Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Lilla ülekande liin ja seadus
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Veeb 01, 2007 11:38 pm    Teema: Lilla ülekande liin ja seadus Vasta viitega

Eelteadmine: kiir.
Inimese sisemaailm ja välismaailm on ühendatud. Nende vahel toimub pidev energia vahetus. Ja seda vahetuse elementi meie, Eesti maagid nimetame kiireks. See võib toimida passiivse poolena. Siis ta toimib nagu pikksilm. Keskendudes mingile objektile saame teda vaadata kaugustest. Aktiivsena andvas pooles töötab kui laser. Antud hetkel mõjutatakse kaugustest midagi. Aktiivse võtvas pooluses toimib ta kui pump. Tõmbab välismaailmast midagi ligi.
Energeetiline visuaaltõlgendus: Kui inimene keskendub tulevikule, siis toru, kiir hakkab imema. Tõmbab välismaailmast midagi enda sisemaailma. Loomulikult peab inimene teadma, millises välismaailmas ta hetkel asub. Selleks võib olla visuaalmaailm, egregor või ka planeedi energia, infoväli. See välismaailm hakkab inimest mõjutama. Kui inimene elab olevikus, siis aktiviseerib ta oma sisemaailma ja nüüd läbi kiire hakkab inimese sisemaailm muutma välismaailma. Ja jälle peab teadma, millises maailmas kiire teine ots on. Ta muudab automaatselt välismaailm. Kui inimene keskendub minevikule, siis ei toimi aktiivset maailmade mõjutamist. Aga tajuda, vaadelda saab küll. Sest kanal ja ühendus on olemas. Ja vastavalt kelle minevikule keskendutakse, seda saab vaadelda. Kui inimene keskendub oma minevikule, siis välismaailm vaatleb inimest, kui inimene keskenduv egregori minevikule, siis inimene vaatleb maailma läbi selle süsteemi.
Seadus: Keskendumine tulevikule = välismaailm muudab inimest. Keskendumine olevikule = inimene muudab välismaailma, Keskendumine minevikule = säilib olemasolev, ei toimi muutust.
Millal keskendub inimene tulevikule? Siis kui ta ei ole rahul oma eluga. Ta hakkab unistama paremast elust (unistab, milline võiks tema elu olla). Ja nüüd vastavalt tema sisemisest häälestusest ja eksisteerimis, olemuse sagedusest asub ta mingis maailmas. Nüüd hakkab ta välismaailmast sisse tõmbama muutusi. Välismaailm vormib inimest. Kui inimene unistab elust, kus ta ei pea midagi tegema ja elab jõukalt, siis on väga suur tõenäosus, et ta elab parasiitegregoris. See egregor imeb inimeselt elujõudu, paneb teistele probleeme tegema. Näiteks naine unistab, et võtab rikka mehe, et siis lihtsalt mõnusalt ära elada, siis parasiitegregor hakkab läbi selle naise mehi lõhkuma. See naine toob häda ja viletsust mehele kaela. Aga kui inimene unistab missioonist, siis võib ta sattuda mingisse meistrite visuaalmaailma või lausa saab ühenduse planeedi endaga. Ta leiab kasuliku rakenduse, mille eduka teostamise korral leiab õnne.
Olevikus elav inimene on üldreeglina rahul oma eluga ja siis keskendubki ta olemasolevasse hetke. Ta kas naudib elu või on loominguline. Nautija üldreeglina sunnib teisi tööle. Loomingulised inimesed, kes teevad oma tööd rõõmuga muudavad maailma. Aga teatud süsteemide juhid ei taha, et maailm muutuks, sest siis kaotaksid nad oma positsioonid ja hüved. Ja seepärast nad tekitavadki inimestele probleeme, et neil ei oleks võimalik nautida olemasolevat hetke ja muuta olemasolevat korda. Näiteks ülemus, kes ei suuda näha rahulolevaid töötajaid on saavutanud oma positsiooni ebaõiglaselt. Ta alateadlikult kardab, et firma olemuse sageduse tõusuga võib ta omast kohast ilma jääda. Ta saab juhtida firmat ainult juhul, kui firma sagedus on tema eksistentsi sagedusest madalam.
Minevikus elavaid on kahte tüüpi. Esimene tüüp, kes heietab enda minevikust. Need on inimesed, kes tahavad oma minevikus tehtud töö eest tasu saada (vahel tahetakse lihtsalt tagasisidet, kuidas teostus teistele meeldis, et siis teha parandusi ja täiustusi). Keskendudes enda minevikule näitab inimene enda tegusid teistele. Kui need on positiivsed olnud, siis inimesed näevad seda ja alateadlikult tahavad talle tasuda. See toimib niikaua, kui inimesel saldot jätkub. Kui inimene näitab oma negatiivset külge, siis tahab ta parandada omi tehtud vigu. Üldreeglina pidevalt enda minevikus elav inimene püüab säilitada enda kõrghetke.
Teised, kes armastavad ajalugu uurida või tegelevad teiste minevikuga. Need on inimesed, kes tutvuvad erinevate visuaalmaailmadega, et teha otsus, kellel lasta ennast muuta, arendada, või kus on kõige parem ennast teostada.
Minevikus elajaid on lihtne eristada. Aga tuleviku ja oleviku eristus kipub vahetevahel sassi minema. Tooks väikse näite. Eksisteerib probleem. Siis tulevikus elaja unistab, milline oleks maailm ilma selle probleemita. Olevikus elaja selgitab välja, millest probleem tekkis ja püüab seda lahendada.
Seda kolme aja toimet kasutavad ka süsteemid ära. Tänapäeval muudab ärimaailm sedasi inimesi, et näidatakse, kui hästi elavad jõukad inimesed. See tekitab inimestes saamahimu. Nad unistavad ka jõukast, kergest elust. Aga selle unistuse käigus on need inimesed ilusti selle süsteemi, visioonmaailma mõju all. See süsteem muudab nüüd need unelmate ihalejad enda äranägemise järgi sellisteks, nagu süsteemile kasulik. Ja need unistavad inimesed toodavad jõukatele uusi rikkusi juurde. Olevikus elav inimene jagab ära süsteemi toimemehhanismid ja hakkab kujundama seda maailma nii, et see maailm toob temale hüvesid. Ta on tegija, mitte unistaja. Ärimaailm tahab, et inimesed elaksid tulevikus. See võimaldab inimesi vormida endale vajalikeks. Ärimaailma toimemehhanismi moto: inimene peab olema olevikus rahulolematu aga kui ta teeb niinimetatult õigeid tegusid, siis tulevik on roosiline.
Usundid jälle on huvitatud, et inimesed elaksid minevikus. See aitab säilitada olemasolevat. Usund aitab säilitada valitsejate võimu. Usundid loovad legende mineviku tarkustest ja vägitegudest. Sedasi näidatakse endast positiivset poolt. Sedasi pannakse inimene tegelema minevikuga. Aga automaatselt blokeerib see muutused. Kõik inimesed, kes kummardavad mingit usku loovad ühiselt staatilise jõu, mis kindlustab selle maailma valitsejatele positsiooni ja annab kaitse uusüritajate eest.
Lilla maag on inimene, kes teadlikult oskab kasutada oma kiirt. Ta suudab kaugustest mõjutada protsesse endale sobilikus suunas, tajuda, mis tema ümber toimub. Näha teiste inimeste ja süsteemide plaane läbi. Tavaliselt tuntakse neid selgeltnägijatena. Ja samas oskab ta jätta teistele endast sellise mulje, mis lilla maagile sobib.
Soovitus: kui tahate muutusi, siis ärge jälgige traditsioone. Kui tahate ennast muuta, siis valige süsteem, keda usaldate ja üritage seal karjääri teha. Soovitab vaadelda selles süsteemis elavaid inimesi. Kas tahad olla nendesugune NB: karjääri himu on ju ka unistus kõrgemast positsioonist. See on kõige aktiivsem enese muutmise vorm. Tahate muuta maailma, siis ärge mõelge, mis toob tulevik ja ärge peatuge minevikul. Keskenduge maailma toimemehhanismidele. Nagu teevad füüsikud. Nende jaoks on maailm jõudude mäng. Kellel kõige suurem mõistmine, see muudab ümbruse endale kõige sobilikumaks. Temast saab selle maailma valitseja.
Kas te teate, miks naised tahavad, et neid ihaldataks? Ihalejat saab muuta. Ihaldusväärne naine muudab mehi endale meelepäraseks. (iseasi kas alati ollakse muutustega rahul). Ja mees, kes suudab naisi ahvatleda, see suudab panna nad tegema seda, mis talle kasulik on.
Seega ihaldusväärne inimene muudab vastassugupoolt. Ihaldaja on alati vormitav.
Nüüd ehk mõistate, miks hetkele elavad inimesed muudavad maailma, dikteerivad. Miks unistajad on väga ebastabiilsed ja mõjutatavad. Miks konservatiivi on raske muuta.
Olevikus elamisele keskendumine aitab see, kui keskendute teadmistele, seadustele, maailma toimemehhanismidele.
Tulevikule aitab fikseerida unistused, fantaasiad, ihad.
Minevikus elamisele keskendumisele aitavad kaasa rituaalid, traditsioonid.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Laup Apr 07, 2007 4:41 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lola
Arengumaag


Liitunud: 20 Nov 2006
Postitusi: 477

PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 12:48 am    Teema: Vasta viitega

see text ilmus nyyd kylll väga õigel ajal Very Happy

ma just mõtlesin endamisi yhe asja yle oma elus, sis yx inimene ka "lambist " rääkis minuga sellest ja pani natuke mõtlema....ning nyyd sattusin lugema seda texti ja kõik on paigas, ma tean mida teha, et kõik saaks korda.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lola
Arengumaag


Liitunud: 20 Nov 2006
Postitusi: 477

PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 12:53 am    Teema: Vasta viitega

seega ära unista paremast homsest
vaid tegutse
ja see parem homme tulebki
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Ryhkia
Tumeroheline päike
Tumeroheline päike


Liitunud: 5 Aug 2005
Postitusi: 174
Asukoht: Omas mahlas

PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 1:29 am    Teema: Vasta viitega

Vaga hea jutt Toki! Tosiselt kohe. Aga mul on yks kysimus nats teemast valja.
Miks ja kes propageerib kliima soojenemise teooriaid. Miks inimkonna selle laadne programmeerimine vajalik on ja milleni see voib inimeste psyyhika viia?
_________________
Pole midagi kohutavamat kui teovõimeline nõmedus...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 1:35 am    Teema: Vasta viitega

loodan et selle seaduse said rahus ära kirjutada...

Viimati muutis seda mel (Reede Veeb 02, 2007 4:36 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 2:16 am    Teema: Vasta viitega

Ryhkia kirjutas:
Miks ja kes propageerib kliima soojenemise teooriaid. Miks inimkonna selle laadne programmeerimine vajalik on ja milleni see voib inimeste psyyhika viia?
Pole kindel. Võibolla mõrdikad.
See tõstab kõrgemate kohtada kinnisvara hindu.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Itika
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 13 Mai 2004
Postitusi: 810

PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 7:45 am    Teema: Vasta viitega

Eh.... Kuna olen ka ise selle peale mõelnud, siis palun korrigeerige, kui miskit siin jutus valesti olevat näib.

Tundub, et on olemas nagu kaks olevikku. Üks väiksem ja piiratum asub "allpool" tulevikust-minevikku ja minevikust-tulevikku voolavaid ajavoolusid. Ehk siis vaatepilt altpoolt, kus olevikutunnetus piirdub faktide netimise ja süsteemidest vaatepildi saamisega, aga selles olevikus maailma muuta ei ole eriti võimalik. Teine olevik on see niinimetatud ajatu aeg, kus on "ülaltpoolt" näha mõlemat vektoriaalset ajavoolu - vat seal on võimalik midagi muuta, ehk otsi kokku siduda ja korrigeerida olevikutunnetuse pealt.

Noh, see üles-alla liikumine on suht võrdluspilt, sest inimese enda sees on need ajavoolud (isiklik minevik, isiklik tulevik) olemas ja siis on vaja klapitada üldisematega (perekonna, riigi, Maa, Päikesesüsteemi, Universumi) - see võiks siis olla seaduste tundmise võrdpilt. Ka ajatu aeg jääb inimese tajuvõimaluste piiresse.

Küsimus. Kuidas seonduvad ajale keskendumisega inimese seletamatu noorenemine või ka näiteks järsk vananemine, taastumine, ajanihked inimese ümbruses?
_________________
Must Kaardivägi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 1:15 pm    Teema: Vasta viitega

Itika kirjutas:
Kuidas seonduvad ajale keskendumisega inimese seletamatu noorenemine või ka näiteks järsk vananemine, taastumine, ajanihked inimese ümbruses?

ma ei ole täheldanud, et mul seonduks noorenemine, vananemine ja taastumine ajale keskendumisega.
sellist asja olen täheldanud pigem erinevate sündmuste sisse minemisel
(sõltumata kas sündmus on olevikus, minevikus või tulevikus, võib esineda nii noorenemist, kui vananemist, kui taastumist)

mida Sa nimetad ajanihkeks inimese ümbruses?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 9:24 pm    Teema: Vasta viitega

Itika
Ei ole kahte olevikku. On olevik ja igavik.
Igavikuga saadaksegi ühendust läbi oleviku.
Nad ongi sarnased mingis mõttes.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Kati
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 10:16 pm    Teema: Vasta viitega

Itika kirjutas:


Küsimus. Kuidas seonduvad ajale keskendumisega inimese seletamatu noorenemine või ka näiteks järsk vananemine, taastumine, ajanihked inimese ümbruses?


ma ei tea kas see on nüüd see aga paistis nii,et aeg ja inimese vanus ei ole nagu otseselt nii seotud,et see oleks üks ja seesama. inimese suhtes on justkui kaks mõistet. üks on aeg- suvaline ruum,kus ta parajasti eksisteerib(inimese mõistes väline maailm). teine on inimese iga-inimese enda isiklik siseruum. umbes samasugune vahe nagu kaalul ja massil. oli vist nii,et kaal sõltub gravitatsioonijõu mõjust kehale.aeg on inimese jaoks pms nagu jääv suurus,milles ta muudatusi teha ei saa,kuid mis ometi mõjutab oma olemasoluga tema siseilma. iga siis on aga tema sisemaailmale antud korraldustest sõltuv.ise määrad,et millises eas oled ja kui pikaealiseks elad.
miskipärast paistab füüsiline keha olema rohkem ajaga seotud kui eaga.
keskendudes eaga noorusele, näid ajas liigeldes noorem. noor käivitb ja jõuab rohkem, kui on ka neelavam. seega ümbrus,ehk aeg annab talle pidevalt uusi võimalusi maitsta . ehk see ongi see tulevikule keskendumine.
Tagasi üles
Liine31
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 18 Jan 2005
Postitusi: 810
Asukoht: Elus

PostitusPostitatud: Reede Veeb 02, 2007 11:23 pm    Teema: Vasta viitega

Aeg ei allu gravitatsioonile Wink
_________________
Chaos Control.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 03, 2007 4:51 am    Teema: Vasta viitega

On küll sõltuvuses.
Mass kõverdab aegruumi.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Itika
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 13 Mai 2004
Postitusi: 810

PostitusPostitatud: Laup Veeb 03, 2007 1:04 pm    Teema: Vasta viitega

Naima kirjutas:
mida Sa nimetad ajanihkeks inimese ümbruses?


Ajanihkeid inimese ümbruses:
* Inimese ümber liigub aeg kiiremini - tema kellad (ka käekell, mobiilikell) käivad "patoloogiliselt" kiiremini, kui näiteks teiste inimeste kellad - tekib ajavahe. Näiteks läheb külla, ja seal sama lugu. Raadios ütleb ja raekoja tornis näitab hoopis teist aega, aga toas, kus inimene viibis on kell kiiremini läinud. Külalise lahkudes, kui kell on õigeks seatud, jääb kõik normaalseks.
* Sama aeglustumisena.

Kusjuures, selliseid ajahädasid ei ole täheldatud pidevalt (kogu elu), vaid periooditi.
_________________
Must Kaardivägi
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Veeb 03, 2007 1:14 pm    Teema: Vasta viitega

see on ju kellade nihe, mida kirjeldad?! minu meelest kellad on vaid tehnika, või on neil suurem tähendus?

olen küll tunnetanud, tajunud, et aeg käib kiiremini või siis aeg käib aeglasemini, ja siis tulen sellest justkui välja, ja teistel on aeg nagu "normaalselt" möödunud, tekib lihtsalt selline tajumine,
kuid kellu pole see küll mõjutanud, seega see vist pole see, mida Sa nimetad ajanihkeks inimese ümber.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Laup Veeb 03, 2007 7:32 pm    Teema: Vasta viitega

võiks öelda, et inimese füüsiline vanus tõepoolest ei pea vastama sellele, mis passis kirjas.
see on kuidagi seotud ikkagi välismaailma enda sisse laskmisega. mida rohkem lased, seda kiiremini kulud, ehk vananed.
minu arusaamise järgi on see üks haige ühiskondlikult levinud ja rahva poolt heakskiidetud (sest maha laita ei osatud) programm/seisukoht, millega kaasa minnes satutakse selle mõju alla. ja hakatakse vananema.
sellest mitte aru saades (iseeneslikult) ja sellega mitte kaasa minnes (bioloogiline passijärgne vanus ja mis selles vanuses "on sobilik")millegipärst ei toimu ka sellist vananemist.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Mountain
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Veeb 03, 2007 10:16 pm    Teema: Vasta viitega

Õppides ja arenedes me ju keskendume tulevikule, näiteks lapsed. Sellepärast nad ka nii mõjutatavad on, et lapsed ju unistavad, nihutavad enda tuuma kehast välja ja tekibki vaakum. Kui teatud oskused või arusaamad ja teadmised on omandatud, siis inimene hakkab looma, loob pere või oma firma, muudab maailma nüüd. Loob süsteemid, mis teda hakkavad toitma, või liituvad mõne süsteemi või egregoriga selleks. Vanana hakkab inimene oma maailma kaitsma, hoiab minevikust kinni, oma firmast või perekonnast näiteks, sest see süsteem toidab teda. Sellepärast ka emad oma lapsi nii kaua mullis hoida tahavad. Näiteks uuendused ei meeldi vanadele inimestele, sest vana süsteem sobib talle. On tekkinud harjumused ja sõltuvus, enam ei keskenduta tulevikule. Levib mingi vanainimese mentaliteet a la "nagunii kohe suren ära ja pole mõtet enam muutuda". Ka siis kui inimest rünnatakse, keskendub ta minevikule. Vastavalt vajadusele peaks valima, millele oma tähelepanu suunata, aga millegipärast ei taha vanad inimesed õppida ega luua enam. Tundub, et vanad inimesed muutuvad putukateks suure tõenäosusega.
Tagasi üles
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Püh Veeb 04, 2007 5:38 am    Teema: Vasta viitega

vanus on suhteline
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Kati
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Veeb 07, 2007 12:58 pm    Teema: Vasta viitega

vist on nii,et inimese keha on annab talle võimaluse mingis suvalises ajaruumis liikuda. kui hakkasin vaatama siis märkasin,et kogumispunkt inimese kookonis näibki olema tegelikult inimese keha. kookon aga maailm,mis mingisuguses aejahetkes eksisteerib. inimene saab oma eaga mängida vist nii,et õpib uusi maailmu kokku panema.
mulle tundub,et aeg inimese suhtes möödub sissepoole liikumisega. kui ei õpi uusi maailmu kokku panema ja uutesse mailmadesse hüppama,siis oled lihtsalt vegetaabel,kes kuidagi vegeteerib.
Tagasi üles
tige_kala
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Veeb 07, 2007 5:13 pm    Teema: Vasta viitega

vegetaabel on juurvili?
Tagasi üles
Kati
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Veeb 07, 2007 5:54 pm    Teema: Vasta viitega

nojah.
Tagasi üles
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group