Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Raudne ringvool ja seadus
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 5:17 am    Teema: Raudne ringvool ja seadus Vasta viitega

Eelteadmine: Mälupank.
Inimese hinge vanus on väga pikk. Tal on olnud palju kehastusi erinevates universumites, planeetidel ja mõningad on palju elusid elanud siin planeedil. Kehastumise käigus kogub inimene kogemusi. Isiklikud kogemused on need, mille pealt hakkab inimene arenema. Niikaua, kuni kogemus pole töödeldud teadlikkuseks, niikaua on kõik kogemused ja poolikud töötlused inimese sees olemas. Aga inimene ei kasuta kõiki kogemusi igapäeva elus ja antud kehastuses. Ta toob kogemuse oma sisemaailma välimisse sfääri siis, kui välised tingimused võimaldavad seda edasi arendada. Kui kogemus on olemas, siis võrdleb ta oma kogemust alati analoogsituatsioonidega. Siit tulenevad ka mõningad eelarvamused. Eelarvamused hakkavad purunema, kui inimene saab analoog kogemuse teise nurga pealt. Nüüd on tal võimalik seda analüüsima hakata ja arendama. Ta näeb üht situatsiooni erinevas valguses. Ta liigub tõe poole, kuni tekib valgustumine. Valgustumine on mingi seaduse, elukorralduse, maailmaehituse teadvustamine. Aga peab arvestama, et egregoridel ja visuaalmaailmadel on ka oma mälu pank olemas. Tihti enamus inimesi kasutavad kollektiivmälu. Siin ei arenda nad iseennast, vaid visioonmaailma. Vahemärkusena: ka visuaalmaailmast saab inimene isiklikke kogemusi juurde, kui tal endal vastav puudub. Mälupank ehitab inimese sisemaailma välise sfääri. Seda sfääri kutsume algkujuks. Kui visuaalmaailm või egregor annab oma mälu, siis inimese algkuju loob visuaalmaailm. Kui inimene kasutab enda mälu, siis ta loob ise oma algkuju. Algkuju on tugipunkt, ta annab kindlustunde. Üldreeglina valib inimene välise mälu. See tähendab, et välismaailm annab toe. Nüüd, kui see tugi osutub nõrgaks ja inimene ei saa sellele toetudes hakkama, siis osad lülituvad enda mälupangale üle. Üldreeglina on sellised inimesed tugevad ja enesekindlad. Loomulikult algkuju ehitamine võtab aega. See ei toimi üleöö. Inimese isiklik kogemus, mis on väga palju elusid elanud erinevates keskkondades on alati suurem, kui ükskõik, millise visioonmaailma või egregori oma. Nende eksistents ja kogemuspagas on imetilluke inimese enda isikliku omaga. Seega nõrgad inimesed on need, kes toetuvad noorele ja piiratud visuaalmaailmale. NB visuaalmaailma looja võib anda ka oma mälupanga koopia visuaalmaailmale. Aga see on väga raske ja eeldab väga kõrgetasemelise hinge olemasolu. Nüüd, kui inimesel on algkuju olemas, siis saab ta visata taotlusi õhku. See tähendab, et saab omi hingeosasid saata välismaailma tooma uusi kogemusi, teadmisi, infot, energiat, kaaslasi jne. Algkuju on kui värav inimese sisemaailma ja välismaailma vahel.
Seadus: Kui midagi on alustatud, siis seda enam peatada ei saa.
Bioenergeetiline visuaaltõlgendus: kui inimene esitab taotluse, siis viskab ta ühe hingeosa välja. Seda saab ta teha ainult siis, kui on vastuvõtja. Koht, kuhu minna, milleks on egregor, visuaalmaailm, teise inimese sisemaailm. Nüüd läheb see hingeosa vastuvõtja valdusesse. Ja ainult uus valdaja saab määrata, millal ta selle hingeosa tagasi annab. Tagasi ei saa inimene selle hingeosa tõmmata sellepärast, et ta ei saa talle anda uut käsku. Ehk ümber programmeerida. Hingeosadele saab käsku anda, määratlusi teha ainult siis, kui nad on sisemaailmas. Kui hingeosa lahkub inimese seest, siis käitub ta nende käskude järgi, mis ta sai, kui oli inimese sisemaailmas. Käsku muuta enam ei saa. Ta tuleb alles siis tagasi, kui ülesanne täidetud. Ja inimene saab teda tagasi võtta koos saagiga, tagajärjega. Kui tagajärg on vastuvõetud, siis saab hingeosale anda uue taotluse. Hingeosa siseneb inimese sisemaailma koos tagajärjega.
Raudne ringvool: Kui inimene vastutab oma tegude eest, siis tema ringvool, mis asub ees vasakul poolitusjoonele lähemal on töökorras. Kui see vool töötab, siis on inimesel ühendus oma mälupangaga. Ta mäletab fakte ja sündmusi. Kui inimene ei taha oma tegude eest vastutada, siis ta eitab iseennast ja omi tegusid. Selline inimene kaitseb ennast omameelest paha eest. Aga tegelikult ei lase oma hingeosadel tagasi pöörduda ja eirab oma isiklikku mälu, plokeerib seda. Ja kui inimene viskab koguaeg taotlusi õhku ja blokeerib tagasitulekut, siis muutub ta järjest nõrgemaks, rumalamaks, sõltuvamaks teistest jne. Ta kaotab omi hingeosasid. Kui inimene ei taha vastutada, siis sulgeb ta oma raudse ringvoolu. Tulemuseks on see, et ta ei saa kasutada oma mälupanka. Kui ei saa kasutada mälupanka, siis ei saa ta toetuda ka oma kogemustele. Nüüd hakkab ta toetuma teistele. Aga see võimaldab uskuda igasuguseid väljamõeldisi, legende. Ja nüüd, kui ta usub teisi, siis saab seda inimest ära kasutada. Andes talle mingi väljamõeldise, legendi, siis ta toetubki sellele. Legendi andja saab inimesega manipuleerida, enda heaks tööle panna. Ja kui see legend ei vasta tõele, siis see inimene loobki maailma ebaõiglust,, segadust ja probleeme.
Kui see ringvool on Piisavalt kaua kinni, siis tekib inimesel mälu häired, tekivad luulud ja muud vaimu häired. Ta otsib pidevalt teistelt tuge. Ta on sõltuv. Kellel on see ringvool töökorras, see on sõltumatu ja iseseisev. Ta on väga tugeva reaalsustajuga. Ta on inimene, kes on enesekindel, temaga ei saa manipuleerida, ta on usaldusväärne. Ta ei vea alt. Tema sõna maksab.
Näide elust taotlusest ja selle eitusest: Oli üks naine, kes tahtis endale meest, kellel on oma missioon. Ta viskas taotluse õhku. Selle püüdis kinni planeedi anorgaaniline ja ta kohtuski sellise mehega. Aga siis avastas, et see mees ikka ei sobi. Põhjus: mees tegeles oma asjaga. Ei pööranud naisele piisavalt tähelepanu ja mis kõige hullem, ta ei täitnud naise tahteid. Tal oli ju oma missioon. Nüüd ei tahtnud naine selle mehega liitu luua. Mis oli asja tulemus: ta sulges oma raudse ringvoolu. See põhjustas ta elus muutuse. Ta oli enne tugev, suutis elus ise hakkama saada. Nüüd kaotas selle. Ta muutus ebastabiilseks. Ja mis kõige hullem, ta ei saanud enam uut valikut teha. Mehed ei vaadanud enam teda. Ta oli aastaid õnnetu. Siis leppis kurva saatusega ja hakkas käima selle mehega. Ja nii, kui ta selle otsuse vastu võttis taastus tema enesekindlus. Olles selle mehega koos avastas, et sellise mehe kõrval on mõnus olla. Ja ta tundis ennast naisena. Jah, nüüd oleks tal võimalus olla visata uus taotlus, aga ta ei teinud seda, sest oli rahul oma mehega.Taotlusi võiks liigitada kolmeks:
Umbisikuline iseennast puudutav:
Siin tahab inimene kas uusi tarkusi, endas arendada uusi võimeid, kohtuda kellegagi jne. Ta viskab taotluse õhku. Selle püüab kinni planeedi anorgaaniline ja ta hakkab looma sündmusi, mis viivad inimest eesmärgini. Planeedi anorgaanilised on programmid, vaimolendid, kes eksisteerivad ainult ühes reaalsuses. Nad on loodud selleks, et nad arendaksid inimesi. Tihti peetakse neid jumalaks. Inimene mõtleb, et jumal juhib teda ja sündmusi.
Näide: üks baarmen mõtles omi filosoofilisi mõtteid. Ja tal tekkis küsimus. Nüüd viskas ta taotluse õhku. Ja nati aja pärast ilmus baari üks joodik. Ta tuli leti ette, pöördus baarmeni poole, ise täis kui tarakan ja teatas: „Tead ma ütlen sulle …“ . ja siis rääkis selle asja ära, ning lahkus. Mis toimus? Selle taotluse püüdis kinni üks planeedi anorgaaniline. Ta aktiviseeris joodiku mõtlemise. Sellel joodikul oli vastav mõttemudel olemas. Nüüd tekitas ta joodikule tunde, et ta peab oma mõtet kellegagi jagama. Kuna joodik ei juhtinud iseennast, siis anorgaaniline suunaski ta baari. Ja kuna baarmen ei olnud eelarvamustega, siis kuulas ta joodiku ära. Ta teadis, et ise viskas küsimuse õhku.
Analoogsed taotlusi viskavad õhku inimesed, kui nad tahavad ennast arendada. Siis kas elu (anorgaaniline) mängib talle selliseid situatsioone, mis arendavad teda. Näiteks toob probleeme, mille lahendamise käigus inimene õpib. Või siis inimene kohtub kellega, kes teda õpetab.
Umbisikuline teisi puudutav. Siin tahab inimene teisi allutada, enda heaks tööle panna. Selliseid taotlusi püüavad kinni larvid. Larv on liitvaimolend, mille keskmeks on kristalli hing, teda ümbritsevad inimestelt röövitud hingeosad. Ta elukeskonnaks on parasiitegregor ja visuaalmaailmad, kes talle alluvad. Ta on varustatud parasiitegregori programmiga. Inimesed nimetavad neid ka deemoniteks. Larv ei tagasta kunagi inimesele tema hingeosa. Kui larv suudab ülesande täita, siis inimene on kaotanud oma hingejupi. Larviga diili tehes peab inimene loobuma mingist osast iseendast. Seda teeb inimene, kui arvab, et midagi pole vaja. Näiteks inimene arvab, et mõelda pole vaja, piisab, kui tunnetada. Tihti loobutakse ka oskustest ning võimetest. Teine kord võib tekkida diil sõna vale kasutamisest. Piisab, kui inimene ütleb: ma olen nõus oma hinge andma, et seda saada. Ja ongi diil tehtud. Seega , kui inimene ei taha teisi orjastada, või kellegi vara, loomingut omastada, siis ei viska ta ka ühtki taotlust larvide maailma. Ta on puhas. Kui te avastate, et te midagi ei vaja näiteks mõtlemist, tundeid, mõistmist oskusi jne, siis on kuskil larviga diil tehtud. Ja nüüd ei jää muud üle, kui see larv purustada. Seda saate teha, kui viskate taotluse, mille püüab kinni planeedi anorgaaniline. Eelduseks on see, et inimese jõud oleks suurem , kui larvi ja temalt röövitud osade vägi kokku. Samas peab teadma, et see on valuline protsess. Inimese hingeosa, mis on larvi käes saab haiget. Seda valu tunneb inimene. Aga selle eest pärast on hea, kui hingeosa saab vabaks ja tagasi. Kui inimesel pole piisavat väge, siis ei jää muud üle, kui pöörduda mingi teadja, maagi juurde, kellel on väge larve purustada. Larvi purunemist tajutakse tihti mingi välja plahvatusena. Kui larv on plahvatanud, siis tema tuuma ümbritsevad hingeosad saavad minna inimeste juurde koju tagasi. Kas larv on edukalt purustatud on selles tunda, et inimene hakkab kasutama seda osas endas, mida pidas ta ennem ebavajalikuks. Larve loovad teatud tüüpi maagid. Tavaliselt tunneme neid ära sedasi, et nad kasutavad maagias ohverdamist. Larvi kasutaja saadab edu teiste inimeste eksplodeerimisel. Hinnaks on taandareng. Muideks larvidiil tekib automaatselt, kui tahame teise elu reguleerida vastu tema vabatahet.
Inimeste omavahelised diilid: Selle variandi puhul vahetavad inimesed omavahel hingeosa ja välja. See toimib saamahimu pealt. See inimene, kes himustab teist, või teise oskusi, loomingut jne, saadab oma energeetilise teisiku teise maailma. Nüüd, kui diil on vastu võetud paneb teine inimene oma välja saamahimulise peale. Väli on inimese täiuslik osa. Jah on võimalik, diili mitte vastu võtta. Sellel juhul saadab maailma omanik külalise tagasi. Aga kui saamahimuline on väga aktiivne ja tülikas, siis ei jää muud üle, kui saamahimuline allutada. See tähendab, et tuleb võtta liidri roll. Juhul kui maailma omanik ei saada külalist tagasi (ei lükka pakkumist tagasi) ja ei alluta teist (võtab diili vastu), siis võib külaline palju pahandust teha. Lüüa maailma omaniku maailma sassi. Ta saab kontrollimatult ja vastutuseta tegutseda peremehe maailmas. Tihti tassib ta energia, ressursid ja mu sisemaailma vara minema. Kui peremees võtab diili vastu, siis peab külaline hakkama peremehe reeglite järgi käituma. Ta teeb seda, kas tahab või mitte. Isegi füüsilises elus peab allutaja reeglite järgi käima. Tavaelus saamahimuline alustab mingit mängu. Peremees kehtestab reeglid. Väga hea näide on meeste ja naiste vahelised suhted. Naised kaunistavad end, selleks, et meestel tekiks saamahimu. Nüüd, kui mees satub ilu õnge saab naine panna mehele oma tahte peale. Ja see mees teebki seda, mida naine tahab. Kirub ja teenib. Ega asjata naine kurvasta, kui ta pole ihaldusväärne. Siis ei saa ta ka meest nähtamatult oma tahtega kamandada. Jätke meelde: Naine, kes mängib kättesaamatud (annab lootust ja siis pipardab), see tahab meest allutada. Mehed jälle allutavad naisi ilusate asjadega. Nüüd, kui naine himustab mehe vara, siis ta tahab luua liitu. Siis saab luua ühisvaomandi ja võimalik tarbima hakata. Kui mees on rumal ja ei alluta naist, siis lõpuks naine peremehetsebki mehe kodus, firmas ja muus mehele kuuluvas maailmas. Aga kui mees paneb nüüd oma tahte maksma, siis naine hakkabki mehe heaks tööle. Need mehed, kes uhkustavad oma asjadega : autoga, uhke majaga, võimuga teiste inimeste üle, tahavad alateadlikult naisi allutada. Ja nüüd teate, miks mehed rabelevad, et endile vara saada. See võimaldab neil naine oma tahtele allutada.
Muideks, kui inimesed on omavahel tugeva diili teinud, siis võime hakata alateadlikult neid segamini ajama. Ühe inimese teisik on ju teise sees ja teise väli, tahe jälle teise peal. Neid diile ei saa ühepoolselt lõpetada. Ainult kahepoolselt. Alateadlikult toimib see sedasi, et ühel kaob saamahimu ja teisel tahe teist kontrollida.
On olemas ka võistlusdiil. Inimesed võrdlevad omi oskusi, võimeid. Nõrgem, kaotaja saadab oma teisiku teise maailma õpipoisiks.
Raudne maag on inimene, kes toetub ainult oma kogemustele. Ta ei usu mitte kui midagi pimesi. Selliseid inimesi kutsutakse alateadlikult raudmeheks või raudseks leediks. Inimesed tajuvad nende raudse ringvoolu tugevust ja töös olekut.
Väike õpetus. Kui inimene on tubli ja töökas, aga kõik hüved lähevad teistele, siis ta on teinud sellise vea, et pole allutanud teisi. Saamahimulised inimesed tulevad tema maailma ja teevad mida nad tahavad. Kui panna ennast maksma ja allutada nad, siis saab panna neid tööle. Tootma asju, mida nad himustavad. Nüüd toodavad nad neid ise peremehe juhtimisel. See on kasulik mõlemale poolele. Nüüd saab Tubli inimene rahu ja pääseb teistele tasuta hüvede loomisest. Ja saamahimulised saavad oskuse luua endale ise seda, mida nad vajavad. Nad ei pea edaspidi terroriseerima teisi. Loomulikult on ka õpetuse eest tasu. Saamahimulised peavad ka peremehe heaks midagi tegema.
Lõpetuseks. Kui midagi soovite, siis mõelge hästi järgi, kas te seda ikka tahate. Soovidel on kalduvus täide minna. Arvestage sellega, et kui olete midagi käima lükanud, siis peate ka lõpuni minema. Sellest pole enam pääsu.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Teis Apr 10, 2007 8:39 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
keku



Liitunud: 13 Okt 2005
Postitusi: 1107
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 11:20 am    Teema: Vasta viitega

kas allutamine ja saamahimu pole mitte üks ja sama asi?
_________________
armastuses peitub elujõud ja elu ilu
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
viplala
Arengumaag


Liitunud: 19 Juun 2004
Postitusi: 2042
Asukoht: sõawäljal

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 12:33 pm    Teema: Vasta viitega

tundub, et allutamiseks on siin nimetatud juhi või liidrirolli võtmist
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 1:00 pm    Teema: Vasta viitega

Võimujanune inimene tahab panna teised enda elu elama, enda jaoks töötama.
Juht loob hüvesid kõigile.

Ainult juht näeb erinevusi.
Võimujänuse jaoks on juhtimine ja võimutsemine üks ja sama.
Vot nii on lood Kekuke.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Andromeeda
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 2 Jan 2006
Postitusi: 1397

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 1:39 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Võimujanune inimene tahab panna teised enda elu elama, enda jaoks töötama.
Juht loob hüvesid kõigile.

Ainult juht näeb erinevusi.
Võimujänuse jaoks on juhtimine ja võimutsemine üks ja sama.
Vot nii on lood Kekuke.


    Tsiteerin::
    Ãœlem hea on kui vesi;
    vesi on hea Рtoob kasu tuhandetele ega v̵istle;
    tema paik on see, mida halvaks peetakse.


    Tsiteerin::
    ta hoiab tuhandeid, sünnitab ja ei jäta;
    teeb oma töö, aga jääb nimeta;
    katab-toidab tuhandeid, aga ei valitse;
    on alati soovideta.
    Teda võib nimetada “väike”.
    Kõik tulevad tagasi tema juurde, aga ta ei valitse neid.
    Teda võib nimetada “suur”;
    et ta kunagi ei püüa suur olla,
    võib ta päris suureks saada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 2:35 pm    Teema: Vasta viitega

Panin PÕRGUPEEGLISSE segase jutu Raktobleeri põhiseadustest.
lollused loomulikult...
Laughing http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?p=109837#109837
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 2:56 pm    Teema: Vasta viitega

raktobleerid õpetavad oma tegude eest vastutama Idea
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 3:00 pm    Teema: Vasta viitega

Hea allkiri on Melil:

appi ma olen primka
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
viplala
Arengumaag


Liitunud: 19 Juun 2004
Postitusi: 2042
Asukoht: sõawäljal

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 3:04 pm    Teema: Vasta viitega

kust tuleb metalli nimi seadusele?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 3:11 pm    Teema: Vasta viitega

viplala kirjutas:
kust tuleb metalli nimi seadusele?


Orjastaja käe haaramisest.
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 3:52 pm    Teema: Vasta viitega

viplala kirjutas:
kust tuleb metalli nimi seadusele?


see on raudne tugipunkt, millele toetuda.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Aare
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 3:53 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda see tekst on geniaalne,see andis valemi mõista viimaseaja sündmusi,väga raske võitlus oli,kohati oli hommikuti tõesti poolunes tunne,et peas toimusid plahvatused ja keha läbisid tõmblused,see oli mingi larvi kontroll mis sai purustatud,aga midagi peab veel leidma,kes teab maagi,kes suudaks purustada larvi mis on sind külmaks ja tundetuks muutnud,ise koguaeg võitlen sellega ja kohati saadab edu,tunded oleks justkui tagasi,aga ikkagi on selline jäämehe tunne.
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 3:58 pm    Teema: Vasta viitega

Aare
Proovi seksida või siis võidelda... Laughing
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Aare
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 4:21 pm    Teema: Vasta viitega

Iseendaga sexida ja iseendaga võidelda? Laughing
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 4:23 pm    Teema: Vasta viitega

Aare kirjutas:
Iseendaga sexida ja iseendaga võidelda? Laughing


See on muuseas kõige kõrgematasemeline kunst !
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Aare
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 4:25 pm    Teema: Vasta viitega

Et seni kuni võitled iseendaga,pead leppima,et kellegi muuga peale iseenda sexsida ei saa? Laughing
Tagasi üles
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 4:27 pm    Teema: Vasta viitega

Aare kirjutas:
Et seni kuni võitled iseendaga,pead leppima,et kellegi muuga peale iseenda sexsida ei saa? Laughing


Hea intuitsioon sul!
Edu!
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 5:46 pm    Teema: Vasta viitega

Dmitri Petrjakov kirjutas:
Panin PÕRGUPEEGLISSE segase jutu Raktobleeri põhiseadustest.
lollused loomulikult...
Laughing http://www.vaimumaailm.ee/viewtopic.php?p=109837#109837
Ma olen ammu saanud aru, et neid seadusi peab lihvima veel.
Ma teen seda. Hõbeda seaduse märge oli väga asjakohane.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 5:47 pm    Teema: Vasta viitega

viplala kirjutas:
kust tuleb metalli nimi seadusele?
Seda ringvoolu tajun raudsena.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Melkux-
Beez päike
Beez päike


Liitunud: 27 Märts 2005
Postitusi: 250

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 15, 2007 5:53 pm    Teema: Vasta viitega

Kes "The Secret" filmi on näinud siis siin on väga palju seost....!..
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 9

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group