Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Anorgaanilised olendid
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
flywinter
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Apr 07, 2004 1:28 pm    Teema: Vasta viitega

Tead, Koll, ära kurja nägu tee kui ei oska kuri olla. Ja nendest olenditest kes teispoolsuses on ära midagi halvasti räägi , näiteks seda et nad ajavad hirmu peale jms, kui sellega jätkad siis teispoolsusesse sattudes võibki see juhtuda. See teispoolsuse olendite solvamine tuleb ära lõpetada. Ja ära hirmuta inimesi, muidu muutud kolli toiduks. tõsiselt. Selle asemel et hädaladada, võiks mõnda kolli hoopis kiita aga selle peale sa ei tule nähtavasti. ja lollisti teed.
Tagasi üles
Koll
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 2 Apr 2004
Postitusi: 55

PostitusPostitatud: Nelj Apr 08, 2004 10:29 am    Teema: Vasta viitega

Kui eelnevat postitust ikka lugesid üldse, siis peaks näha olema, et kirjutis kaitseb kolle inimeste ja siinse maailma eest hoopis, kuid aitäh manitsemast ja hoiatamast. Krt nüüd hakkas küll hirm, appiiii Exclamation , ja koll tuli ka kallale praegu Surprised Shocked .Kas oled teispoolsuse spetsialist? Shocked , siis seleta ometi meilegi kõike lähemalt, mis neil kollidel seal kõik on ja ei ole, ruttuuu..., koll sööb mu kohe ära. Shocked Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
flywinter
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Apr 09, 2004 9:43 pm    Teema: Vasta viitega

Mul tundus, et sa räägid asjadest millest sa tead vähe või ei tea midagi. See tuleb edevusest. Koll võib ka kuningatütar olla.
Tagasi üles
flywinter
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Apr 09, 2004 10:25 pm    Teema: Vasta viitega

Tahaks teada kas anorgaanilistel olendite kohta käib ka alltoodud jutt? Kas neil on ka keha, hing, vaim
Ma tundsin ka ennast solvatuna sellepärast kuna mõtlen sarnaselt. Ei ole mingit viha kollide vastu minus ja seda ei suuda ka keegi mulle tekitada , üritagu palju tahab


Tsiteerin::
Harri Kingo, Harri.Kingo@mail.ee, 05.04.2004 07:17
Udras: _Aga kuidas suhtub Sinu kolmikjaotus "keha - teadvus - vaim"
trafitsioonilisse kolmikjaotusse "keha - hing - vaim"?_

Kena, et lugedes kaasa mõtlesid ja küsida taipasid. Ma arvan, et hing pole siiski päris see, mida selle mõiste all on harjutud mõtlema. Hinest arusaamine tuleneb suuresti meie keelest ja selle traditsioonilisest kasutusest. Traditsiooniliselt seostatakse hinge inimese tundeeluga. Ka eesti keel oma kasutamisharjumustes tingib sellist arusaamist - "hingeline", "hingestatud" on sõnad, mis kaheldamatult tähistavad midagi tundelist.

Eks inimene ju märkas isegi, et kolmik "keha, hing ja vaim" ei paku selgitust, kuhu panna kõik see, mida inimene emotsionaalselt läbi elab. Ja nii oli ainus loogiline lahendus - mida hakata peale tundeeluga? - liita see kuidagi inimese hingega. Et hing on see, mis elab läbi, tunneb, mis kas valutab või hõiskab vms.

Samamoodi on talitatud inimese intellektiga. Taas - "keha, hing ja vaim" ei jäta nagu inimesele eriti kohta, kuhu oma intellekt selles kolmikus panna. Ja talitati samalaadselt: kui tundeelu liideti hinge juurde, siis intellekt seostati samalaadselt vaimuga. Tänaseski keeles tähistavad mõisted "vaimne", "vaimne töö", "vaimne inimene" tavakasutuses sageli midagi-kedagi, kes tetgeleb intellektuaale tegevusega ja intellektuaalset.

Miks meie emakeeles nii just välja kujunes, tuleneb ilmselt esimestest Piibli tõlkijatest ja nende sõnavalikust, ka kristlikust teoloogilisest traditsioonist. Läbi Piibli sõnakasutuse ja kristlike arusaamade läks selline sõnadele tähenduste omistamine ka meie keelde ja seda keelt me tänagi nii kasutame - hing seondub automaatselt tundeeluga, vaim aga intellektuaalse tegevusega.

Sul on õigus, minu arusaam on veidi teine - vaatlengi inimest (nagu artiklistki loed) kolmesena: "keha - teadvus - vaim". Vaim on too jumalik olemine, mis annab inimesele elu ja nagu märkad, pole vaja minu lähenemise puhul omistada jumalikule Vaimule mingeid intellektuaalseid omadusi - teadvus ongi üldisemalt see, mida siin võiks intellekti all mõista. Hing aga vabaneb selle arusaama kohaselt talle omistatavast tundeelust. Hing on see kogum väärtusi, mille inimene omistab oma eluajal. Hing on jumaliku Vaimu ja inimliku teadvuse elupikk ühisloome. Piltlikult - hinge aluseks on jumalik Vaim inimeses, inimese intellekt aga loob oma väärtuste äratundmisega hinge reaalsuse - tegelikustab inimhinge kui selle väärtuste kogumi, mida eneses kanname ja millest oma elus juhindume.

Et hing on oma olemuselt ja aluselt jumalikku päritolu, siis see välistab, et hing tundleks mingites emotsioonides, ihgades ja vaevades. Teiseks välistab selline hinge vaimust pärinemine selle, et hing saaks endas kanda mingeid valeväärtusi. Jumalik ei võta vastu midagi väärat või valet. Hinge väärtused on mõistetavad kui meie moraalsed ja eetilised väärtused, mille me omandame eluajal ja millest juhindume.

Nagu vaim ja intellekt loovad oma kostöös hinge, nii loovad keha ja teadvus oma koostegevuses inime emotsioonide maailma. Keha ka Vaim aga moodustavad meie energeetilise olemise. Kolm - keha, intellekt ja Vaim - annavad selle, mida olen nimetanud siin inimese isiksuseks.
Tagasi üles
Koll
Hall päike
Hall päike


Liitunud: 2 Apr 2004
Postitusi: 55

PostitusPostitatud: Laup Apr 10, 2004 11:45 am    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
Tahaks teada kas anorgaanilistel olendite kohta käib ka alltoodud jutt? Kas neil on ka keha, hing, vaim
Ma tundsin ka ennast solvatuna sellepärast kuna mõtlen sarnaselt. Ei ole mingit viha kollide vastu minus ja seda ei suuda ka keegi mulle tekitada , üritagu palju tahab


Et seda täpselt teada saada, tuleb inimesel nendega ise kohtuda.üks tark õelnu, et" oma kogemus olla kõikse parem õpetaja", tuleb nendega silmast-silma kohtuda, ega muud üle jää Twisted Evil .ainult karta on, et pärast on isu lännu, teada tahta, kas neil on hing või ei.kui siin hakata neid lahkama ,siis see jääb vaid teooria ja kujutluse tasandile nende jaoks, kes ise ei ole neid kohanud, ja kollid tulevad ise, kui vajalikus peavad inimest külastada.NB!kuna nad külastavad ise, siis vaevalt elutu ja hingetu seda teeks. keha aga on vastavalt anorg.olendi sageduse kohane, mis inimese jaoks segane värk, kuna nonde keha pole teps mitte üts lihha hunnik, nagu inemestel. Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
maasugu
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 8 Apr 2004
Postitusi: 45
Asukoht: omailmas

PostitusPostitatud: Laup Apr 10, 2004 2:22 pm    Teema: Re: Anorgaanilised olendid Vasta viitega

ork kirjutas:
Arxosele

Kui inimene on orgaaniline olend, siis Castanedat lugedes tekkis mul
mõte, et anorgaaniline olend on mingi kivi või liiva vaim-anorgaaniline
aine. Uurisin kivivaime, et jõuda jälile neile poistele. Aga ei saanud
pihta, ei näinud kedagi.


siin on ilmselt mõistetes väike segadus tekkinud. Castaneda peab anorgaanilisuse all silmas organismi ehk füüsilise keha puudumist (nagu eelpoolgi lugeda), mitte loodusteaduslikus mõttes anorgaanilise elutaloodusega – kivide, mineraalidega seotud energiaid. minu teoreetilist arusaamist mööda on need kaks täiesti eri asja. selles mõttes on Castaneda (või don Juani) vastav mõiste mõnevõrra ebaõnnestunud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
ork



Liitunud: 20 Dets 2003
Postitusi: 1270

PostitusPostitatud: Laup Apr 10, 2004 3:25 pm    Teema: Vasta viitega

maasugule

veel sellest Castaneda-värgist.
kui mäletad, siis need anorgaanilised olendid ka õpetasid teda. ta käis mingis kollases maailmas.

mul on samasugune kogemus. hakkasid mingid olendid unenägudes külas käima ja õpetama. erinevaid asju.
vahel päris argiseid ja vahel põhimõttelisemaid.
alati kui tagasi tulin sealt maailmast, kus vestlus toimis, oli see selline sügavusest pinnale tulemine.
nagu väga sugavast kaevust maapeale tõusmine.

siis mul tekkiski mõte, et see on mingi omaette maailm. või nagu Tokroda ütleb: sagedus.
täpselt ei tea, milline tema skaalal.
ikkagi oli kogu aeg tunne, et see on mingi mineraalide maailm.(mingi kristalli tasand).
siit ka selline jutt, mis oli ennem kirja pandud.

huvitav oleks teistega muljeid vahetada, kellel on olnud samasuguseid kogemusi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum MSN Messenger
maasugu
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 8 Apr 2004
Postitusi: 45
Asukoht: omailmas

PostitusPostitatud: Laup Apr 10, 2004 7:21 pm    Teema: Vasta viitega

sellest ajast on omajagu vett merre voolanud, kui Castanedat loetud sai, aga mäletan, et nõiad allutasid ühe või rohkem anorgaanilisi olendeid oma tahtele ja hakkasid nende energiat oma huvides ära kasutama. anorgaanilisest olendist sai nõia abivaim ehk ally. kollase maailma kohta ei mäleta enam midagi täpsemat öelda, seal oli neid maailmu ja tasandeid ikka päris arvukalt ja iga uus raamat avas justkui uue horisondi.

isiklikud kogemused nõiduse vallas paraku puuduvad, sest vähemalt seni pole jätkunud sihikindlust ja tahtejõudu endas vastavaid oskusi välja arendada. ja kõigil pole selleks vist eeldusigi. aga nõiduse teema on nii või teisiti alati huvi pakkunud. võibolla jõuan käesoleva foorumi abil vähehaaval ka praktilisele nõidusele lähemale, kuigi hetkel puudub ühene ettekujutus, kuidas see just võiks toimuda. aga kunagi ei või teada.

igatahes on kohutavalt hea meel, et niisugune virtuaalkeskkond eksisteerib ja et selle üles leidsin.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
flywinter
Külaline





PostitusPostitatud: Laup Apr 10, 2004 8:33 pm    Teema: Vasta viitega

Castaneda raamatute järgi pole eesmärk nõiaks saamine. Esimeses etapis õpitakse kogumispunkti nihutamist unenägemise kaudu. Teine etapp on nägemuste tekitamine ärkvel olekus. Ja sellest peaks arenema jõujooks mis on kolmas etapp. Igatahes ei saa etappe vahele jätta. Kui unenägemine on omandatud, siis tuleb tekitada nägemused ärkvel olles. Siis osa teadvust loovutatakse abivaimule. Näiteks jõujooksu puhul, nägemismeele tasemel on täielik pimedus, teadvus liigutab keha, aga abivaim juhib keha nii et täielikus pimeduses ei komistata ühegi kivi ega puu otsa metsas. Teadvus siis nagu täidab mitut ülesannet eraldi kuid arvestab tervikuga. Seda võib ettekujutada ka ilma seda kogemata. Näiteks kohapeal jooks ja siis mingi muu jõud veel nagu juhib keha kõigist nendest takistustest mööda tekitades liikumissuuna. Unenägemises tuleb jõuda sellise etapini kus need anorgaanilised tahavad oma maailma tõmmata, see on näitaja et isiklikku jõudu on palju. muidu nad ei tahaks tõmmata. ja sel momendil tuleb teha kannapööre ja hakata õppima nägemuste loomist ärkvel olekus. siis tuleb jõujooks ja sealt edagi veel palju etappe. mul tundub et enamasti jäädaksegi sinna unenägude tasemele, õpitakse kogumispunkti liigutamist ja sellega asi piirdub. nii võib küll saada nõiaks aga mitte sõjameheks
Tagasi üles
wudu
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Juun 22, 2005 10:14 am    Teema: Vasta viitega

Kas see kes mind on viimased 8-9 aastat rünnanud vahelduva eduga on mingi anorgaaniline olend?Ma olen temale jaganud pikki rusika ja küünarnuki löögi seeriaid ,kuid pole tabanud.Kuid viimane kord (paar nädalat tagasi)sain ta kaela haardesse ja siis nägin enda kohal seina peal pingit heledat varju.Kui varem üritas ta mind läbi voodi surude siis viimane kord hakkas mind voodis loopima.Kui varem enne otsest rünnakut tuntsin,et olen nagu halvatud ja tuntsin tugevat füüsiliselt hirmu siis viimane kord tuntsin huvi mis kurat nüüd toimuma hakkab.Varem oli temal kohutav jõud aga nüüd kui ta kaela haardasse sain siis ta tundus nii nõrgana.Esimesed rünnakud toimusid praeguse korteri ühes toas siis ma kolisin uude korterisse ja seal ründas.Siis ma kolisin jälle ja jälle ründas.Nüüd olen jälle oma vanas korteris kuid teises toas ja taas rünndas.Viimase rünnaku ja eelviimase rünnaku vahele jäi üle kahe aasta.
Tagasi üles
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Kolm Aug 03, 2005 4:13 pm    Teema: Vasta viitega

Tàiesti juhuslikult selgus yx ilmselt ammu kasutusel, aga siiani avastamata rynnakuviis, mida tehakse anorgaaniliste jòu pealt.
larvid ryndavad nii, et nad rikuvad sisemaailma mustri ja asendavad selle iseenda mustriga. kui juudid tegutsevad 5-nda tasandi pealt, siis larvid 6nda pealt.
rynnak vòib muude asjade hulka àra kaduda, nii et seda isegi ei màrka, aga kui asi avalikuks tuleb, tekitatkse illusioon, et keegi omadest sigatseb, kas on teinud diili vòi mis iganes.

ise enda mustrit kontrollida on yliraske, aga keegi teine saab asja siis kontrollida, kui sa tead, mis peab olema ja annad kàsu jàrele vaadata, mis on. kui selgub, et pole see, mis peaks, siis on larvikahtlus olemas.

ja lahti saada asjast on kah raske, sest larvidel on vàga tugev muster.
yx vòimalus on lasta kellegi vàga tugeval lihtsalt see muster yle kirjutada, aga seda saab teha mitte enda mustri pealt, vaid ylekirjutaja peab seda tegema enda mustri pealt. see tàhendab, et asendama riktud mustriosa enda mustriga.
kuna tervik on niikuinii lòhutud, siis on kellegi tugeva tegija mustrijupid igatahes paremad kui mingi anorgaanika.

ja tyhja kohta jàtta ei maksa (noh, et lihtsalt lòhud và¶ja), sest on ju teada, et kui kohe mingit auku ise tàis ei topi, siis topitakse và¶jastpoolt ja seda và¶imààramist siis, et mis sinna topiti, pole kah vaja.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Natuke
Külaline





PostitusPostitatud: Kolm Aug 03, 2005 4:21 pm    Teema: Vasta viitega

Kas kuulajate ja kaasanoogutajate põud tekib siis, kui larvid kuuendal tasandil möllavad?
Tagasi üles
Tüünas
Arengumaag


Liitunud: 13 Märts 2004
Postitusi: 2299
Asukoht: omaette

PostitusPostitatud: Kolm Aug 03, 2005 4:29 pm    Teema: Vasta viitega

mulle tundub, et mitteteadlikud osad endast on nagunii kellegi mitteinimliku kasutada. põhimõtteliselt peaks naine suutma arvet pidada, millise mehe mustrit mingi tema maailm kannab.

kui naine avab ennast teadlikult ja mees saab üle kirjutada mingi piirkonna mustri, pole olenditel enam kohta selles maailmas.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Aug 03, 2005 11:48 pm    Teema: Vasta viitega

TÄPSUSTUS.
Juudid mõllavad 4 reaalsuses.
Sortsid 5 reaalsuses.
Mõrdikad 3 reaalsuses.
Kaheksajalg (jehhoova) 2 reaalsuses.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
skyzer
Arengumaag


Liitunud: 10 Sept 2004
Postitusi: 1371

PostitusPostitatud: Laup Aug 06, 2005 3:21 pm    Teema: Vasta viitega

Minu arvates on see otsetõestus, et paratasandid ja nende tugevad gängid kes elavad sealses maailmas, ei eksisteeri. Haldjanool ütles et juudid on viiendal tasandil, aga tokroda ütles et neljandal tasandil.

Kust üldse võetakse neid numbreid, kes mis tasandil elutseb?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Faxaros
Parasiit


Liitunud: 15 Juun 2004
Postitusi: 621
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Laup Aug 06, 2005 7:20 pm    Teema: Vasta viitega

Skyzer, see värk on sulle juba kinnisideeks saanud Laughing
_________________
Nii jumal kui ka ateism on kõik üks mõtlemise keeld. Keeld mõtelda etteantust ja saavutatust üle ja kaugemale.
Ignorantsus, kus usuvastasus on endistviisi kristlik, ning objektiivne, erapooletu tõlgendus loomult nihilistlik.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
wudu
Külaline





PostitusPostitatud: Nelj Sept 01, 2005 12:35 am    Teema: Vasta viitega

wudu kirjutas:
Kas see kes mind on viimased 8-9 aastat rünnanud vahelduva eduga on mingi anorgaaniline olend?Ma olen temale jaganud pikki rusika ja küünarnuki löögi seeriaid ,kuid pole tabanud.Kuid viimane kord (paar nädalat tagasi)sain ta kaela haardesse ja siis nägin enda kohal seina peal pingit heledat varju.Kui varem üritas ta mind läbi voodi surude siis viimane kord hakkas mind voodis loopima.Kui varem enne otsest rünnakut tuntsin,et olen nagu halvatud ja tuntsin tugevat füüsiliselt hirmu siis viimane kord tuntsin huvi mis kurat nüüd toimuma hakkab.Varem oli temal kohutav jõud aga nüüd kui ta kaela haardasse sain siis ta tundus nii nõrgana.Esimesed rünnakud toimusid praeguse korteri ühes toas siis ma kolisin uude korterisse ja seal ründas.Siis ma kolisin jälle ja jälle ründas.Nüüd olen jälle oma vanas korteris kuid teises toas ja taas rünndas.Viimase rünnaku ja eelviimase rünnaku vahele jäi üle kahe aasta.
    Paar ööd tagasi toimus uus rünnak. Ma ei tea kas oli sama tegelane, sest see kord nägin teda musta koguna enese kohal. Kuid allgas täpselt nii nagu alati
    Kuid see kord sain ta kätte.Kui hakkasin teda lähemalt vaatama oli minu ees üks mu vägagi tuttav naisterahvas ja mina praktilise poissmehena kui nägin naisterahvast oma voodis keerasin temale taha
    Kuid hommikul hakkasin mõtlema huvitav kellele ma taha keerasin?Kas see tegelane võttis enesekaitseks selle vägagi tuttava naise kuju või on nende rünnakute taga olnud alati see vägagi tuttav naisterahvas?
Tagasi üles
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Reede Sept 29, 2006 11:47 am    Teema: Vasta viitega

Enda arust ma sain pihta kust mind rünnati nii nagu ma siin eelnevalt wuduna kirjeldasin. Ja isegi jõudsin enda arust ka sellele pihta kes see rünndaja oli ja mis ta minust tahtis.
kuid hiljuti ma tundsin tuttavat tunnet ja ma jäin huviga ootama mis nüüd juhtub. Ja vaikselt valmistusin võitluseks. Sest kogemus ütles seda. Kuid oh üllatust, rünnakut ei toimunudki. Vähemalt tunnetatavat. Tundsin, et keegi on mu selja taga ja midagi ronis voodisse. Ma ei viitsinud ringi keerata ja sirutasin oma käe selja taha. Ma puudutasin kellegi koonu mis meenutas mõne suure koerlase, kas koera või hundi koonu. ja ma siis mängisin temaga siis, käsi ta lõugade vahel. Ning tema mängis minuga, naksas mu kätt õrnalt nagu lemmik loomale kohane.
Mingi aja pärast tüütas see mind ära ja ma tahtsin näha kes ta on. Võtsin ta kaela ümbert kinni ja tõmbasin ta üle enda. Ning mu üllatus oli suur kui suure koerlase asemel maandus mu kõrvale varss.
Tagasi üles
lola
Arengumaag


Liitunud: 20 Nov 2006
Postitusi: 477

PostitusPostitatud: Nelj Dets 14, 2006 1:18 am    Teema: Vasta viitega

anorgaanilistega pidi midagi taolist olema, et kui sa nendesse halavasti suhtud või kardada neid siis nad seda ka on. kui suhtud positiivselt siis on nad sõbralikud
ehk siis ... kuidas koer kylale, nõnda kyla koerale...
põhimõtteliselt sa saad seda mida tahad. kui tahad et nad oleksid kurjad siis nad seda ka on.
seega ei tasu nendega astuda yhendusse halva eelarvamusega. pigem olla meeldivalt häälestatud Smile
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 31, 2007 11:40 am    Teema: Vasta viitega

Arxos kirjutas:
Üks tegelane ütles mulle, seo punane rätik ...... külge

Midagi jäi nagu arusaamatuks
Tuli välja, et tuleb siduda punane rätik ümber jala ( ma arvan, et võib ka ümber käe )
Noh vist, et nagu pitsitaks natukene, siis kui keegi ründab, keskendud sellele pitsitus tundele ja see aitab sul püsida füüsilis maailmas

Punane rätik - ma ei tea, et miks just punane, aga nii ta ütles Rolling Eyes
äkki kellegil on mingi mõte


Kas keegi on sellega kokku puutunud või oskab seda lahti seletada, millega siin tegemist on?
ning kust selline asi alguse on saanud, et seo punane mingi asi ümber millegi.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> Võitlus Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele Eelmine  1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group