Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Vaskne ringvool ja seadus
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 6:00 am    Teema: Vaskne ringvool ja seadus Vasta viitega


Planetaarmudel

Eelteadmine: Planetaarmudel.
Kui me keskendume inimese sisemaailma teisele sfäärile (loetlus väljastpoolt), siis Eesti maagid näevad seda planetaarmudelina. Keskel on helendav päike ja tema ümber tiirlevad kuulid kaheksal erineval nivool. Teine sisemaailma sfäär loob inimese kiskjakuju. See on elus läbilöögi võime. Läbi selle planetaarmudeli võib inimese kohta paljutki öelda. Kui keskel on helendav päike, siis inimene on ühenduses oma sädeme, tuumaga. Ta teostab oma elu. Kui keskel on helenduseta kuul, siis on inimene orjastatud. Ta elab kellegi teise elu ja võitleb kellegi teise huvide eest. Kui tsentraalpäike on helendav, väline kuul on tume ja teised kuulid on helendavad, siis see inimene kehalt on küll kellelegi allutatud, aga tegelikult on ta vaba. Üldjuhul on tegemist inimesega, kes juhib ümbrust ja teisi, aga ta varjab seda, mängides allutatud. Iga kuul näitab inimeses mingit osa. Teine kuul väljast poolt lugedes näitab, kas inimene ise valib tuttavaid ja sõpru, või tehakse seda tema eest, kolmas kuul näitab, kas ta emotsioonid räägivad õigust, või valetavad. Kas ta on kellegi mullis (emotsioonvälja mõju all) või mitte. Neljas kuul näitab, kas inimene mõtleb ise, või on kellegi mõtete edasi kandja, viies kuul näitab, kas inimene suudab mõista või mitte, kuues kuul näitab, kas ta on omas kohas elus (teeb oma parameetrile vastavat tööd), seitsmes kuul, kas inimene suudab luua või on parasiit ja kaheksas kuul, kas inimene on arengus või taandarengus, kas allub endast kõrgemale või madalamale. Nüüd, kui inimese planetaarmudel on korras, helendavad kõik 9 detaili, siis saab ta muuta välismaailma, muutes oma planetaarmudelit. Kui me hoolega vaatame igat palli täpsemalt, siis näeme, et seal on palju erinevaid detaile. Inimene muudab neid planeete, kujundab ümber läbi selle, et häälestab ennast ümber. Ja selle ümberhäälestuse tulemusel muutub ka temaga seotud välismaailm
Seadus: Muutes ennast, muutub ka maailm inimese ümber.
Kiskjakuju aktiivsus: Inimesel on oma energeetika, muster, tahe, valik, visioon jne, keskkonnal oma. Tavaliselt on nad isoleeritud. Nüüd, kui inimene avab ennast, siis tekib side, kanal inimese ja keskkonna vahel. Avab ennast siis, kui tekib huvi, saamahimu, kohustus, vajadus jne. Kui inimene on passiivis, siis keskkond muudab inimest enda näo järgi. Energia voog väljast sissepoole. See tähendab, et ta kiskja on uinuvas olekus. Kui inimene on aktiivis, siis muudab ta keskkonda oma näo järgi. Energia voog seest väljapoole. Inimene ammutab seda väge oma sisemaailma teisest sfäärist. Millal inimene suudab väljastada energiat? Siis kui ta toetub iseendale. Inimene, kes toetub välisele, see ei ole võimeline muutusi looma. Ta tõmbab neid ju enda sisse, välismaailm muudab, häälestab inimest.
Toome ühe näite: Tavaliselt inimene omastab oma ümbruse, keskkonna sõnavara. Sellel juhul on inimene passiivis. Kui inimene mõtleb mingi sõna mingile asjale välja ja teised hakkavad seda kasutama, siis on ta aktiivis ja muudab ümbrust.
Vaskne ringvool: Asub ees vasakul, õlale lähemal. Passiivis oleval inimesel see puudub. See inimene ei muuda ümbrust, ega teisi. Ta on mõjutatav teiste ja ühiskonna poolt. Kui voog on olemas, siis on inimene võimeline muutma ümbrust. Loomulikult on erinevatel inimestel erineva suurusega vood. Ja kui juhuslikult ühte ruumiosa mõjutavad kaks erinevat inimest, siis jääb selle inimese tahe peale, kelle vaskne ringvoog on võimsam. Vaskset ringvoolu võime ka nimetada aktiivseks kiskjakujuks.
Kuidas arendada oma kiskjakuju? Vaskse energia voo suurus sõltub sellest, kui palju kontakte suudab inimene ümbrusega tekitada. Aga see omakorda sõltub sallivusest endast teistsuguste vastu. Kiskjakuju näitab oskust rakendada erinevaid võimalusi. Tavaliselt sallivus hakkab sellest pihta, et midagi tundmatut nähes me ei hakka kohe seda hävitama. Järgmisena peab hakkama õppima tundma seda uut objekti. Ja kui on piisavalt vajalikke teadmisi saadud, siis omandab inimene uue aspekti. Nüüd näeb inimene selles uut ressurssi ja võimalusi. Ta oskab esmapilgul hirmutava asja muuta endale kasulikuks. Kiskjakuju saab kasvatada ainult see inimene, kes suudab omandada uusi aspekte. Peale uue aspekti loomist vaskse voo jämedus kasvab. Ja uue aspekti rakenduste ala suurendamine toob kaasa ringvoolu raadiuse kasvu. Täiuslik kiskja suudab kõik, mis talle elu toob nii hea, kui halva muuta endale kasulikuks. Tegelikult on nii, et tihti peab inimene mingeid asju halvaks. See näitab hoopis seda, et inimene ei tule antud objekti, ega olukorraga hakkama. Kiskja kuju on liiga nõrk, ta ei oska võtta endale kasulikku häälestust. Tihti on inimesi, kes kordavad vanu vigu, nad ei õpi elult ega omanda uusi aspekte. Siin on häired kiskja kuju kasvatamisega. Järelikult tuleb tegeleda alguju (raudse voo) arendamisega. Kiskjakuju ei saa kasvada suuremaks, kui algkuju. Ta toetub sellele. Maiselt saame kiskjakuju suurust tunnetada sedasi, et vaatame, kas inimesel on mustvalge maailmapilt või värviline. Mida suurem eristusvõime, seda tugevam kiskjakuju.
Vaskne maag on see, kes muudab ümbrust teadlikult. Ta loob sideme. Avab ennast ümbrusele, viib oma tähelepanu konkreetsele objektile. Kui side loodud, siis hakkab ta ennast muutma. Nüüd enesemuutus loob automaatselt muutuse välismaailmas.
Treening: Lihtsam vaskse maagia kunsti kogemine oleks siis kui me muudame teadlikult oma suhtumist millessegi või kellessegi, kaasaarvatud ka iseendasse. Ja siis jälgime mis toimub ümbruses. Kui märkate, tulemust, siis on esimene õppetükk läbi. Kui ei märka, siis tuleb kiskja kuju kasvatama hakata. Järgmisena võiksite proovida mõtte edasikandmist.
Näide elust: Üks poiss viis oma tähelepanu oma tüdruku mõtlemisse. Nüüd mõtles, et prügikast tuleb välja viia. Ja tüdruk tõusis püsti, haaras prügikasti ja viis selle välja. Pärast poiss küsis tüdruku käest, miks ta nii tegi. Tüdruk ütles, et selline tunne tuli peale.
Antud näite puhul peab käskija kiskjakuju olema tugevam käsualuse omast. Järgmisena võiksite teiste tuju tõstmist proovida.
Tipptasemel vaskne maag võib juba ravida inimest. Ta ühendab ennast patsiendi probleemiga. Samastab ennast kliendi asemele. Nüüd hakkab ta seda probleemi enda sees lahendama. Tulemuseks on see, et kliendi probleem hakkab iseeneslikult lahenema.
Tihti peale võistlevad inimeste kiskja kujud läbi väitluse. Väitluse käigus võidab see, kes suudab rohkem erinevaid tahkusid, vaatenurki kasutada.
Kiskjakuju aktiviseering. Kui inimene paneb kogu oma häälestuse kiskjakujule, siis kaob temas sisemine kirglikus. Ta muutub emotsionaalselt hästi külmaks. Jääb järgi puhas kalkulatsioon.
Igapäevarakendus: Inimene, kes ei tunne vaskset seadust see muudab pidevalt ümbrust aga ise ei muutu. Tulemus: Ta töö on viljatu. Ta muudab ümbrust raske tööga, aga tema sisemaailm muudab selle ümbruse jälle tagasi endiseks. Sama on ka laste kasvatamisel. Sõnades nõuame korda aga kui meis on segadus, siis sunnime last oma väljaga segadust looma. Ja laps on paha. Ja siis me karistame teda selle eest. Luues endas sisemist korda, muutub ka laps korra armastajaks. Ta ei loo enam segadust. Samas meenub mulle üks poiss. Ta tahtis näha üht korraliku pidu, kus inimesed on ulakad. Aga tema juuresolekul olid inimesed alati korralikud. Ja kui lahkus peolt, siis läks seal märuliks. Miks see nii oli? Tal oli hästi võimas kiskjakuju, ta allutas nad oma tahtele alateadlikult. Ja samas ta oli ise seesmiselt hästi korralik ja viks.
Tasub jälgida oma ümbrust. Teie omandus on teie sisemaailma peegeldus. Näiteks mingid asjad purunevad, siis on teis midagi katki. Kui inimesed teie ümber tülitsevad, siis on teil sisemine konflikt. Eeldusel loomulikult, et teil on tugev kiskjakuju. Nõrga kiskja kujuga inimene ei avalda toimet ümbrusele. Ainult siis, kui teiste tahted puuduvad antud väljaruumis.
Samas tugeva kiskjakujuga inimene suudab luua rahu. Ta läheb tülitsevate poolte vahele, pöörab teiste tähelepanu endale ja jääb ise rahulikuks. Soovitav olla väikestviisi rõõmsameelne. Siis ka tülitsevad osapooled rahunevad.
Lõpetuseks. Kui kahe inimese vahel on side, siis muudab teist see, kellel on tugevam kiskjakuju. Loomulikult, kui soovi on selleks.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Reede Apr 13, 2007 1:19 am). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 8:58 am    Teema: Vasta viitega

Täna oli mingi huvitav unenägemine sellepoolest, et ärkasin maamajas mille raadiuses umbes paarsada meetrit oli suvi aga paar meetrit eemal oli selline talv nagu praegu. Mõtlesin, et kuidas see on võimalik on. Meeter eemal on talv ja meeter tagasi suvi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Melkux-
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 27 Märts 2005
Postitusi: 250

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 12:23 pm    Teema: Vasta viitega

Põhimõtteliselt, suht kõik reaktooblerid on seotud "Law of Attractioniga" kui mitte just kõik muugi. Suht sama asja proovitakse seletada, kõik kes seda seadust tunnevad ja teavad kuidas seda kasutatakse.. teavad ka kus mu point on hetkel, nende teooriatega. Teadmiseks mitte teadjatele, et neid saab kasutada ka ainuld hea saavutamiseks elus ja muuta oma elu täpselt selliseks nagu ise tahad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 1:12 pm    Teema: Vasta viitega

kes need "Law of Attraction"on.
Ainult head ei saa teha. Punane seadus.
Minul läheb alati punane lambike tööle, kui keegi ütleb: teen ainult head või olen ainult positiivne.

Teoreetiliselt võib igaüks neid seadusi avastada. Aga ma tean üht. Kui see avastaja ei allu sortsidele ja au neile ei anta, siis tapetakse ta.
Seega saab seda tänapäeval ainult üks isik teha. See, kes valdab kõike maagiaid. Ja selliseid inimesi on väga väga vähe.

NB muideks mina olen sortsidel nimekirjas 7. keda tuleb tappa.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Melkux-
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 27 Märts 2005
Postitusi: 250

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 2:05 pm    Teema: Vasta viitega

Ütleme nii, et selle seaduse teadmine tähendab seda, et võid teha kõikke täpselt nii nagu ise tahad, asjad laabuvad nii nagu sa seda ette kujutad ja usud, olgu se siis kas materiaalne asi nagu uus auto, naine.. mingi oskus jöud või mis tahes. Kõik halvad ja head asjad su elus need oled sa kõik ise loonud endale. law of attraction oleks eestikeeles midagi "Tõmbejõu seadus" või midagi sarnast. Sina oled magned ja tõmbad ligi millest mõtled, kui sa juba tunned kuidas sul näiteks se uus auto on käes ja sõidad oma peas sellega ringi saad selle tunde kätte ja tead, et saad selle siis sa ka saad.

..Või kui sa mõtled kuidas su naine sind petab või mingine muu hirm millest mõtled siis sa saad ka selle.. law of attractioni kogu selle point on teha sulle selgeks, mis on need asjad mida sa ei taha ja mida sa tahad. Loomulikult mõtlemisest ei piisa, ütleme, et se on su kõrgem mina või universium kes need signaalid kätte saab, ja ta ei loe neid mõtteid su peas vaid tundeid/emotsioone. A see kuidas se seadus tööle panna ja õppida.. selle protsessi seletamine on veits keerulisem.. ma olen ültse kehv seletaja ja võin asju valesti seletada.. ingliskeelt sa ka kahjuks ei oska millest oleks hetkel kasu, saaksid aru millest ma räägin.. ehk keegi teine oskab seletada.


The Secret film seletab suht selle seaduse põhipoindid välja...
Ja kellel ingiskeel suus http://www.milliondollarthinktank.com/report/vol15-060403-b1.htm seletab kah omal viisil selle seaduse ära.. kui the secret seletab laiemalt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 2:58 pm    Teema: Vasta viitega

Nojahh selge. nad vasksele seaduse suurema rakenduse andnud.
Ainult, et kõik ei sõlti inimesest. tahteid, inimesi palju. maksab ikka tugevama oma.
Aga üks on selge. Ise pole küll mõtet lollusi teha.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 3:08 pm    Teema: Vasta viitega

üks räägib mis on aga teine(toki) räägib kuidas toimib,arvan ma
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Melkux-
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 27 Märts 2005
Postitusi: 250

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 5:10 pm    Teema: Vasta viitega

Selle põhjal on palju filme ja raamatuid ja nett täis õpetusi, kuidas seda teostada ja luua oma enda reaalsust.. seal tulebgi se õppimine käikku mille protsessi ma ei suudaks ära seletada, selleks on need õppimis filmid ja seletused, õppimise point ongi see, et kõik sõltub ikkasgi sinust. Ja et pole limitatsioone nagu ühiskond meile loob.

Vaatasin ise just lõpuni oma antud lingis õpetuse, ehk se on nagu online kool.
Soovitan teistelegi kes ingliskeelt oskavad.. meeldis eriti see kuidas ta seletas kuidas meedia ja raadio, tv programeerivad inimesi, ja seda muidugi negatiivselt...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lola
Arengumaag


Liitunud: 20 Nov 2006
Postitusi: 477

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 5:35 pm    Teema: Vasta viitega

kysimus tokile
kas primka tasemel võib ka kiskjat arendada või tuleb seda teha kylmaverelisena?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 9:30 pm    Teema: Vasta viitega

Külmaverelist arendad ikka külmaverelisena.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Melkux-
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 27 Märts 2005
Postitusi: 250

PostitusPostitatud: Püh Veeb 18, 2007 6:29 pm    Teema: Vasta viitega

Põhimõttelist mida tugevam su nii öelda Vibratsioon on seda tõenäolisem on, et se juhtub nagu plaanisid/kavatsesid.. ja se vibra sõltub emotsioonidest, need kontrollivad seda vibra. Ehk mida paremini ennast tunned ja rõõmsam oled seda parem su vibra on.
EFT aitaks siin. EFT vabastab kehas siis emotsioone ja negatiivsust mis kinni jäänud, nö kehasse.. lahendab blokid lahti.. mida on suht lihtne õppida http://www.emofree.com/newcomer.htm

Ja lihtsalt positiivne olek ei tee muidugi head.. kui sa vaatad näiteks peeglisse ja sisestad endale, et "ma olen terve,ilus,energiline" siis se ei tee sind selliseks kui su alateadvus vaatab peeglisse ja ytleb, et "ei, sa ei ole" siis se vibra teeb 180kraadise pöörde su soovidega..


Tok, mida mõtlesid selle-all, et "ise pole küll mõtet lollusi teha?" mis on sinuarust siin riskid.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Veeb 18, 2007 11:34 pm    Teema: Vasta viitega

Mõtlesin seda, et teha tegusid, mida me pärast kahetseme.
Millele sa riskisid küsisid.

Mõtlesid enesesisendust. Et olen ilus terve.
Kui haiguse põhjust välja ei selgita võid osaliselt sellise sugetsooniga vaimupimedaks jääda.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Melkux-
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 27 Märts 2005
Postitusi: 250

PostitusPostitatud: Esm Veeb 19, 2007 7:05 pm    Teema: Vasta viitega

Põhimõttelist, tuleks teada, et mina teie se auto se lennuk kõik koosneb samast energiast kõik on energia. Quantum füüsika. ja kõik on ühendatud omavahel meie, materiaalne maailm ja isegi meie mõtted on sama energia. Meie kehad ei ole tegelikult sellised nagu me näeme neid ega ka miski muu, pole olemas siin sees ja seal väljas kõik on üks suur ja sama energia meri.

Ja tegelikkuses mitte miski ei ole limiteeritud, limitatsioone pole tegelikult olemas, mida ma saame teha mida ei tohi/saa/oska/suuda.. seda kõikke limiteerib meie uskumuse süsteem, mis on suuremalt osalt meie ühiskonna ja kellegi väljastpoolt oleva ehitatud, et need on nii ja naa.. või sa ei saa seda asja osta kuna sul pole piisavalt raha, "mul pole piisavalt raha" > limitatsioon jälle, mida teistmoodi mõistes saad oma uskumust ymber programeerida, ja nii universium mõistab sinu uskumust ja organiseerib asju nii nagu sa usud ja mõtled... ja nii on iga-asjaga miski pole tegelikult reaalne, sa ise määrad asjadele väärtused mis on reaalsed ja mis ei ole, mis on nii ja mis on naa..

Ja nii me määramegi väärtusi mis on võimalik ja mis ei ole.. se on nagu üks suur viirus inimkonnas, mis levib perekonna/inimeste uskumustest sulle ja teistele.. kogu maailm on ühe suure viirus ohver, "trance". Ja nii inimesed käivad tööl 5päeva nädalas iga ommiku ärgates ja orjades magama jäädes ja unistades tulevikust , lootes, et ühel päeval kõik muutub. selle-asemel, et isa hakata oma reaalsust looma ja oma uskumus süsteemid korda sättida, mitte uskudes teiste uskumusi.... kokkuvõttes sellest alustades võid sättida ise omad uskumused paikka ja inimene oma loomuselt tahab saada asje, ja nii võid ka saada kõikke, et täita oma ülesannet, luua midagi..

Haigustest ja uskumuse süsteemist niipalju, et tehti test mingi hulk põlve vigastustega inimesi nopitit välja kes vajasid operatsiooni.. pooltele se tehti, aga pooltel lõigati lihtsalt põlv lahti ja õmmeldi kinni tagasi, aga neile seda ei öeldud, väideti et tehti operatsioon. Ja 2aastat ei öeldud ja selle-aja jooksul need kõik inimesed olid terved ja jooksid ringi.

Sama tehti ka tablettidega, mäletan, et 1200 või 1400inimest osales eksperimentatsioonis pooltele söödeti õigeid tablette ja pooltele suhkurt, tulemus oli sama.

http://www.wealthbeyondreason.com/sc1.shtml soovitan seda lugeda, teaduslikult seletatud. Mis on mõistus, hing ja keha.. ja meie maailm.
Mis tähendab "vaimupime"?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 7:16 am    Teema: Vasta viitega

kas see on jälle see lumkuninganna üks baasteooriatest, et kõik on üks Evil or Very Mad ?
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 1:14 pm    Teema: Vasta viitega

Aga mis siis saab, kui kaks inimest kujustavad üht asja erinevas suunas?
Seda see teooria ei käsitle.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 1:31 pm    Teema: Re: Vaskne maagia Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Seadus: Muutes ennast, muutub ka maailm inimese ümber.
Aga kuidas see seadus läheb kokku selle seadusega?
Tokroda kirjutas:
Seadus: Tõde ei muutu, kui vahetame vaatenurka.
Sest kui ennast muutes muudame maailma enda ümber siis vaatame eilsetele tõdedele hoopis teise pilguga. Ning ütleme, et küll ma olin eile ikka loll.
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 2:25 pm    Teema: Re: Vaskne maagia Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Tokroda kirjutas:
Seadus: Muutes ennast, muutub ka maailm inimese ümber.
Aga kuidas see seadus läheb kokku selle seadusega?
Tokroda kirjutas:
Seadus: Tõde ei muutu, kui vahetame vaatenurka.
Sest kui ennast muutes muudame maailma enda ümber siis vaatame eilsetele tõdedele hoopis teise pilguga. Ning ütleme, et küll ma olin eile ikka loll.

"küll ma täna olen tark ja küll ma eile olin loll"
see on sisuliselt üks ja seesama
ja ta on seda väga paljude tahkude läbi, üks ja seesama
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 2:31 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Aga mis siis saab, kui kaks inimest kujustavad üht asja erinevas suunas?
Seda see teooria ei käsitle.

miks peakski,
see raktobleer on ju inimesest endast lähtuva "ruumi kirjeldus" ehk siis... "muutes ennast" jne.


Viimati muutis seda Naima (Teis Veeb 20, 2007 2:32 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 2:31 pm    Teema: Vasta viitega

Kuidas?
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 20, 2007 2:37 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Kuidas?

no kolme tahu kohta annan vihjed... läbi nende vihjete vaata mõlemat lauset, ma arvan siis leiad selle ühenduskoha kahe lause vahel

esimene tahk- märksõna on "hinnang iseeendale"
teine ja kolmas tahk- märksõna on "aeg"

tahkusid on aga väga palju rohkem...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group