Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Sinine ülekandeliin ja seadus

 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Dets 07, 2006 2:26 pm    Teema: Sinine ülekandeliin ja seadus Vasta viitega


Kõige ühenduses oleva sisu ühtlustub – kontaktis valitsejaga saab tükikese tema aujärjest

Eelteadmine: Sageduse muundur.
Kõik eksisteeriv, kaasaarvatud inimene ja visuaalmaailmad võnguvad mingis sageduses. Vastavalt võnkumisele on ka selle inimese olek vastav. Selgituseks vaatleks inimese erinevaid põhi oleku sagedusi.
Kui inimese olemus võngub taime sagedusel, siis ta näib meile saamatuna. Ta ei saa iseseisvalt hakkama vajab pidevalt teiste hoolitsust. Kui inimese olemus võngub looma sagedusel, siis käitub ta oma instinktide ajendil. Ta käitub oma tunnete ajendil. Puuduvad enesepidurdus protsessid ja kontrollmehhanismid.
Inimlikul tasandil on neli eristatavat võnkumiste sagedust.
A) Primkalik sagedus. Inimene täidab käske. Teeb nii, nagu boss ütleb. Hea sõnakuulelik käsutäitja.
B) Kiskja sagedus. Inimene näeb igaühes konkurenti, vaenlast. Tal on sisemine tung ennast kehtestada. Tihti norib tüli. Tahab olla parim
C) Soojaverelise sagedus. Inimene tahab olla kasulik. Pingutab selle nimel, et teistele meeldida
D) Haldja sagedus. Inimene tahab kõike teada. Talle peab ära põhjendama, miks nii on.
Siis on olemas ka jumalikud sagedused.
A) ingli sagedus. Inimene tunneb vastutust ja muret kaasinimeste, looduse, loomade jne eest. Ta tahab kõik mured ära lahendada. Muretseb rahva heaolu eest
B) pooljumala sagedus. Vajadus kõike muuta paremaks. Tahab õpetada teisi, kipub juhtima.
C) Süsteemimeistri sagedus. Loob meeskondasid, struktuure, ühiskonna korraldusi. Paneb inimesi midagi ühiselt looma
D) Valgusjumala sagedus. Toob inimkonnale uusi teadmisi. Ta enam ei sekku aktiivselt teiste ellu. Ta lihtsalt annab, seda, mida tal anda on.
Elementaali sagedusel üldreeglina inimene ei saa olla. See on kehale liiga madal. Siis haigestub ja kui seal piisavalt kaua on, siis sureb ära.
Samas me peame teadma, et inimesel on 41 teisikut, 96 vaimuosa 504 hingeosa ja 320 teadvuse seisundit. Nimetame neid lihtsalt aspektideks. Eelnev näide oli maatriksi kohta. Maatriks hüüame üht teisikut, mis koordineerib, juhib kõike teisi teisikuid. See on see, mida me peame inimese Minaks, inimese teadlik osa. Tema osakaal on kõige suurem. Tavaliselt on teisikute osakaal suurem, kui vaimuosade osakaal, vaimuosade osade osakaal suurem kui hingeosadel. Loomulikult, võib olla erandeid juhul, kui inimene toob mingi aspekti esile. Muudab tema osakaalu. See on see osa, mida ta hetkel endas arendab. Samas võivad, üldreeglina ongi inimese aspektid erinevatel sagedustel. Muideks kõrgemal olevad toidavad madalamat. Seega kõrgem olev aspekt saab ümbrusest energiat, või siis teiselt inimeselt, saadab ta selle energia madalamal olevale hingeosale. See mehhanism toimibki, kui sageduse muundur. Aga samas kaks inimest saavad ühendada oma aspektid ainult ühel sagedusel. Ja see seaduspärasus näitabki ära, kuidas saab teiselt inimeselt väge, energiat, teadmisi ammutada. Näiteks vaimne õpetaja tõstab oma õpilase ühe aspekti enda sagedusele ja nüüd toidab ta seda aspekti. Nüüd läbi selle aspekti saab areneda, tõusta inimese kogu ülejäänud hing (juhul, kui inimene tähtsustab endas seda osa). Ja samas kaotab inimene energiat, kui tema üks aspekt on liiga madalal. Läbi selle aspekti klammerduvad biovampiirid. Nende sagedus on põhiliselt taime sagedus. Nüüd, kui inimene tõstab oma liiga madalal oleva aspekti kõrgemale (arendab), või lõpetab toitmise (keerab kraanid kinni, ei anna sellele osale jõudu, seda teeb nii, et ei pea teda oluliseks), siis vampiirid ei saa talle enam ligi. Nad ei suuda ise kõrgemale tõusta. Me peame teadma universumi sinist seadust:
Seadus: Kõik, mis on ühenduses, nende sisu ühtlustub.
Selle seaduse on universum loonud selleks, et me saaksime maitsta midagi muud peale iseenda töö viljade. Olles maitsnud midagi võõrast ja meeldivat tekib meil soov seda saada pidevalt. Nagu me teame pole midagi võõrast, mis on jääv. Ja kui tahame seda pidevalt, siis peame endas arendama analoogse oskuse endas ise välja. Aga tihti on võõras ebameeldiv. Siis jälle saame teadmise, mille kallal ei tasu meil vaeva näha.
Toome näited: Looduses, kui alfa isane võtab endale mingi emaslooma (loovad paari), siis tõuseb ka see emane juhtpositsioonile. Ta saab automaatselt kasutada selle isase võimu. See kogemus annab loomahingele soovi muutuda ise ka tugevaks.
Nii on ka inimeste maailmas. Kui naine võtab endale rikka mehe, siis saab ta ka ise neid rikkusi tarbida. Loomulikult on erandeid, kus mees on ihne ja ei luba seda naisele. Siin on tegemist sellega, et näiliselt on ühendus (ametlik) aga sisuliselt pole mees naist omaks võtnud. Ka negatiivsed omadused kalduvad paarilisele üle. Näiteks mees on pätt ja kaabakas, siis tihti tullakse karistama naist, kes tegelikult pole midagi halba teinud.
Kõige rohkem on tunda selle seaduse mõju vaimumaailmas. Vahemärkusena, inimene ei ole ainult üks suur topsik. Ta koosneb paljudest topsikutest, aspektidest. Ja ühendus ei pea olema täiuslik, vaid ühendatud on vaid üks või mõni osa inimeses. Võib olla ka, et ühel inimesel on topsik ühendatud mitme inimesega.
Näited: Inimesed on ühendatud saldo energiaga. Saldo energia näitab teeneid. Kui inimene on teinud teistele teeneid rohkem, kui ise vastu võtnud, siis on saldo plussis. Kui laseb ennast teenindada, aga ise ei viitsi midagi teiste heaks teha, siis on tema saldo miinustes. Pluss saldoga inimene on õnnelik, tal alati veab. Miinus saldo omanik on õnnetu. Teda saadavad õnnetused. Nüüd, kui pluss ja miinus saldoga inimesed loovad saldo pealt paari, siis võivad nende saldod neutraliseeruda. Üks kaotab õnne ja teist ei kummita enam õnnetused. Samas, kui pluss saldo inimesel on positiivsus suurem, kui teise negatiivsus, siis võib ta ka teise teha õnnelikuks. Samamoodi kehtib vastupidise variandi korral.
Tihti peale inimesed ühendavad oma emotsioonväljad. Ja seda protsessi on väga hea jälgida. Saavad kaks inimest kokku üks on morn ja teine rõõmus. Ja siis tugevam tõmbab teise samasse emotsionaalsesse olekusse, kus ta ise on. Tihtipeale on gruppe, kus üks inimene võib terve grupi tuju tõsta või rikkuda. Need on väga tugeva emotsionaalväljaga inimesed.
Samas olete pannud tähele, et mõned inimesed ütlevad üht ja sama lauset korraga. Ka siin on tegemist ühendusega. Ühendus toimub mentaalvälja kaudu. Siinjuures peaks mainima, et õpetajal peaks olema tugev mentaalväli. Kui ta lapsi õpetab, siis peab ta toetama seda protsessi oma mentaalväljaga. Vigastatud mentaalväljaga (langenud madalale sagedusele) õpetaja lapsed ei saa aru, tegelevad koerustega ja aine jääb puudulikult omandatuks.
Samamoodi on ka mõistmisega. Olete pannud tähele, et on inimesi, kes loevad raamatut, aga ei mõista. Aga kui seda loeb keegi teine ette, siis jõuab see neile kohale. Nii on ka inimsuhetes. Kui üks inimene on küllaltki hoolimatu teiste suhtes leiab endale partneri muutub järsku empaatiliseks. Ja ka vihkamine, ning õelus on nakkav. Sellisel juhul tõstab üks inimene teise aspekti. Aspekti tõstetakse nii, et õpetaja laskub oma aspekti madalamale. Ühendab õpilase aspektiga. Siis arendab enda aspekti üles. Automaatselt areneb ka õpilase aspekt.
Sinise maagia õpilane, tundlik inimene, kelle sihiks on areng, eriti helesinises häälestuses tunnetab kohe ära teise inimese taseme endaga võrreldes. Kui tekib tal side endast madalama kvaliteediga inimesega, siis tunneb ta ennast kehvasti, läheb närviliseks või tekib jõuetus ja kui kohtub endast parema inimesega, siis tunnetab endas jõu kasvu, enesekindlus tõuseb, tuju tõuseb või midagi muud analoogset.
See omadus on tegelikult varjatud kujul meis kõigis olemas. Väga ilmekalt on seda näha kaaslase otsingul. Tavaliselt on ikka nii, et üks tahab ja teine ei taha. Ka siin toimib sama mehhanism. Himustaja on alati madalamal tasemel kui see, kes ära jookseb. Himustaja saab parandada oma elukvaliteeti teise inimese arvelt. Ärajooksja tunnetab kohustuse, probleemide kasvu ja see tekitabki tahte eest ära lidumiseks. Ja on suhteid, kus ühtepidi himustatakse ja teistpidi vihatakse oma kaaslast. Sellise olukorra puhul on side kahe topsiku kaudu. Ühel on üks topsik plussis ja teine miinuses ning teisel vastupidi. Sellise olukorra puhul peaks inimene lugema plussid ja miinused kokku. Nüüd kui see on tasakaalus, siis on suhe ka aus. Tööd ja hüvesid on ühepalju. Kumbki osapool ei saa pügada. See kes otsib ainult plusse, see inimene on tegelikult teise kukil elaja.
Aga me teame, et inimene ei ole ainult ühe inimesega ühendatud. Inimesed moodustavad ju ahelaid. Näiteks mees ja naine saavad kokku. Moodustavad paari. Nad on õnnelikud. Ja siis tuleb mõni sugulane, enamus variantide puhul on need vanemad, eriti emad. Ja poetavad ennast ka sinna külge. Näiteks, kui külge poogib mehe ema, siis tema madal kvaliteet imeb poja energia miinustesse. Aga seda tunnetab tema naine. Tal tekib tahtmine plehku panna. Ja siin ka põhjus, miks mõni asjalik mees ei leia naist. Ta ema on parasiit, kes on klammerdunud poja külge. Ta imeb ju kogu positiivsuse ära. Naisele enam ei jätku. On ka variante, kus poja edu sõltub ema positiivsusest. Peale ema kadumist läheb ka tal kehvasti. Aga neid variante on väga vähe.
Selle seaduse põhjal mõistame, miks armukese leidmine mõjutab peresuhet. Toome variandi. Mees on tasemel. Ta on edukas ja töökas. Nüüd on tal naine, kes ei viitsi ise tööl käia. Tal on igav. See naine leiab endale armukese, kes on ka laisk. Ajaviiteks löövad lihtsalt lulli. Nüüd hakkab mehe äri alla käima. See on tingitud sellest, et mees annab osa oma energiast läbi naise tema armukesele. Jah siin viib naine õnne minema. Loomulikult, kui naise armukese tase on kõrgem mehe omast, siis läheb ka mehel hästi. Sama kehtib ka sellise olukorra puhul, kus mees peab armukest.
Tasemel helesinine maag on see, kes oskab oma potsikud ühendada kõrgemate inimestega. Loomulikult üks inimene ei ole kõiges täiuslik. Aga mingi osa võib küll briljantne olla. Ja sinine maag leiab need tublid inimesed üles. Ja ühendab omad topsikud nende inimestega. Ühendus ainult positiivse tahu läbi. Ja kui see tehtud on tal edu täielik. Ta lööb elus edukalt teiste jõu pealt läbi. Ise ei pea eriti midagi tegema. Tavaliselt armastab ta kontrollida neid inimesi. Jälgib, et nad ei ühendaks ennast kellegi teise madalamaga.
Soovitus tublidele töökatele inimestele, kelle elu ei lähe hästi. Vaadake, kas teie külge on kleepunud muiduleivasööjad. Raputage nad maha ja te elu läheb koheselt korda.
Soovitus inimesele, kes tahab areneda. Parem on olla tarkade seas loll, kui lollide seas tark. Ühtepidi on ebamugav, aga arendav. Teistpidi on hea ülevolev tunne aga kahjuks toimub taandareng.
Samas me teame, et mõningad inimesed, kui ei saa ise luua ühendust kellegagi, kellega nad soovivad, siis kasutatakse kujustuse jõudu. Näiteks naine räägib kõigile, et ta on selle mehega paar kui mees ei taha võtta naist omaks. Nüüd need inimesed, kes usuvad naise juttu annavad oma toe paari moodustamiseks. Ja mees on hädas. Ta ei pea enam võitlema selle naisega, vaid terve inimgrupiga. Ebakindlamad inimesed satuvadki sedasi suhtesse, mis teeb ta õnnetuks.
Sama kehtib ka organisatsooni kuulumisega. Inimesed lihtsalt pannakse jõuga sinna.
Kokkuvõte: Sinine maag tunnetab ja teab, kellega tal on ühenduses. Ta suudab sidemeid, ühendusi katkestada ja luua.
Inimese põhisageduse (maatriksi oleku) määrab ära visuaalmaailm või egregor, kus ta elab. Seega inimene, kes käitub väga primitiivselt on sattunud madala sageduslikusse visioonmaailma.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Esm Apr 02, 2007 11:48 pm). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Nelj Dets 07, 2006 6:14 pm    Teema: Vasta viitega

Võetakse omaks see kel on suurem.
Aga peaks võtma omaks selle kellel on kvaliteetsem.
Et inimest muuta, pead sa olema temaga samal tasemel, kuid teadma kõrgema taseme staffi, et teda edasi aidata.
Ehk siis aidata saab parem.
Ennem kui aitab tuleks siis teha kindlaks enda tase võrreldes teisega.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Reede Dets 08, 2006 1:06 pm    Teema: Vasta viitega

"aidata" saab ka allapoole. ja tavaliselt seda tehaksegi, sest nii käsivad programmid, kollid, jne.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Laup Dets 09, 2006 9:16 am    Teema: Vasta viitega

Ma mõtlen mis minu mõistes saldo on?
Saldo tuleb ümber konverteerida numbritesse. Näiteks kui õppida mingit asja, siis saab selle ümberkonverteerida numbritesse, näiteks virtuaalseks rahaks. Kui inimene logeleb niisama, siis ta midagi ei omanda ja mängib selle raha maha, saldo väheneb. Saldo on aktiva ja passiva vahe. Raamatpidamise programm peaks olema, et seda seletada paremini. Näiteks võib raamatupidamise programmi luua enda soldo kohta fail samamoodi nagu mõne firma kohta luuakse. Selline üldine jutt ilma detailidesse laskumatta on kasutu, sest detailid on tähtsad , nagu ütles Sherlok Holmes. Kui jääda üldise juttu juurde, siis muutume teiste, mitte enda jaoks.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Liine31
Heleroheline päike
Heleroheline päike


Liitunud: 18 Jan 2005
Postitusi: 810
Asukoht: Elus

PostitusPostitatud: Laup Dets 09, 2006 2:59 pm    Teema: Vasta viitega

rate.ee ruulib Laughing
_________________
Chaos Control.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 17, 2007 1:09 pm    Teema: Re: Sinine maagia Vasta viitega

saldo, Tokroda, ongi siis raamatupidamislikus mõistes Su tekstis, nagu ma aru saan;

mis liiki ühendusi on?
ja mis liiki topsikud on?
näiteks sellega:
Tokroda kirjutas:
Tihti peale inimesed ühendavad oma emotsioonväljad. Ja seda protsessi on väga hea jälgida. Saavad kaks inimest kokku üks on morn ja teine rõõmus. Ja siis tugevam tõmbab teise samasse emotsionaalsesse olekusse, kus ta ise on. Tihtipeale on gruppe, kus üks inimene võib terve grupi tuju tõsta või rikkuda. Need on väga tugeva emotsionaalväljaga inimesed.

siin on küll nii, et ühendus toimub üksüheselt minu meelest vaid juhul kui on olemas "haakumiskoht", kui inimeses konkreetselt seda mornust põhjustavat kohta pole, siis ta ei saa midagi aru, on rõõmus edasi oma nõrga väljaga;
mõni võib pärast "ühendust" minna veel rõõmsamaks isegi, kuigi peaks ju mornimaks minema, üle sai kantud ju mornust tugevama poolt;

mingi ühendus on aga igal juhul antud näites, ka topsikud,
kuid äkki saaks neid konkreetselt välja tuua?

sedagi, et kuidas see ühendamine toimub,
sest väide "inimesed ühendavad oma emotsionaalväljad" eeldab justkui, et inimene osaleb ise selles ühendamises,
kuid väide "ja siis tugevam tõmbab teise samasse emotsionaalsesse olekusse, kus ta ise on" eeldab justkui, et inimene ise selles ühendamises ei osale juhul, kui ta pole maailmate tugevaim.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Jan 18, 2007 12:18 am    Teema: Vasta viitega

Kahjuks ma ei saa siin sulle vastata.
Putukatel on ka seda infi vaja.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Nelj Jan 25, 2007 11:37 am    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Millise inimese valib välja jõud teostama valguse jumalat?

a) See inimene peab jaotama teadmisi kõikidele (päike paistab kõigile ühtemoodi). Loomulikult põrkub inimene siin katsumusega kokku: ta peab oma vaenlast õpetama. Tegelikult on nii, et teadmisi antakse kõigile. Kellel taset mõista, see mõistab. Inimene ei ole võimeline kasutama teadmisi, mis on tema tasemest üle. Teadmiste andmisega võib vaenlane muutuda sõbraks.

hmm... ega ometi valgusjumal muutunud pole Mad
(ja mina passin ikka veel siin)
Smile


Kuid Tokroda tegelikult ka, Putukad ei oska ju selle kõigega midagi nagunii peale hakata!
Iseasi kui Sa ajaliselt ei jõua neid teooriaid ja vastuseid niikiiresti vorpida, see on täitsa arusaadav!
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Reede Jan 26, 2007 7:04 am    Teema: Vasta viitega

Mina lihtsalt väljastan teooriaid.
Kellel taset, see mõistab.
Kellel pole see ei saa aru.
Mis puutub putukaid, siis nemad ei mõista seda, aga levitada võivad küll. Seega saab neid ära kasutada
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Naima
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 27 Sept 2006
Postitusi: 2278
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 31, 2007 12:22 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Mis puutub putukaid, siis nemad ei mõista seda, aga levitada võivad küll. Seega saab neid ära kasutada

kuid reaalne oht on ikka ainult oma või siis teooria veapunkti pealt
samas kui suhtumine ohtu või veapunkti on korras, siis saabki seda ohtu kasutada arenguks

putukad saavad tõesti juba ka olemasoleva infoga endale viga teha
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Jan 31, 2007 9:37 pm    Teema: Vasta viitega

Kui vigastavad, siis ma pole asjata rabelenud.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Kolm Jan 31, 2007 9:48 pm    Teema: Vasta viitega

pole teooria subjekt, ei mõju mulle
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Esm Apr 02, 2007 11:43 pm    Teema: Vasta viitega

Nii täiustasin seda teemat ka. Tõin sisse mõiste sageduse muundur.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group