taha indigo maagi karkassvälja omaks võtta, vaid püüavad seda muuta endale kohaseks. Indigo maag on see, kes loob kultuuri. Teised võtavad ta mõtlemise, käitumise omaks. Indigo maagi sõna maksab. Kui ta midagi ütleb, siis nii ka teised teevad. Kes kasutab indigo maagi karkassi, see viitab maagi sõnadele. Näe nii on siin sedasi kirjutatud, või tema ütles sedasi. Ühesõnaga, kelle sõnadele toetutakse, selle karkassväljast jõudu ammutatakse. Muideks karkassväljade toiteahelaid võivad olla pikad. Indigo maagil on oma meeskond. Need toituvad maagist. Neil meeskonna liikmetel jälle oma jüngrid, kes kuulavad nende sõna jne. Peab arvestama sellega, et ka karkassväljad põrkuvad. Ja siin mängib bee¾ seadus rolli. Täiuslikum võidab.
Indigo maagi otsaesine särab, kiirgab energiat.
Miks enamus inimesi ei suuda näha vaimselt? Sellepärast, et nad ei taha järgida planeedi ja universumi reegleid. Kui neid eirata, siis universum vangistab, isoleerib. Muideks nägemine, taju kaob, kui inimene on eksinud universumi reeglite vastu. Taju, nägemine on ju vabadus liikuda mööda väljasid ja tunnetada maailma. Nende otsaesisel on kate peal.
Üldiselt vaimumaailmades inimeste poolt loodud karkassväljad on kiviaja tasemel. Me suundume alles pronks aega.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Esm Apr 02, 2007 8:03 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 2 Jan 2006
Postitusi: 1397

PostitusPostitatud: Laup Veeb 24, 2007 11:17 pm    Teema: Vasta viitega

Selles jutus on hierarhia vaid osaliselt paigas.

igal tasemel omad seadused.

riigi tuginemine seadusele, on eksitav.
esiteks eksitav, kuna on nähtav seadus, mis erineb tegelikust eesmärgist.
teiseks ei järgi riigi seadused sageli kõrgemate arenguruumide seadusi, mis tähendab seda, et need struktuurid ei saa püsida pikemas perspektiivis.
Tsiteerin::
Kui jälgid seadusi, võid teisi tügada, petta, olla hoolimatu ja jõhker. Seadus on seadus. Riik annab sellisele inimesele toe.


ehk riik annab toe sellele, kes ei jälgi indigomaagi? sest riiki valitsetakse moraaliga.

Tsiteerin::
Indigo maag. On see inimene, kellel on otsene ühendus planeedi karkass väljaga. Selleks saadakse siis, kui inimene on oma olemuselt seaduse kuulelik. Aga ta ei jälgi moraali (teiste inimeste karkassvälju). Ta püüab olla kooskõlas loodusega. Nüüd aitab planeet ehitada tal oma isiklikku karkassvälja.


Tsiteerin::
Sellepärast, et nad ei taha järgida planeedi ja universumi reegleid. Kui neid eirata, siis universum vangistab, isoleerib.


selle lõigu peale tahaks, et sa defineeriks looduse. ja siis mis nimetust kannab teadvus, mis jälgib kogu unuiversiumi ahela reegleid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Laup Veeb 24, 2007 11:18 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
planeedi ja universumi reegleid



mis asjad need on?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 24, 2007 11:36 pm    Teema: Vasta viitega

Andromeeda
Ma kirjutan viimase seaduse ja sissejuhatuse.
Siis hakkan täiustama ja lihvima neid seadusi.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 24, 2007 11:37 pm    Teema: Vasta viitega

akk kirjutas:
Tsiteerin::
planeedi ja universumi reegleid

mis asjad need on?
Need on karkass väljad. Neid saab isegi näha.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
viplala
Arengumaag


Liitunud: 19 Juun 2004
Postitusi: 2042
Asukoht: sõawäljal

PostitusPostitatud: Püh Veeb 25, 2007 12:38 am    Teema: Vasta viitega

See, keda kutsutakse Lausujaks, on ilmselt indigo maag sinu järgi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Veeb 25, 2007 12:53 am    Teema: Vasta viitega

Ju siis.
Raudse ja indigo ühendus. tegelikult.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Turkian
Arengumaag


Liitunud: 28 Dets 2003
Postitusi: 1149

PostitusPostitatud: Püh Veeb 25, 2007 10:45 pm    Teema: Vasta viitega

Küsimus üürikorterites elamise kohta:
Olen mõelnud siin et kas üürnikul on õigus panna korterile, mille ta on üürinud ja kus ta elab, enda mull ja karkassväli peale.
Kui üürileandja paneb enda mulli ja karkassvälja korterile peale, siis üürnik ju maksaks selle eest et ta võib üürileandjal külas olla ja üürnikul ei ole enda kodu kus ta saaks rahus omi reegleid teha. Üürniku lapsed ei saaks ju oma vanemate mullis ja karkassväljas areneda ja kaitse all olla. Üüri aga makstakse üürimise eest mitte külas olemise eest. Selle järgi vaatan et üürnikul peaks olema õigus panna oma mull ja karkassväli üürikorteri peale.
Kas ma olen õigesti aru saanud ?

Kui võtsin suhtumise et üürija võib panna enda mulli ja karkassvälja korterile peale, siis läks suureks madinaks. Mitte ainult üürileandjaga vaid ka ärimaailmaga. Vaatan et ärimaailm juurutab sellist reeglit, et üürnikul ei ole õigust enda karkassvälja ja mulli üürikorterile peale panna, et nad peale tööd kodus ka rahu ja vabadust ei saaks ja nende lapsed ka rahu ja kaitset ja areneda ei saaks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Püh Veeb 25, 2007 11:05 pm    Teema: Vasta viitega

Üürileandjale ei tohi seda öelda. Kui öeldakse, siis üürileandja võib selle maha võtta.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Veeb 25, 2007 11:09 pm    Teema: Vasta viitega

Loomulikult tuleb panna oma karkassväli ja mull peale.
mille kuradi pärast Sa talle pappi maksad.
Kui oleksid selle tasuta saanud, siis on teine asi.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Gerdenel
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 25 Okt 2004
Postitusi: 3086

PostitusPostitatud: Esm Veeb 26, 2007 1:55 pm    Teema: Vasta viitega

Üürile andja kontrollib ka siis, kui endale ette kujutate, et olematuid mulle ja karkasse kuhugi topite.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 9:56 am    Teema: Re: Indigo maagia. Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Seadus: Vaba on see, kes täidab, arvestab maailma seadustega.


See kes täidab ja arvestab on TOTAALSELT AHELDATUD ja seaduste programmiga zombeeritud. Ta ei ole vaba.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
creative
Arengumaag


Liitunud: 22 Mai 2004
Postitusi: 311

PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 12:31 pm    Teema: Vasta viitega

Siin sa ajad sassi "inimeste" enda loodud seadustega, sest "inimeste" tehtud seadused piiravad ja sunnivad eeskirjadele alluma, seega võtavad vabaduse aga Universumi seadused on juhendavad ja valgustavad, vabastavad meid päitsmetest silmadel.
_________________
Imetletakse neid inimesi kes on suurimad valetajad,
põlatakse kõige rajumal viisil neid kes üritavad rääkida tõtt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 12:41 pm    Teema: Vasta viitega

Kõik seadused on tehtud, vahet ei ole kelle poolt kas inimese või U?niversumi, piiramiseks.

Me saame liikuda ainult nende seaduste piirides.
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 12:45 pm    Teema: Vasta viitega

Kõik mis üleval on sarnane sellega mis on all. Ja parimad inimeste seadused on koopia universumi seadustest, sest inimene on universumi osake.

Raul, sul õigus.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
creative
Arengumaag


Liitunud: 22 Mai 2004
Postitusi: 311

PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 1:28 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Kõik seadused on tehtud, vahet ei ole kelle poolt kas inimese või U?niversumi, piiramiseks.

Me saame liikuda ainult nende seaduste piirides.

Oled sa üldse mingi Raktobleeri seaduse läbi lugenud?

Võtame näiteks Tumereohelise maagia:
Seadus: "Kõik mis teed, teed ise endale"

Nüüd palun ütle mulle, mida näiteks see seadus Sinu jaoks piirab? Mis vabadusosakese ta sult ära võtab?

See seadus ei piira, vaid annab aru, et nii see selles universumis lihtsalt käib, eirad sa seda või mitte, aga ikkagi kõik mis teed, teed ise endale.

Nii et seadusel ja seadusel on vahe. Tänapäeva mõistes on sõna "seadus" lihtsalt niivõrd üle mustatud ning muid silte täis kleebitud.

Ja selle inimese seaduse all ma ei pidanud üldsegi silmas inimese seadust, pigem putuka, reptiloidi või kes iganes need seadused teinud on
_________________
Imetletakse neid inimesi kes on suurimad valetajad,
põlatakse kõige rajumal viisil neid kes üritavad rääkida tõtt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 1:33 pm    Teema: Vasta viitega

creative kirjutas:
Universumi seadused on juhendavad ja valgustavad, vabastavad meid päitsmetest silmadel.
On inimesi kes kardavad vabadust. Neile on küll see põnev ja ahvatlev kuid ainult teatud piirides.
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 1:37 pm    Teema: Vasta viitega

creative kirjutas:

Nüüd palun ütle mulle, mida näiteks see seadus Sinu jaoks piirab?


See seadus piirab SINU jaoks mittetegevuse.
Ta lihtsalt paneb sind tegema, sest teed ju enda jaoks, sest arened ja sellega arendad universumi. ja kui ei tee, siis oled ühiskonna ja olemise vaenlane.
ARBEITEN !!!!
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 1:41 pm    Teema: Vasta viitega

creative kirjutas:
.Raul. kirjutas:
Kõik seadused on tehtud, vahet ei ole kelle poolt kas inimese või U?niversumi, piiramiseks.

Me saame liikuda ainult nende seaduste piirides.

Oled sa üldse mingi Raktobleeri seaduse läbi lugenud? ...

Mis vabadus see on kui ma pean arvestama sellega, et minu tegudel on tagajärg? Rolling Eyes

Ma olen öelnud. Minule meeldivad lammbad ja ma tean mis paneb lammbaid liikuma. Kui lammastele ainult tundub, et keegi seab nende karjase autoriteedi ohtu muutuvad lammbad agresiivseks ...
Tagasi üles
keku



Liitunud: 13 Okt 2005
Postitusi: 1107
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 27, 2007 1:44 pm    Teema: Vasta viitega

hihiiii, ma olen küll kuulnud et on olemas kassi- ja koerapsühholooge. aga lambapsühholoogidest pole ma veel kuulnud Very Happy

lambakarja juures meeldivad mulle kõige rohkem koerad. mu arust on nad olulisemad kui karjus.
_________________
armastuses peitub elujõud ja elu ilu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group