Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsőnumite lugemiseks logi sissePrivaatsőnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Värvitu Ringvool ja seadus
Mine lehele 1, 2  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-SĂĽsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Jan 22, 2007 1:02 am    Teema: Värvitu Ringvool ja seadus Vasta viitega


Keerisväravad nagu kaks koonust, millede vahel helendav kera

Eelteadmine: Keerisväravad.
Keerisväravaid näeme, meie eesti maagid nagu kaks koonuselist keerist oleksid tippupidi koos. Nende vahel on helendav kera. See on element, läbi mille saadab inimene omi vaimu ja hingeosasid sisemaailmast välismaailma ja kutsub neid tagasi. Ühe keerisega tõmbab ta hingeosasid välismaailmast sisse ja teisesega saadab sisemaailmast välismaailma. Tavaliselt on nii, et kui inimene hakkab mingit tööd tegema, siis võtab vastava hingeosa, mida on selleks tööks vaja oma sisemaailmast ja viib välismaailma. Nüüd, kui töö on lõpetatud, siis tõmbab inimene selle hingeosa oma sisemaailma tagasi. Kui keerisvärava väljastav pool on katki, siis inimene muutub saamatuks, Ta ei saa enam töödega hakkama. Ta ei suuda omi oskusi välja tuua, aktiviseerida. Kui tagasitõmbe keeris on vigastatud, siis inimene ei saa oma hinge tagasi tõmmata, kui töö on lõpetatud. Näiteks kui kunstnik maalib pilti ja ei tõmba oma hingeosa tagasi peale tööd, siis ajajooksul ta tunneb, et on ennast tühjaks maalinud. Ja samas ta ei suuda neist piltidest loobuda. Inimene võib ka võõraid hingeosasid tõmmata oma sisemaailma ja laenutada omasid välja. Aga ta peab teadma värvitut seadust.
Seadus: Oma on igavene, võõras ajutine.
Maailmas on nii, selleks, et areneda, vajame korraks midagi võõrast. See annab meile kogemuse, inspiratsiooni, mille ajendil hakkame arenema. Toome lihtsa näite: Elab metsas suguharu. Nad elavad oma igapäeva elu. Teevad käsitsi põllutööd, majad on lihtsad, mingid hütid. Nad ei oskagi unistada paremast elust. Nüüd, kui võtta üks pärismaalane ja viia korraks arenenumasse ühiskonda, siis ta saab tunda uusi heaolusid. Kui ta tagasi viia, siis on tal see mälestus alles. Ta tahab nautida neid hüvesid edasi, mida ta kõrgemas tsivilisatsioonis nägi. Nüüd hakkab ta arenema ja pingutama, et luua samad hüved. Ta on omas ühiskonnas teadlane, leiutaja.
Värvitu maag: Sama tehnoloogiat kasutab ka maag oma õpilaste puhul. Värvitut maagi tunnemegi ära, kui inimeste arendajat. Tavaliselt annab ta oma õpilasele mingi hingeosa kasutada. Nüüd õpilane avastab endas mingi võime. Ja kui ta on seda piisavalt kasutanud, maitse suhu saanud. Tavaliselt läheb siis inimene veidike ülbeks. Elus on ikka nii, kui inimene kasutab midagi kõrgemat, kui ta enda tase võimaldab, siis ta ei käitu eriti eetiliselt. Ja nüüd võtab maag oma hingeosa tagasi. Aga õpilane on harjunud selle oskusega elama. Loomulikult on tal algul paha, et kaotas võime. Aga siis ei jää muud üle, kui hakata endas sama oskust välja arendama. Osad õpilased ei hakka ennast arendama vaid otsivad kedagi, kellelt seesama oskus jälle laenuks saada. Sellised inimesed tunneme ära hädaldajate ja virisejatena.
Aga kahjuks on nii, et enamus saajaid ei taha anda võõrast vara tagasi, nad peavad seda enda omaks. Nad võivad seda jõuga kinni hoida (vangistada võõra hingeosa) Aga see ei aita neid. Sest välismaailmas on igal hingeosal oma kindel eluiga.
Kuidas see toimib? Vaatleks energeetilist pilti.
Iga osa, mis on loodud, toitub tema loojast. Kui osake on looja mõjusfääris, siis ta kasvab. Näiteks inimese hingeosa kasvab, kui ta asub inimese enda maailmas. Ehk teisisõnu, inimene kasutab ise oma võimet. Nüüd, kui ta laenutab selle välja, siis katkeb osal toite side ära. Nüüd ta enam kasvada ei saa. Aga ta hakkab kahanema. Mida rohkem ta tööd teeb, seda rohkem ta energiat kulutab ja seda väiksemaks ta jääb. Nüüd, kui osake on vangistatud vöörasse maailma, siis lõpuks muutub ta väiksemaks, kui võõra maailma tihedus. (iga maailm koosneb materjalist, milleks on väiksed punktid. Nagu kristallis aatomid.) Seega hingeosake on väiksem, kui antud maailma materjali kahe punkti vaheline kaugus. Nüüd jääb mulje, nagu see osake sureks ära võõras maailmas. Tegelikult lipsab ta nähtamatult välja ja suubub oma looja juurde tagasi. Tavaliselt osake ei lähe enam kunagi sinna maailma uuesti tagasi, kus ta orjastati. Ehk orjastaja ei saa kasutada enam seda osa, mida ta on kord kasutanud.
Selleks, et pikendada võõra osakese vangistuse aega on vaja orjastajal suurendada oma maailma tihedust. Seda tehakse nii, et kogutakse toetust. Näiteks orjastaja on kelleltki hingeosa pätsu pannud. Nüüd otsib ta niinimetatult kaitset. Räägib, kuidas see inimene (hingeosa omanik) ahistab teda. Tahab ta energiat endale. Ja nüüd annavad kergeusklikud oma toe orjastajale. Selle toega orjastaja tihendab oma maailma ja pikendab oma ohvri piinasid. Jah, kui inimese hingeosa on vägivaldselt kellegi käes teeb see hingepiina. Siis on teine võimalus toetuda süsteemile. Kui üldine moraal lubab teha sigadusi, siis orjastaja toetub moraalile. Väga hea näide on mõningates kultuuride üks moraal: Lapsed peavad oma vanemate sõna kuulama. Missest, et nad on juba täiskasvanud. Sedasi saab ju laste hingeosasid oma käes hoida. Samas saab ka riigi seadustele toetuda, kui need on valesti kokku pandud. Näiteks vanasti oli talupoeg mõisniku omand. Siin sai mõisnik endale lausa uue hinge kokku panna. Sama süsteem toimib tänapäeval mõningates firmades. Firma omanik saab ahistada töötajat firma energiaga.
Hingeosasid ei röövi mitte ainult inimesed, vaid seda teevad tihti ka parasiitvisuaalmaailmad ja parasiit egregor. Näide: usundid. Tihti luuakse usund mitte inimese vaimu arendamiseks, vaid inimeste valitsemiseks. Kõik need inimesed, kes toetavad antud süsteemi. (nad loodavad ju kasu saada) annavad oma juppe visuaalmaailma kasutada. Ja nüüd vastavalt süsteemile võib mõni muutuda orjastavaks. Need on need süsteemid, kust ei lubata inimest lahkuda. (loomulikult, kui inimene lahkub, peab enda käes oleva vöörvara tagastama). Ja siis loob süsteem hirmuäratava pildi sellest, kuidas inimene hävib ilma temata. See ongi katse inimese hingejuppi enda kasutuses hoida väe võimuga. Aga värvitu maagia kehtib ka süsteemide, visuaalmaailmade puhul. Ega nemadki suuda inimesi lõpmatuseni enda lõa otsas hoida. Ja siis värvatakse järjest uusi liikmeid, et tihendada egregori. Aga ikkagi tuleb lõpp. Tavaliselt tuntakse ajaloos seda revolutsioonide nime all.
Kuidas toimib see seadus igapäeva elus? Igaüks on tundnud hingelist traumat. Selle käigus röövitaksegi ära mingi hingeosa. Nüüd, kui inimene on sellest üle saanud, siis on jupp tagasi tulnud. Ja ka abielu lahutus vajab aega. Abielu jooksul ju paljud hingejupid lähvad partnerile üle. Tahestahtmatult toimub hingede segunemine. Nüüd, kui inimesed enam hingevalu ei tunne, siis on jupid läinud omanikele tagasi. Ja lahutus on toimunud ka energeetiliselt (hingeliselt)
Muideks tihti tekib inimesel soov kätte maksta. Kättemaksu käigus tahetakse lüüa orjastaja maailma auk, et vabastada oma hingejupp. Aga me ei tohi siin segamini ajada sellega, et ka orjastaja tahab niinimetatult kätte maksta, röövimise eesmärgil. Vahe on selles, et Kui inimene on oma jupi tagasi saanud, siis unustab, ehk andestab. Orjastaja ei andesta kunagi. Ta on pidevas näljas.
Soovitus rahvale: Kui keegi on teile midagi andnud ja küsib tagasi, siis andke. Kui te ei tagasta õigeaegselt, siis te enam uusi laenusid teha ei saa. Ei anta uusi kogemusi. Ja samas, kui teie käes on võõras vara, siis ei saa te oma isiklikku osa välja arendada. Te raiskate oma arengu aega. Aga kui ei arene, siis kukute arengu tsüklist välja. Ja kui keegi ei taha teie oma tagasi anda, siis tõmmake jõuga. Ärge haletsege. See ei ole kasulik ei jupi omanikule, ega kasutajale.
Inimene, kes kergesti andestab, oskab oma jupist tõmmata energia tagasi. Siis muutub ta Osake väikseks ja tuleb ka tagasi.
Ja selle seaduse valguses saame teada põhjuse, miks me ei saa elada igavesti. See keha, mis meil on, on antud ju planeedi poolt.

Lõppsõna.

See raamat oli väike sissejuhatus maailma ja inimese vaimsest ehitusest. Need on teadmised, mida igaüks peaks mäletama. Aga me oleme need unustanud ja meie isiklik mälupank ei ole hetkel avatud. Meie, eesti maagid loodame, et suudame taaselustada inimeste ürgsed teadmised, et siis saaksid inimesed luua ilusa turvalise ühiskonna, kus saaksime nautida looduse, maailma kogu ilu, arendada iseennast ja hoolitseda oma laste ja alamate eest, nii, et me ei peaks häbenema omi tegusid tulevikus.
Jätke meelde: Te olete targemad, andekamad kui te oskate endale hetkel ette kujutada. Teis on meeletu suur jumalik potensaal ja erilised võimed, mida peate taasavastama endas.

Järgmises raamatus kirjutame meeskonna tööst.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Püh Apr 15, 2007 11:10 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Kayaman
Sinine päike
Sinine päike


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 946

PostitusPostitatud: Esm Jan 22, 2007 9:39 am    Teema: Vasta viitega

Tubli olid, et hakkama said.
Tajun nüüd ise ka sündmusi mis valu teevad meenutades. hingamisega saab selle valu kustutada, siis tulevad ka jubinad tagasi. Kui järgele möeldes kriisisituatsioonile enam valus ei ole,siis järeldan et oled oma tagasi saanud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
mel
Arengumaag


Liitunud: 25 Nov 2006
Postitusi: 829

PostitusPostitatud: Esm Jan 22, 2007 3:31 pm    Teema: Vasta viitega

JÕUDU sulle toki.Sest see mille sa meile annad saad sa niii kui nii tagasi.Aga ma räägin igaks juhuks enda eest ainult.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Metsamees
----------------------------


Liitunud: 29 Märts 2006
Postitusi: 359
Asukoht: Metsas

PostitusPostitatud: Esm Jan 22, 2007 4:13 pm    Teema: Vasta viitega

mel kirjutas:
JÕUDU sulle toki.Sest see mille sa meile annad saad sa niii kui nii tagasi.Aga ma räägin igaks juhuks enda eest ainult.

Ă•igesti teed.
Mitte et ma su sõnades kahtleks (ma seda energia jms asja väga täpselt ei jaga, aga enam vähem kujust saan aru, ma arvan),
aga lõpp kokkuvõttes saab iga üks ainult ise enda eest rääkida,
mitte keegi teine ei saa meie eest teha ära meie asju, või ei tohiks vähemalt.
Ja ise ei tohiks teiste asju nende eest ära teha, natuke võib aga mingi piirini.

Mitte mingi energia ei ole sellega seotud, no võibolla on ka, aga minu mõtte seisneb selles et:

Kui teed teiste eest asju ära, sa tegelt ei aita neid, sa teed nad nõrgaks, endast sõltuvaks.
Ja kui sa kaod ära ja nad peavad hakkama ise midagi tegema siis on nad päris pees.

Sama käib ka enese kohta.

Ise saad selle liigse tegemise käigus tugevamaks, targemaks või murdud pinge all (sellel juhul on tegijal ja seljas sõitjal jama kaelas).
Teine aga jääb nõrgaks, lolliks ja läheb veel nõrgemaks ja lollimaks.

Päris tingimatta nii ei ole võibolla, aga mulle tundub et enamvähem kõik käib umbes nii moodu.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Metsamees
----------------------------


Liitunud: 29 Märts 2006
Postitusi: 359
Asukoht: Metsas

PostitusPostitatud: Esm Jan 22, 2007 4:21 pm    Teema: Vasta viitega

Ja näide ka ajaloost (tundub et olen seda ka varem näitena toonud):
Aadlid viikingite ajal kasuasid laeva orje et oma laevu tuule vaiksel ajal edasi liiutada.

Viikingid aga sõudsid oma mürakat laeva ise, mitu kuud kuni aastaid sõudsid seda laeva, ja kui jõudsid oma sihtmärgini tulid maha kui lihamäed.
Aadlid olid aga mannetud makaronid, kes kergelt viikingite väegevuse ees purunesid.

Ainus rahavs keda ma tean, kellele on antud aint hirmust nende ees maad.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Aare
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Jan 22, 2007 4:34 pm    Teema: Vasta viitega

Peab kül ütlema et loogika on olemas,aga väike.eelmine aasta lõpupoole said busmanid õiguse pöörduda tagasi oma ajaloolisele kodupaigale kalahari kõrbes,nad tunnistasid,et seal kus nad vahepeal elasid oli praktilisi mugavusi rohkem ja elu lihtsam,aga sellest hoolimata tahtsid tagasi oma primitiivsete elutingimuste juurde.
Tagasi üles
mõtiskleja
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 2 Veeb 2006
Postitusi: 37

PostitusPostitatud: Esm Jan 22, 2007 4:46 pm    Teema: Re: Värvitu maagia Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Ja samas, kui teie käes on võõras vara, siis ei saa te oma isiklikku osa välja arendada. Te raiskate oma arengu aega.


Kuidas enda sisse kuhjunud võõrast varast vabaneda? Kas lihtsalt läbi mõelda ning endale käsk anda, et kõik võõras enda seest välja ja omanikele tagasi?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Aare
Külaline





PostitusPostitatud: Esm Jan 22, 2007 4:50 pm    Teema: Vasta viitega

Just,vahest on tunne,nagu püütaksegi mingit võõrväge sisse süstida,et siis selleabil kontrollida.
Tagasi üles
viplala
Arengumaag


Liitunud: 19 Juun 2004
Postitusi: 2042
Asukoht: sõawäljal

PostitusPostitatud: Esm Jan 22, 2007 5:28 pm    Teema: Vasta viitega

väike pealkiri tänases Äripäevas: ärge raisake aega teiste elu elamisele
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Jan 23, 2007 1:22 am    Teema: Re: Värvitu maagia Vasta viitega

mõtiskleja kirjutas:
Kuidas enda sisse kuhjunud võõrast varast vabaneda? Kas lihtsalt läbi mõelda ning endale käsk anda, et kõik võõras enda seest välja ja omanikele tagasi?
Unustad vöörad probleemid, püüad ise teha enda asju, mitte teiste kraesse veeretada.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Teis Jan 23, 2007 6:24 am    Teema: Re: Värvitu maagia Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
mõtiskleja kirjutas:
Kuidas enda sisse kuhjunud võõrast varast vabaneda? Kas lihtsalt läbi mõelda ning endale käsk anda, et kõik võõras enda seest välja ja omanikele tagasi?
Unustad vöörad probleemid, püüad ise teha enda asju, mitte teiste kraesse veeretada.


Aga kui juhtub ette tegelane, kes ei taha lasta mul ise omi asju teha? Näiteks vanaema, kes pidevalt käib pinda, et andku ma oma must pesu tema kätte, ta peseb ise ära, kuigi ka mul on see võimalus olemas ja ma meelsamini teeks seda ise. Tähendab, et mulle üritatakse vägisi oma juppe sisse lükata, et mind kontrolli all hoida? Kuidas sellest vabaneda?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
Aare
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Jan 23, 2007 3:16 pm    Teema: Re: Värvitu maagia Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
mõtiskleja kirjutas:
Kuidas enda sisse kuhjunud võõrast varast vabaneda? Kas lihtsalt läbi mõelda ning endale käsk anda, et kõik võõras enda seest välja ja omanikele tagasi?
Unustad vöörad probleemid, püüad ise teha enda asju, mitte teiste kraesse veeretada.


Aga kui unustamisega on probleeme,mõni asi lihtsalt on olnud nii tähendusrikkalt mõjuv???
Tagasi üles
Krissu
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Jan 23, 2007 3:35 pm    Teema: Re: Värvitu maagia Vasta viitega

Haldjamees kirjutas:
Näiteks vanaema, kes pidevalt käib pinda, et andku ma oma must pesu tema kätte, ta peseb ise ära, kuigi ka mul on see võimalus olemas ja ma meelsamini teeks seda ise.


Siis ĂĽtled vanaemale, et sa tahad ise oma pesu pesta.
HALLOOO!!!!???
Tagasi üles
Aare
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Jan 23, 2007 3:59 pm    Teema: Vasta viitega

Tegelt on raskuskese selles,et ei tahagi ,kui keegi teine selle su eest ära teeb,aga samas on ilgelt mõtlemisainet,miks ta seda teha tahab.Hää et pesumasinad on olemas.
Tagasi üles
viplala
Arengumaag


Liitunud: 19 Juun 2004
Postitusi: 2042
Asukoht: sõawäljal

PostitusPostitatud: Teis Jan 23, 2007 4:07 pm    Teema: Vasta viitega

mittevajaliku teene osutamisega tekitatakse kunstlikku tänutunnet, et selle läbi imeda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum
Aare
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Jan 23, 2007 4:25 pm    Teema: Vasta viitega

Ma mõistan seda problat laivis:kohe tahaks midagi teha ja olla hea,aga tegelt oled jamas,selle näide on patriotismi ülevoolavus.
Tagasi üles
Aare
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Jan 23, 2007 4:31 pm    Teema: Vasta viitega

Nu näiteks irmsasti tahad kallistada ja hoida üht inimest,toetud olnule,igatsed,oled väsinud ja purjus ja tahad et keegi oleks ikkagi sinuga,aga kui isegi on ja ta ütleb midagi mida sa ootad,ootad ikka rohkem ja rohkem,samas ei saa midagi,sest oled mujal,oma mõtetes ja olekus,lainel mis on illusioon,masturbatsioon,mingi eneserahuldamine asjadega mis kunagi olid.
Tagasi üles
hall kass
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Nov 2005
Postitusi: 1678

PostitusPostitatud: Kolm Jan 24, 2007 12:32 am    Teema: Re: Värvitu maagia Vasta viitega

Krissu kirjutas:
Haldjamees kirjutas:
Näiteks vanaema, kes pidevalt käib pinda, et andku ma oma must pesu tema kätte, ta peseb ise ära, kuigi ka mul on see võimalus olemas ja ma meelsamini teeks seda ise.


Siis ĂĽtled vanaemale, et sa tahad ise oma pesu pesta.
HALLOOO!!!!???


Üks kord seda ütelda on lihtne, kui sellel ka tulemusi on. Aga siin on tegu robotiga, kes juba aastaid mitu korda kuus seda mulle pähe keerata üritab ja mu vastulausete peale vastab lihtsalt, et "sul pole pesemisvõimalust"-ta nimelt on kindlalt veendunud, et vaid pesumasin tähendab pesemisvõimalust, tal on see olemas ja see, et ma asju ikka veel käsitsi pesen, ei meeldi talle, sest "masinaga saab puhtamaks". Nagu vannituba sooja veega ja pesukauss oleks ajast ja arust, eks ole... Kuidagi peab ju olema võimalik roboti kiuksidest igaveseks rahu saada.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Saada e-mail
chirmaa
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 9 Jan 2006
Postitusi: 1058

PostitusPostitatud: Kolm Jan 24, 2007 12:34 am    Teema: Vasta viitega

see kirjeldab rohkem kinnijäämist ja suutmatust tajuda olevikku. võimendub alkoholiga Wink tuttav.
_________________
Mängur
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum MSN Messenger
Metsamees
----------------------------


Liitunud: 29 Märts 2006
Postitusi: 359
Asukoht: Metsas

PostitusPostitatud: Kolm Jan 24, 2007 1:14 am    Teema: Vasta viitega

Pese oma asjad enne teda ära.
Siis esitad puhtad mis iganes asjad ja kui ta ka siis tahab neid veel ĂĽle pesta siis ma ei tea, on problemaatiline.
Äkki ära tee välja, tee nägu nagu poleks olnud.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsőnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-SĂĽsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kőik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group