Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Tumeroheline ülekande liin ja seadus
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Püh Veeb 04, 2007 4:23 pm    Teema: Tumeroheline ülekande liin ja seadus Vasta viitega

Eelteadmine: Pesa
Iga välismaailm alates planeedist, egregorist ja lõpetades visuaalmaailmaga annab inimestele valitseja kohad. Ja neid kohtasid nimetame pesadeks. Kui inimese teisik siseneb sinna pesasse, siis saab ta õiguse muuta seda maailma enda näo järgi, mille maailma pesas ta on. Ta saab volitused ja maailma toe. Analoogiks võiksime võtta firma, sõjaväe usu organisatsioonid jne. Ametisse määramine oleks sama, kui egregoris, planeedilt saadakse endale pesa koht. Meie maagid näeme neid pesasid, kui suuri klaaskuule, kuhu inimese teisik siseneb, sinna klaaskuuli voolab planeedi või egregori energia, mis läbib antud inimese teisikut. Ja see energia voog läbides inimese sisemaailma moodustab välismaailmas analoogse maailma. Piltlikult öeldes on inimene kui elektri pirn, mis läheb vooluahelasse. Nüüd tema sisemaailm annabki valguse, mis loob maailma. Inimene on saanud missiooni. Seega läbi pesa saab inimene projekteerida oma sisemaailma välismaailma. Vahemärkusena. Inimene ei saa muuta kogu maailma. Igal maailmal, egregoril on kindel arv pesasid. Iga pesa võimaldab muuta välismaailmast mingit osa. Seega välismaailm on teatud koguse inimeste sisemaailmade peegeldus.
Samas toimub inimeste vahel suur konkurents. Paljud tahavad saada endale pesa kohta, aga kohusetundlikke inimesi nende seas on vähe. Saades endale pesakoha on võimalik muuta iseenda sisemaailma, loomulikult ka välismaailma. Arenema hakkab inimese sisemaailm ju siis, kui tal ühendus välismaailmaga. Inimene, kellel ei ole pesakohta, see ei saa muuta, arendada oma sisemaailma ja temast ei sõltu ka midagi. Ta ise on teostaja, käib pesas olijate poolt ette antud rada. Tavaliselt inimene kandideerib pesa kohale siis, kui ta tahab valitseda maailma. Kõik sõltub mastaapidest. Planeedi pesasse kandideerija tahab laieneda, valitseda tervet planeeti, õigemini mingit osa, mille mõjusfäär ulatub üle planeedi. Egregori pesa kohale kandideerija tahab valitseda seda osa, mida hõlmab egregor. Tavaliselt on see mingi kultuurruum. Hetkel on valge egregor, mida me hüüame lääne kultuuriks ja roheline egregor, mida me hüüame idamaade kultuurruumiks. Pluss veel punane ja katkine raudne egregor. Parasiitegregor tutvustab ennast kosmilise valitsejana. Ja väiksemate valitsemissoovidega inimene kandideerib visuaalmaailmade pesasse. Vahemärkusena. Parasiitegregor tahab panna omi inimesi egregoride ja visuaalmaailmade pesasse, et siis läbi nende valitseda kõiki teisi ja pumbata hüved endale. Tavaliselt määratlevad maailmad pesasse kandideerijatele nõuded. Kõik ei pääse igale poole. Näiteks punase egregori peanõue, mis kehtib kõikidele on, et inimene peab olema arenemishimuline, teadvustama oma jumalikust ja vastutama oma tegude eest. Samas osad pesad hõlmavad alampesasid. Seega juhtpesas olija saab määrata, kes saab tema meeskonda, alampesasse. Vahemärkusena. Kui inimene on kuningas või riigi juht ja ta ei oma kuskil pesas kohta, siis ei sõltu temast midagi. Ta täidab selle inimese plaane, kelle pesa alla ta kuulub. Näiteks rooma paavst, kui ta teisik ei asu valge egregori valitseja kohal, siis ta teostab tegelikult inimese nägemust, kes on selles pesas. Ta tunneb, et jumal juhib teda. Hetkel vaadatuna näeme, et valge egregori juht pesa on röövitud, ta asub parasiitegregoris. Sisemise ringi pesa, ehk Jeesuse ametipost on valges egregoris olemas. Seal on naisterahvas kuskil 30-40 aastates. Paistab, et ta elukoht on Itaalia.
Nüüd, kui inimene on pesas, siis välismaailm võtab tema sisemaailma kuju. Ja kui inimene hakkab muutma välismaailmas midagi, siis muudab ta automaatselt sama asja ka oma sisemaailmas.
Seadus: Kõik mis teed teistele, teed ka iseendale.
Seega, kui midagi pesas olija lõhub välismaailmas, siis seda teeb ka enda sisemaailmas. Kui ta hävitab alatust, siis likviteerib ka enda alatused. Kui ta hävitab teiste oskusi, siis hävinevad ka tema enda võimed. Kui inimene midagi ehitab, siis arendab ka enda sisemaailma. Kui inimene ei tee midagi, siis kukub ta pesast välja.
Tooks siis mõningad klassikalised näited, kuidas inimene muudab oma maailma.
Inimene tahab panna teisi enda jaoks tööle. Nüüd saadab ta endast loova impulsi, mis orjastab teisi. Aga see impulss läheb ka inimese sisemaailma, mis muudab inimese orjalikuks. Teda on nüüd võimalik orjastada. Seega orjastaja on automaatselt ka kellegi ori. Inimene, kes annab teistele vabadust muutub ka ise vabaks. Ja vahet pole, keda tahad enda jaoks tööle panna. On need lapsed, abikaasa, sõbrad, valitsus, vaenlased jne.
Tihti peale inimene vihkab midagi. Aga see vihkamine lõhub ka midagi tema enda sisemaailmas. Paljud vihkavad rikkaid inimesi. Nad hakkavad seda tegema sellepärast, et nad ei ole hetkel jõukad. Aga nad ei tule selle peale, et selle vihkamise käigus võtavad endalt võimaluse ise saada jõukaks. Hävitavad endas selle osa, mis võimaldab koguda vara. Samamoodi toimub see protsess armastuses. Saadakse mingi ebameeldiv kogemus. Ja nüüd naised peavad mehi sigadeks. Ja nende ellu tulevadki mehed, kes keeravad naistele käkki. Ja mehed, kes peavad naisi jälle madudeks, nende ellu tulevad õeluse hunnikud.
Eluline näide: Üks poiss, kes otsustas käia vaimset teed avastas, et televiisor on paha. Seal programmeeritakse inimesi. Ta hakkas vihkama oma televiisorit. Ja siis ühel päeval, kui koju tuli avastas, et temal käisid vargad ja viisid televiisori ära.
Ka reeglite kehtestamine mõjutab inimest. Näiteks: inimene on kitsi. Ta leiab, et kui ta kellelegi midagi annab, siis teine peab raskelt selle hüve välja teenima. Selle määratlusega teeb ta ka enda elu raskeks. Ta ei saa midagi kergelt. Ta peab ise ka kõvasti pingutama. Kes jälle andestab teistele nende eksimusi, see pääseb ka ise mõnest karistustest.
Nõudlikus. Kui inimene tahab, et tema ümber olevad inimesed oleksid tasemel, looks kvaliteetseid asju, süsteeme jne, siis automaatselt hakkab elu ka seda inimest peksma niikaua, kui ta oma taset tõstab. Lihvib ennast paremaks, muutub meistriks.
Õpetussõnad: Alati, kui te teete määratlusi, siis mõelge, kas te ise olete nõus nende seaduste järgi käima. Kui kedagi vihkate, siis mõelge, ega te taha juhuslikult temasugune olla. Kui te palka maksate, siis mõelge, kas te olete selle tasu eest nõus ise tööd tegema.
Tumeroheline maag on see inimene, kes on saanud missiooni, pesa koha. Tal on millegi üle võim. Miski asi välismaailmas allub tema tahtele ja nägemusele. Kui maag midagi kujustab, siis tema ümber olevad inimesed hakkavad seda kohe teostama. Tasemel maag võtab oma tööd suure kohusetundega ja ta loob uusi väärtusi. Kahjuks on Tumerohelistest maagidest puudust ja tihti satuvad pesadesse võimujanused ja egoistlikud inimesed, kes toodavad kannatusi teistele planeedi ja egregori jõuga.
Tumeroheline seadus toimib ringvoolu kaudu mis asub kaela taga pool. Kui te tunnete turja peal pingeid, sealsed lihased on krampis, siis teadke, et te olete iseendaga vastuolus. Te nõuate teistelt muud, kui iseendalt. Te ei ole õiglased.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Püh Apr 08, 2007 11:46 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
creative
Arengumaag


Liitunud: 22 Mai 2004
Postitusi: 311

PostitusPostitatud: Püh Veeb 04, 2007 4:36 pm    Teema: Vasta viitega

Täitsa lõpp, jälle nagu rusikas silmaauku. Ise just mõtlesin täna sellisele seadusele, mis mul ühe prbleemi lahendaks...ja voilaa.

Muide see telekapoisi näide oleks just nagu minu elust võetud, ainult, et telekat pole veel ära viidud
_________________
Imetletakse neid inimesi kes on suurimad valetajad,
põlatakse kõige rajumal viisil neid kes üritavad rääkida tõtt.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Püh Veeb 04, 2007 5:30 pm    Teema: Vasta viitega

...ELU ON SIIS ILUS KUI OMA NÕRKUSI ON RÕÕMUS AVASTADA...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Renessanss
Arengumaag


Liitunud: 1 Veeb 2007
Postitusi: 69
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 07, 2007 4:22 pm    Teema: Vasta viitega

Eks ta nii ole jah... see mul peal ka praegalt
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 10:19 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Seadus: Kõik mis teed teistele, teed ka iseendale.
Aga sellisel juhul:
Kõnnin oma teed kui juhtun peale kahele tülitsevale inimesele. Nad on omavahel tuttavad.
Üks neist tunndub minule sümpaatsem ja ta saadab minule, noh pilguga või mõnel muul moel, palve sekkuda. Ma sekkun ja lõpuks annan teisele vastu lõugu.
Siis saan selle abipalujaga headeks tuttavateks.
Kuid hiljem kui abipaluja näeb, et meie tuttvus ei kujune päris selliseks nagu tema seda ette kujutas, hakkab ta mind süüdistama selles, et ma sekkusin ja rikkusin tal oma tuttavaga suhted ära.
Ja saan temalt endalt vastu lõugu.
Sellisel juhul oleks vist õiglane, et mina saan ise kah vastu lõugu.
Või sattusin valel ajal valesse kohta? Ja sain asjata vastu lõugu.
Aga see abipaluja - kas ka tema saab vastu seda mis ta tegi oma tuttavale, mind appi kutsudes ja ka selle eest, et ma ta nägi meie tuttvust läbi roosade prillide kuid pettus ja lajatas minule vastu lõugu.
Tagasi üles
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 2 Jan 2006
Postitusi: 1397

PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 10:37 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Tokroda kirjutas:
Seadus: Kõik mis teed teistele, teed ka iseendale.
Aga sellisel juhul:
Kõnnin oma teed kui juhtun peale kahele tülitsevale inimesele. Nad on omavahel tuttavad.
Üks neist tunndub minule sümpaatsem ja ta saadab minule, noh pilguga või mõnel muul moel, palve sekkuda. Ma sekkun ja lõpuks annan teisele vastu lõugu.
Siis saan selle abipalujaga headeks tuttavateks.
Kuid hiljem kui abipaluja näeb, et meie tuttvus ei kujune päris selliseks nagu tema seda ette kujutas, hakkab ta mind süüdistama selles, et ma sekkusin ja rikkusin tal oma tuttavaga suhted ära.


nii vana ja tuntud case, et sellest lausa lorilaule tehtud.

reegel on selline.
kui kaks omavahel kisuvad, siis ära topi end küsimata sinna vahele, sest muidu pöörduvad nad mõlemad sinu vastu.

sekku jagelusse ainult siis, kui mõlemad koos paluvad sinul nende tüli lahendada.
lahutada ebavõrdseid kaklejaid küll võib, kuid siis mine omateed ja ära jää "loorberidele" puhkama. (aka "tänu" ootama)
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 10:41 pm    Teema: Vasta viitega

Aga kui ma seda abipalujat veidikene tunnen ja soovin temaga lähemalt tuttavaks saada. Ning abipaluja ise soovis kah minuga tuttvuda lähemalt ...
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 10:47 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Aga kui ma seda abipalujat veidikene tunnen ja soovin temaga lähemalt tuttavaks saada.
Ning abipaluja ise soovis kah minuga tuttvuda lähemalt ...

sel juhul, Sa kasutad lihtsalt tüli ära, et oma soovi täide viia.
kasutad nö. "juhust"
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 10:50 pm    Teema: Vasta viitega

Aga tuttav palus ise abi. Väga tungivalt ja pealetükkivalt. Muidu ma ei oleks sekkunud.
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 10:57 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Aga tuttav palus ise abi. Väga tungivalt ja pealetükkivalt. Muidu ma ei oleks sekkunud.

valetad endale,
sekkusid ju selleks et üks pool oli Sulle sümpaatne,
seda osa eitad millegipärast,
lisaks,ilmselt süütundest, õigustad, et aga ta ise ju, muidu ma ei oleks ju...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 2 Jan 2006
Postitusi: 1397

PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 10:57 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Aga tuttav palus ise abi. Väga tungivalt ja pealetükkivalt. Muidu ma ei oleks sekkunud.


ütleme siis nii. kasutas sind ära. manipuleeris.
sina ei näinud manipulatsiooni, kuna:
Tsiteerin::
ma seda abipalujat veidikene tunnen ja soovin temaga lähemalt tuttavaks saada

siis sa eeldasid:
Tsiteerin::
abipaluja ise soovis kah minuga tuttvuda lähemalt


sinu soov pimestas analüüsivõime.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 11:02 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
.Raul. kirjutas:
Aga tuttav palus ise abi. Väga tungivalt ja pealetükkivalt. Muidu ma ei oleks sekkunud.

valetad endale,
sekkusid ju selleks et üks pool oli Sulle sümpaatne,
seda osa eitad millegipärast,
lisaks,ilmselt süütundest, õigustad, et aga ta ise ju, muidu ma ei oleks ju...
Kui minule jääb teepeale ette lõhkilöödud peaga tegelane siis sinu loogika kohaselt ma peaksin temast mööda marssima. Sest kui kutsun kiirabi ja hiljem tunnen huvi tema tervise üle siis tähendab see seda, et ma tahan tema nõrkust ärakasutada ja see kui tunnen huvi tema tervise üle on tegelikult ainult õigustus sellele

Viimati muutis seda .Raul. (Reede Veeb 16, 2007 11:08 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 11:06 pm    Teema: Vasta viitega

Andromeeda kirjutas:
.Raul. kirjutas:
Aga tuttav palus ise abi. Väga tungivalt ja pealetükkivalt. Muidu ma ei oleks sekkunud.


ütleme siis nii. kasutas sind ära. manipuleeris.
sina ei näinud manipulatsiooni, kuna:
Tsiteerin::
ma seda abipalujat veidikene tunnen ja soovin temaga lähemalt tuttavaks saada

siis sa eeldasid:
Tsiteerin::
abipaluja ise soovis kah minuga tuttvuda lähemalt


sinu soov pimestas analüüsivõime.
Sinu loogika järgi kui ma peaksin näiteks kohtama oma mingit lemmik näitlejat, laulijat või kirjaniku ja temal kukkub midagi taskust välja siis ma ei tohiks talle märku annda, sest pean analüüsima kas ma tahan tõepoolest teda aidata või on minul soov temalt hoopis autogramm saada.
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 11:11 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Naima kirjutas:
.Raul. kirjutas:
Aga tuttav palus ise abi. Väga tungivalt ja pealetükkivalt. Muidu ma ei oleks sekkunud.

valetad endale,
sekkusid ju selleks et üks pool oli Sulle sümpaatne,
seda osa eitad millegipärast,
lisaks,ilmselt süütundest, õigustad, et aga ta ise ju, muidu ma ei oleks ju...
Kui minule jääb teepeale ette lõhkilöödud peaga tegelane siis sinu loogika kohaselt ma peaksin temast mööda marssima. Sest kui kutsun kiirabi ja hiljem tunnen huvi tema tervise üle siis tähendab see seda, et ma tahan tema nõrkust ärakasutada

jälle valetad endale... see pole minu loogika, vaid Sinu arusaam minu loogikast Idea

ning veel... muideks mine tea mis pilgu Sa ise talle samal ajal saatsid (sel ajal kui lugesid ta pilgust abipalvet),
millest tema jumal teab mida võiks omakorda Sinu kohta väita, juhul kui ta oleks selles nii kindel,
et tõlgendas Su pilku õigesti Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 11:34 pm    Teema: Vasta viitega

Naima
Noh, ma kasutasin ka sõna - mingil muul moel
Sinna alla mahub ju veel midagi.
Karjumine, lehvitamine.

Oletame, et olen seltskonnas ja see tundub minule olevat igav. Tahaks kuskile lõbusamasse kohta edasi minna. Kuid üksi ei viitsi. Seega annan seltskonnale märku, et ma tahaks kuskile lõbusamasse kohta edasi minna. Keegi reageerib sellele. Kas ma peaks siis kõigepealt maha istuma ja hakkama analüüsima kas ma tahan tõesti lõbutsema minna või tahan hoopis sellega kes minuga kaasa tahab tulla lähemalt tuttvuda?
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 16, 2007 11:47 pm    Teema: Vasta viitega

einoh ei pea,
ise Sa tahad teada,
kui teada tahad, siis ikka tuleb ette ka enese analüüsi...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 12:11 am    Teema: Vasta viitega

Kui ma enne igat tegevust hakkan analüüsima siis ma ainult analüüsiksin ja muuks aega ei jääkski ...
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 12:16 am    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Kui ma enne igat tegevust hakkan analüüsima siis ma ainult analüüsiksin ja muuks aega ei jääkski...

mnjah... eks analüüsi siis tagantjärgi Smile
noh niipalju kui muu kõrvalt aega jääb
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 12:19 am    Teema: Vasta viitega

Igat asja ei saagi enne analüüsida.
Eriti kui puudub vastav kogemus.
Tagasi üles
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 17, 2007 12:25 am    Teema: Vasta viitega

.Raul. kirjutas:
Igat asja ei saagi enne analüüsida.
Eriti kui puudub vastav kogemus.

Laughing no jälle valetad endale ju Laughing
väga hästi saab analüüsida,
ei pea tegutsema nii, et pea liiva all,
tegelikult on alati enne iga Su tegu Su sees olemas vastus, MIKS Sa seda teed, tahad, taotled jne. jne.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group