Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Hall ülekandeliin ja seadus
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 2:33 am    Teema: Hall ülekandeliin ja seadus Vasta viitega

Eelteadmine: varjestus.
Me teame, et laps on abitu, kui ta siia maailma sünnib. Ta vajab kohanemist ja sisseelamist. Ta ehitab alles iseennast. Ka füüsilise keha kasvatamine on ehitamine. Ja seepärast on vaja teda varjata muu maailma elanike eest. Looduses on selleks tema vanemad, kes peavad alguses teda aitama ja kaitsma. Kui laps on saanud täiskasvanuks, siis läheb ta maailma eluolukonkurentsi. Vanemad annavad oma lastele varjestuse.
Sama on ka inimesega egregoris. Kui egregor annab inimesele missiooni, siis on vaja inimest ette valmistada, kasvatada ja arendada. Nüüd, kui inimesel on juba osalised oskused ja võimed olemas, siis leidub tegelasi, kes tahavad teda enda jaoks tööle panna, ära kasutada. Ja seepärast annabki egregor inimesele varjestuse. Nüüd ei märgata seda arenevat talenti. Ta saab ennast rahulikult välja arendada. Ta võib jätta isegi saamatu ja rumala mulje. Nüüd, kui inimene on küps, siis egregor võtab varjestuse maha. Inimene ei saa ju oma missiooni teostada, kui ta varjestatud on.
Näite võib tuua ka firma kohta. Kui inimesel on hea äriidee, siis ta seda haub ja valmistab ette. Visuaalmaailm annab talle varjestuse. Nüüd, kui plaan on küps, siis viskab ta varjestuse maha ja hakkab teostama seda. Kui varjestus puuduks, siis inimene mõtleb mingi hea idee välja aga tal endal pole piisavalt ressursse, meeskonda ja küpsust, et seda kohe teostada (ta moodustab neid alles), siis märkaks keegi võõras, kellel need asjad olemas. Ta varastaks idee ja teostaks selle ise.
Samas me peame teadma, et inimene võib oma rumalusest ise ronida varjestuse alt välja nagu linnupoeg, kes hüppab pesast välja. Ta teeb seda tavaliselt edevusest. Kui poolikute võimetega maag uhkustab oma võimetega, siis võib keegi tugevam ta enda tahtele allutada ja ta missioon jääb tegemata, ta muutub orjastaja käepikenduseks. Igapäeva elus teame kuldset tõde, kui sul on hea plaan, siis ära räägi valjult sellest. Tihti on nii, et kui inimene räägib oma kavatsustest, siis see läheb luhta. Ta ronis ise oma varjestuse alt välja.
Kui inimene on kasvuajal kõik omandanud, ettevalmistatud, siis ta ei ole enam kellestki, millestki sõltuv, ta suudab kõik vajamineva ise luua. Aga kui ta on midagi tegemata jätnud, siis on ta millestki, kellestki sõltuv, kui varjestus kaob ära.
Seadus: Sõltuvus kaob, kui suudame oma vajadused ise rahuldada.
Inimene armastab mugavusi, paremat keskkonda. Ja siis ta hakkabki seda ehitama. Nüüd on ta valiku ees. Kas kasutada oma ehitustöös enda loomingut, või siis importida materjal sisse.
Energeetiline visuaaltõlgendus: Inimene ehitab endale oma maailma. Ta kasutab selleks erinevaid kive. Osad kivid ta loob ise, osad kivid saab teistelt. Kas ostab, varastab, vahetab oma kividega või teenib oma tööga. Vahet pole. Ta elab selles maailmas. Aga kivid kuluvad aja jooksul. Nüüd, kui mingi kivi on oma elu ära elanud, on vaja neid uuendada. Need kivid, mis ta on ise ehitanud, nende vahetamisega pole probleeme. Ta loob ümbritsevast materjalist uued. Aga neid kive, mida ta ei suuda taastada, peab ta minema hankima. Kui ta ei leia asenduskive, siis ta maailm vajub kokku. Tihtipeale on talle lahkesti pakutud teiste poolt kive lausa tasuta. Aga nüüd, kui ta maailm on valmis, siis ta enam tasuta ei saa. Aga inimene on hädas, sest ta tahab oma mugavust säilitada. Kui kaob ta maailm, siis ei saa enam neid hüvesid, millega ta oli harjunud. Inimene ei taha loobuda mugavustest, mida ta on õppinud kasutama. Ja nüüd on ta sõltuv sellest, kes talle lahkesti kive ulatas. See saab hinda määrata. Ja tihtipeale maksab ta kümneid kordi suuremat tasu, energiat, kui tal oleks kulunud enda kivide loomiseks.
Tooks illustreerivad näited: Võtame naise, kes ei tahtnud õppida ametit, lootis mehe kulul elama hakata, ta oli ilus. Ta saigi mehe, kes oli majanduslikult heal järjel ja hästi hoolikas. Kooselus ei võtnud enda kanda ühtki kohustust. Naine ehitas oma elukorralduse mehe rahakoti peale. Ta ei käinud tööl. Nüüd oli ta juba piisavalt vana, et leida uus hea partii. Aga ega meeski polnud tast eriti huvitatud. Maailm ilusaid naisi täis. Naisel polnud mehele midagi vajalikku ka pakkuda, mis oleks sundinud meest naise eest hoolitsema. Ja nüüd ei tahtnud mees enam niisama raha anda. Aga naise elu oli ehitatud ju mehe armust. Rohkem ta raha (kive ei saanud). Nüüd hakkas naine rabelema, tegema kõike mida mees tahtis. Mees avastas, et ta võib kõike teha, jäme ots on tema käes. See maailm oli ju ehitatud ainult tema jõu pealt. Ja nüüd mees nautis ja naine kannatas mehe sigadusi välja. Ta ei suutnud enam ise luua uue maailma. Koolis käimiseks oli ta vana. Töö oleks saanud ka madala palgalise. Ta poleks lihtsalt suutnud uut elu alustada. Ja kui lõpuks ta enam piisavalt meest ei teenindanud ja tõstis lärmi mehe armukeste peale, siis jättis mees ta maha. Lõpuks läks naine hulluks ja tegi enesetapu.
Teine näide: Üks firma tootis kodumasinaid. Siis tehti talle pakkumine ühe väikeettevõtte poolt toota osasid masinatele. Hind oli soodus. firma hakkaski kasutama alltöö võtjat. Osad detailid ostis sisse. Väikefirma arenes. Nüüd oli piisavalt jõudu kogunud, et toota terveid masinaid. Nüüd hakkas ta hinda kruvima. Emafirma oli suur ja ta oli teatud tööliinid vanarauaks viinud. Tal ei jäänud muud üle, kui nõustuda uute hindadega. Firma juhtkond oli nautinud head luksuslikku elu. Nad polnud tööstust arendanud. Toode kallines. Ja siis endine väikeettevõte lõpetas detailide müümise ja paiskas turule oma tehtud kodumasinad. Ema firma läks pankrotti.

Samamoodi võivad sõltuvaks jääda ka riigid. Näiteks ostetakse odavat kaupa sisse ja suretatakse oma tööstus välja.
Hall ülekande liin: Asub inimese peas taga pool. Otsaesise vastas. See on kanal, millega ammutab ta uusi ideid planeedi tuumast. Ta saab sealt uusi leiutisi, mudeleid, infot, kuidas luua midagi. See kanal on igal inimesel lahti. Aga selle sulgeb inimene siis, kui ta ei taha ise luua, vaid läheb kergema vastupanu teed. Ta hakkab sisse importima valmis toodangut. Selle liini avamiseks piisab, kui inimene häälestab ise tootmiseks. Jah, asi ei tule iseeneslikult see vajab meeletut töötlust ja proovimist. Asjade rakendamist.
Soovitus: kui elate oma igapäeva elu, siis püüdke arendada ennast selles suunas, et te toodate, valmistate kõike ise. Ärge minge selle ohvriks, et saades midagi kerge vaevaga. Kõik, mis on väljastpoolt tulnud võib ühel hetkel kaduda. Ja kui ei leia asendust või hind on nii kallis, mida te ei jõua maksta, siis laguneb te maailm. Teinekord võib-olla ongi maailma lagunemine hea õppetükk.
Imporditud „kivid“ ei pea olema ainult asjad, need võivad olla õpetused, lahendused, suhte korraldused jne.
Kõige tähtsam, kui hakkate oma elus kasutama uusi asju, mida te ise ei suuda toota, siis mõelge hästi järgi, kas suudate sellest vajadusel loobuda.
Muideks narko ja viina sõltuvust saab ravida. Näiteks: viin aitab blokeerida probleeme. Kui lahendame probleemid, siis kaob ka sõltuvus viinast. Narko sõltuvusest vabaneme, kui hakkame vaimsusega tegelema. Suitsust saame siis lahti, kui oleme vöörtahtest vabad.
Muideks tihti peale antakse meile asju, mida me tegelikult ei vaja. Aga neid antakse selleks, et me võtaks nad oma maailma osaks. See teeb meid andjast sõltuvaks. Me ehitzame oma maailma nende toel.
Hall maag on see, kes suudab muuta ühe reaalsuse teiseks. Näiteks tunnetab maailma ja sellest arendab uusi mõtteid. Mõtetest loob uusi maailmakirjeldusi. Maailmakirjeldusest suudab tekitada uue inimkuju jne. Samas suudab ta mõtte edasi anda emotsionaaltasandisse jne.
Hall maag suudab näiliselt luua ja kaotada. Ta transformeerib lihtsalt ühest tasandist teise.
Arengu mõte: Aga samas kasutades uusi hüvesid oleme sunnitud varem või hiljem arendama endas uusi oskusi välja. Kõigepealt tarbime midagi, siis jääme sellest sõltuvaks. Nüüd võetakse see ära. Nüüd ei jää muud üle, kui seda ise toota.
Liitmaailmad. Inimesed võivad ka mitme peale luua ühismaailma. See võimaldab spetsaliseerumist. Ei pea kõike ise looma. Ta on lihtsam, kergem. Inimesed on andekad ikka ühe küljepealt. Kõikides aspektides ei suuda olla tasemel. Ainuke kitsaskoht on siis, kui keegi tahab rohkem hüvesid, kui ise panustanud on. Võib tekkida sisekonflikte.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Nelj Apr 12, 2007 9:35 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 12:41 pm    Teema: Vasta viitega

Kas paganad elavad sinu kividest või sina nende omadest?

Ei saa ühtegi liitu ehitada ainult ühede kivide peale.Liit koosneb alati paljude kividest.

Muideks, see küll ei haaku vist teemaga, kuid jumal ütles, et iga haigus on kusagilt pärit ja see kust ta pärit on seal on ka looduse poole ravim olemas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 1:07 pm    Teema: Vasta viitega

Esialgu elavad minu kividest.
Ma loodan, et nad õpivad ise kive looma.
Aga praegust ma ei kasuta paganate kive.
Kui tahan teha täiusliku maailma, siis ma ei tohigi kasutada kellegi kive (vaimne õpetus).
Aga muude maailmade loomisel kasutan küll teiste kive
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 1:21 pm    Teema: Vasta viitega

Arengut võib nii vaadata ,et me kõnnime kuhugile poole,pole vahet kas edasi või tagasi.Toki annab sulle juhendi ja teoreetiliselt peaksid sa selle järgi näiteks ehitama jalgratta.Ise ehitad ja ise sõidad.Aga jah ma arvan ,et alguses ikkagi toetume natuke temale.
Muideks selle seaduse ma õpin endale unepealt selgeks. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 1:44 pm    Teema: Vasta viitega

Viin nüüd küll ei blokeeri probleeme. Omal nahal kogetud.
Viin võib küll blokeerida kui koos "õige seltskonnaga" viina võtta kuid mingi aja pärast jääbi inimene ikkagi oma probleemiga silm silma vastu ja blokeeritud probleem lendab nagu vedrust paisatud vastu pead ja siis võib inimene täitsa ära pöörata.

Selleni ma jõudsin aastatel 2003 - 2005 kestnud tõsist tsükklit hiljem analüüsides. Siis oli kohe kõva tunne alkohooli järgi.
See aasta olen ma olnud 3. jaanuarist saadik kaine ja ei ole isegi mingit tõmmet viina poole. Kõik pakkumised, mida sajab ikka ohtrasti, olen tagasi lükkanud.
Kas või täna. Üks seltskonnd näeb kõvasti vaeva, et mind Pärnu jooma saada. Pakkuti isegi võimalust, et võin võtta takso ja Pärnu sõita. Kõik makstakse kinni ....
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 2:50 pm    Teema: Vasta viitega

mel kirjutas:
Arengut võib nii vaadata ,et me kõnnime kuhugile poole,pole vahet kas edasi või tagasi.Toki annab sulle juhendi ja teoreetiliselt peaksid sa selle järgi näiteks ehitama jalgratta.Ise ehitad ja ise sõidad.Aga jah ma arvan ,et alguses ikkagi toetume natuke temale.
Muideks selle seaduse ma õpin endale unepealt selgeks. Very Happy

parem analüüsi, kust on Sul vajadus autoriteedi ja ettekirjutuste järele... annaksid endale võimaluse Idea

ja

kui hätta jääd
võibolla leiad abi Tokroda teooriatest!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 4:21 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
mel kirjutas:
Arengut võib nii vaadata ,et me kõnnime kuhugile poole,pole vahet kas edasi või tagasi.Toki annab sulle juhendi ja teoreetiliselt peaksid sa selle järgi näiteks ehitama jalgratta.Ise ehitad ja ise sõidad.Aga jah ma arvan ,et alguses ikkagi toetume natuke temale.
Muideks selle seaduse ma õpin endale unepealt selgeks. Very Happy

parem analüüsi, kust on Sul vajadus autoriteedi ja ettekirjutuste järele... annaksid endale võimaluse Idea

ja

kui hätta jääd
võibolla leiad abi Tokroda teooriatest!



ei saa aru mis sa räägid?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 4:22 pm    Teema: Vasta viitega

[quote="mel"]
Naima kirjutas:
mel kirjutas:
Arengut võib nii vaadata ,et me kõnnime kuhugile poole,pole vahet kas edasi või tagasi.Toki annab sulle juhendi ja teoreetiliselt peaksid sa selle järgi näiteks ehitama jalgratta.Ise ehitad ja ise sõidad.Aga jah ma arvan ,et alguses ikkagi toetume natuke temale.
Muideks selle seaduse ma õpin endale unepealt selgeks. Very Happy

parem analüüsi, kust on Sul vajadus autoriteedi ja ettekirjutuste järele... annaksid endale võimaluse Idea

ja

kui hätta jääd
võibolla leiad abi Tokroda teooriatest!



ei saa aru mis sa räägid?soovid targana paista või missmõttes?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 4:34 pm    Teema: Vasta viitega

ei soovi targana paista,
millest Sa aru ei saanud?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 4:45 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
ei soovi targana paista,
millest Sa aru ei saanud?


mis autoriteeti ja ettekirjutisi ma vajan?Tegelikkult ma ei viitsigi sinuga pikkalt rääkida sest sa oled nagu vampiir.Pole ju mõtttet hakkata jalgrattast uuesti leiutama hakkata oli minu mõte.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 4:55 pm    Teema: Vasta viitega

mel kirjutas:
Naima kirjutas:
ei soovi targana paista,
millest Sa aru ei saanud?
mis autoriteeti ja ettekirjutisi ma vajan?
Tegelikkult ma ei viitsigi sinuga pikkalt rääkida sest sa oled nagu vampiir.
Pole ju mõtttet hakkata jalgrattast uuesti leiutama hakkata oli minu mõte.

no ma loodan, et Sa vähemalt seda tunnistad, et vajad autoriteeti ja ettekirjutusi justnimelt Tokrodalt...
loomulikult, Sa ei viitsi vastata ka küsimusele "millest Sa aru ei saanud" jne.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 5:04 pm    Teema: Vasta viitega

Ma toetun endale ja toki käest saan teada kust kinni hoida!MA rohkem nagu tahan kui vajan.....ja soovitan ära aja mind vihale Evil or Very Mad
Kirjutad siin päris hästi hallist maagiast;)kivid said otsa vä?


Viimati muutis seda mel (Teis Veeb 20, 2007 5:07 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane


Liitunud: 19 Nov 2004
Postitusi: 1641
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 5:07 pm    Teema: Vasta viitega

Endale toetumine tähendab ikka seda, et pole vajadust järgida teiste teadmisi vaid enda. Aga noh kui ise olla tühi koht siis vast ikka tuleb järgida. Samas ega teist valikut teil ju polegi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 5:12 pm    Teema: Vasta viitega

Elvis kirjutas:
Endale toetumine tähendab ikka seda, et pole vajadust järgida teiste teadmisi vaid enda. Aga noh kui ise olla tühi koht siis vast ikka tuleb järgida. Samas ega teist valikut teil ju polegi.


Ma peegeldan teile teie endi veapunkte. Very Happy tundun lollina vä Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 5:13 pm    Teema: Vasta viitega

Ka mind on üritatud korduvalt peedistada, kuid pole suudetud.
Miks?Sest minu maailm on ehitatud minu kividest.

Kelle mõtteid keegi mõtleb? Inimestel on sellest raske aru saada, et mõtlevad teiste mõtteid. Nad ütlevad, et ega kõik ei saa erinevalt mõelda ja ega kõik ei saa jalgratast leiutada. Saavad küll, küsimus on lihtsalt selles, kas sa oled ise sinnani jõudnud, et oskad jalgratast ehitada või oled sa lihtsalt mingid asjad pähe õppinud. Mina nt ei pea raktobleeri õppima, kuna ma olen terve elu selle järgi elanud,nüüd on sellele lihtsalt antud nimi ja värv.

Olen suht palju tegelenud sellega et kelle mõtteid mõtled ja jõudnud järeldusele, et inimeste enda mõtteid on ikka väga vähe. Mõtted on alguse saanud minevikust, kuid kes need väljastas ja kes inimeste oma mõtlemist praegu pidurdab?

Tsiteerin::
Kui tahan teha täiusliku maailma, siis ma ei tohigi kasutada kellegi kive


Sellel lausel puudub jõud. Midagi oled puitu pannud.
Ma küll ei tea kus täpselt, kuid pakun välja ühe variandi.
Sa ei suuda luua täisuliku maailma. Miks? Kuna su tase on nii kõrge, et sa pead jagama asju välja. Täiusliku maailma saad aga luua iseendasse, kuna seda kasutad siis ainult sina. Sina aga ehitada maailma välja,seega sul on vaja ka teiste kive. Kuid vb ma eksin.

Muideks jumal ütles, et muusika on naiselik ja vaikus mehelik.
Puhkus aga jällegi naiselik, töökus mehelik.
Ta räägib mul viimasel ajal õite palju. Twisted Evil
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 5:14 pm    Teema: Vasta viitega

Elvis kirjutas:
Samas ega teist valikut teil ju polegi.

minu meelest on valik kõigil ja see oligi mu selle postituse mõte:
Tsiteerin::
parem analüüsi, kust on Sul vajadus autoriteedi ja ettekirjutuste järele... annaksid endale võimaluse Idea
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 5:44 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
mel kirjutas:
Arengut võib nii vaadata ,et me kõnnime kuhugile poole,pole vahet kas edasi või tagasi.Toki annab sulle juhendi ja teoreetiliselt peaksid sa selle järgi näiteks ehitama jalgratta.Ise ehitad ja ise sõidad.Aga jah ma arvan ,et alguses ikkagi toetume natuke temale.
Muideks selle seaduse ma õpin endale unepealt selgeks. Very Happy

parem analüüsi, kust on Sul vajadus autoriteedi ja ettekirjutuste järele... annaksid endale võimaluse Idea

ja

kui hätta jääd
võibolla leiad abi Tokroda teooriatest!



kle mida sa närid pidevalt
ole parem vait kui midagi tarka pole öelda


sa sellest ikka saad aru et inimene lambist ei arene, algul on juhti vaja kes algtõed selgeks teeb, et siis ise edasi areneda.
sulle õpetasid ju ka tähestiku ja lugemise vanemad selgeks.
toki on ka kohati isa, kes meile elu (paganluse) algtõdesid õpetab.




sry see pole meli postitus vaid lola


Viimati muutis seda mel (Teis Veeb 20, 2007 5:45 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane


Liitunud: 19 Nov 2004
Postitusi: 1641
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 5:44 pm    Teema: Vasta viitega

Mis sa arvad kui paljud inimesed kes hakkavad kristlasteks, paganateks jne, ka tõesti ise valivad seda teed. Muidugi nad on ise kindlad et see on nende valik. Aga kui inimesele on ette kirjutatud kogu tema elu sünnist surmani ja kõik mis ta valib on tema eest juba valitud, kõik mõtted on ta eest juba mõeldud, kas inimesel on siis tõesti võimalik midagi valida.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 5:54 pm    Teema: Vasta viitega

Elvis kirjutas:
Mis sa arvad kui paljud inimesed kes hakkavad kristlasteks, paganateks jne, ka tõesti ise valivad seda teed. Muidugi nad on ise kindlad et see on nende valik. Aga kui inimesele on ette kirjutatud kogu tema elu sünnist surmani ja kõik mis ta valib on tema eest juba valitud, kõik mõtted on ta eest juba mõeldud, kas inimesel on siis tõesti võimalik midagi valida.

ka see on USK, et kõik on ette kirjutatud,
üldse mitte mingi uus USK, koolis kusagil ajaloo tunnis olen kokku puutunud sellise usulahuga,
kuid kahjuks Sulle täpseid nimesid ja aastaarve öelda ei oska... kui Sind huvitaks;

mul isiklikult on kogemusi, et alati on valik... kuid kahjuks 100% teadvustamisega ja hetkes olemisega on probleeme,
sellepärast mõnikord ka näib, et meie eest on valik tehtud...
palju inimesi meeleldi annavadki nn. neist targematele valiku teha, see on nende valik
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Elvis
Sitaseenlane
Sitaseenlane


Liitunud: 19 Nov 2004
Postitusi: 1641
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 6:00 pm    Teema: Vasta viitega

Tänan, mind see tõesti ei huvitaks.
Sa too siis oma suurtest ja laialdastest isiklikest kogemustest mõni näide, kus
sul on olnud näiteks mõni valik, kohe su enda oma siis.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 10

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group