Arengumaagide Foorum Arengumaagide Foorum
Kuula: Arengumaagide esinemised nõmme raadios.
 
 KKKKKK   OtsiOtsi   Liikmete nimekiriLiikmete nimekiri   KasutajagrupidKasutajagrupid   RegistreeriRegistreeri 
 ProfiilProfiil   Privaatsõnumite lugemiseks logi sissePrivaatsõnumite lugemiseks logi sisse   Logi sisseLogi sisse  Jutukas 

Must ringvool ja seadus
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
 
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!!
Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat  
Autor Teade
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 4:56 am    Teema: Must ringvool ja seadus Vasta viitega


Antenn nagu topeltheeliks vertikaalselt läbi inimese

Eelteadmine: Antenn.
Inimesel on palju teisikuid (41) vaimuosasid (96) ja hingeosasid (504). Nendega on tal pidev ühendus. Ja seda elementi, millega ta ühendust hoiab nimetame me antenniks. Eesti maagid näevad seda heeliksina, mis koosneb valgusest. Heeliksi sõlmpunktid on väravad ühest reaalsusest teisse. Ühendab erinevad reaalsused. Universumi reaalsused on lahus, nad ei puutu kokku. Ainult elav organism suudab infot, energiat viia ühest reaalsusest teise. Kui heeliks on katki, siis inimesel puudub side oma teisikutega. Aga teisikud valitsevad inimese maailma. Seega kui heeliks on katki, siis ei saa inimene olla oma maailma peremees. Ta maailm hakkab keegi vööras valitsema.
Seadus: Iga inimene on oma maailmas kõige kõvem.
Sellise reegli on universum kehtestanud sellepärast, et igaüks saaks areneda. Kui sellist seadust poleks, ei saaks enamus inimesi üldse areneda, sest leidub alati keegi, kes tahaks teisi allutada oma tahtele. Võõrtahtele allutatud inimene ei arenda enam oma maailma ja iseennast. Ta on allutaja arenguprotsessi osa. Teostab teise loomingut ja areneb selles suunas, kuidas peremees soovib.
Näide: Igaüks juhib oma keha ise. Inimese keha allub otseselt inimesele. Inimene kamandab ise oma jäsemete liikumist. Mitte keegi teine ei suuda panna teist oma tahte järgi tegutsema. Jah, elus on näide, kuidas hüpnotisöör teeb inimesega, mida ta ise tahab. Siin on tegemist sellega, et inimene ise andis oma juhtimise, valitsemise üle. Ta määratles, et hüpnotisöör on tema maailmas tugevam. Vahemärkus: inimese keha on planeedi ja inimese ühisomand. Tänu sellele, pole inimesel 100% oma keha üle võimu. See ühisomand on vajalik selleks, et keha ei laguneks kohe ära. Inimesed ei suuda teda hooldada iseseisvalt täiuslikult.
Aga inimesed soovivad ikka teisi orjastada. Ja siis kasutatakse igasugu meetodeid, et teine inimene loobuks oma maailma valitsemisest. Levinumad meetodid:
a) Inimesele sisendatakse, et ta on saamatu ja ei saa hakkama. Kui õnge läheb siis otsibki ta targemat, kes juhiks teda. Ja nüüd see, kelle hoolde ta ennast usaldab, selle määrab ta enda maailma valitsejaks.
b) Inimesele räägitakse jumalast. Nüüd tahab inimene olla jumalale meelepärane. Aga ta ei tea, kuidas olla. Ja siis ta küsibki seda selle inimese käest, kes rääkis jumalast. Nüüd ongi võimalus jumalast rääkijal tutvustada oma maailma, kui jumala tahet. Ja inimene allub sellele, sest ta arvab, et see on tast parem ja kõrgem.
c) Otsitakse üles, mida inimene kardab, mille ees ta hirmu tunneb. Lubatakse talle pääsemist, juhul, kui inimene on sõnakuulelik ja annab enda valitsemise päästja kätte.
d) Meelitatakse ahvatlustega. Inimesele näidatakse, kui õnnelik ollakse. Inimesel tekib ka soov hea elu järgi. Ta hülgab oma maailma ja läheb ahvatleja maailma. Võtab selle omaks. Ja siis selgub kurb tõsiasi, et ta enda elu kvaliteet langeb. Ahvatleja pani ta enda jaoks tööle.
Seega musta maagia kunst seisneb selles, et inimene loob esiteks oma maailma. Järgmisena meelitab teised sinna. Ja nüüd ta saabki teisi juhtida, käskida, mõjutada.
Näited: Inimene loob maailma kirjelduse. See tähendab, et annab maailma toime mehhanismidele oma tõlgenduse, loob visuaalmaailma. Nüüd see inimene, kes võtab selle visuaalmaailma omaks ongi selle maailma kodanik.
Samamoodi võib luua moraali koodeksi. See kes täidab seda, ongi selle maailma elanik.
Täpsustus. Must maagia oma olemuselt ei ole hea ega halb. Kõik sõltub inimesest, maagist. Ka hea tervendaja kasutab musta maagiat. Ta tõmbab inimese enda maailma ja paneb tegema asju, mis viivad teda soovitud tulemusele või saab terveks. Seda tehnoloogiat on vaja kasutada inimeste puhul, kes ei suuda ennast ise kontrollida, on mõistmise probleeme ja muidu laisk. Kahjuks kõik mustad maagid ei ole teisi inimesi armastavad. Osad meelitavad teisi inimesi oma maailma just eesmärgiga panna nad enda jaoks tööle.
Inimene, kes nimetab ennast mustaks maagiks, aga kasutab ise mingit võõrast maailma ei ole maag. Ta on selle maagi käepikendus.
Musta maagia näited: Me elame hetkel omameelest kapitalistlikus majandusmaailmas. Meie jaoks on see tõde, arengu tulem. Aga me teame, et majandada võib mitmeti. See ei ole ainuke meetod. On ju sotsialistlike riike, naturaalmajandus jne. See majandusmaailm on tegelikult ühe mehe visioon. Jah see mees on tark olnud. Ta on võimaldanud luua oma maailma sisse teisi maailmu. Aga kuna need maailmad on siiski selle emamaailma sees, siis nad ikka alluvad talle. Ja nüüd teades musta maagia seadust võime tuletada, kes see mees on olnud. Vaatame, kelle käes on enamus raha. Need on juudid. Järelikult oli see mees üks juut. Jah ta on juba surnud, aga ta on pärandanud selle visuaalmaailma oma sugulastele. Nemad määravadki selle maailma seadused. Ja kõik inimesed elavad selle maailma seaduste järgi, võttes neid seadusi kui maailma seadusi.
Teine näide: Ristiusk. Me teame, et on olemas jõud, mis juhivad arengut. Alates füüsika seadustest lõpetades loomariigi evolutsiooni seadustega. Me kõik oleme tegelikult ühenduses nende jõududega. Aga nüüd keegi otsustas, et ta tahab kontrollida inimese arengut. Ja ta lõi süsteemi, egregori, kasutades naise emotsioonvälja mis filtreerib nende jõudude mõju inimesele. Nüüd kui inimene hakkab kristlasteks, siis astub ta maailma, mis määrab arengu, jõudude mõju inimesele. Ja nüüd inimene kujuneb selliseks, nagu ristiusu looja algne soov oli. Selle looja on ka ammu surnud. Aga tema maailm eksisteerib edasi. Ja tänu sellele, et maailma looja on surnud ja ta pole ka seda maailma edasi pärandanud ongi see süsteem jäik ja muutumatu.
Sama kehtib ka riikidega. Kui üks riigi valitsus võtab omaks teise riigi valitsemissüsteemi, siis ta muutub ka temast sõltuvaks. Seega riik, keda võetakse eeskujuks, see tõmbab teised oma maailma ja hakkab mõjutama vasallriikide saatust, elu.
Keda saab mõjutada musta maagiaga? Kõiki, kellel pole enda isiklikku maailma. Inimene vajab visioone (maailma), selleks, et mõista ümbritsevat, iseennast, loodusseadusi jne. Ja iga inimene, kellel pole oma maailma, see peab valima pakutud maailmast ühe välja. Ja automaatselt allub ta selle maailma peremehele. Seega sellisel inimesel on valida kellele alluda. Ja nüüd sõltuvalt sellele, milline on tema valitud maailma peremees, selliseks kujuneb ka tema elu. Valides maailma, kes orjastab, inimese elu kujuneb selliseks, et töötab palehigis aga tulemust, tasu pole. Tehes õnneliku valiku, saades isaliku peremehe on inimesel võimalus arendada välja oma enda maailm ja saada ise peremeheks. On maailmu, kus arengut pole aga elu on stabiilne ja rahulik.
Maailmad jagunevad tasemete järgi. Tema elanikud ei saa elada kõrgemal tasemel, kui maailma tase. Näiteks, kui visuaalmaailm võngub primkalikul tasandil, siis tema elanikud ei suuda tajuda rohkem reaalsusi, kui ainult füüsiline reaalsus. Kui maailm on järgmisel tasemel, siis inimene usub juba jumalat, aga ta ei suuda tajuda jumalikuse mitmekülgsust. Väga tasemel maailm suudab juba tuua inimese enda jumalikuse välja. Tasemeid on palju.
Must maag on see, kellel on alati oma arvamus, mis on kujunenud tema enda elukogemusest. Ta elab ainult enda kehtestatud reeglite järgi, tal on oma individuaalne nägemus jne. Ta on eripärane ja originaalne.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.


Viimati muutis seda Tokroda (Laup Apr 14, 2007 1:23 pm). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
mage
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 23 Nov 2006
Postitusi: 30

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 2:07 pm    Teema: mustad sitarattad Vasta viitega

2007 aasta lõpuks pole enam ühtegi musta maagi, kõik on juba sitaratasteks nõiutud aga ma panen nad põlema ka
_________________
Pange põlema end, maltsad !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 3:00 pm    Teema: Vasta viitega

oh, mage, sa oled ikka tõesti mage kuju. Cool
võiks teada, et maagia tähendab sisuliselt energia teadlikku liigutamist.

kui tegutsed musta värvi seaduse järgi, on must maagia. kui tegutsed mingit muud värvi seaduse järgi, on mingi muu maagia.
kui eksid nende seaduste vastu, saad orjastavad rõngad kookoni peale niikauaks kui asjad selged.
seadusi on 20 tykki, siis ka 20 erinevat värvi.

mustade maagide ärakoristamine tähendab, et sa koristad ära need, kes on oma kodus kõige tugevamad ja mujal nõrgemad. ehk õigesti tegutsejad. sellistel on oma kodu rohkem või vähem korras ja nende jaoks on lause "minu kodu on minu kindlus" ka toimiv.

sinu arusaama järgi nüüd jäävad alles need, kes on tugevad mujal ja oma kodu on sassis, ehk teiste turjal elajad. (ma küll ei tea, kuidas need välja näevad).
aga selle tegevuse lõpptulem on see, et mitte keegi ei ole enam oma kodus kaitstud. ehk inimesed muudetakse kodutuks. sest milleks kodu, kui seal peremehetseb keegi teine ja teeb olemise seal halvaks. inimesel ei ole siis enam ühte olulist tugipunkti, mis aitab taastuda ja ennast julgelt tunda.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
mage
Valge päike
Valge päike


Liitunud: 23 Nov 2006
Postitusi: 30

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 3:12 pm    Teema: Vasta viitega

ma põletan valged maagid ka ära ja värvilised, värisege maltsad maagia lõpp on lähedal
_________________
Pange põlema end, maltsad !
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
stereobrain
Pruun päike
Pruun päike


Liitunud: 26 Juul 2004
Postitusi: 339

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 3:53 pm    Teema: Vasta viitega

mage kirjutas:
ma põletan valged maagid ka ära ja värvilised, värisege maltsad maagia lõpp on lähedal


äge vend! kuulutab iseenda lõppu Very Happy
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 4:21 pm    Teema: Re: Must maagia Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Me elame hetkel omameelest kapitalistlikus majandusmaailmas. Meie jaoks on see tõde, arengu tulem. Aga me teame, et majandada võib mitmeti. See ei ole ainuke meetod. On ju sotsialistlike riike, naturaalmajandus jne. See majandusmaailm on tegelikult ühe mehe visioon. Jah see mees on tark olnud. Ta on võimaldanud luua oma maailma sisse teisi maailmu. Aga kuna need maailmad on siiski selle emamaailma sees, siis nad ikka alluvad talle. Ja nüüd teades musta maagia seadust võime tuletada, kes see mees on olnud. Vaatame, kelle käes on enamus raha. Need on juudid. Järelikult oli see mees üks juut. Jah ta on juba surnud, aga ta on pärandanud selle oma sugulastele.
Sotsialismi edasi arendus on kommunism ja sellegi mõtles välja juut.
Mida on maailmale andnud juudi targad?
Kristus teatas, et kõik saab alguse südamest.
Marx aga väidab, et kõige tähtsam on kõht.
Freud on aga kindel ... aga te teate isegi mida Freud tähtsaks pidas.
Ning siis tuli Einstein ja kuulutas, et kõik on suhteline ...
Kas need kõik juudid on teeninud ainult ühte eesmärki???
Tokroda kirjutas:
Teine näide: Ristiusk. Me teame, et on olemas jõud, mis juhivad arengut. Alates füüsika seadustest lõpetades loomariigi evolutsiooni seadustega. Me kõik oleme tegelikult ühenduses nende jõududega. Aga nüüd keegi otsustas, et ta tahab kontrollida inimese arengut. Ja ta lõi süsteemi, egregori, kasutades naise emotsioonvälja mis filtreerib nende jõudude mõju inimesele. Nüüd kui inimene hakkab kristlasteks, siis astub ta maailma, mis määrab arengu, jõudude mõju inimesele. Ja nüüd inimene kujuneb selliseks, nagu ristiusu looja algne soov oli. Selle looja on ka ammu surnud. Aga tema maailm eksisteerib edasi. Ja tänu sellele, et maailma looja on surnud ja ta pole ka seda maailma edasi pärandanud ongi see süsteem jäik ja muutumatu
Kristlus ei ole minu arust eraldi süsteem vaid on juutide jumala loodud abiprogramm millel on kaks eesmärki olnud siiani.
Esiteks juutide treening programmiks urbaniseerunud ühiskonnas. Kõige pealt ta lasi oma väidetava poja juutidel risti lüüa, et kristlased hakkaksid juute taga kiusama. Sundisid juute elama linnades. Tugevamad jäid ellu ja tänapäeva urbaniseerunud ühiskonnas on nad kui hundid lammba karjas.
Ja teine eesmärk: vallutada juutidele terve maailm. On olemas juba kristlasi kes peavad ennast ümber lõikamata juutideks Razz
Tagasi üles
lycantrophe
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 26 Dets 2004
Postitusi: 1135

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 5:30 pm    Teema: Re: Must maagia Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Levinumad meetodid:
a) Inimesele sisendatakse, et ta on saamatu ja ei saa hakkama. Kui õnge läheb siis otsibki ta targemat, kes juhiks teda. Ja nüüd see, kelle hoolde ta ennast usaldab, selle määrab ta enda maailma valitsejaks.
b) Inimesele räägitakse jumalast. Nüüd tahab inimene olla jumalale meelepärane. Aga ta ei tea, kuidas olla. Ja siis ta küsibki seda selle inimese käest, kes rääkis jumalast. Nüüd ongi võimalus jumalast rääkijal tutvustada oma maailma, kui jumala tahet. Ja inimene allub sellele, sest ta arvab, et see on tast parem ja kõrgem.
c) Otsitakse üles, mida inimene kardab, mille ees ta hirmu tunneb. Lubatakse talle pääsemist, juhul, kui inimene on sõnakuulelik ja annab enda valitsemise päästja kätte.
d) Meelitatakse ahvatlustega. Inimesele näidatakse, kui õnnelik ollakse. Inimesel tekib ka soov hea elu järgi. Ta hülgab oma maailma ja läheb ahvatleja maailma. Võtab selle omaks. Ja siis selgub kurb tõsiasi, et ta enda elu kvaliteet langeb. Ahvatleja pani ta enda jaoks tööle.
Seega musta maagia kunst seisneb selles, et inimene loob esiteks oma maailma. Järgmisena meelitab teised sinna. Ja nüüd ta saabki teisi juhtida, käskida, mõjutada.


..mängitaxe õnnistegijat, kujundatakse ikoon endast inimeste silmis Cool
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 7:27 pm    Teema: Vasta viitega

.Raul.
Sa oled asjale pihta saanud.

Juutide edu võti ungi usk.
Ja nüüd saad aru, miks ma olen kristluse vastu.
Ma tahan ellu jääda, mitte olla juutide ori.

NB osad juutide teadmised on varastatud.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
.Raul.
Külaline





PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 8:25 pm    Teema: Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Ja nüüd saad aru, miks ma olen kristluse vastu.
NÜÜD ?
Ma nagu küll ei mäleta, et ma oleksin kas wuduna või oma praeguse nimega, küsimusse mis puudutab kristlasi, oma arusaamatust avaldanud? Rolling Eyes
Tagasi üles
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 10:07 pm    Teema: Vasta viitega

Ää nüüd asja liiga tõsiselt võta. See rohkem slängina õeldud.

Tegelikult said mõned teised nüüd asjale pihta.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Teis Dets 05, 2006 10:38 pm    Teema: Vasta viitega

Minu arust on raktobleeri seadusele veel ka pöördseadus olemas.
See on egoism. Kus kõik on samad reeglid ainukese vahega, et inimesed kujutavad endale seda kõike võimu ette.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
haldjanool
Arengumaag


Liitunud: 17 Märts 2005
Postitusi: 5797
Asukoht: goriolisi tuules

PostitusPostitatud: Kolm Dets 06, 2006 9:17 pm    Teema: Vasta viitega

boss kirjutas:
Minu arust on raktobleeri seadusele veel ka pöördseadus olemas.
See on egoism. Kus kõik on samad reeglid ainukese vahega, et inimesed kujutavad endale seda kõike võimu ette.


raktobleeri seadused on tegelikult loodusseadused. ja nendele pöördseadust otsida..... Rolling Eyes

aga egoism on ka mitmesugune.
kui ta on adekvaatne, siis on ok.
inimene ilma egota laseb teistel enda seljas sõita ja muutub kollikasvatuseks oma komplekside tõttu.
inimene liiga suure egoga on lihtsalt teistele vastuvõetamatu: aga see on ka tavaliselt komplekside tõttu. igatahes erinev egokoll, aga ikkagi egokoll mõlemal juhul.

raktobleeri valdamine ja pidev kasutamine annab tugeva vundamendi ja siis on igasugustel kollidel juba raskem peremehetseda.
_________________
just before the darkness...
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Saada e-mail
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Nelj Dets 07, 2006 12:14 am    Teema: Vasta viitega

Mina kasutan ego siis kui keegi ründab mind.
Tegelt ma kutsun seda nii, et lükkan ego tööle.
Tegelt see sama ongi vist raktobleeri seadus.
Sama jutt erinevas keeles. Laughing
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
lola
Arengumaag


Liitunud: 20 Nov 2006
Postitusi: 477

PostitusPostitatud: Teis Veeb 13, 2007 1:08 am    Teema: Vasta viitega

kui nyyd fyysiliselt võtta sis, kes minu tuppa mu rahu rikkuma tuleb saab kolakat
ja vaimses mõttes, kes mind ryndab selle võin enda sise maailma tõmmata maha koksida ja sis sealt välja visata.
aga selleks et oma sisemaailmas talle kolakat anda pean olema piisavalt enesekindel ja kiskja peab ka terve olema

sain ma õieti aru?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 13, 2007 1:14 am    Teema: Vasta viitega

jahh.
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
akk
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 29 Dets 2004
Postitusi: 6324

PostitusPostitatud: Teis Veeb 13, 2007 8:01 pm    Teema: Vasta viitega

Tsiteerin::
jahh.




eiiiiiii
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Tokroda
Alfaisane


Liitunud: 22 Dets 2003
Postitusi: 8583
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Teis Veeb 13, 2007 9:43 pm    Teema: Vasta viitega

Miks ei ?
_________________
Inimene ei ole arenenud ahvist vaid neegrist.
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 14, 2007 6:05 pm    Teema: Re: Must maagia Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Vahemärkus: inimese keha on planeedi ja inimese ühisomand. Tänu sellele, pole inimesel 100% oma keha üle võimu. See ühisomand on vajalik selleks, et keha ei laguneks kohe ära. Inimesed ei suuda teda hooldada iseseisvalt täiuslikult.


SEE ON VÄGA OLULINE VAHEMÄRKUS !
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
Dmitri Petrjakov
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 24 Märts 2004
Postitusi: 3801
Asukoht: Tallinn

PostitusPostitatud: Kolm Veeb 14, 2007 6:09 pm    Teema: Re: Must maagia Vasta viitega

Tokroda kirjutas:
Me elame hetkel omameelest kapitalistlikus majandusmaailmas.


Ammi ei ela. Isegi postmodern on möödumas.
Hi-hum (hai-hjum) tulekul.... Shocked
_________________
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum Vaata liikme veebilehte MSN Messenger
boss
Indigo päike.
Indigo päike.


Liitunud: 5 Apr 2006
Postitusi: 2170

PostitusPostitatud: Nelj Märts 01, 2007 2:05 am    Teema: Vasta viitega

Miks ma olen mustast maagiast sõltuvuses?
Sest ma olengi must maag.

Muideks, ei ole võimalik saada mustaks maagiks kui su maailm on ehitatud võõrastest kividest.Ehk siis kui sa ei ole omandanud halli maagiat ei suuda sa olle must maag.
Huvitav kuidas see süsteem üldse pihta hakkab ja milline on järjestus?
Tagasi üles
Vaata kasutaja profiili Saada privaatsõnum
Reasta teated:   
Uus teema   Vasta teemale    Arengumaagide Foorum -> 20-Süsteem. RAKTOBLEERI vundamentseadused. VALMIS!!! Kõik ajad on GMT + 3 Tundi
Mine lehele 1, 2, 3  Järgmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3

 
Hüppa:  
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid
Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
Sa ei saa muuta oma postitusi
Sa ei saa kustutada oma postitusi
Sa ei saa hääletada küsitlustes


© 2001, 2005 phpBB Group